• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست دوم محبوبترين انيميشن قديمي

ليست دوم محبوبترين انيميشن قديمي

• Total voters
    57
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
چون در اين نظر سنجي نام كارتون گوريل انگوري و چند كارتون خاطره انگيز را آورديم ؛ شايسته ديدم يادي كنم از استاد بزرگي در دوبله ايران كه صدايش بر روي اين كارتون و كارتون هاي خاطره انگيزديگري جاودانه است .

يادي از صداپيشه‌ي «گوريل انگوري»
گفت‌وگو با صادق ماهرو ـ دوبلور كارتون‌هاي محبوب كودكان

سلام.

مطلب واقعا جالب و بجايي بود! :happy: دستتون درد نكنه آقا بهروز عزيز و گرامي! :blush: شما واقعا براي اين تاپيك خيلي زحمت مي كشيد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این سیمور همیشه تا رای گیری رو می بازه از همین کارا می کنه!یادم میاد یبار م که بروان من اول شد یولاندای اون دوم گفت رای گیری مغشووشه!;)
من دنبال شفافیتم !!
download.aspx
... تویی که تا شخصیت مورد نظرت اول میشه میگی : " خیلی خب ، رای گیری تموم شد ، جمع کنید برید !! " ...
out.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خوب مي بينم كه تا اينجاي كار پلنگ صورتي صدر نشين مي باشد و تام وجري و بابالنگ دراز هم با حداقل اختلاف امتياز در رده دوم جدول قرار گرفتند. لوك خوش شانس هم در رده سوم جاي گرفته. به نظر شما هنوز هم امكان يك تغيير تعيين كننده هست؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب مي بينم كه تا اينجاي كار پلنگ صورتي صدر نشين مي باشد و تام وجري و بابالنگ دراز هم با حداقل اختلاف امتياز در رده دوم جدول قرار گرفتند. لوك خوش شانس هم در رده سوم جاي گرفته. به نظر شما هنوز هم امكان يك تغيير تعيين كننده هست؟

با توجه به اختلافات میان صدر نشینان و همچنین مدتی که این رای گیری انجام شده ، بعید میدونم تغییر آنچنانی در لیست اتفاق بیفته :cool: ;)

خودشم خواهر آریانا ، خسته نباشید :happy:

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:blink: سارا کوچولو 0؟

اصلا کسی یادش میاد؟

سال 65-66 پخش میشد!معلومه که کسی یادش نیست.:f34r:

موهاش خرگوشی بود!کسی عکس ازش میذاره؟:happy:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
به قول برادر كاكاشي نهايتش همينه :happy: بريم براي راي گيري نهايي .....و لوك خوش شانس
ok.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
با توجه به اختلافات میان صدر نشینان و همچنین مدتی که این رای گیری انجام شده ، بعید میدونم تغییر آنچنانی در لیست اتفاق بیفته :cool: ;)

خودشم خواهر آریانا ، خسته نباشید :happy:

سلام.

همينطور به نظر ميرسه. خوب من يكي دو روز ديگه صبر مي كنم و بعد به اميد خدا راي گيري نهايي محبوبترين انيميشن قديمي رو شروع مي كنيم. خوب براي اينكه دوباره آقا بهروز رو به زحمت نندازيم از همين الان كانديداهاي دور نهايي راي گيري رو اعلام مي كنم. از اونجا كه مي خواستم تعداد كانديداها زير 10 نفر باشه فقط اون تعدادي رو تو ليست نهايي ميگذارم كه حداقل 13 راي آورده باشند: پلنگ صورتي- بابالنگ دراز-تام و جري-چوبين-سندباد-لوك خوش شانس و گوريل انگوري. خوب دوستان دو روز وقت داريد نظرات خودتون رو در اين باره اعلام كنيد.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
:blink: سارا کوچولو 0؟

اصلا کسی یادش میاد؟

سال 65-66 پخش میشد!معلومه که کسی یادش نیست.:f34r:

موهاش خرگوشی بود!کسی عکس ازش میذاره؟:happy:

خودم هم راستش فقط قيافه اش يادم مونده بود. من الته يه وژن ديگه اش به اسم سالي رو ديده بودم كه واقعا جالب بود. اما اينكه چرا اينجا گذاشتمش چون فكر مي كردم شايد بعدها هم تكرارش رو گذاشته بودند و من نديدم! اما اينطور كه پيداست اين هم از جمله كارتونهايي بوده كه در كمال تعجب تكرار نشده.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
همينطور به نظر ميرسه. خوب من يكي دو روز ديگه صبر مي كنم .خوب دوستان دو روز وقت داريد نظرات خودتون رو در اين باره اعلام كنيد.

