• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

losts

Registered User
لایک‌ها
12
نه بابا ناراحتی چیه؟
در مورد لاجیتک+ دکودر هم یه مطلب وجود داره:
دکودینگ صدا فقط نیمی از کار یه AV محسوب میشه.قسمت A ا زAV.
سینماهای خانگی هم دکودر صدا هستند هم کیفیت تصویر رو (با توجه به قدرتشون پردازششون) بالا میبرند.
و وقتی پای 40 اینچ میاد وسط تفاوت بین بود و نبود یک AV Receiver مشخصتر میشه.
اگه یه نگاه به پشت AV ها بندازی چندین ورودی و خروجی Componentو HDMI (در مدلهای جدیدتر) میبینی که فلسفه چیزی جز تقویت و بهبود سیگنال تصویر نیست.
فروشگاههای خ جمهوری هم برای بالابردن کیفیت تصویر از این رسیورها استفاده میکنند.(ولی پنهانی و به دور از چشم خریدار)
حتی یه DVD معمولی رو هم اگه بذاری کیفیتش رو بالاتر میبره (تصاویر رو از نو رندر میکنه) چه برسه به HD.
در ضمن AV ها آمپلی هم دارند یعنی نمیتونی بهش,k اسپیکر اکتیو (مثل اسپیکرها PC که تو ساب یا یکی از کانالهاشون آمپلی دارن) وصل کنی. اسپیکر های AV ها همه Passive اند . (البته میتونی یه ساب اکتیو جدا بخری بذاری کنارش)
یه نگاه به عکس پائین بنداز:

AVR-4308CI_back.jpg

آقا ببخشید من محو این تصویر شدم میشه بگید این تو ایران هست یا نه؟ اصلا دنون تو ایران پیدا میشه؟
ولی واقعا به قیمتش می ارزه آقا بیکار بودی این عکس رو گذاشتی فکر مارو مشغول کردی از کجا پیداش کنیم:
http://www.testfreaks.com/receivers/denon-avr-4308/

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
برای خونه میخواهی؟

با همین خورده ریزها هم کار خونه میگذره

بقول اون لینکی که همین دوستمون داده بود( و من واقعا لذت بردم از سایتش ) بهترین تجهیزات برای فیلم و کلا صدا و تصویر و خصوصا صدا بدون اکوستیک = هیچ.....
یعنی واقعا کار حرفه ای چیز دیگه است

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
آقا ببخشید من محو این تصویر شدم میشه بگید این تو ایران هست یا نه؟ اصلا دنون تو ایران پیدا میشه؟
ولی واقعا به قیمتش می ارزه آقا بیکار بودی این عکس رو گذاشتی فکر مارو مشغول کردی از کجا پیداش کنیم:
http://www.testfreaks.com/receivers/denon-avr-4308/

دنون تو کارهای حرفه ای صدا حرف برای گفتن نداره.
ولی ما راجع به AV صحبت میکنیم (شرکتهای حرفه ای صدا مثل K-rell و Mark levinson , ... اصلا AV تولید نمی کنند.)
تو AV ها دنون خیلی عالیه.
این سیستمها یه سالن حداقل 50-40 متری میخان.(اگه فضات کمتره بیخیالش شو)
یه 2 میلیونی هم باید پیاده شی.
اگه قیمت برات مهم نیست و جات هم بزرگه و امکان چیدن اسپیکرها و در مکان صحیح داری (چون خانومها کلا با این
مساله مشکل دارند.) میتونی بهش فکر کنی.

قیمت خود AV یه طرف باید حداقل 1.5 برابراش پول ست اسپیکری بدی که جلوی AV ات کم نیاره.
خ جمهوری بعد از پل حافظ ضلع شمالی چندین مغازه هستند که AV و آمپلی و باند میفروشند.
نمایندگی انکیو همونجا فروشگاه "مهرگان" هست. فکر کنم پلاکش 544 باشه. کنار فروشگاه خلیج.
دنون تو ایران نمایندگی داره. فروشگاه جم تو خ مفتح:
آفای راد: 88826086

باند هم کم کم JBL . که 5.1 اش از 1.5 شروع میشه.

راستی پاساژ شرکا هم چندین مغازه هستند که AV و باند میارن. مثل فروشگاه یاماها.(ولی وقتی نمایندگی موجوده چه احیتیاجی به واسطه هست؟) میتونی مدلها رو ببینی و بشنوی.
اگه زبانت خوبه این سایتها اصلاعات کاملی راجع به AV دارند.
avland.com
homecinemahardware.com

در مجموع سعی کن اون عکس من رو نا دیده بگیری و با هزینه کمتر لذت ببری.

