• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مبارکه، قسمت دوم 300 ساخته شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
آخه تا کی؟..خدایی وجه تمایز ما با دیگر کشور ها چیه؟ چه چیزی باعث شده ما جهان سوم باشیم؟چه چیزی باعث شد که طی هزارن سال در حال جنگ با اجنبی ها باشیم و هرگز به فکر پیشرفت نباشیم.ولی یکی مثل آلمان دقیقا یادم ولی به گمانم طی 25 سال از خرابی و صدمات جنگ جهانی در اومد و الان یکی از غول های صنعتی جهان هست؟ (یه مثال بودا وگرنه در مقابل جنگ های هزارساله ایران هیچه)
چرا ؟ چه چيزي؟
2 تا گزينه داره 1. وطن فروشان 2. استعمار ايران توسط اعراب و وطن فروشان

من که ایرانی هستم و درش شکی نیست:)(پست 26 رو بخونید متوجه میشید)
بعدش هم چه ربطی داره برادر من..آدم میخواد از ناموسش دفاع کنه میاد به این سریال ها گیر میده؟سریالی که نه بازتابی داشت و نه سرو صداش بلند شد؟اگه آدم میخواد تعصبش رو نشون بده بهتر توی خیابون اینکار رو بکنه.

یه سوال؟ اگه سیاسی بود یا مشکلی داشت چرا مجوز پخش گرفت؟لابد زیرسیبیلی یا قاچاقی

ببینیم پس این مجموعه هایی که توی دهه بهمن و در مورد انقلاب ایران ساخته میشه کشکه؟اون انقلاب عظیم که اون همه خون و فداکاری پاش رفت و حالا داررن واسه دوتا جوون مثل من و شما بازسازیش میکنن چی؟

چه ربطی داره برادر عزیز..درس درسه..باید بخونیش چه خوشت بیاد چه بدت بیاد.ضمن اینکه این مسئله رو به اعراب ربط ندین.ما داریم در مورد خود ایران صحبت میکنیم.
از پست 26 دستگيرم نشد چيزي

ادم از وطنش دفاع ميكنه دفاع از ناموس ربطي به اين ترد نداره اون گفتم كه بدوني ادم به چه چيزايي تعصب داره
يه چيز ديگم بهش اضافه كن و اونم اصالت
جواب سوالتم خيلي سادست چون اون كه مجوز ميده خودش با اونورياس
اونم يه مبحث ديگس شما همرو داري با هم قاطي ميكني
اونم به اين دليل كه خون اون جوونا رو گذاشتن پاي دفاع از خودشون و اعراب نه مرز و خاك اين مملكت
ويه توجيهي ساختن ازش واسه كار خودشون

در مورد ايران چرا ما تاريخ ايران نداريم؟ چند تا شاه ايراني ميشناسي؟ چند تا دوره حكومتي ميشناسي ؟
جز چند تا اسم چيزي نميدونيم اما ميدونيم كه حجر بن عدي چه خري بوده يا چند صد سال قبل از اسلام تو سرزمين اعراب چه خبر بوده به ما چه؟

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی؟ آخه فلسطین و عراق چکارش به مسئله اعراب؟اخبار داره در مورد آزادی و مقاومتشون و از این جور چیزا میگه.ضمن اینکه اخبار یه چیز مستقل و آزاده که به هر مسئله ای و کشوری میپردازه پس اصلا ربطی به مسذله اعراب نداره.

سلام دوست محترم

به نظر شما مطرح کردن مشکلات مردم ایران مهم تر از مقاومت و آزادی مردم فلسطین نیست؟!!( هنوز مشکل گاز

بسیاری از شهر ها حل نشده و بخش خبر صداش هم در نمیاد!!!)

به نظر شما بجای ساخت سریالهایی مثه بازمانده و ... سریالی در مورد ایران باستان بسازند بهتر نیست؟

دوست محترم شما یه خورده منطقی به قضیه نگاه کنی مطمئنا نظرتون در مورد صدا سیمای ایران عوض میشه

شایدخیلی از دست اندرکاران تلویزیون و سینما دلشون بخواد سریال یا فیلمی در مورد ایران بسازند اما با سیاست

های **** حاکم هرگز جرات پیشنهاد رو هم نمیتونند بدهند

تمام کشور های دنیا به تاریخ و گذشتگان خودشون افتخار میکنند ( تاریخ و پیشنه ای که به جز چند کشور در جهان

حتی قابل مقایسه با ایران هم نیست)

ولی ما .... به گذشتگان اعراب افتخار میکنیم !

به نظر من بسیاری از کشور ها حسرت داشتن تاریخی همچون تاریخ ایران را میخورند تا بتوانند از روی آن فیلم

بسازند

اما مسولین صدا و سیما با پول من و شما کلی هزینه می کنند و برای تاریخ اعراب فیلم میسازند

نتیجه : ما که خودمون قدر خودمون رو نمیدونیم پس حقمونه هالیود فیلم 300 رو بسازه !!!

یا حق

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوشبختانه بعد از دادن اون پست اول دیگه تو این تاپیک نیومده بودم تا بعضی حرفا رو به چشم ببینم و شرمم بگیره که ایرانیم!!

منم قبول دارم که متکی شدن به گذشته و اینکه فقط بگیم ما فلان بودیم و بهمان بودیم اولا فقط باعث افسوس خوردن میشه و ثانیا باعث میشه آدم به آینده دیگه نتونه فکر کنه.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست!!
ما هر چی داریم میکشیم خنجری هست که رفیقانمون و خودی ها بهمون زدن. نه افرادی مثل میلر و ...

نه تنها فیلم 300 و فیلم Crash بلکه هیچ فیلم دیگه ای هم اگر خودش رو بکشه نمیتونه تاریخ ایران و ایرانی و هویت ایرانی رو زیر سوال ببره.

فرق ما با اونایی که تاریخ این مملکت رو سعی دارن فقط بخاطر منافع شخصیشون جوری دیگه جلوه بدن در یه چیزه. اونم اینکه نمیخوان قبول کنن فردی مثل اهورامزدا یا کوروش کبیر حرف آخرش با حرفی که عیسی و موسی و حضرت محمد زدن یکی بوده (گیر ندید فقط مثال بود!!!) شاید شکل ظاهریش فرق میکرد ولی همه اونها میگفتن انسان آزاد آفریده شده و خدا یگانه ست و ...

