linghuchong
مدیر بازنشسته
به اينجا سر بزنيندوستان سلام آيا کسي هست که کارتون بابا لنگ دراز (جودي آبوت)رو داشته باشه
به اينجا سر بزنيندوستان سلام آيا کسي هست که کارتون بابا لنگ دراز (جودي آبوت)رو داشته باشه
به دلیل وجود برخی افراد سودجو و همچنین پایمال نشدن حق دوستانی که توی خرید سریال مشارکت کردن،باید بگم فقط و فقط این سریالها به دست Trust Members میرسه ولا غیر!
دوستان سلام آيا کسي هست که کارتون بابا لنگ دراز (جودي آبوت)رو داشته باشه
مگه قرار نبود يه نسخه دست معتمد فروم باشد(اقا بهروز)
---------------------------------
كي مرحله پخش سندباد ميشه
يكدفعه از دستم نپره اين بخش ها كم ميام
راستش بخش انيميشن با قوانين بخش مشارکت کار نميکنه. يعنی ممکنه (هنوز تصميم نگرفتيم) که بعد خريد بين بقيه اعضای forum پخشش نکنيم و فقط بين بچه هايی که مشارکت کردن پخش شهمگه قرار نبود يه نسخه دست معتمد فروم باشد(اقا بهروز)
كي مرحله پخش سندباد ميشه
يكدفعه از دستم نپره اين بخش ها كم ميام
دستتون درد نکنه دوستان.
فقط چه موقع به دستمون می رسه. در ضمن مهم اینه که کلا زیرنویس انگلیسی داشته باشه که فرمودند داره پس مطمئنا برای اجرای زیرنویس در کامپیوتر هم راهی پیدا می شه.
![]()
بچه ها تاريخ برگشت پدر من مشخص شد. 17 june. طولانی تر از اونی شد که من خيال ميکردم:blink:دوستان هیچ خبری نشد؟![]()
سلام بچه ها از جودي آبوت خبري نشد تورو خدا يخورده زودتر
سلام بچه ها از جودي آبوت خبري نشد تورو خدا يخورده زودتر
سلام دوستان
منم سندبادو می خوام !!!
مادر خرج جان من دانگمو کجا بدم؟
بچه ها تاريخ برگشت پدر من مشخص شد. 17 june. طولانی تر از اونی شد که من خيال ميکردم:blink:. ببخشيد.:blush:
سلام دوستان . لطفاً اسم منو هم درلیست مسافر کوچولو و سندباد اضافه کنید.
سلام بروبکس من رو هم به لیست اضافه کنید من هم سندباد رو میخوام
سلام دوستان منم سندبادو می خوام !!! مادر خرج جان من دانگمو کجا بدم؟
دوستان عزيزبا سلام من غضو جديد PT هستم و مايلم در خريد سريال سندباد مشاركت كنم. لطفا منو هم به ليستتون اضافه كنيد.
تا 20 روز ديگه ميرسه ايرانچه خبر؟ كارتون سندباد؟
اين يه کار گروهی هست و تجربه چندم ما!متاسفانه در دفعات قبل ما با مشگلی مواجه شديم، بخاطر همين من فکر ميکنم جنگ اول به از صلح آخر باشه!
شرط اين مشارکت اينه که شما بعد از گرفتن اين سريال ها، چه در PT چه در جای ديگه اين سريال ها رو به کسی نفروشين، و اگه هم ميخواين, به کسی بدين که فروشنده نباشه و کاملا مورد اعتماد شما باشه!
اگه اين شرط رو قبول ميکنين و اين قول اخلاقی رو به ما ميدين، شما رو هم به ليست اضافه کنيم؟؟؟![]()