برای خونه میخواهی؟

بقول اون لینکی که همین دوستمون داده بود( و من واقعا لذت بردم از سایتش ) بهترین تجهیزات برای فیلم و کلا صدا و تصویر و خصوصا صدا بدون اکوستیک = هیچ.....
یعنی واقعا کار حرفه ای چیز دیگه است

آره آدم بهتره با کمترین هزینه لذت ببره.
اون سایت کلا راجع به آمپلی هاست.(امیر حسن توش غوغا کرده) نه AV ها.
AV ها و سیستمهای سینمای خانگی به اندازه آمپلی ها به آکوستیک محیط حساس نیستند.
بیشتر به محل صحیح قرار گیری باندها حساس اند.

Last edited:

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
الان home theater خوب زير 500 چي هست توي بازار؟
ترجيحا سامسونگ باشه چون تي وي هم سامسونگه و hdmi هم داشته باشه

phobia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من به مرکز سونی سنتر آریا شهر رفتم به ما گفتند که x350 اصل ژاپن است بعد همچنین گفتند که بهترین مدل تو 40 اینچ ها می خواستم نظرتون رو بدونم.در ضمن فروشنده گفت قیمت این ال سی دی 3250 هست .به نظر شما بهترین ال سی دی تو کل مارک ها کدوم از همه بهتره .من شنیدم میگن در سونی کیفیت طوریه که از کنار هم تصاویر به وضوح دیده می شن. ممنون.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام من به مرکز سونی سنتر آریا شهر رفتم به ما گفتند که x350 اصل ژاپن است بعد همچنین گفتند که بهترین مدل تو 40 اینچ ها می خواستم نظرتون رو بدونم.در ضمن فروشنده گفت قیمت این ال سی دی 3250 هست .به نظر شما بهترین ال سی دی تو کل مارک ها کدوم از همه بهتره .من شنیدم میگن در سونی کیفیت طوریه که از کنار هم تصاویر به وضوح دیده می شن. ممنون.

سری X بهترین سری سونیه.
تنها سری Full HD تو ال سی دی هستش.
من 40V خریدم 2 میلیون.
40X بالاس 3 تومن بود. و نتونستم خودم رو قانع کنم که 60 درصد بیشتر بدم برای یه کم رزولوشن بالاتر.
الان هم از کیفیت سری V کاملا راضیم. همونطوری که گفتی از کنار هم کاملا مشخصه (این مشکل رو شرکتهای معتبر چند وقتی هست که رفعش کردن)
اگه بهقول معروف پولت از پارو بالا میره و یا به اصطلاح خارجیها Price no problem هستی میتونی سری X یگیری و از نهایت کیفیت لذن ببری. وگرنه سری های دیگه هم بیکار ننشستن.

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان.یه سوالی داشتم.من یک دستگاه تلویزیون LCD سامسونگ مدل R81 دارم.الان مدتی هست که مشکلی در تصاویر دریافتی از ماهواره و همینطور از سینمای خانگی دارم به این ترتیب که یکسری نقطه هایی روی تصویر هست که دائما سیاه و سفید میشن.تصویر برفکی نیست ولی این نقطه ها که تعدادشون کم هم نیست روی تصویر هستند.نمیدونید علت چیه؟البته تصویر دریافتی از سینمای خانگی بهتر بوده و اون نقطه ها کمتر خودشون رو نشون میدن و در صورتی که Backlight روی 10 باشه با دقت زیاد میشه تک و توک تشخیصشون داد.با توجه به اتمام گارانتی بنظرتون من باید چه کنم؟ممنون از راهنمایی شما

siva_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام یه ال سی دی بخرم با بودجه محدود 800 تومن
نظرتون در مورد تلویزیون ال سی دی x.vision و شارپ A33 ساخت مادیران چیه؟
شارپ کنتراست 7500:1 درجه روشنایی 450cm /m2
ایکس ویژن کنتراست 6000:1 درجه روشنایی 600cm/m2
کدم بهتره؟لطفا زودی کمک کنید :(

Last edited:

mohammadjt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من اطلاعاتم راجع به lcd خیلی کمه و می خوام یک تلویزیون lcd بخرم 32 اینچ می خواستم اولا یک سایت معرفی کنید که انواع مدل ها رو با مشخصات کامل بشه توش پیدا کرد و اینکه بین محصولات LG و سامسونگ کدوم یکی بهتره؟ سونی چطور البته سونی گرونهبره همین خیلی مد نظرم نیست. ممنون می شم جواب بدید.

