• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
یه گربه زیبا :)
مدل دوربین: SX260HS
F-stop: 6.8
ISO: 400
Focal Length: 90mm

xqcgtmfi3t7un20vs3cd.jpg

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
برای تهیه اسپویلر این هفته از عکس های جناب saate3 تصویر دوم شون حذف شد (یادمون باشه که باید با یک عکس شرکت کنیم). عکس Allone هم بالای 400 کیلوبایت بود که قاعدتا باید حذف می کردم، ولی بهشون پیغام دادم اصلاح کنند. اگر تا زمان امتیازدهی من اصلاح نشه من خودم شخصا امتیاز کمی بهش میدم. ====> اصلاح شد.

این شما و هم اسپویلر این هفته. شروع کنید به امتیازدهی تا آخر پنجشنبه بچه ها. :)

انگاری تو قوانین این فروم نوشته ک همیشه من باید اولین عکسو بذارم
آررررره محمود خان؟

اینم از عکس این هفته من
صحـــــــــــرای زیبای ترکمن
مشاهده پیوست 539038
درود
خوب این سری ترغیب شدم واقعا" که شرکت کنم.
من شخصا" از ژانر پرتره خیلی بیشتر خوشم میاد و اگر بخوام بهترین عکس هام رو بذارم بدون شک از پرتره هاست.منتها چون ممکنه بچه ها تو این ژانر زیاد خوششون نیاد بهتر دیدم لنداسکیپ بذارم
این عکسو تو سفر شیرازی که چند ماه پیش داشتم گرفتم.موقع برگشت به طرف اصفهان و وقتی حدود 50 کیلومتر از شهر دور شده بودیم.در کنار این درختا یه جاده ی دراز بود که هر دو طرفش رو درخت ها پر کرده بود ولی متاسفانه چون باد می اومد عکس هاش زیاد خوب نشد.

0IMG_0235_36147139248037530796.jpg

و اما در مورد خود موضوع و در کل عکاسی
شاید باورتون نشه که دوربین و لنزی که این عکس رو گرفته زیر 1 تومن پولشه.
یه دوربین 1000D کنون و یه لنز آنالوگ 200MM با فوکوس دستی.البته یه سه پایه هم نیاز بوده که خوب همیشه مهم نیست.برای همین یه ذهنیت ایجاد شده که عکس های خوب رو دوربین های خوب میگیره.من الان چند سالی میشه کار عکاسی میکنم.اقرار میکنم که آماتورم هنوز و حتی همین اسم عکاس هم زیادیه برام.منتها تا جایی که یادم میاد همیشه وسایل بهتر دلیل بر بهتر بودن عکس نبوده.ممکن بود اگه به جای این بدنه 1DX با یه لنز 70-200 F2.8 isii سری L هم داشتم باز نتیجه ی کار تو این سایز فرقی نداشت.یا حتی اگه یه دوربین 10d داشتم که 6مگاپیکسل یشتر نیست.البته قبول دارم که همیشه این حرف درست نیست ولی اکثر اوقات ما رو فقط جو تجهیزات میگیره و نمیتونیم به درستی ازش استفاده کنیم.
ممکنه هیچ کدوم از شماها یه لنز تله رو مثل همین آنالوگ برای عکاسی طبیعت نبرید ولی با این کار ممکنه یه کادر خاص رو از دست بدید.مثل همین کادر که اگه با لنز واید گرفته میشد به هیچ وجه خوب نمیشد.
تو ژانر خیابانی و مستند هم همیشه نیاز به داشتن دوربین نیست و حتی بعضی اوقات میشه با یه صحنه ی خاص و داشتن یه گوشی یه عکس خیلی خوب گرفت.
تجهیزات مهمه ولی نه همیشه.مهم پشتکار شماست.
خب من که نه دوربین دارم نه حرفه ای ام ! اما عکس و عکاسی رو واقعا دوست دارم ! با توجه به صحبتهای @mahi58 جان یه عکس میذارم ! این عکسو عید امسال از شکوفه های یه درخت گرفتم !
با دوربین 3.2 مگاپیکسل گوشی سامسونگ مدل Galaxy Gio گرفته شده ! برای دیدن سایز اصلی روی عکس کلیک کنید !

سلام دوستان
اینم عکس این هفته من هر چند یه عکس معمولیه ولی دیگه چه باید کرد:oops: نه فرصتش رو دارم و نه هنرش رو ولی خیلی دوست دارم هنر عکاسی رو هر چند اندک ولی یاد بگیرم و عکس های بهتری بگیرم...به عکس و عکاسی علاقه دارم ولی هیچ وقت دنبالشو نگرفتم چون نمیتونستم:)
این عکس هم با دوربین گوشی گرفته شده که 5 مگ هست. اگه عکس موردی داشت بگین حذفش کنم.اخه عکس بهتر نداشتم:) درضمن موضوع باحالیه و باعث شد بعد مدتی توی عکس های گذشته یه دوری بزنم و بعضی خاطرات رو برام زنده کرد.
این عکس تقریبا برای 7 8 ماه پیشه.مکانش هم کوه های آب و برق مشهد:)
مشاهده پیوست 539808

محمود جان اگه عکس بالا مشکل داشت و اینا...;) این پایینی رو به عنوان عکس مسابقه بزار:)

اینم عکس هم با دوربین 5 مگ گرفته شده ولی مدل گوشی فرق میکرده.این عکس منظره ای از ارتکن هست حدود 80 کیلومتر از مشهد فاصله داره و نزدیک شهرستان کلات هست.(پیشنهاد میکنم یه سر برید بعد از این کوه ها به منظره ای میرسید که از نظر من بهشته:) من که خیلی حال کردم وقتی اون صحنه رو دیدم)
حدودا برای یک سال و اندی پیش هست...
مشاهده پیوست 539813
131000s49Fotor.jpg

عکاس میلاد صفیعی . دوربین : نوکیا ان9 ..

((( جاذبه ی عکاسی ))
روستایی در نور اباد - لرستان - در حال ساخت سد - اردیبهشت 92

lxgnv7k6xnghyq2g80n.jpg
من خیلی عکس دارم اما حوصلم نشد بگردم پیداشون کنم
فقط همینو دیدم فعلا عکس جوب آب تو باغ شهرداری حمیدیا یزد
فقط اینو میدونم که آخر میشم :دی آخه این چه عکسیه که من گذاشتم
e24344_08122009448.jpg
بین عکس هایی که گرفتم اگر بخوام یکی رو به عنوان یه تصویر نیمچه حرفه ای که خودم دوست دارم انتخاب کنم احتمالا باید این باشه:

0Gol%202_24843139265801845220.jpg

خوب حالا که همه با عکس طبیعت شرکت کردن من هم با اولین عکس مفهومی که تا به حال گرفتم شرکت میکنم و البته کلا به این سبک علاقه بیشتری دارم تا لنداسکیپ
ایده این عکس هم با رفتن سراغ عکسها و لوازم قدیمی به ذهنم رسید
سوژه عکس: پدربزرگم
دوربین: کامپکت lx5
گذر زمان
ttt6.jpg

محض اطلاع باید بگم شخصی عکس شما رو به نام خودش ثبت کرده!
فقط نمی دونم چطور تونسه عکس شما رو در سال 2008 در سایت زیر آپلود کنه!
http://www.panoramio.com/photo/9599225
در صورتی که شما گفتین با دوربین g1x گرفتین دوربینی که محصول سال 2012 هستش!
در صورت شیلترینگ.. تصویر سایت رو در اسپویلر گذاشتم

2_17_2014_8_56_01_PM.jpg

[/quote]
عکس قدیمیه که با دوربین sp800uz المپیاکوس گرفته بودم که خدایش بیامرزه
الان sony 20v دارم;)
خودم که خیلی خوشم اووومده ...:p
اسمشو گذاشتم
شکار لحظه
GnFc.jpg
انتخاب یه عکس بین اینهمه عکسام کار سختیه
عکسای آدم مثه بچه های آدم هستن نمیشه بینشون انتخاب کرد :دی
ولی فعلا آرشیو دم دستمو نگاه کردم و نرسیدم عکسای بکاپ گرفته شده رو سرچ کنم اونجا عکسای معماری و لنداسکیپ بیشتر دارم و دم دستم فقط عکسای سفرم هستن
دوست داشتم یکی از عکسای غروبی که گرفتمو بذارم که متاسفانه فعلا پیداش نکردم
اینو با دوربین رفیقم گرفتم و دوربین خودم نبود
سونی H5
shutter 1/500 sec
ISO 125
focal length 70mm
حجم فایل اصلی 2.6 مگ

کاشان- خانه طباطبایی - زمان انتظار 20 دقیقه

مشاهده پیوست 540404
سلام بر همه .
چنان نوشتید عکسهای حرفه ای آدم جرئت نمیکنه شر کت کنه !

منم با این عکس شرکت میکنم(دهات خودمونه) :

مشاهده پیوست 540758

اشانت :
مشاهده پیوست 540759
یه گربه زیبا :)
مدل دوربین: SX260HS
F-stop: 6.8
ISO: 400
Focal Length: 90mm

xqcgtmfi3t7un20vs3cd.jpg

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
این هم امتیازات من (سعی کردم هم به میزان حرفه ای بودن عکس ها نمره بدم، هم به سوژه شون و خلاقیت شون، هم به میزانی که خودم دوزشون داشتم)! :دی

Ahmadd1: 1 موضوع مسابقه در مورد عکس هاییه که خودمون گرفته بودیم و عکس شما این طور نیست.

یه خورده ای هم ناراحتم از دستت و انتظار این قضیه رو نداشتم واقعا. :(

hossein137: 10 غیلی هم قشنگ و خوب! یه سوالی حسین: این رنگ درخت ها که یه کم شفاف و پررنگه به ادیت و فتوشاپ برمی گرده یا تنظیمات دوربینه؟ چون تو طبیعت واقعی انقدر برگ های پاییزی خوشرنگ نیستند، ولی تو عکس های حرفه ای قشنگ میشن. همیشه برام سوال بوده. :دی

mirij861: 9 قشنگه باریکلا. :دی

Error73: 8

saate3: 7

ibest: 8

ho3in_shiraz: 9

mahi58: 0

bitcomet: 9 معنی دار می باشد. :)

kyle: 9 ایول شکار صحنه بدی نبود. :دی

mehrashkan: 8

greywarden: 8

sadegh571: 10 ایول، من عکس گربه خیلی دوز دارم. چه ژستی هم گرفته! :دی

Allone: 9

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
عکس من چطور بود >> ؟؟

داوری شما یه طرفه نیست ؟؟ نمیشه که خب !

هرکدومو که بیشتر دوست دارین بیشتر امتیاز میدین :| . دارییییییم ؟؟

علمی و کاملا تحلیلی نمره بدین :)

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عکس من چطور بود >> ؟؟

داوری شما یه طرفه نیست ؟؟ نمیشه که خب !

هرکدومو که بیشتر دوست دارین بیشتر امتیاز میدین :| . دارییییییم ؟؟

علمی و کاملا تحلیلی نمره بدین :)
شما هر وقت دیدید که در عنوان تاپیکی نوشته شده: "قوانین در پست اول" معنی اش اینه که اون تاپیک قوانین خاصی داره که قبل از فعالیت توش باید اونها رو بخونید. قانون اول این تاپیک هم اینه:

"1- هر شخص تنها یک عکس مرتبط با موضوع می تواند در تاپیک در زمان تعیین شده قرار دهد."

پس گذاشتن دو عکس درست نیست.

در مورد امتیازدهی: اون چیزی که مهمه اینه که شما به عکس طرف امتیاز بدید، نه به خود طرف، و مسائلی مثل" این رفیقمه" یا " اون امتیاز کم داد منم کم میدم" و این جور چیزها نباید ملاک باشه. ولی این که شما چه جوری به عکس طرف امتیاز میدین انتخاب خودتونه و قانون خاصی نداره. یکی ممکنه براش سوژه مهم تر باشه، یکی میزان حرفه ای بودن عکس و رعایت اصول عکاسی، یکی کیفیت عکس و...

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
Ahmadd1:4 قرار بود عکس هایی که خودمون گرفتیم باشه ! :eek:
hossein137: 10 حرفه ای به این میگن :D
mirij861: 0
Error73: 7.5 مخلص همشهری !
saate3: 7.5 اون ابرها رو دوست داشتم ! زیبا بود ..
ho3in_shiraz: 8
mahi58: 9 این رنگهای گل خیلی قشنگن ! ایول ;)
bitcomet: 9.5 خیلی زیبا و خلاقانه بود ;)
5.kyle: 8 داره ملخ میخوره ؟ :D
mehrashkan: 7
greywarden: 8 عکس اولیش قشنگتر بود !
sadegh571: 8.5 گربه چقدر مرموز نگاه میکنه :):D
Allone: 8.5 مگه میشه این طوطی خوشگلو دوست نداشت !

پ ن : احتمالا تا چند روز به نت دسترسی ندارم اگه نبودم پیشاپیش به برنده تبریک میگم !

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
Ahmadd1: 4 (این عکس تو مسابقه حساب میشه یا نه؟)
hossein137: 10 و دیگر هیچ.خوشمان آمد
mirij861: 7
Error73: 7
ibest: 8.5
ho3in_shiraz: 0
mahi58: 8
bitcomet: 8
kyle: 7
mehrashkan: 7.5
sadegh571: 7.5
Allone: 7.5

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
Ahmadd1: 6
hossein137: 8.5
mirij861: 9
saate3: 7.5
ho3in_shiraz: 8
mahi58: 9.5
bitcomet: 10
kyle: 9.5
greywarden: 8.5
sadegh571: 0

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
Ahmadd1: 8
hossein137: 9
ibest: 7
ho3in_shiraz: 7
bitcomet: 10
kyle: 9
mehrashkan: 9
greywarden: 0
sadegh571: 9
Allone: 8

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود
دوستان عزیز اول یه نکته ای رو بگم که بعد دلخوری پیش نیاد و اون این که من نمیتونم بهانه ای به خاطر دوربین بد و گوشی و .... رو حساب کنم و مجبورم رو حساب ترکیب بندی/کادر/نقاط طلایی/نورسنجی درست / رنگبندی و .... نظر بدم.البته من خودم هنوز چیز زیادی از این موارد نمیدونم و فقط از بقیه ی دوستان یه چیزهایی رو یاد گرفتم و اگر نمره ی کمی به کسی میدم به خاطر اینه که تلاشش رو بیشتر کنه.اگر نه این مسابقه به جز دور هم بودن برای من معنایی نداره

Ahmadd1:1 جدا از این که عکس مال خودتون نیست (و این کمی توهین آمیزه) اگر مال خودتون هم بود به خاطر کنتراست کم و نور نامناسب و نویز زیاد نمیتونستم بیشتر از 5 بدم
hossein137: 0
mirij861: 3 رنگ بندی خوبه و نور مناسب بوده منتها کادر خوبی رو انتخاب نکردید و پس زمینه خیلی شلوغه.اگر از اون شاخه ی کوچیک که در سمت چپ تصویر قطع شده عکس مناسبی میگرفتید میشد تا 8 نمره هم داد
Error73: 5 عکس بدی نیست منتها دست سمت چپ از جای بدی قطع شده/اگر قانون 1/3 رو برای سهم آسمان و زمین انتخاب میکردید بهتر میشد و خط افق هم کمی کجه.کمی هم زمان عکاسی مناسب نبوده
saate3: 4 نویز تصویر خیلی زیاده که قابل کم کردن بود.رنگ بندی کمی مشکل داره و پیش زمینه ی خوبی نداره عکس کمی هم دیتیل در کل پایینه که میشد با چند سری کار توی فوتوشاپ درستش کرد
ibest: 6 میشه گفت عکس نسبتا" خوبیه منتها کمی بی روحه و میتونست بهتر باشه.و میتونستید کمی رنگ کوه های جلوتر رو بیشتر کنید تا بهتر به چشم بیاند
ho3in_shiraz: 5 بیشتر این کم شدن نمره به خاطر کادر کجی هست که انتخاب کردید و به راحتی میشد صافش کرد.خطوط اون جوی آب میتونست تا آخر کادر ادامه داشته باشه و عکس بهتری رو بسازه.همین طور اگر از سرعت شاتر پایین تر استفاده میکردید (اگر بادی در کار نبود) تا آب اون حالت نقاشی مانند رو به خودش بگیره
mahi58: 6 محمود جان عکس خوبیه و دیتیل خوبی داره.منتها پس زمینه شلوغه که میشد با روش های مختلف کمی شلوغی اش رو کمتر کرد و کمی بوکه ی بیشتری داشته باشه.زنبور هم به درستی فوکوس نشده
bitcomet: 8.5 به نظرم یه عکس خیلی خوبه.خطوط صاف/کنتراست به حد کافی/نور مناسب/انتخاب سوزه ی خوب منتها اگر بعدها حال و حوصله اش رو داشتی با سرعت شاتر پایین تر هم تست کن و زنگ مربوط به ساعت رو به راه بنداز تا در حال حرکت ثبت بشه .و این که ممی میشد همخوانی عقربه ها رو با عک ها بیشتر کرد.مثلا" عکس قدیمی تر و جوان تر دور و بر عقربه ی 2 تا 3 باشه و عکس جدیدتر و پیرتر به نسبت بین 6 تا 7 باشه.کمی هم عکس قدیمی تر رو باید صاف تر میگذاشتی تا دیستوریشن لبه ها نسبت به کادر کمتر بشه و تو عکس صاف تر به نظر بیاد
kyle:6 میشد از این کادر یه مینیمال خوب ساخت منتها زاویه ی خوبی رو انتخاب نکردی نور مناسبی هم داره
mehrashkan: 6 این نمره به خاطر رعایت نکردن درست فوکوس و کادر هست.کلیت عکس میتونست بهتر باشه و اگر کمی صبر میکردید تا پرنده کمی از زمین بلند بشه میشد عکس بهتری رو ازش ساخت
greywarden: 7 ترکیب خوبی رو انتخاب کردید.دیتیل و شارپنس به حد کافی هست ولی مشکل پیش زمینه ی کار هست که موضوع خاصی درش نیست.جدا از این اگر کادر عمودی رو هم انتخاب میکردید به نظرم بهتر بود تا کمی ه آسمان و درختان بالا در تصویر ثبت بشه
sadegh571: 7 مشکل اصلی کج بودن اون میله هاست و اگر کمی کادر رو به سمت راست میچرخوندید تا اون یکی نرده هم کامل بیفته بهتر بود.روشنایی سوژه هم کمی کم هست
Allone: 8 عکس نسبتا" خوبی هست.فقط خط افق کجه و کمی هم عمق میدان زیاده

غیلی هم قشنگ و خوب! یه سوالی حسین: این رنگ درخت ها که یه کم شفاف و پررنگه به ادیت و فتوشاپ برمی گرده یا تنظیمات دوربینه؟ چون تو طبیعت واقعی انقدر برگ های پاییزی خوشرنگ نیستند، ولی تو عکس های حرفه ای قشنگ میشن. همیشه برام سوال بوده. :دی

ممنون محمود خان.والا این ادیت مربوط به فوتوشاپ هست و جدا از این شارپنس خود لنز و مگاپیکسل دوربین هم مهمه.شارپنس رو میشه در خود دوربین هم اضافه کرد ولی هر چی بهتره با سلیقه ی خودت انجام بشه.برای همین خاطر من همیشه با فرمت خام عکس میگیرم و رنگ ها رو اون طور که میخوام تغییرات جزیی میدم.در کل عکاس جماعت سعی میکنه یه منظره رو بهتر به تصویر بکشه تا خود چشم :دی
نکته ی دیگه ادیت کلی تصویر و کادر بندی مناسب هست که بین دو تا عکاس فرق میگذاره
در کل ما کلا" کمی سر بیننده رو کلاه میذاریم :دی

پ.ن: اکثر عکس ها مشکل کادر و کجی تصویر رو داشتند پس زیاد هم نیمشه به نوع دوربین گیر داد

mey3am2

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان عکس هاتون حرف نداشت:) مخصوصا عکس حسین عزیز

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
با تشکر از همگی
این هفته هم حسین اووومد کاسبی مارو کساد کرد:p
ما که از عکاسی سردر نمیاریم
اون عکسی که من گرفتم از تو اتاق واز پنجره گرفتم و زاویه دیگه ای نداشتم که عکس بگیرم
Ahmadd1:عکس خودته داش احمد؟؟؟؟؟اگه عکس خودت باشه من8میدم
hossein137: 9.99 :D
واسه خنده بهت این نمره رو میدم حسین جان 10نمیدم چون تو موضوع تصویر سازی ننوشتی:دی
mirij861: 8با این دوربین عکس خوبیو گرفتی
Error73: 8 یه لحظه حتما فکر کردی عقابی خواستی بپری بمیری :p
saate3:8
ibest: 8.5 خیلی منظرش خشنگه
ho3in_shiraz: 7 رفتی تو جوب عکس گرفتی؟؟!!!
mahi58: 8 !!!
bitcomet: 9.5 موضوع قشنگیه وحید جان
kyle
: ++
mehrashkan: 9 ادمی که 20 دیقه وقت میزاره این عکسو میگیره::Dمن فکر کردم از ببری تمساحی ..داری عکس میگیری:p
sadegh571: 9 چه پیشی ملوسی:)
Allone: 8هادی طوطی رو با منظره ست کردی داداش!!!:rolleyes:

Allone

Registered User
لایک‌ها
169
Ahmadd1: 1
hossein137: 8.5
mirij861: 6
ho3in_shiraz:8
bitcomet: 9
kyle:8
.greywarden: 8
sadegh571: 8.5
Allone: 0

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
Ahmadd1: 4
hossein137: 10 من موندم حسین با این لنر و دوربین این عکس ها رو میگیره اونوقت با 5d mark III کجارو میگیره:دی
در حال حاضر در ژانر عکاسی مستند (documentary) در سایت 1X یکی دو عکاس ایرانی کاراشون در صدر این بخش قرار داره ... در آبنده ای نزدیک حسین ما هم بکی دیگه از ژانرهای عکاسی در این سایت رو قبضه خواهد کرد! حالا ببینید کی گفتم:دی
ho3in_shiraz: 7
mahi58: 9 عکس خوبیه فقط یکم تار شده ولی با یکم ادیت بهتر میشه..
bitcomet: 0
kyle: 9
sadegh571: 9

mahi58@:
2_17_2014_11_33_02_PM.jpg

Last edited:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
Ahmadd1: 1 :(
hossein137:10 لامصب اینقد قشنگه هر وقت میام توی تاپیک یه سری به پست شما هم میزنم و نیگاش میکنم:D بابت توضیحات هم ممنون;)
mirij861: 6
Error73: 20 عکس بسیار حرفه ای بود آورین آورین :D
saate3: 8
ho3in_shiraz:8 خیلی دوست دارم بدونم پشت صحنه این عکس چطوری بوده:D این همه جا راست رفتی همون تو:)
mahi58: 10 مال شما هم قشنگ بود:p
bitcomet: 10 پدربزرگ خوشتیپی داری:Dخدا سایه ش رو بالای سرتون نگه داره
kyle:8 مایکی تو با این عکست با چه امیدی شرکت کردی ها؟:p
.greywarden: 8
sadegh571: 8
Allone: 0
ibest: 7

پ ن :اقا په پیشنهاد دارم دوستانی که اطلاعات بیشتر ازهنر عکاسی دارن یه تاپیک بزنند مقداری از اطلاعاتشون رو اونجا بزارن تا ما که از هنر عکاسی چیزی نمیدونیم استفاده کنیم.تاپیکی در این مورد نمیدونم هست یا نه ولی اگه نیست خوب میشه به صورت مختصر توضیحی بدین که ما بتونیم توی عکس های که میگیرم استفاده کنیم تا عکس بهتری داشته باشیم.
اگه وقت این کار رو داشته باشین عالی میشه;)

بالا