کوروش به ما یاد داد که ملت ها با هم هیچ فرقی ندارن. به هیچ ملتی نباید توهین کرد و هیچ ملتی رو نباید زیر یوغ خود گرفت و به حرفش هم عمل کرد. همین حرف رو موسی و عیسی و محمد زدند.

ولی ما نه به حرف کوروش و اهورامزدا توجهی کردیم نه به حرف سایرین. انسانهامون رو طوری بار آوردیم که ساکت باشن! اون چیزی رو بپذیرن که ما میپذیریم. اون طوری عمل کنن که ما میخوایم. اونطوری لباس بپوشن که ما میخوایم و ...

در کل حرف من اینه که حقیقت دست هر قوم و ملتی باشه فرقی نداره. میخواد این قوم ایرانی و آریایی باشه میخواد چینی باشه یا ... ولی نه به قیمتی که ما فراموش کنیم خودمون اونقدر تاریخ سرشار از حقیقت و درستی ای داشتیم که همه بهش حسرت میخورن و بیایم اون رو طوری جلوه بدیم که خودمون ازش سود ببریم.

بگذریم حرف تو دل هممون زیاده...

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
ای خداااااااااا من چی بگم اخه.

اخبار یه چیز مستقل؟؟ و آزاده؟؟؟ که به هر مسئله ای و کشوری میپردازه...

فکر میکنم شما اعتقادت اینه که ایرانیها هم عیب دارند ولی نمیپذیرند و فکر میکنند که... ولی این که الان فرهنگ مردم چجوری هست دلیل نمیشه برای وارد کردن دروغ به تاریخ ایران, بازم میگم توی تمدن قدیم ایران فرهنگ طبیعتا اون شکلی نبوده که ما الان میگیم ولی از خیلی کشور ها و اقوام دیگه بالاتر بودیم مثل همین اعراب. برای همین این که میگی واقع بین باشیم! هیچجوری درباره ساختن همچین فیلمی,به نظر من,درست نیست!
من عرض کردم شما بحث این مجموعه رو بذارین کنار و کلی صحبت کنیم.
چرا ؟ چه چيزي؟
2 تا گزينه داره 1. وطن فروشان 2. استعمار ايران توسط اعراب و وطن فروشان
منظور منو نگرتی امیر جون.اینو که خودم هم میدونستم.:)
از پست 26 دستگيرم نشد چيزي

ادم از وطنش دفاع ميكنه دفاع از ناموس ربطي به اين ترد نداره اون گفتم كه بدوني ادم به چه چيزايي تعصب داره
يه چيز ديگم بهش اضافه كن و اونم اصالت
جواب سوالتم خيلي سادست چون اون كه مجوز ميده خودش با اونورياس
اونم يه مبحث ديگس شما همرو داري با هم قاطي ميكني
اونم به اين دليل كه خون اون جوونا رو گذاشتن پاي دفاع از خودشون و اعراب نه مرز و خاك اين مملكت
ويه توجيهي ساختن ازش واسه كار خودشون
من هم نگفتم حرف های شما غلطه.مشکل من اینه که منور منو کسی متوجه نمیشه
سلام دوست محترم
به نظر شما مطرح کردن مشکلات مردم ایران مهم تر از مقاومت و آزادی مردم فلسطین نیست؟
یا حق
مسلما خیر.اما دوستان دارن بحث اونها رو به اعراب فلسظینی ربط میدن که بنظر من کاملا موضوعی بی ربطه

دوستان فکر نکنم با این روش اصلا به نتیجه ای برسیم و کسی متقاعد بشه.
من یه سوال دارم:
چرا اکثر ایرانی ها همیشه در مقابل خوب و بد برداشت شخصی میکنن و طبق قانون خودشون باهاش برخورد میکنن؟
و همیشه فکر میکنن خودشون درست میگن؟مگر یه فرد عالم بیاد و حرف بزنه؟
چرا چیزی که خیلی مهم نیست یعنی لطمه ای به ما نمیزنه هی گیر میدیم که نه این باید درست بشه باید فلان بشه باید بیسار بشه؟

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسلما خیر.اما دوستان دارن بحث اونها رو به اعراب فلسظینی ربط میدن که بنظر من کاملا موضوعی بی ربطه

دوستان فکر نکنم با این روش اصلا به نتیجه ای برسیم و کسی متقاعد بشه.
من یه سوال دارم:
چرا اکثر ایرانی ها همیشه در مقابل خوب و بد برداشت شخصی میکنن و طبق قانون خودشون باهاش برخورد میکنن؟
و همیشه فکر میکنن خودشون درست میگن؟مگر یه فرد عالم بیاد و حرف بزنه؟
چرا چیزی که خیلی مهم نیست یعنی لطمه ای به ما نمیزنه هی گیر میدیم که نه این باید درست بشه باید فلان بشه باید بیسار بشه؟

دوست محترم

میشه لطف کنید و موضع خودتون رو مشخص کنید؟

آیا ساخت سریال ستاره سهیل و... که چهره بدی از ایرانیان نشون میده و همچنین ساخت سریال های پر هزینه در

وصف اعراب توسط تلویزیون انحصاری ایران کاری درست است؟

یا حق

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ای خداااااااااا من چی بگم اخه.

من عرض کردم شما بحث این مجموعه رو بذارین کنار و کلی صحبت کنیم.