سلام به دوستان گرامی

بسیار خوشحالم که صبر کردید . چون من رای نداده بودم :blush: و این مشغله ها اجازه نداد به من که در خدمت دوستان باشم . لیست بسیار خوبی است و من هم به کارتونهای قدیمی محبوبی که دیدم رای دادم از جمله دختری به نام نل و ....

موفق باشید.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام به دوستان گرامی

بسیار خوشحالم که صبر کردید . چون من رای نداده بودم :blush: و این مشغله ها اجازه نداد به من که در خدمت دوستان باشم . لیست بسیار خوبی است و من هم به کارتونهای قدیمی محبوبی که دیدم رای دادم از جمله دختری به نام نل و ....

موفق باشید.

خداي من ! بالاخره چشممون به جمال شاهزاده نجيب پي تي جناب زيرنويس عزيز هم روشن شد! :blush: مرسي كه به اينجا سر زديد! :happy: لطف كرديد. :happy:

آره دختري به نام نل هم كارتون خاطره انگيزي بود...

پيروز باشيد.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خوب دوستان مي بينم كه خانواده دكتر ارنست هم 13 راي آورده! اين طور كه از ظواهر امور بر مياد ممكنه تا فردا باز ليست نهايي يه كم تغيير كنه...

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
مي بينم كه چوبين و بابالنگ دراز هم يه جهش واقعا موثر داشتند: هر دو به مكان اول صعود كرده و رقيبان سرسخت پلنگ صورتي در راي گيري نهايي شدند. فكر كنم همين فردا يا حداكثر پس فردا راي گيري نهايي رو ديگه شروع كنيم.

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم رای دادم: پلنگ صورتی-لوک خوش شانس-تام و جری-گوریل انگوری-سرندیپیتی-پینوکیو کارتونای مورد علاقه من بودن ابته میخواستم به مورچه و مورچه خوار هم رای بدم که یادم رف حیف شد:( الان که خاطراتش یادم اومد کلی به اون صدای خنده دار مورچه خوار خندیدم:D یادتون میاد چه جوری حرف میزد هی قدیماااا:f34r: راستی سرندیپیتی رو هم یادتونه با اون چشمای گنده و درخشانش:) یه کارتون هم بود که یه گرگه میخواست یه شترمرغ رو بگیره ولی یارو اونقده سریع جیم میشد که گرگه یا منفجر میشد یا جزغاله میشد و میسوخت یا از یه پرتگاه میفتاد پایین چن ثانیه بعدش صدای برخوردش رو میشنیدیم و یه کم گرد و خاک که ینی افتاد زمین همیشه هم رده برخوردش با زمین میموند خلاصه ضایه میشد دیگه:blink: اسمش چی بود؟:f34r:

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا ما کلی به مغزمون فشار آوردیم یه چیزایی یادمون اومد:
1-یه کارتون علمی تخیلی بود یه موجود گرد توپی پشمالو فضایی داشت و یه دختر و پسر که اغلب داستان های علمی و سرگذشت دانشمندا رو برا اون بچه ها تعریف میکرد و یه سری از فسمتاش هم تو فضا اتفاق افتادن اسمش چی بود؟
2- یه کارتونی هم بود درباره یه سری جنگ های فضایی و ربات ها که خیلی هم هیجان انگیز بود یادتون میاد؟ نکنه همین دژ فضایی باشه ها؟!
3-کماندار نوجوان رو چی؟!

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من تازه اینجا رو دیدم منم میتونم تو رای گیری شرکت کنم
کلی حال کردم خیلی جالب بود ممنون:p

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه کارتون هم بود که یه گرگه میخواست یه شترمرغ رو بگیره ولی یارو اونقده سریع جیم میشد که گرگه یا منفجر میشد یا جزغاله میشد و میسوخت یا از یه پرتگاه میفتاد پایین چن ثانیه بعدش صدای برخوردش رو میشنیدیم و یه کم گرد و خاک که ینی افتاد زمین همیشه هم رده برخوردش با زمین میموند خلاصه ضایه میشد دیگه:blink: اسمش چی بود؟:f34r:
اسمش کایوت بود اسم شتر مرغه هم ردرونر یه سره هم این بدبخت گرگ رو اذیت میکرد و میگفت بیگ بیگ:p:lol:

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
خوب من چون سند باد رو خیلی دوست دارم بازم بهش رای میدم
خداییش عجب رای گیری خفنی راه انداختین

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واتو واتو
پرنده شگفت انگیز