تبریک به برد سوم کاربر Vlasek و ممنونم از محمود( بدون ال حس میکنم اشتباه نوشتم:دی) بابت تبریکش و همچنین تشکر ویژه از زحماتش برای این تاپیک
پ.ن: اگه برای بعضی از دوستان تصویر MEME ای هفته قبل المحمود آشنا به نظر میاد باید خدمتشون عرض کنم که بعضی از دیکتاتور ها در طول تاریخ بودن که جنایاتشون فقط به ترور و آدم ربایی یا ظلم به مردم و گرفتن مالیات های سنگین و چپاول خلاصه نمیشه و برای نمایش چهره ای دانا و فرهیخته از خود به مردم و بالا بردن اعتبار و ارزش خود در میان مردم دست به سرقت هنری و یا علمی می زنند و با حذف و ترور شعرا و دانشمندان و نویسندگان گمنام آثارشون رو به غارت برده و به نام خودشون ثبت می کنند! دقیقا کاری که هفته پیش المحمود انجام داد! و از روی تصویر جلد کتاب "المحمود و کوهی از جنایت" که من سال ها پیش منتشر کرده بودم کپی برداری کرد و با تغییراتی اون رو بر علیه من استفاده کرد!!!
البته چند سال قبل هم سرویس جاسوسی ما از ناپدید شدن چند شاعر و نویسنده گمنام اسکایریم لندی که در حال انتشار آثارشون بودن خبر داد درست بعد از اون بود که المحمود چندین اثر هنری و علمی از خودش منتشر کرد و خودش رو حاکمی عالم و دانشمند وانمود کرد! واقعا برای این دیکتاتور پلید متاسفم که تازه میاد و حرف از خوبی و بدی هم میزنه!
بد نیست برای یادآوریش در مورد نبرد نهایی بین خوبی و بدی (المحمود و سرگئی) این مِمِه قدیمی رو با ایجاد تغییراتی قرار بدم تا بلکه به خودش بیاد و دست از این اعمال جنایتکارانش برداره.. فقط خدا کنه دوباره از این مِمِه اسکی نره:دی