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام به همه دوستان
من اطلاعاتم راجع به lcd خیلی کمه و می خوام یک تلویزیون lcd بخرم 32 اینچ می خواستم اولا یک سایت معرفی کنید که انواع مدل ها رو با مشخصات کامل بشه توش پیدا کرد و اینکه بین محصولات LG و سامسونگ کدوم یکی بهتره؟ سونی چطور البته سونی گرونهبره همین خیلی مد نظرم نیست. ممنون می شم جواب بدید.

با سلام
مهمترین مسئله بودجه است اول اینو مشخص کن

بعد بگو اهل دیدن دی وی دی هستی یا نه ؟ منظورم اینه که برات مهمه که HD یا FULL HD باشه ؟ چون این 2 اصلا بدرد تلوزیون نمیخوره فقط برای دی وی دی هست اون هم نه اینهایی که تو خیابون ریخته
اما یه تب افتاده تو بازار

در هر صورت خواستت رو دقیق تر بگو و میزان هزینه رو

mohammadjt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از پاسخ گویی شما
من حدود ا تومن پول دارم تو همین رنج قیمت بگید
بعد دیگه بله دی وی دی می بینم اما خیلی HD کم چطور مگه؟ یعنی اگه نخوام HD ببینم خوب نیست LCD اگه میشه یک سایتم معرفی کنید
ممنون

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
این سایت قیمت داره . قیمتش هم کاملا دقیق هست ( دیروز با نمایندگی سامسونگ چک کردم ) .
http://www.orado.com

دوتا سوال هم دارم . فرق HD و Full HD چیه ؟ و اینکه 100 هرتز بودن lcd چه تاثیری دو تصویر داره ؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
ممنون از پاسخ گویی شما
بعد دیگه بله دی وی دی می بینم اما خیلی HD کم چطور مگه؟ یعنی اگه نخوام HD ببینم خوب نیست LCD اگه میشه یک سایتم معرفی کنید
ممنون

فکر کنم این مدل با 3 ورودی HDMI و کنتراست 10000:1 براتون مناسب باشه .
http://www.orado.com/Shopping/item.aspx?i=3543

این هم روش جایزه میدن :

http://www.orado.com/shopping/item.aspx?i=3874

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
اگه میشه یه کمکی هم بکنید تو انتخاب یکی از این دو مدل :

http://www.orado.com/Shopping/item.aspx?i=3549

و

http://www.orado.com/Shopping/item.aspx?i=1791

کنتراست اولی 1 : 30000 هست و دومی 1 : 10000 که اگه این رو درنظر بگیریم مدل اول بهتره ولی من شنیدم مدلهای جدید سامسونگ ( مدل اول ) مونتاژ ایران هست . این درسته ؟

و اینکه هیچکدام از این دو مدل 100 هرتز نیستند . به نظرتون فاکتور مهمیه و بهتره به جای 46 اینچ 40 اینچی که 100 هرتز هست رو بگیرم ؟ ( سری 6 سامسونگ - کریستال دیزاین ) .

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
این سایت قیمت داره . قیمتش هم کاملا دقیق هست ( دیروز با نمایندگی سامسونگ چک کردم ) .
http://www.orado.com

دوتا سوال هم دارم . فرق HD و Full HD چیه ؟ و اینکه 100 هرتز بودن lcd چه تاثیری دو تصویر داره ؟

با سلام
تو این جدول مقایسه ای از رزلوشن ها رو میگذارم کمی کمک میکنه
87283.jpg

1080p همون فول اچ دی هست با رزلوشن 1080 * 1920
البته گه یه سرچ کوچیک بکنید کلی مطلب مفید پیدا میشه
بعنوان مرجع هم میتونید از شماره 65 مجله عصر شبکه استفاده کنید
اما 100 هرتز بودن تاثیر واقعا مهمی داره
شما نمونه عینیش رو میتونی در مانیتور های CRT ببینی وقتی که Refresh rate رو کم یا زیاد میکنی تاثیر بر کیفیت تصویر کاملا نمود داره
بنظر من اصلی ترین معیار در خرید باید بر همین فاکتور قرار بگیره
سامسونگ مدلهای 100 هرتز داره که قیمتش هم مناسبتر از بقیه هست

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
ممنون از پاسخ گویی شما
ممنون