دوست عزیز پیشنهاد میکنم اگه بحث غیر از سریال عنوان تاپیک دارید, یک تاپیک دیگه بزنید و نظر خودتون رو درباره ایرانی ها؟ عنوان کنید بقیه هم نظر درباره حرف شما میدن
چون اینجا موضوع صحبت دروغ درباره تاریخ و مشخصا سریال عنوان تاپیک هست و وقتی شما پست میزنی که واقعیت رو قبول کنید خیلی سو تفاهم و مشکل جدید دیگه هم بوجود میاد

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان عزیز بهتر نیست برای اشنایی هم خودمون رو معرفی کنیم.مخلص همگی محمد هستم:)
دوست محترم

میشه لطف کنید و موضع خودتون رو مشخص کنید؟

آیا ساخت سریال ستاره سهیل و... که چهره بدی از ایرانیان نشون میده و همچنین ساخت سریال های پر هزینه در

وصف اعراب توسط تلویزیون انحصاری ایران کاری درست است؟
موضع من که کاملا مشخصه عزیز:) متاسفانه از ابتدای تاپیک نبودین و متوجه موضع من نشدین.
من کاری به این سریال ندارم.بله قبول دارم که اصلا درست نیست و با همگی هم عقیده هستم که ساخت این مجموعه کار درستی نبوده.اما متاسفانه از دوستان اینجا کسی اصلا درک نمیکنه من چی میگم.
من منظورم همون 2 سوال بالا هست(توی پست بالایی)
من در همون ابتدای استارت تاپیک هم گفتم که مجموعه چطور بوده و بعدش دیگه خواستم از بحث اش خارج بشم و این دو سوال رو مطرح کردم که هر کسی تفره میره و فکر میکنه که ما طرف این اعراب هستیم.(خدا اون روز رو نیاره:D)
امیدوارم حالا متوجه منظورم شده باشین:)
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اگه بحث غیر از سریال عنوان تاپیک دارید, یک تاپیک دیگه بزنید و نظر خودتون رو درباره ایرانی ها؟ عنوان کنید بقیه هم نظر درباره حرف شما میدن
چون اینجا موضوع صحبت دروغ درباره تاریخ و مشخصا سریال عنوان تاپیک هست و وقتی شما پست میزنی که واقعیت رو قبول کنید خیلی سو تفاهم و مشکل جدید دیگه هم بوجود میاد
من کاری به دروغ در تاریخ ندارم.مسئله من همون دو سوال هست که پرسیدم:)
ببینید دوستان وقتی استارت تاپیک زده شد اینجا همه نظر دادن و من به این فکر افتادم که چرا همیشه همینطوریه منتها اینجا همگی براساس آگاهی و منطق صحبت میکردن ولی تجربه ای که در اجتماع دارم اینگونه نبوده و هر کسی(اجتماع) میخواد نظر خودشو تحمیل کنه و بگه که آقا من درست میگم.در صورتی که اینطوری نیست و این مشکل اکثریت افراد هست.حالا من از شما میخواستم بپرسم که متاسفانه همینطوری کش دار شد و همه تفره رفتن:)شما الان در تمام پست هام میبینید که من گفتم اقا منظور منو نگرفتی آقا درک نمیکنی و خلاصه چیزای دیگه:)
ضمن اینکه هدف اصلیم هم اینه که بحث عوض شه نریم توی سیاست.حالا هم اگه میشه دست از سر کچل این مجموعه ناچیز پلید بر دارین بیاین یه بحث دیگه باز کنیم.

راستی یادتون نره خودتونو معرفی کنید:D:)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوستان عزیز بهتر نیست برای اشنایی هم خودمون رو معرفی کنیم.مخلص همگی محمد هستم:)

موضع من که کاملا مشخصه عزیز:) متاسفانه از ابتدای تاپیک نبودین و متوجه موضع من نشدین.
من کاری به این سریال ندارم.بله قبول دارم که اصلا درست نیست و با همگی هم عقیده هستم که ساخت این مجموعه کار درستی نبوده.اما متاسفانه از دوستان اینجا کسی اصلا درک نمیکنه من چی میگم.
من منظورم همون 2 سوال بالا هست(توی پست بالایی)
من در همون ابتدای استارت تاپیک هم گفتم که مجموعه چطور بوده و بعدش دیگه خواستم از بحث اش خارج بشم و این دو سوال رو مطرح کردم که هر کسی تفره میره و فکر میکنه که ما طرف این اعراب هستیم.(خدا اون روز رو نیاره:D)
امیدوارم حالا متوجه منظورم شده باشین:)

من کاری به دروغ در تاریخ ندارم.مسئله من همون دو سوال هست که پرسیدم:)
ببینید دوستان وقتی استارت تاپیک زده شد اینجا همه نظر دادن و من به این فکر افتادم که چرا همیشه همینطوریه منتها اینجا همگی براساس آگاهی و منطق صحبت میکردن ولی تجربه ای که در اجتماع دارم اینگونه نبوده و هر کسی(اجتماع) میخواد نظر خودشو تحمیل کنه و بگه که آقا من درست میگم.در صورتی که اینطوری نیست و این مشکل اکثریت افراد هست.حالا من از شما میخواستم بپرسم که متاسفانه همینطوری کش دار شد و همه تفره رفتن:)شما الان در تمام پست هام میبینید که من گفتم اقا منظور منو نگرفتی آقا درک نمیکنی و خلاصه چیزای دیگه:)
ضمن اینکه هدف اصلیم هم اینه که بحث عوض شه نریم توی سیاست.حالا هم اگه میشه دست از سر کچل این مجموعه ناچیز پلید بر دارین بیاین یه بحث دیگه باز کنیم.

راستی یادتون نره خودتونو معرفی کنید:D:)

English Lord عزیز می دونی چرا اینطوریه بخاطر اینکه به بزرگان ایرانی هیچ احترامی نمی گزارند و تا حرفی پیش میاید از اسلام صحبت میکنند
در فیلم هایشان مثل یکی از سریال های ماه رمضان الیاس که شیطان بود می گفت زبانی که قبل از اسلام بوده بهتر از اونیه که بعد از آمدن عربها به ایران وادقام آن با زبان ما بوده ودختره که آدم خوبه بوده میگه نه بلکه زبان که با زبان عربی ادقام شده شیواتر و بهتر بوده و چند تا بحث دیگر
آیا این دلیل نمی شه که افرادی که این مرز و بوم را دوست دارند ومی بینند که همچین چیزهای را به خورد ملت می دهند آیا در مورد این باید ما سکوت کنیم (حالا در مورد درستی یا نادرستی اینکه کدام زبان بهتر است من درست نمی دانم اما مثال های فراوان دیگری هم هست)
در مورد اینکه آثار باستانی ما رو خراب می کنند و انرا رستوران سنتی می کنند و روی آثار باستانی ما آب می گیرند و در عوض میایند در تلویزیون به اصطلاح ملی دروغ واراجیف به هم می بافند آیا انتظار دارید مردم بیایند از آن تعریف کنند که ما رو خوب جوری نشون دادید دستتون درد نکنه
آیا گذشتگان ما آنقدر بد بودند که ما درباره انها نتونیم یه فیلم بسازیم یا حتی در کتاب های درسی مان از خونخوار بودن وآنها بنویسیم در حالی که یونانی ها به اسکندر که می دانیم چطور آدمی بوده افتخار می کنند
من نمی گم مثلا به نادر افتخار کنیم ولی می تونیم حقایق را درست به مردممان نشان دهیم
هیچکس با نشان دادن تاریخ مخالفت ندارد اما با وارونه نشان دادن آن مخالف است

