اون یارو roja رو نباید بکشید تیر رو باید به پاش بزنید.با سلام.من در مورد مرحله 4 بازی (modern warfare 2) ریو دو ژانیرو سوال داشتم که برای اسیر کردن راج فردی که فرار میکند چگونه باید عمل کرد چون دنبالش که میروی آخر آن کوچه که بقیه می ایستند گیم آور میشوی و تیر هم میزنی گیم آور میشوی و کنار هم گروهی که باید دنبالش بروی هم که می ایستی باز گیم آور میشوی.لطفا راهنمایی بفرمائید. ممنون![]()
سلام دوست عزیزاگه ممکنه سریال نامبر بازی فوتبال PES2010 رو برام بفرستید.ممنون از لطفت
![]()
از داخله سايتش ديگه!من هرچی گشتم نتونستم بخش آپدیت های جی فورس رو پیدا کنم
از کجا باید دانلود کنم؟ کارت گرافیک من Geforce 8600 هست
وقتی طرف رو برای بار سوم کشتید باید به طرفش حرکت کنید و اخرین کریستالش رو هم نابود کنید.سلام.
در بازی ولفنشتاین جدید ، مرحله ( black sun ) رو چطور میشه رد کرد .
من طرف رو 3بار در سه جای مختلف میکشم، حتی 2تا از انژی هام ( سنگ شیلد و اسلو تایم ) رو
هم خرج یارو میکنم ولی مرحله رد نمیشه . یعنی دفعه ی سوم ته دره یارو رو میکشم ، پیام آبجک
کامپلیت و دیستروی میشن رو میده ، ولی جدا نمیدونم چکار باید بکنم .
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید .
مرسی:blush:
به نظر من چند تا دليل مي تونه داشته باشه.
1. اشكال از پورت USB.
اگه فلشي يا چيزي كه USB بخوره داريد پورتتون رو تست كنيد.
2. اشكال از بازي
من تو عمرم فيفا بازي نكردم.نه كه بلد نيستم يا ... ولي هميشه تو گيم نت ها كه بازي مي كنند مي بينم كه بعضي ها اي مشكل رو دارند.
3.اشكال از خود دسته.
اگه فقط يكي از دسته خراب ميشه قطعا مشكل از USB نيست.و شايد كبلش اتصالي داشته باشه.
4.مشكل نرم افزاري:
ممكن سيستمتون ويروسي باشه يا ونديزتون خراب باشه.
راه حل:
به نظر من يه بازي ديگه به جز Fifa :wacko: تست كنيد يا براي اين كه بفهميد مشكل از كابل نيست يه ذره تكونش بديد ببينيد قطع ميشه؟
اصلا روي يه سيستم ديگه امتحان كنيد. و روي بازي PESarty: .
اگه روي اون سيستم هم سالم بود يا ويندوز خرابه يا ويروسيه.
در نهايت بهترين راه كار,بازي كردن با يك دسته يا خريد دسته ي جديد است.![]()
این فایل رو دانلود کن و توی پوشه ویندوز و ویندوز 32 کپی کن.سلام دوستان
ببخشید یه راهنمایی در مورد RESIDENT EVIL 5 می خواستم
من این بازی رو نصب کردم و پچ بازی رو هم در مسیر مورد نظر نصب کردم ولی داخل بازی نمی ره و پیغام خطا زیر رو می ده که بعد کلیک کردن ارور زیرش رو میده !!
به نظر تون مشکل از چیه؟
![]()
//
![]()
ممنون می شم راهنمایی کنید![]()
این فایل رو دانلود کن و توی پوشه ویندوز و ویندوز 32 کپی کن.