caspianit1001
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 24
- لایکها
- 0
کسی میدونه google.biz زاثقش پرداخت نداره ... یعنی scam شده
اینجا رو نگاه کنید.به نقل از caspianit1001 :کسی میدونه google.biz زاثقش پرداخت نداره ... یعنی scam شده
هيچ سايتي موندني نيست.به نقل از h53067 :اتو سرف فقط 12 دیلی !!!!!![]()
من هم نگفتم همیشه میمونه ولی تو این 6 - 7 ماهی که کار کرده من سود خوبی ازش بردم!!!به نقل از vkamali :هيچ سايتي موندني نيست.
خدا كنه هميشه بمونه.به نقل از h53067 :من هم نگفتم همیشه میمونه ولی تو این 6 - 7 ماهی که کار کرده من سود خوبی ازش بردم!!!![]()
خسته نباشيبه نقل از arman1356 :با سلام
به همه
من این تایپیک ها از اول تا آخر نخوندم
اما به همه بگم اینها فقط کلاه برداری است.
به این سیستم های بازاریابی مالی HYIP میگن که معنی آن تقریبا" سرمایه گذاری با ریسک بالا است . عده کمی کمی شانس بیارن و خیلی زرنگ باشن از این سیستم ها در آمد کسب می کنن و مابقی ...........
در هر صورت خیلی از آنها وعده پس دادن پول در صورت انصراف رو میگن ولی بیشترشون عمل نمی کنن .
خیلی از سایتها هم بعد از چند روز سود عالی یک هو غیب میشن و .........
با این اوصاف اگه پول زیادی دارین بریزین تو شکم اونها
من بیچاره که تازه وارد بودم حدود 4 سال پیش چیزی حدود 150 دلار مستقیم و چیزی حدود یک سال هزینه اینترنت ، تلفن ، و وقتمو واسه اونها دادم.
حالا این شما و این HYIP های کلاه بردار
دقيقا ، تنها دلخوشي من بعنوان يه ايراني بودن همينهبه نقل از arman1356 :اما یه چیز دیگه هیچ جا خرتو خر تر از ایران برای پول در آوردن نیست.
به نقل از arman1356 :حضرات من یه کم دیگه این قسمتو خوندم بازم دلم نیومد اینو نگم.
اگه واقعا" این سایتها اینقدر سود می دادن هیچ کدوم از این سرمایه گذار های میلیاردر غربی نمی رفتن تو سالنهای بورس سالی 7 تا 8 درصد به سرمایه شون اضافه کنن.
اما یه چیز دیگه هیچ جا خرتو خر تر از ایران برای پول در آوردن نیست.
سلام دوست عزیزبه نقل از Behnam_frantic :ببین دوست عزیز همین سایتهای میلیاردی غربی با پول 4 تا بدبخت بیچاره مثل من سالی 7 8 درصد به سرمایشون اضافه میکنن خیلیها از این راه درامدای زیادی کسب کردند که یه پیش زمینه برای وارد شدن به بازار فارکس تو این کارم هر کی موفقه که زرنگ باشه
به نقل از arman1356 :امیدوارم همه جوانای ایرانی این کاره اینقدر زرنگ بشن که یه روز سر این عوضی ها رو کلاره بذارن:f34r:![]()