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
English Lord عزیز می دونی چرا اینطوریه بخاطر اینکه به بزرگان ایرانی هیچ احترامی نمی گزارند و تا حرفی پیش میاید از اسلام صحبت میکنند
در فیلم هایشان مثل یکی از سریال های ماه رمضان الیاس که شیطان بود می گفت زبانی که قبل از اسلام بوده بهتر از اونیه که بعد از آمدن عربها به ایران وادقام آن با زبان ما بوده ودختره که آدم خوبه بوده میگه نه بلکه زبان که با زبان عربی ادقام شده شیواتر و بهتر بوده و چند تا بحث دیگر
آیا این دلیل نمی شه که افرادی که این مرز و بوم را دوست دارند ومی بینند که همچین چیزهای را به خورد ملت می دهند آیا در مورد این باید ما سکوت کنیم (حالا در مورد درستی یا نادرستی اینکه کدام زبان بهتر است من درست نمی دانم اما مثال های فراوان دیگری هم هست)
در مورد اینکه آثار باستانی ما رو خراب می کنند و انرا رستوران سنتی می کنند و روی آثار باستانی ما آب می گیرند و در عوض میایند در تلویزیون به اصطلاح ملی دروغ واراجیف به هم می بافند آیا انتظار دارید مردم بیایند از آن تعریف کنند که ما رو خوب جوری نشون دادید دستتون درد نکنه
آیا گذشتگان ما آنقدر بد بودند که ما درباره انها نتونیم یه فیلم بسازیم یا حتی در کتاب های درسی مان از خونخوار بودن وآنها بنویسیم در حالی که یونانی ها به اسکندر که می دانیم چطور آدمی بوده افتخار می کنند
من نمی گم مثلا به نادر افتخار کنیم ولی می تونیم حقایق را درست به مردممان نشان دهیم
هیچکس با نشان دادن تاریخ مخالفت ندارد اما با وارونه نشان دادن آن مخالف است
آهان.. بله این شد یه بحث درست.منتها یه اشکال کوچولو هم هست.این حرفها برای زمانی هست که که حق با ما باشه که این اعتراضات هم کاملا صحیحه اما در مواقع دیگه چطور؟:)
اون خط اولت هم قبول دارم اما بجای خودش.اینکه همیشه بحث های ما در هر زمینه یعنی اکثریتشون به سلام و صلوات و همون اسلام ختم میشهکاملا درست ولی به عبارت دیگه چرا اینجوریه؟چون منطق نیست و برداشت شخصی میکنیم.
در کل حذفتون رو کامل قبول دارم.حالا ببینیم دوستان دیگه چه نظری دارن:)

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ممد جون اصلا سوالت اشتباس
اگه يه نفر برداشت شخصي داشت كه دليل نميشه همه اينجوري باشن

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
ممد جون اصلا سوالت اشتباس
اگه يه نفر برداشت شخصي داشت كه دليل نميشه همه اينجوري باشن
اگه اشتباه نکرده باشم ایمر جان...درسته؟:)

خب کجاش اشتباهه؟اینه سوالات من:

1- چرا اکثر ایرانی ها همیشه در مقابل خوب و بد برداشت شخصی میکنن و طبق قانون خودشون باهاش برخورد میکنن؟و همیشه فکر میکنن خودشون درست میگن؟مگر یه فرد عالم بیاد و حرف بزنه؟

2- چرا چیزی که خیلی مهم نیست یعنی لطمه ای به ما نمیزنه هی گیر میدیم که نه این باید درست بشه باید فلان بشه باید بیسار بشه؟
سوال 2 که مصداق خودمون هم هست و سوال 1 کجاش اشتباهه؟پس اون اصطلاح تر و خشک رو شما نشنیدین؟وگرنه ما خیلی آدم درست و با منطقی داریم.دانشمند داریم و غیره.اصلا شما برو توی یه جمعی بشین ببین چندتاشون حرف درست میزنن.من هم نگفتم همه ایرانی ها گفتم اکثرشون و اون اکریتی که خودم با چشمای خودم دیدم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اگه اشتباه نکرده باشم ایمر جان...درسته؟:)

خب کجاش اشتباهه؟اینه سوالات من:

1- چرا اکثر ایرانی ها همیشه در مقابل خوب و بد برداشت شخصی میکنن و طبق قانون خودشون باهاش برخورد میکنن؟و همیشه فکر میکنن خودشون درست میگن؟مگر یه فرد عالم بیاد و حرف بزنه؟

2- چرا چیزی که خیلی مهم نیست یعنی لطمه ای به ما نمیزنه هی گیر میدیم که نه این باید درست بشه باید فلان بشه باید بیسار بشه؟

اشتباه نیست ، این اسمش فاجعه هست .
یه فاجعه فرهنگی ، اجتماعی که حدود 500-600 سال کمتر و بیشتر توی ایران داره اتفاق میافته و مطمئن باشید که حداقل دوبرابر این طول میکشه (اگر همین الان متوقف بشه) تا این مورد اصلاح بشه .
ببین دوست عزیز برات چند تا مثال میزنم
1- تاحالا شده سوار اتوبوس بشی !! خوب بله . دیدید اتوبوسها چند نفر رو سوار میکنند . و حتما دیدید که وقتی شما تا خرخره توی صورت بغلی فرو رفتی چند تا اتوبوس خالی از بغلت رد میشن (میگیم یکیشون داره میره برای سوخت و یکی دیگه هم حال نمیکنه مسافر بزنه) . پیش خودت چی گفتی (نگو هیچی) . اما آیا تا حالا شده بری اعتراض کنی . مینی بوس هم سوار شدی تا حالا :wacko:

2- توی خیابون داری با دوستت (اگر مذکری با دوست مونثت فرضا) راه میری . چند نفر با لباس شخصی بدون .... و غیره :f34r: میان جلوت رو میگیرن (فرضا) . تا حالا شدی اعتراض کنی . تونستی حرفی بزنی . اگه حرف زدی و اعتراض کردی (احتمالش زیر 1 درصده) نتیجش چی شده ؟ به نظرت پلیس نقش چی رو این وسط بازی میکنه

3- تو خیابون طرف میبینه چراغ زرده ، گاز میده ، نزدیک خط عابر که میشه قرمز میشه چراغ : بیشتر گاز میده و میاد وسط خیابونی که از روبرو هم ترافیکه . شما اونطرف در جناح مخالفی برات چراغ سبزه دیگه درسته ؟ میای وسط خیابون برخورد میکنی با همون فرد نیمه محترم که از قرمز رد شده . حالا ، چراغ برای شما سبزه و برای اون قرمز اما نکته جالب اینجاست که شما باید منتظر بمونی اول ایشون رد بشه بعد شما . تا حالا اعتراض کردی ؟ حرفی زدی ؟ کسی اومده به این بابا گیر بده و جریمش کنه ؟ (در بدترین حالت پلیس این فرد رو از خیابون عبور میده)

4- میری تو صف شیر :)D) میگه نفری 2 تا بیشتر نمیدم . نیم ساعت وای میستی تا نوبتت میشه . 2 تا بهت میده . بعد میبینی رفیق طرف میاد یه نایلون بر میداره میره . توش چیه . حداقل 5 تا شیره . چیزی میتونی بگی . اعتراضی کردی . حرفی زدی ؟ اگه اعتراض کردی ، نتیجه ای داشته .

5- رفتی برای یه کاری 2 تا پاکت سیمان بخری . یهت میگه مجوز داری !!! :D (شما فرض کن برای 2 تا پاکت سیمان بری مجوز بگیری) . همون طرفها داری چرخ میزنی و چکنم چه کنم میگی . میبینی 2 نیستان میاد بیرون با 100 تا پاکت سیمان 50 کیلوئی تمیز . طرف سوار میشه و موقع سوار شدن میگه ، علی جون قربون دستت فردا که بار اومد یه 200 تا بزار کنار میام میبرم ، همون 6800 ردیفه دیگه :blink: . دوباره میری تو میگی آقا 2 تا پاکت سیمان داری منم 6800 میدم بیشترم میخوای.. 7500 خوبه ؟ علی آقا میگه : مجوز داری ؟

6- بسه یا بازم بگم از این مسائلی که مهم نیست

یه مطلبی حدود 10 سال پیش شنیدم جالب و بسیار آموزنده
یه خانمی میره مک دونالد (البته تو اروپا) یه فنجان قهوه میخره . موقعی که میخواسته خارج بشه (به دلایلی فنجان قهوه دستش بوده) پاش گیر میکنه به یه چیزی (مهم نیست) و قهوه داغ میریزه روی دستش . میدونی چه اتفاقی بعدش میافته . میره شکایت میکنه از مک دونالد به این دلیل : که چرا نعلبکی این فنجان دارای گودی در وسطش نبوده که به عنوان یک نگه دارنده عمل کنه و باعث شده نوشیدنی به این راحتی بریزه و دست این خانم محترم بسوزه . اما اتفاق جالبتر اینکه دادگاه اون شعبه رو به پرداخت حدود 50-60 هزار دلار محکوم کرد ، به عنوان غرامت !!!!
فقط ممکنه که شما توی یک رستوران تو ایران اگر سوسک تو غذاتون پیدا بشه برید و اعتراض کنید و گرنه .... هیچ

همه اینها چیزهائی هستند که خیلی مهم نیست .
اما برای من جالبه که برای شما چه چیزی میتونه مهم باشه . اینکه صدا و سیما اقدام به پخش برنامه ای میکنه که قسمتهائی از اون توهین و دروغی بیشتر نیست . چرا موقعی که فیلم 300 ساخته شد همین صدا و سیما برنامه هائی رو ساخت در محکومیت فیلم ضد ایرانی 300 ، اما خودش تا به حال حتی یک فیلم 10 دقیقه ای از تاریخ باستان ایران نساخته . وسعت این سریال رو میتونی با صف شیر مقایسه کنی . میشه بگی کدومش مهمه .

بحث ، بحث اسلام هم نیست . بحث پادشاهی ایران هم نیست . اینکه اسلام خوب هست یا بد ، مهم نیست . مهم اینکه یکی از برجسته ترین افراد همین دین اسلام شدیدا توصیه کرده به گفتن حقیقت ، حتی اگر به ضررمون باشه .
میشه بگی ما داریم چی کار میکنیم . ما همونهائی هستیم که از واقعه عاشورا تو ذهن مردم فیلمهای هالیوودی ساختیم (نیزه 70 متری ، 300.000 نفر کشته ، اسب تا زانو در خون) اما اصل قضیه که همون تسلیم نشدن در برابر زور و ظلم و نا برابری و ... هست زیر علم و طبل و داد و فریاد و عکس و قمه و زنجیر سالهاست که دفن شده

پس این ما هستیم که بی هدفمیم . اما خیلی ها در این بین هدف دارند . و هر روز هم بیشتر به هدفشون نزدیک میشن . 1500 سال پیش تمام این کره خاکی به قومی به نام ایران حسادت میکردند ، به شکوهش ، به عظمتش ، به وسعتش ؛ به مردم فرهیخته و دانشمندش ، به فرهنگش ، به قدرتش ، به یکتا پرست بودنشون و به ....

