من دیشب تا حالا اینترنت نداشتم. الان این اسپیولر رو تست کنیم ببینیم میشه گذاشت یا نه؟ :دی
یه خورده ای فکر می کنم سیستم اسپویلر پاسخ دهی مناسبی نسبت به قبل نداره. فکر کنم از روی همون عکس ها امتیاز بدید بهتر باشه، ولی اگر دوست داشتید می تونید از اسپویلر هم استفاده کنید. فقط چون متاسفانه Multi-Quote هم به خوبی قبل نیست و آدم مطمئن نیست که وقتی روی "پاسخ با نقل قول" کلیک می کنه عکس کاربر پایین میره یا نه، خواهش می کنم بچه هایی از تاپیک که حواس شون یه کم جمع تره تا اطلاع ثانوی هر هفته دقت کنند که عکس کسی توی اسپویلر جا نمونده باشه.
کلا این یکی از ترس های همیشگی منه که نکنه یه وقت عکس یکی تو اسپویلر جا بمونه و از چند نفر امتیاز نگیره! هیچ جوری نمیشه جمعش کرد اگه این اتفاق بیافته!
یه خورده ای هم خواهش می کنم دوستان میزان اسپم و پست هایی که بی ارتباط به تاپیکند و حالت گپ و گفتگو دارند رو کاهش بدن. با تشکر.
---------------------------------------------
امتیازات خودم:
mey3am2: 8
Ahmadd1: 10 لووول. خیلی باحال بود، بیچاره داوطلبین محترم! :دی
∑!sЂ: 9
bitcomet: 9
mirij861: 8
greywarden: 9 لحظه ای که آدم فکر می کنه لحظه رهاییشه، ولی واقعا تازه اول دردسرهاست (البته من دوران کار رو بیشتر از دوره دانشجویی دوز داشتم! :دی)
mo-mk: 7
ibest: 8
Error73: 7
Allone: 10 باریکلا، بالاخره یه عکس خوب و مرتبط گذاشتی! :دی
mahi58: 0
kyle: 9 چه خوشگل و مدرنه! :دی
--------------------------------------------
اسپویلر:
یه خورده ای فکر می کنم سیستم اسپویلر پاسخ دهی مناسبی نسبت به قبل نداره. فکر کنم از روی همون عکس ها امتیاز بدید بهتر باشه، ولی اگر دوست داشتید می تونید از اسپویلر هم استفاده کنید. فقط چون متاسفانه Multi-Quote هم به خوبی قبل نیست و آدم مطمئن نیست که وقتی روی "پاسخ با نقل قول" کلیک می کنه عکس کاربر پایین میره یا نه، خواهش می کنم بچه هایی از تاپیک که حواس شون یه کم جمع تره تا اطلاع ثانوی هر هفته دقت کنند که عکس کسی توی اسپویلر جا نمونده باشه.
کلا این یکی از ترس های همیشگی منه که نکنه یه وقت عکس یکی تو اسپویلر جا بمونه و از چند نفر امتیاز نگیره! هیچ جوری نمیشه جمعش کرد اگه این اتفاق بیافته!
یه خورده ای هم خواهش می کنم دوستان میزان اسپم و پست هایی که بی ارتباط به تاپیکند و حالت گپ و گفتگو دارند رو کاهش بدن. با تشکر.
---------------------------------------------
امتیازات خودم:
mey3am2: 8
Ahmadd1: 10 لووول. خیلی باحال بود، بیچاره داوطلبین محترم! :دی
∑!sЂ: 9
bitcomet: 9
mirij861: 8
greywarden: 9 لحظه ای که آدم فکر می کنه لحظه رهاییشه، ولی واقعا تازه اول دردسرهاست (البته من دوران کار رو بیشتر از دوره دانشجویی دوز داشتم! :دی)
mo-mk: 7
ibest: 8
Error73: 7
Allone: 10 باریکلا، بالاخره یه عکس خوب و مرتبط گذاشتی! :دی
mahi58: 0
kyle: 9 چه خوشگل و مدرنه! :دی
--------------------------------------------
اسپویلر:
بفرماییییین ایـــــــــــــــنم از مراقبین دانشگاه ما
مشاهده پیوست 535450
بدبخت اون احسان که پشت تریبونه :-D
مشاهده پیوست 535454
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
قدیمی ترین دانشگاه انگلیسی زبان آکسفورد
--------------------------------------------------------
قابل توجه دوستان ادیت یاب..:دی
آخه چی بگم به این محمودآخه بگو پسر خوب شاید تو نخوای این درس رو حالا حالاها پاس کنی دیگه این دوتا بنده خدا چه گناهی کردن که بردیشون ته کلاس و اغفالشون کردی؟:دی نکنه میخوای اونارم مثل خودت تابلو کنی تو کلاس؟
خب اینم عکس من ! یکی از 100 دانشگاه برتر جهان ... من که خوشم اومد امیدوارم شما هم خوشتون بیاد ! مثل دانشکده خودم تو مشهد هم قدیمی هست ولی کاش دانشکده خودمون این شکلی بود
دانشگاهی در ژاپن -
این دانشگاه شیر موز دانشگاه ما اب حوض
سلام
اینم عکس من واسه مسابقه متاسفانه سرم شلوغ بود سریع یک عکس پیدا کردم که جانمونم
پ ن: محمود خان خیلی ببخشید ولی 4 شنبه 5شنبه احتمالا نباشم(با بچه ها دسته جمعی توی جاده ایم) اگه نتونستم بیام من از الان به همه دوستان 8 میدم.
سعی میکنم که خودمو برسونم ولی اگه نتونستم نت پیدا کنم همین نمره ها رو لطفا لحاظ کن
دانشگاه هنر در ژاپن
مشاهده پیوست 536561
دوستان امروز سه شنبه و آخرین مهلت برای گذاشتن عکس هستش. اگر خواستید شرکت کنید دیرتون نشه.
-----------------------------------------------------------
عکس خودم:
تصویر متعلق به دانشگاه تهران هستش، در زمستان سال 1354. یک دنیا تفاوت هست بین چیزی که در این عکس دیده میشه با دانشگاه نفرت انگیز مرده ای که من 30 سال بعد توش درس می خوندم و دانشمندترین اساتیدش با افرادی که فقط نفوذ سیــاسی داشتند جایگزین شده بودند و از چپ و راستش جاسوس بالا می رفت و انقدر روابط دانشجوها رو توش بسته بودند که حتی اردو رفتن مشترک دانشجوی آقا و خانم توش ممنوع بود!
دانشگاه موناش در استراليا
عکس مسابقه
عکسه اشانتیونی به قول کاپیتان فرزاد:دی
Last edited: