friends_DVD
Registered User
- نوشتهها
- 237
- لایکها
- 0
كوروش كبير 2857
اسكندر لعنتي :happy: 31850
اسكندر لعنتي :happy: 31850
آقا شما يه شخصيت فرهنگي ايراني معتبر بين المللي كه تو اقصا نقاط جهان شناخته شده باشه به من معرفي كن تو همين تاريخ ايران قبل از اسلام من به شما جايزه ميدم ببين تو رده هاي اين پدرسوخته هاي يوناني مثل افلاطون و ارسطو و سقراط يا هرودت تاريخ نويس يا هومر افسانه پرداز چيزي پيدا مي كني والله نمي كني حالا چه طور شده تو مملكتي كه 1 دونه انديشمند و فيلسوف قابل عرضه به جهان نداشته اولين بيانيه حقوق بشر تدوين شده اين ديگه ازون حرفاست
خب اینکه اینارو با جوراب پاره ی ناپلئون مقایسه میکنی سطح تفکرت رو نشون میدی.اولا در همه جاي دنيا اشياء باستاني طرفدار دارند اونم به خاطر ارزش تاريخيشونو چند وقت پيش جوراب پاره ناپلئون رو تو يه حراجي چند ده هزار دلار فروختن 1000 سال ديگه هم ش... خانوم مدونا ميشه جزو آثارباستاني :happy: اينكه افتخاري نمي تونه باشه براي آمريكا
الان با من بودی؟متاسفانه از بعضي رفتارهاي آدما صداي چكمه هاي پيراهن قهوه اي هاي هيتلر به گوش ميرسه بنده با هر نوع ناسيوناليسم راسيسم و شوينيسم تحت هر نامي چه ميهن پرستي و وطن پرستي باشه چه غير اون به شدت مخالفم حالا مي خواد پان تركيست باشه پان ايرانيست باشه عرب باشه كرد باشه و... تو طول تاريخ چه خونريزي هايي سر اين تعصب و غيرت هاي الكي برپا نشده انگار فراموش كرديم كه هيتلر با ادعاي بازگردادن عظمت به آلمان كبير :blink: با دنيا چيكار كرد عبرت بگيريد
من هم با حرف شما موافقم طی تاریخ نشان داده شده که این عقاید نتیجه خوبی نداردمتاسفانه از بعضي رفتارهاي آدما صداي چكمه هاي پيراهن قهوه اي هاي هيتلر به گوش ميرسه بنده با هر نوع ناسيوناليسم راسيسم و شوينيسم تحت هر نامي چه ميهن پرستي و وطن پرستي باشه چه غير اون به شدت مخالفم حالا مي خواد پان تركيست باشه پان ايرانيست باشه عرب باشه كرد باشه و... تو طول تاريخ چه خونريزي هايي سر اين تعصب و غيرت هاي الكي برپا نشده انگار فراموش كرديم كه هيتلر با ادعاي بازگردادن عظمت به آلمان كبير :blink: با دنيا چيكار كرد عبرت بگيريد
عزيز من بنده با كوروش كبير هيچ مخالفت و دشمني ندارم همون طور كه با اون كشور مورد اشاره شما كه برعكس خيلي هم به اون كشور احترام مي گذارم چيزي كه من باهاش مخالفم تحسين و بزرگنمايي بيخودي شخصيت ها و دوره هاي تاريخيه آخه آقايي كه فكر كنم يه كتابخونه كتاب كه نتايج تحقيقات خارجياس در مورد ايران داره ولي فكر كنم يه كتاب هم در مورد فرهنگ و تاريخ كشورهاي غربي نخونده مياد يوناني ها رو وحشي قلمداد مي كنه بعد ازگذشت 3000 سال فلسفه يونان به طور گسترده تو دانشگاههاي هاروارد و كمبريج و اكسفورد تدريس ميشه حالا شما مياي اين فرهنگو مي كوبي كه چيز نداشتتو ثابت كني اصلأ جايي ما به نام فلسفه ايراني داريم يكي ميگه باطريو ساساني ها كشف كردند بخدا خنده داره اگر كتابخونه هاي ايران رو آتش زدند كتابخونه اسكندريه مصر هم آتش زدند كه پر بود از كتاب هاي فلاسفه يونان و روم پس چرا فلسفه يونان از بين نرفته در ضمن نتايج اون آمارهايي رو كه دادم مربوط به گوگل نبود بلكه مربوط به بخش كتاب هاي سايت آمازون بود بحث من بر سر عدم تاثير ايران تو روند پيشرفت تمدن جهانيه همين
اين قضيه كوروش پرستي يكم بو داره يعني يه طيف خاصي هستند كه كوروش كبير كوروش كبير ورد زبونشونو