اما الان شاید کشور و مردمی رو پیدا نکنی که به ایران حسادت کنند . و همه اینها جوابش همین جمله شماست

شما با این حرفت میگی همین گیر دادن ها رو هم بیخیال شید ، اینها که مهم نیست بزار بگن. (چرا چیزی که خیلی مهم نیست یعنی لطمه ای به ما نمیزنه هی گیر میدیم ) بعد در جمله اولت میگی برداشت شخصی . خیلی جالبه ، شما چرا برداشت شخصی کردی و تشخیص دادی که این گیر دادن هست و درست نیست .

من فکر میکنم منظور شما چیز دیگه هست (البته امیدورام) وگرنه که فاتحه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اگه منظورت اينه كه كسي رو يه چيز اشتباه پا فشاري ميكنه و ميدونه اشتباه به احتمال زياد احمق
اما1.همه همينكار ميكنن هر كس طبق برداشت خودش و با توجه به قدرت تفكرش يه حرفي ميزنه كه يه چيز عادي
2.اينا چيزاي مهمي خورد خورد اينجوري ميكنن كه اهميتش از بين بره كه شما بياي بگي چيزاي بي اهميت
اگه از اول جلو چيزاي كوچيك وايميستادن الان اينجوري نبود

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اقا دمت گرم تركوندي
تا من اومدم پست بزارم شما اين تايپ كردي!!!!!!؟!؟!؟!؟!؟؟!!

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شما يه شخصيت فرهنگي ايراني معتبر بين المللي كه تو اقصا نقاط جهان شناخته شده باشه به من معرفي كن تو همين تاريخ ايران قبل از اسلام من به شما جايزه ميدم ببين تو رده هاي اين پدرسوخته هاي يوناني مثل افلاطون و ارسطو و سقراط يا هرودت تاريخ نويس يا هومر افسانه پرداز چيزي پيدا مي كني والله نمي كني حالا چه طور شده تو مملكتي كه 1 دونه انديشمند و فيلسوف قابل عرضه به جهان نداشته اولين بيانيه حقوق بشر تدوين شده اين ديگه ازون حرفاست

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
6- بسه یا بازم بگم از این مسائلی که مهم نیست
هر جور که راحتی عزیز.

میگم دوساعت نشستی نوشنی خسته نشدی؟دستت هم درد نکنه ولی اینها همش روضه خونی بود..من خودمگوشم از این حرفها پره..
شما با این حرفت میگی همین گیر دادن ها رو هم بیخیال شید ، اینها که مهم نیست بزار بگن. (چرا چیزی که خیلی مهم نیست یعنی لطمه ای به ما نمیزنه هی گیر میدیم ) بعد در جمله اولت میگی برداشت شخصی . خیلی جالبه ، شما چرا برداشت شخصی کردی و تشخیص دادی که این گیر دادن هست و درست نیست .
ببینم شما بحث تاریخ رو با دوتا کیسه سیمان و صف و شیر مقایسخ میکنی؟
من این فیلم یا هر چیزه دیگه وقتی به تاریخ ما لطمه نمیزنه چرا شورش میکنیم؟مگه شما نمیگی ما خیلی بزرگیم پس ترست از چیه؟ضمن اینکه من کلی گفتم باز شکا ربطش دادی به سریالی ک من خودم هم گفتم آره اعتراض دارم
یه خانمی میره مک دونالد (البته تو اروپا) یه فنجان قهوه میخره . موقعی که میخواسته خارج بشه (به دلایلی فنجان قهوه دستش بوده) پاش گیر میکنه به یه چیزی (مهم نیست) و قهوه داغ میریزه روی دستش . میدونی چه اتفاقی بعدش میافته . میره شکایت میکنه از مک دونالد به این دلیل : که چرا نعلبکی این فنجان دارای گودی در وسطش نبوده که به عنوان یک نگه دارنده عمل کنه و باعث شده نوشیدنی به این راحتی بریزه و دست این خانم محترم بسوزه . اما اتفاق جالبتر اینکه دادگاه اون شعبه رو به پرداخت حدود 50-60 هزار دلار محکوم کرد ، به عنوان غرامت !!!!
فقط ممکنه که شما توی یک رستوران تو ایران اگر سوسک تو غذاتون پیدا بشه برید و اعتراض کنید و گرنه .... هیچ
یه روز بیا پیش خودم تا قانون انگلستان رو برات بگم.

ببین تمام حرف های شما بنر من سیاسی بود.اومین ایران رو با اروپا مقایسه کردی و بعد هزارتا ایراد گرفتی که اصلانیازی نبود همون یه مورد هم کافی بود.شما اومدمی اینهمه جواب منو دادی آخرش گفتی: پس این ما هستیم که بی هدفمیم..خب مگه من چیزه دیگه ای منظورم بوده؟

اینو هم اضافه کنم به تمام اون مثال هات که آخرش چی؟بنظر شما باید اعتراض کرد؟آخرش دودش تو چشم خودت میره.
من که نمیدونمچی جواب شما رو بدم اما من قانع نشدم.حوصله بحث هم دیگه ندارم چون اینطوری فقط داریم پست میدیم آخرش هیچ نتیجه ای نیست:)
ضمن اینکه اون مثال دومت هم اگه بخوای گیر بدی خیلی بیخوده..با ناموس مردم بری سیزه بدر توی خیابونا بعد بهت گیر هم ندن؟:lol:حالا حسای کن یکی با ناموس آدم بیرون بره اونوقت چی؟اصلا مثالت یه چیز کاملا بیخود و بیربط بود.
ببين تو رده هاي اين پدرسوخته هاي يوناني مثل افلاطون و ارسطو و سقراط يا هرودت تاريخ نويس يا هومر افسانه پرداز چيزي پيدا مي كني
برادر من چرا به اونها فحش میدی؟پای اون بدبخت ها رو همن کشید وسط. ای بابا

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اولا که تایپ کردن اینها 10 دقیقه بیشتر طول نکشید
دوما منم بحثی با شما ندارم چون یا تو ایران زندگی نمیکنی یا مشکلت چیز دیگه ای

شما تاریخ رو با چی مقایسه میکنی . چیزهائی که برای شما مهم نیست برای من مهمه
همین هم میشه موضع گیری شخصی
شما اول ببین چی داری میگی بعد بیا به دیگران غر بزن
مثل شما تو ایران خیلی زیاده . کسانی که هر بلائی سرشون بیارن میگن
خب اعتراض کنیم که چی دودش تو چشم خودمون میره
برای همین هم هست که الان تو ایران سال 1900 هستش

شما کجای حرفهای من دیدی که من ایران رو با اروپا مقایسه کردم . من میگم همین طرز فکر شما باعث شد آدمهائی که تا 500 - 600 سال پیش همدیگر رو میخوردن حالا برای ما ادعای انسانیت داشته باشند و ما ایرانی ها رو وحشی و عقب مونده بدونن . چون ما جز جز زندگی مون رو مهم ندونستیم ، هر چی شد گفتیم مهم نیست ، نصف مملکت زمان قاجار رفت گفتیم مهم نیست ، نیم ساعت دیر میرسیم میگیم مهم نیست . بعد انتظار داریم دولت فلان پروژه رو سر روز تحویل بده .

برا همینه که میگم یا تو ایران زندگی نمیکنی یا کلا واسه خودتی
من نگفتم حتما با ناموس مردم بری بیرون (واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنن <> چون به خلوت .... ) خوب معلومه که نمیدونی من چی میگم . یه پنجشنبه با دوست سیبیل گفتت بشین تو ماشین برو بیرون چرخ بزن . میبینی که بازم این اتفاق میافته . پس مثال من بیخود و بیربط نیست . این حرفهای شماست که کاملا بی ربط بی هدف دنبال میشه . چون کلا تو جریان نیستی

بله من گفتم ما بی هدفیم هنوز هم دارم همین رو میگم .
شما خودت نمونه کامل این بی هدفی در این تاپیک هستی. اگه فکر میکنی این حرفها نتیجه ای نداره و بیخود هست پس چرا بحث رو شروع کردی و ادامه دادی و داری ادامه میدی . اصلا چرا وارد چنین بحثی میشی ، شما که میدونی نتیجه نداره و بیخود هست . دلیلش همین جمله من هست : هدف نداریم ، میخوای فقط یه چیزی رو گفته باشی ، همین

شما که اینقدر به فکر ناموس مردم هستی !!!!!!! به فکر ناموس مملکت باش عزیز

ضمنا دوست عزیزی که دنبال دانشمندان قبل از اسلام میگردی ، یه لطفی بکن چند تا ازکتابهای قبل از اسلام رو پیدا کن (البته اگه از آتش سوزی اسکندر و حمله و اتش سوزی اعراب و .. چیزی باقی مونده باشه) اونوقت میبینی مملکتی که در زمان پیاز سیستم لوله کشی شهری داشته روی باد معده بنا نشده بوده .
بهتره این فیلم رو ببینی Engineering an Empire - The Persians
من نمیدونم چرا این اروپائی ها که انقدر تمدن دارن چرا عقده تمدن ایران رو دارند و سنگ خورده های خرابه های ایران رو میبن تو موزه هاشون نشون میدن . مگه خودشون ندارن از اینها

friends_DVD

Registered User
لایک‌ها
0
برادر من چرا به اونها فحش میدی؟پای اون بدبخت ها رو همن کشید وسط. ای بابا

بابا ما فحش نداديم اتفاقأ بنده فرهنگ و تمدن يونان رو ستايش مي كنم چون مي دونيم كه اولين دموكراسي در تاريخ بشريت توي اين سرزمين كوچك برقرار شده كه به واسطه همين فيلسوف ها و انديشمندان بزرگ بوده شايد بعضي ها الان ادعا كنن مسلمأ به خاطر اون بيانيه كذايي حقوق بشر كوروش كبير حتمأ ايران اولين دمكراسي بوده
ضمنا دوست عزیزی که دنبال دانشمندان قبل از اسلام میگردی ، یه لطفی بکن چند تا ازکتابهای قبل از اسلام رو پیدا کن (البته اگه از آتش سوزی اسکندر و حمله و اتش سوزی اعراب و .. چیزی باقی مونده باشه) اونوقت میبینی مملکتی که در زمان پیاز سیستم لوله کشی شهری داشته روی باد معده بنا نشده بوده .
بهتره این فیلم رو ببینی Engineering an Empire - The Persians
من نمیدونم چرا این اروپائی ها که انقدر تمدن دارن چرا عقده تمدن ایران رو دارند و سنگ خورده های خرابه های ایران رو میبن تو موزه هاشون نشون میدن . مگه خودشون ندارن از اینها

رفيق جان اولأ بزار موضع خودمو روشن من به اين اعتقاد دارم كه انسان هستم و روي كره زمين زندگي مي كنم بالاترين چيزي هم كه به اون اعتقاد دارم آزادي و برابري انسانهاست و انسانيته و به اين هم افتخار مي كنم شمايي كه چسبيدي به تاريخ 2500 ساله اولا اين ايران عزيز ما اگه ازاول آدمايي رو داشت كه تو سرشون چيزي به نام مغزوجود داشت كه اسكندر و اعراب و مغول ها و همچنين كشور دوست و برادر افغانستان همين شنبه ي عزيز كه تو تلويزيون مسخره اش مي كنن پا نمي شدن بيان ايرانو بگيرن همين افغانها كه خودمون تو اون كتابهاي تاريخي مزخرف خونديم اومدن اصفهانو گرفتن پس شما هم مثل اعليحضرت آريامهر به كوروش و داريوشت افتخار نكن همين الانم كه جنگ ميشه با اين همه قوانين بين المللي ميبيني سربازا به زن و بچه مردم تجاوز مي كنند حالا تو اين 2500 سال با اين همه جنگ هاي متعدد و لشگركشي هاي مختلف كسايي كه ادعا مي كنن خون آريايي تو رگشونه واقعأ بايد آدم هاي ناداني باشن همين طور اون آدمايي كه من بهشون ميگم باستانگرا اصولا شرقي جماعت از مراكش بگير تا ژاپن نقشي در پيشرف واقعي بشر تو 500 ساله اخير نداشتن واين همه به دوش انسانهايي بود كه تو مغرب زمين زندگي ميكردن قبول نداري به دور و برت نگاه كن ببين كدوم يكي از مظاهر پيشرف بشريت تو هر زمينه اي كار ما ايراني ها بوده يخچال تلويزيون اجاق گاز مايكروويو ماهواره كامپيتور چاپ و انتشارات روزنامه اينترنت سينما موسيقي و..... در ضمن اين داستانهاي كتابسوزي همش حرف ياوه اگر كتابخونه جندي شاپور رو اعراب آتش زدند كتابخونه اسكندريه كه تمام نسخه هاي كتب فيلسوف هاي رومي و يوناني اونجا نگه داشته ميشد هم آتش زدند بهتره از اين ناسيوناليست بازي ها دست برداري شما همسايه هاي كشور سوئيس رو با كشور ما مقايسه كن اون موقع شايد به يه نتايجي رسيدي

nsh

Registered User
لایک‌ها
4

به نظر من که کسی عقده تمدن ما رو نداره. اینا همش به خاطر وضع سیاسی و منفور کشور ما هست توی جوامع بین الملل

