tehrancyber
Registered User
کی گفته 40$ بهش سود دادم تموم خیلی قانع
www.talkgold.comبه نقل از shelik :سلام
اگه میشه انجمنهای معتبر در مورد سایتهای hyip و auotsurf
را معرفی کنید
این کارا رو نکن که آخر عاقبت نداره.آخر سر می شی مثل من.به نقل از ruiner_zer0 :سلام
من مي خوام يك ريسك بزرگ تو زندگيم بكنم مي خواه پول نزول كنم يا از يكي قرض بگيرم به اندازه 7 ميليون كه 2 ميليون تو 12dailypro و 5 ميليون تو 25dailypro سرمايه گزاري كنم.
مي خوام نظر همتون رو بدونم اگه بشه بردم تو زندگي نشه باختم.
به نقل از ruiner_zer0 :سلام
من مي خوام يك ريسك بزرگ تو زندگيم بكنم مي خواه پول نزول كنم يا از يكي قرض بگيرم به اندازه 7 ميليون كه 2 ميليون تو 12dailypro و 5 ميليون تو 25dailypro سرمايه گزاري كنم.
دوست عزيز اين كار ديگه اسمش ريسك نيست حماقته! قبلا هم گفتم اشتباهي كه خيلي از دوستان مرتكب ميشن و خودمم 100 دلارم رو به همين علت توي paxmix از دست دادم اينه كه وقتي يه سايتي يه مدت كار كرده و ديگه وقت رفتنشه تازه بهش اعتماد ميكنند . به نظر من شما با اين مقدار سرمايه حداقل بايد تويه 20 برنامه مختلف سرمايه گذاري كنيبه نقل از ruiner_zer0 :سلام
به نقل از vkamali :فکر کنم هنوز توی این زمینه ها تجربه کافی رو نداشته باشید.
البته این نظر منه.
خوب شما که الان تجربه داری میگی ما هم استفاده کنیم؟به نقل از vkamali :آخه شما یه جوری می گید که تکلیف این سایت معلومه که...
به چی قسم بخورم که بابا نمی شه به هیچ سایتی اعتماد کرد.
من خیلی ضرر کردم تا این تجربه رو به دست آوردم.
این حرف ها رو برای خودتون می گم چون نمی خوام مثل من تجربه تلخی داشته باشید.
به نقل از vkamali :آخه شما یه جوری می گید که تکلیف این سایت معلومه که...
به چی قسم بخورم که بابا نمی شه به هیچ سایتی اعتماد کرد.
من خیلی ضرر کردم تا این تجربه رو به دست آوردم.
این حرف ها رو برای خودتون می گم چون نمی خوام مثل من تجربه تلخی داشته باشید.
اگر یکی دوماه پیش بود شاید من نظرم این بود که میشه ریسک کرد هرچند حماقت محض اما الان... آخر سال میلادی اونم واقعا دیگه دیوانگی اونم پول نزول به خاک سیاه می شینی.به نقل از ruiner_zer0 :سلام
تایید می شه.به نقل از tehrancyber :اگر یکی دوماه پیش بود شاید من نظرم این بود که میشه ریسک کرد هرچند حماقت محض اما الان... آخر سال میلادی اونم واقعا دیگه دیوانگی اونم پول نزول به خاک سیاه می شینی.
قانون شماره 1 هایپ : همه پولی رو تو این کار بیار که توان از دست دادنشم داشته باشی نه پولی که زندگیت بهش بستگی داره.
من خودم 150000 تومان قرض کردم اما فوقش اگر هم از دست میدادم گوشی موبایلم رو که می فروختم میشد پسش داد اما 7 میلیون تومان !!!!؟؟!!!
من نگفتم که تجربم زباده.فقط گفتم که بعد از چند بار ضرر فهمیدم که هیچ سایتی موندنی نیست.به نقل از Behnam_frantic :اینم اینکه تجربتون زیاده خوشحال میشیم در اختیار ما و بچه های فورم قرار بدی
دوست عزيز اين کار شما به هيچ عنوان ريسک نيستبلکه يک اشتباه بزرگ است کاري کگه من مي خواستم بکنم 2500000 وام بگيرم و بذارم تو گلدن استار خوشبختانه وام با تاخير درست شد و آن زمان گلدن رفته بود. اگر مي خواهي واقعا اين کار را بکني 3 ميليون بيشتر نگير و با آن يک دايوريکيشن خوب انجام بده . پولت رو در حداقل 5 سايت پخش کن. موفق باشيبه نقل از ruiner_zer0 :سلام