• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست سايت هاي پرداخت به ازاي نمايش CPM

نظرتون در مورد سايت هاي CPM چيه؟

• Total voters
    86

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
سایت yllix به لیست سایت های معتبر منتقل شد و یه چیزی بگم این سایت تو یک روز رداختی منو انجام داد.
این سایت رو اگه سایت انگلیسی دارید از دست ندید چون دقیقا مثل propellerads هستش ولی با پشتیبانی بهتر و واریز سریع.
جدیدا هم به اکثر کاربرا اکانت پرمیوم میده.
07495419583780660879.jpg
فیلتره:general210:

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان یک سوال من معمولا دریافتی که داشتم البته تا الان دوبار از سایت propellerads بین 200 تا 300 دلار بوده حالا چند سایت پربازدید دیگه اضافه کردم که خیلی درآمد رو زیاد کردن امکان داره بلوک کنن البته محض احتیاط من گذاشتم سر وقت واریز همه مال منو هم واریز کنن نه درخواست 15 روزه بدم گفتم شاید مشکلی پیش بیارن چون درآمد ممکنه تا 4000 تا 5000 دلار افزایش پیدا کنه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دوستان یک سوال من معمولا دریافتی که داشتم البته تا الان دوبار از سایت propellerads بین 200 تا 300 دلار بوده حالا چند سایت پربازدید دیگه اضافه کردم که خیلی درآمد رو زیاد کردن امکان داره بلوک کنن البته محض احتیاط من گذاشتم سر وقت واریز همه مال منو هم واریز کنن نه درخواست 15 روزه بدم گفتم شاید مشکلی پیش بیارن چون درآمد ممکنه تا 4000 تا 5000 دلار افزایش پیدا کنه
من متوجه نشدم ولی اگه منظورت اینه که کنار propellerads از شبکه تبلیغاتی دیگه ای استفاده کردی یا می کنی مشکلی نیست.

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
من متوجه نشدم ولی اگه منظورت اینه که کنار propellerads از شبکه تبلیغاتی دیگه ای استفاده کردی یا می کنی مشکلی نیست.
والا تقریبا یه همچین چیزی هست فقط میترسم درآمد که زیاد بشه اینا بلوک کنن یعنی در واقع هیچ تقلبی نیست فقط درآمد که بالا میره ترس از مشکل بلوک رو داریم

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
والا تقریبا یه همچین چیزی هست فقط میترسم درآمد که زیاد بشه اینا بلوک کنن یعنی در واقع هیچ تقلبی نیست فقط درآمد که بالا میره ترس از مشکل بلوک رو داریم
والله شخصا اعتراف میکنم به هر روش ممکنه ازشون کلاهبرداری کردم و از ترافیک فیک و تقلبی بگیر تا نمیدونم دستکاری سیستمشون بعد عذاب وجدان بهشون پیام هم دادن بلوک نکردن حالا نمیدونم واسه بقیه چطوره ولی اینا برعکس هستن مثلا اینجا شبکه تبلیغات و نمیدونم تبلیغ ایرانی به راحتی بلوک میکنن ولی این به راحتی بلوک نمیکنه مگه اینکه دیگه خیلی ببخشید خر باشی.
درآمد تو بالاتر بره مطمئن باش درآمد اونا هم 10 برابر بالا میره.
ولی محض احتیاط میتونی تیکت بدی چه نیازیه خودتو نگران کنی یه تیکت بده جواب بگیر راحت باش.

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
propellerads بنرهاش به چه صورته ؟
cpm بنری چنده ؟ کلیکی حساب میکنند یا نمایشی ؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
propellerads بنرهاش به چه صورته ؟
cpm بنری چنده ؟ کلیکی حساب میکنند یا نمایشی ؟
به گفته خودش propellerads یک سایت کلیکی نیست یک سیستم ترکیبی از CPA و CPM و CPC هست که بدون تست نمیتونی بفهمی چقدر میده.
ولی رو کلیکش حساب نکن چون به کلیک چیزی نمیده بیشتر واسه نمایش هست ولی برای اینکه از نمایش درآمد داشته باشی باید یکی دو تا کلیک واسه هر هزار نمایش ثبت شده باشه.

soltan_1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
propellerads به لینک مسقیم هیچی پرداخت نمی کنه!
هر 1000 آی پی 1 سنت

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
propellerads به لینک مسقیم هیچی پرداخت نمی کنه!
هر 1000 آی پی 1 سنت
فیلتره
بهترین جایگزین سایت های پاپ اپ مثل پاپ ادس و پاپ کش هستن که لینک مستقیم میدن و ریتشون بالاست.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
والا به من که ندادن
ایمیل هم زدم گفتن که لینک مستقیم ندارن
اگه شما از پاپ ادز لینک داری ممنون به عنوان مثال بذاری اینجا
من فقط توضیحشو بلدم به عنوان مثال ندارم :|

file3

Registered User
لایک‌ها
69
صبا ویژن صد در میون میشماره خیلی نامرده

اصلا اینطور که می فرمایید نیست
من همه سیستم ها رو تست کردم اما تا حالا بهترین شمارش، خوش حسابترین و بهترین همین صبا بوده
شاید صبا صد در میون بشماره اما بقیه 1000 در میون میشمارن...

برای اثبات حرفمم دلیل دارم
شما قسمت نمایش لحظه ای آمار رو باز کن و از آی پی های مختلف روی بنرش کلیک کن میبینی که همشو مرتب میشماره...

بالا