البته من اطلاعاتم خیلی ضعیفه و دوستانی هستند و در این رابطه استادندکه البته کمتر اینجا سر میزنند
اما من در حد خودم میگم
اولا که HD فقط یه تبه که تو جامعه افتاده و شده معیاری برای سنجش
اما اصلا به کار نمیاد لااقل الان
پس فراموشش کنیم بهتره

اما نکته مهم اینه که حتما 100 هرتز باشه چون این برای سلامت چشم بسیار مهمه و هم تصویر نهایی بدون لرزشه
پس معیار شما برای خرید باید همین 100 هرتز بودن باشه که سامسونگ هم داره و قیمتهاش هم مناسبتر از سونی هست

اینها کیفیتهای اچ دی هستند 720p/1080i/1080p
الان اکثر تلویزیون های LCD تو بازار حداکثر تا 720p رو ساپورت میکنن

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
البته یه چیزی هم بگم

اگه از نظر بودجه براتون زیاد مسئله نیست و دستتون بازه

کلا بیخیال ال سی دی بشیدو برید سراغ پلاسما

اونهم فقط پاناسونیک

ال سی دی به هیچ وجه نمیتونه کیفیت مطلوبی از تصویر رو ارائه بده و تنها خاصیتش که چشم گیر هم شده همین شفافیت تصویره که البته شما فقط در مغازه ها میبینید و در منزل خبری ازش نیست به این دلیل که اونجا فقط تصاویر رو با بلو ری براتون نمایش میدند:f34r:
به هزار و یک دلیل پلاسما بهترین گزینه برای جایگزینی تلوزیونهای لامپیه

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
البته یه چیزی هم بگم

اگه از نظر بودجه براتون زیاد مسئله نیست و دستتون بازه

کلا بیخیال ال سی دی بشیدو برید سراغ پلاسما

اونهم فقط پاناسونیک

ال سی دی به هیچ وجه نمیتونه کیفیت مطلوبی از تصویر رو ارائه بده و تنها خاصیتش که چشم گیر هم شده همین شفافیت تصویره که البته شما فقط در مغازه ها میبینید و در منزل خبری ازش نیست به این دلیل که اونجا فقط تصاویر رو با بلو ری براتون نمایش میدند:f34r:
به هزار و یک دلیل پلاسما بهترین گزینه برای جایگزینی تلوزیونهای لامپیه

تا جایی که من اطلاع دارم تلویزیون های پلاسما عمر مفید دارند . یعنی بعد از 4 تا 5 سال دیگه قابل استفاده نیستند .

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
تا جایی که من اطلاع دارم تلویزیون های پلاسما عمر مفید دارند . یعنی بعد از 4 تا 5 سال دیگه قابل استفاده نیستند .

اگه تمام مزایا و معایب ال سی دی و پلاسما رو کنار هم بگذارید بدون شک انتخاب شما پلاسماست

اگه تونستید اون شماره ویژه نامه عصر شبکه رو تهیه کنید مخصوص خرید تلوزیون بود و بهترین رفرنس بود

اما کلا ال سی دی برای مصرف زیاد در روز مناسب نیست ، بزرگترین ضعفش عدم توانایی در تولید رنگ سیاه ، و مسئله refresh rate که هنوز حتی بهترین هاش هم در تصاویر پر تحرک جا میمونند

اما عمر متوسط پلاسما حدود 10 ساله و تازه بعد از 10 سال شفافیتش کم میشه نه ایکه قابل مصرف نباشه

در هر حال انتخاب با شماست اما من اگه روزی بخواهم پول بدم حتما پلاسم بر میدارم
وگرنه از همین لامپی ها میگیرم واز سری دیجیتال سونی که البته قیمتش خیلی بالاست

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضبط ماشين خوب قيمت مناسب هست كه هارد usb 160 گيگ رو هم ساپورت كنه ؟؟؟؟
تو ضبط هاي پايونيير يو اس بي دار چه مدلي خوب و با كيفيت هستش و خوب سوپورت ميكنه يو اس بي رو ؟؟؟ هارد رو هم ساپورت ميكنه ؟؟؟ قيمت هم ميخوام
ممنونم از همگي

در زمينه تلويزيون ال سي دي قيمت مناسب زياد بالا نه چه ماركي كلا خوبه ؟؟؟ و سينما خانواده؟؟؟ من الان سامسونگ ال سي دي 32 رو ميگه 700 و سينما خانواده دي وي دي و باندهاش هم با بلوتوس وصل ميشه به خودش 300 هستش راهنمايي كنيد ممنون ميشم با قيمت

Last edited:
بالا