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بابا ما فحش نداديم اتفاقأ بنده فرهنگ و تمدن يونان رو ستايش مي كنم چون مي دونيم كه اولين دموكراسي در تاريخ بشريت توي اين سرزمين كوچك برقرار شده كه به واسطه همين فيلسوف ها و انديشمندان بزرگ بوده شايد بعضي ها الان ادعا كنن مسلمأ به خاطر اون بيانيه كذايي حقوق بشر كوروش كبير حتمأ ايران اولين دمكراسي بوده

رفيق جان اولأ بزار موضع خودمو روشن من به اين اعتقاد دارم كه انسان هستم و روي كره زمين زندگي مي كنم بالاترين چيزي هم كه به اون اعتقاد دارم آزادي و برابري انسانهاست و انسانيته و به اين هم افتخار مي كنم شمايي كه چسبيدي به تاريخ 2500 ساله اولا اين ايران عزيز ما اگه ازاول آدمايي رو داشت كه تو سرشون چيزي به نام مغزوجود داشت كه اسكندر و اعراب و مغول ها و همچنين كشور دوست و برادر افغانستان همين شنبه ي عزيز كه تو تلويزيون مسخره اش مي كنن پا نمي شدن بيان ايرانو بگيرن همين افغانها كه خودمون تو اون كتابهاي تاريخي مزخرف خونديم اومدن اصفهانو گرفتن پس شما هم مثل اعليحضرت آريامهر به كوروش و داريوشت افتخار نكن همين الانم كه جنگ ميشه با اين همه قوانين بين المللي ميبيني سربازا به زن و بچه مردم تجاوز مي كنند حالا تو اين 2500 سال با اين همه جنگ هاي متعدد و لشگركشي هاي مختلف كسايي كه ادعا مي كنن خون آريايي تو رگشونه واقعأ بايد آدم هاي ناداني باشن همين طور اون آدمايي كه من بهشون ميگم باستانگرا اصولا شرقي جماعت از مراكش بگير تا ژاپن نقشي در پيشرف واقعي بشر تو 500 ساله اخير نداشتن واين همه به دوش انسانهايي بود كه تو مغرب زمين زندگي ميكردن قبول نداري به دور و برت نگاه كن ببين كدوم يكي از مظاهر پيشرف بشريت تو هر زمينه اي كار ما ايراني ها بوده يخچال تلويزيون اجاق گاز مايكروويو ماهواره كامپيتور چاپ و انتشارات روزنامه اينترنت سينما موسيقي و..... در ضمن اين داستانهاي كتابسوزي همش حرف ياوه اگر كتابخونه جندي شاپور رو اعراب آتش زدند كتابخونه اسكندريه كه تمام نسخه هاي كتب فيلسوف هاي رومي و يوناني اونجا نگه داشته ميشد هم آتش زدند بهتره از اين ناسيوناليست بازي ها دست برداري شما همسايه هاي كشور سوئيس رو با كشور ما مقايسه كن اون موقع شايد به يه نتايجي رسيدي

عزیز می دونی چرا به تاریخ خودت افتخار نمیکنی چون اصلا تاریخ رو نخوندی پس چطور وقتی در مورد چیزی اطلاع نداری درباره اون صحبت میکنی
محض اطلاع باید بگم اولین باتری جهان در زمان ساسانی ساخته شده که در امور پزشکی استفاده میشده و در عراق پیدا شده یا قبل از اینکه گالیله بفهمه زمین دور خورشید می چرخه قبلا ابوریحان بیرونی گفته یا اینکه یک قاره ای دیگه در کره زمین هست قبل از اینکه کریستف کلمب اونجا رو پیدا کنه و اینک ه کتابهای ابوعلی سینا در کشورهای دیگه تدریس میشد و خیلی چیزهای دیگه
اما اگه میبینی الان اونا کجایند ما کجا اون برمی گرده به یه چیز دیگه که اگر بخواهم توضیح دهم شاید به مسائل سیاسی برسه که اینجا جاش نیست
در مورد حقوق بشر که عاشق یونانیان هستی باید بگم همون اسکندر که شاگرد سقراط بوده وقتی به ایران حمله کرد همچی رو غارت کرد تخت جمشید رو آتش زد و به عبارتی کل کتابها و غیره رو آتش زد و اینهمه وحشی گری کرد ام اما کوروش در آن زمان آنقدر بزرگوارانه با مغلوبین رفتار می کرد واین در صورتی هست که اینها رو خود ایرانیان نگفته اند بلکه یونانیان نوشته اند ویه مثال اینست که خود هرودت که آن را دوست داری گفته ایرانیان به کوروش پدر می گفته اند وحتی اون اسکندر ملعون وقتی به مقبره کوروش رسید و دید در آن واز است و آن را غارت کرداند دستور داد که اونای رو که غارت کرده اند رو بکشند
پس میبینی که اینها رو فقط ایرانیها بزرگ نکرده اند بلکه افرادی که بزرگ هستند نیازی به بزرگ کردن ما ندارند بلکه ما باید یه کم فکر کنیم بعد بیام تمدنی را که خیلی از کشور های بی تمدن دنبال آن هستند که حداقل کمی از آن را داشته باشند و ما آن را داریم
مسئله پیشرفت کردن یه مقوله جداست که ربطی به دوست داشتن تاریخ مملکتت نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا