درود
دوستان عزیز اول یه نکته ای رو بگم که بعد دلخوری پیش نیاد و اون این که من نمیتونم بهانه ای به خاطر دوربین بد و گوشی و .... رو حساب کنم و مجبورم رو حساب ترکیب بندی/کادر/نقاط طلایی/نورسنجی درست / رنگبندی و .... نظر بدم.البته من خودم هنوز چیز زیادی از این موارد نمیدونم و فقط از بقیه ی دوستان یه چیزهایی رو یاد گرفتم و اگر نمره ی کمی به کسی میدم به خاطر اینه که تلاشش رو بیشتر کنه.اگر نه این مسابقه به جز دور هم بودن برای من معنایی نداره
Ahmadd1:1 جدا از این که عکس مال خودتون نیست (و این کمی توهین آمیزه) اگر مال خودتون هم بود به خاطر کنتراست کم و نور نامناسب و نویز زیاد نمیتونستم بیشتر از 5 بدم
hossein137: 0
mirij861: 3 رنگ بندی خوبه و نور مناسب بوده منتها کادر خوبی رو انتخاب نکردید و پس زمینه خیلی شلوغه.اگر از اون شاخه ی کوچیک که در سمت چپ تصویر قطع شده عکس مناسبی میگرفتید میشد تا 8 نمره هم داد
Error73: 5 عکس بدی نیست منتها دست سمت چپ از جای بدی قطع شده/اگر قانون 1/3 رو برای سهم آسمان و زمین انتخاب میکردید بهتر میشد و خط افق هم کمی کجه.کمی هم زمان عکاسی مناسب نبوده
saate3: 4 نویز تصویر خیلی زیاده که قابل کم کردن بود.رنگ بندی کمی مشکل داره و پیش زمینه ی خوبی نداره عکس کمی هم دیتیل در کل پایینه که میشد با چند سری کار توی فوتوشاپ درستش کرد
ibest: 6 میشه گفت عکس نسبتا" خوبیه منتها کمی بی روحه و میتونست بهتر باشه.و میتونستید کمی رنگ کوه های جلوتر رو بیشتر کنید تا بهتر به چشم بیاند
ho3in_shiraz: 5 بیشتر این کم شدن نمره به خاطر کادر کجی هست که انتخاب کردید و به راحتی میشد صافش کرد.خطوط اون جوی آب میتونست تا آخر کادر ادامه داشته باشه و عکس بهتری رو بسازه.همین طور اگر از سرعت شاتر پایین تر استفاده میکردید (اگر بادی در کار نبود) تا آب اون حالت نقاشی مانند رو به خودش بگیره
mahi58: 6 محمود جان عکس خوبیه و دیتیل خوبی داره.منتها پس زمینه شلوغه که میشد با روش های مختلف کمی شلوغی اش رو کمتر کرد و کمی بوکه ی بیشتری داشته باشه.زنبور هم به درستی فوکوس نشده
bitcomet: 8.5 به نظرم یه عکس خیلی خوبه.خطوط صاف/کنتراست به حد کافی/نور مناسب/انتخاب سوزه ی خوب منتها اگر بعدها حال و حوصله اش رو داشتی با سرعت شاتر پایین تر هم تست کن و زنگ مربوط به ساعت رو به راه بنداز تا در حال حرکت ثبت بشه .و این که ممی میشد همخوانی عقربه ها رو با عک ها بیشتر کرد.مثلا" عکس قدیمی تر و جوان تر دور و بر عقربه ی 2 تا 3 باشه و عکس جدیدتر و پیرتر به نسبت بین 6 تا 7 باشه.کمی هم عکس قدیمی تر رو باید صاف تر میگذاشتی تا دیستوریشن لبه ها نسبت به کادر کمتر بشه و تو عکس صاف تر به نظر بیاد
kyle:6 میشد از این کادر یه مینیمال خوب ساخت منتها زاویه ی خوبی رو انتخاب نکردی نور مناسبی هم داره
mehrashkan: 6 این نمره به خاطر رعایت نکردن درست فوکوس و کادر هست.کلیت عکس میتونست بهتر باشه و اگر کمی صبر میکردید تا پرنده کمی از زمین بلند بشه میشد عکس بهتری رو ازش ساخت
greywarden: 7 ترکیب خوبی رو انتخاب کردید.دیتیل و شارپنس به حد کافی هست ولی مشکل پیش زمینه ی کار هست که موضوع خاصی درش نیست.جدا از این اگر کادر عمودی رو هم انتخاب میکردید به نظرم بهتر بود تا کمی ه آسمان و درختان بالا در تصویر ثبت بشه
sadegh571: 7 مشکل اصلی کج بودن اون میله هاست و اگر کمی کادر رو به سمت راست میچرخوندید تا اون یکی نرده هم کامل بیفته بهتر بود.روشنایی سوژه هم کمی کم هست
Allone: 8 عکس نسبتا" خوبی هست.فقط خط افق کجه و کمی هم عمق میدان زیاده
غیلی هم قشنگ و خوب! یه سوالی حسین: این رنگ درخت ها که یه کم شفاف و پررنگه به ادیت و فتوشاپ برمی گرده یا تنظیمات دوربینه؟ چون تو طبیعت واقعی انقدر برگ های پاییزی خوشرنگ نیستند، ولی تو عکس های حرفه ای قشنگ میشن. همیشه برام سوال بوده. :دی
ممنون محمود خان.والا این ادیت مربوط به فوتوشاپ هست و جدا از این شارپنس خود لنز و مگاپیکسل دوربین هم مهمه.شارپنس رو میشه در خود دوربین هم اضافه کرد ولی هر چی بهتره با سلیقه ی خودت انجام بشه.برای همین خاطر من همیشه با فرمت خام عکس میگیرم و رنگ ها رو اون طور که میخوام تغییرات جزیی میدم.در کل عکاس جماعت سعی میکنه یه منظره رو بهتر به تصویر بکشه تا خود چشم :دی
نکته ی دیگه ادیت کلی تصویر و کادر بندی مناسب هست که بین دو تا عکاس فرق میگذاره
در کل ما کلا" کمی سر بیننده رو کلاه میذاریم :دی
پ.ن: اکثر عکس ها مشکل کادر و کجی تصویر رو داشتند پس زیاد هم نیمشه به نوع دوربین گیر داد