• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

suicide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از ركس و ايكس راديكال عزيز.
ركس عزيز P5GD2 فقطDDR2 هست و حتما گرون . فعلا ما اندازش نيستيم!فكر كنم بايد برم اين P5GD1 رو بگيرم و خودمو خلاص كنم.3گيگا هرتز915 اينتل هم فقط هفت هشت تومن با قديميا فرق داشت چند روز قبل سوال كردم.
ايكس راديكال عزيز ممنون از لينكاي خوبت.فكر كنم دوتاشو مخلوط كنم يه چيزخوبي از اب در بياد.فقط چرا هيچكي از رمهاي او سي زد حرفي نزده بود؟

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
قيمت Ram ddr2 512‌ حدود 120 تا 130 است . البته نمي دونم چه ماركي رو داشت مي گفت . ( ظاهرا حدود 30 هراز چوق اختلاف قيمت داره )

در مورد OCZ ؛ من هم در اكثر سايت ها و فروم هاي خارجي ديدم كه روي corsair خيلي تبليغ مي كنن و مانور مي دن . ولي در هر حال به كيفيت OCZ‌شك نكن .

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Jacky :
دوست عزيز سري nforce3‌ كلا قابليت HTT تا 1600 مگاهرتزه . و برد DFI Lanparty NF3‌هم مثل همون برد Abit حداكثر تا 1600 قابل افزايشه . ( اگه PDF اش رو بگيري ، در اونجا كامل ذكر كرده ) و چيپ K8T800 pro شركت VIA‌تا 2000 مگاهرتز قابل افزايشه . ( مثل همون برد DFI‌و يا ساير بردهاي مبتني بر اين چيپ) ولي اين موضوع دليل بر اين نيست كه سرعت بردهاي مبتني بر VIA از سري nforce3 بيشتر باشه . بر عكس غالب برد هاي nforce3 سريعتر هستن . ( بنظر من امتياز طراحي بردسازهايي مثل Abit , Asus‌در اين كه بردهايي مبتني بر اين چيپ ها ساختن كه علاوه بر كارايي بسيار بالا ، قابليت O.C زيادي هم دارن :blink: )
اين مقدار حداكثري است كه قابل تنظيمه و اصولا هيچ وقت استفاده نمي شه و نمي شه فركانس رو تا اون حد بالا برد . و اتفاقا از جمله نكاتي كه در مورد O.C سري K8 گفته مي شه ، اينه كه HTT‌رو زير 1000 نگه دارين و با تغيير ضريب ، فركانس رو بالا ببرين .

برد DFI K8T800 Pro-alf به نسبت قيمتش برد خوبيه ( زير 75 هزار چوق ) من حدود 4 يا 5 ماه هست كه روي سيستم خودمه . اگر بودجه محدودي در اختيار داري و نمي خواي خيلي خرج كني ، انتخاب مناسبيه . با توجه به اينكه بردي مثل Gigabyte K8VT800 كه مبتني بر چيپ قبلي via‌يعني K8t800‌ الان قيمتش حدود 83 هزار چوق است .

خیلی ممنون جکی جان
می خواستم بپرسم مقایسه ای بین بردهای مبتنی بر nforce 3 250 و K8T800-pro یا این دو چیپ ست وجود داره؟

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز من همين چند پست قبل بود كه چند تا مقايسه رو گذاشتم ، اگه به فهرست عناوين هم مراجعه كني ، مقايسه هاي مختلفي بين بردها مي توني پيدا كني .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از suicide :
فعلا ما اندازش نيستيم!فكر كنم بايد برم اين P5GD1 رو بگيرم و خودمو خلاص كنم.
من همين چند وقت پيش دنبال خريد همچين سيستمي بودم و دقيقا همين مشكل گرون بودن رم هاي DDR2 رو داشتم و بعد از كلي بالا و پايين كردن آخر سر بيخيالش شدم و يه 939 گرفتم. البته نمي خوام بگم كه شما هم اين كار رو بكني ولي توصيه من اينه كه اگه اصرار بر همين LGA775 داري حتما يه برد خوب با چيپ 925 بگيري. الان تفاوت قيمت رم هاي DDR2 همون طور كه جكي هم اشاره كرد چندان زياد نيست.
اگه بخواي بردي بگيري كه DDR معمولي ساپورت كنه دوتا انتخاب هست:p5GD1 كه متاسفانه 1394 نداره. Abit AG8 كه 3rd-Eye نداره. دو سه مدل برد ديگه هم هست (مثل P5GDC) كه هم DDR معمولي ساپورت ميكنن و هم DDRII كه متاسفانه همه شون با گرافيك Onboard هستن. ولي يه رده كه مياي بالاتر مي بيني كه برداي كاملي مثل P5GD2 و P5AD2 و AA8 هست كه قيمتاشون چندان تفاوتي نداره.
به هر حال به نظر من الان انتخاب يه سيستم 775 مناسب، بسيار مشكل تر از سيستم هاي مشابه ديگه است.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
Abit KV8 Pro هم در بازار موجوده و قيمتش هم 105 هزار چوق .

فكر مي كنم براي برد 754 بايد بين NF8 , KV8 Pro‌ يكي رو انتخاب كرد ، كه من NF8‌رو انتحاب مي كنم و احتمالا ظرف چند روز آينده مي گيرمش .( KV8 Pro 3rd eye‌ رو شاب نياورده و در بازار هم نيست )

( از بچه هاي تاك كه ديگه نااميد شدم ، قيد برد DFI رو هم زدم ،‌دو ماه ما رو سر كار گذاشتن ؛ آخرش هم هيچي .)

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
AMD قراره سال 2006 سوكت جديدي به اسم M2 رو به بازار عرضه كنه كه پردازنده هاي دو هسته اي هم بر مبناي همون هستند :
ما رو باش كه خيال كرديم سال ديگه سوكت 939 بگيريم تا يه مدتي خيالمون از بابت ارتقا راحت ميشه!!

1106565671.jpg

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
وقتي قراره توي نيمه اول 2005 پردازنده هايي با تكنولوژي 90 نانو به همراه SSE3 و مبتني بر 754 وارد بازار بشه مسلما عمر 939 بسيار طولاني تر خواهد بود.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Jacky :
Abit KV8 Pro هم در بازار موجوده و قيمتش هم 105 هزار چوق .

فكر مي كنم براي برد 754 بايد بين NF8 , KV8 Pro‌ يكي رو انتخاب كرد ، كه من NF8‌رو انتحاب مي كنم و احتمالا ظرف چند روز آينده مي گيرمش .( KV8 Pro 3rd eye‌ رو شاب نياورده و در بازار هم نيست )

( از بچه هاي تاك كه ديگه نااميد شدم ، قيد برد DFI رو هم زدم ،‌دو ماه ما رو سر كار گذاشتن ؛ آخرش هم هيچي .)
دوست عزيز، نمي خواي يه كم بيشتر صبر كني تا حداقل دو تا Review نوشته بشه و مشخص بشه كه اين NF8 ها چه جور برديه ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از xPlod :
دوست عزيز، نمي خواي يه كم بيشتر صبر كني تا حداقل دو تا Review نوشته بشه و مشخص بشه كه اين NF8 ها چه جور برديه ؟
خوب چرا منتظر اجنبي ها شيم خودمون review واسش مي نويسيم . :rolleyes:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
جكي جان اون برد NF8 كه گفتي بايد جالب باشه ولي من ميخوام بدونم يه بار سر برد
8KDA3J بحث شد و خيلي تحويل نگرفتيد .......بنچماركي چيزي ازش ديدين.....
در ضمن اون خبر برد ابيت رو هم من از يه منبع موثق شنيدم ...
شركت هاي وارد كننده معمولا هرچي بهشون پيشنهاد بشه ميارن و در
مورد شاب هم همينطوره...
من دو روز پيش با يكي از دوستان تو فست سيستم صحبت كردم و قيمت اون مادربرد
MSI هم مال اونا بود كه همه متفق القول ميگفتن حالا حالا ها از Nforce4
خبري نيست....

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از Xradical :
MohammadR مطمئنا اگه ميتوني 6800GT بگير كه با توجه به سرعت پردازش بالايي كه داره(به لطف 16 خط لوله راندو و استفاده از 256 مگ حافظه GDDR3) ميتونه خيلي از ضعفهاي پردازنده با كلا سيستمت رو پوشش بده
راستي لينك زير يه مقايسه با چند پردازنده از جمله p4 2.4 انجام داده البته كارت گرافيك تست شده يه radeon x800 pro هست كه باز برتريهاي بيشتري رو ميشه با 6800GT با توجه به اين نتايج به دست اورد:
RADEON X800 PRO Performance with Pentium 4
OTES
مرسی و ممنون رادیکال عزیز.
من این کارتو به خاطر و توانایی بالاش انتخاب کردم (ضمن اینکه من فکر می کردم حدود 500 هزرا تومان باشه که حالا Leadtek آواژنگ به قیمت مناسب وارد کرده)
البته تقصیر من شد که تاپیک از CPU به گرافیک کشیده شد. متاسفم و معذرت. :)

suicide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دفعه فكر كردم داره ميشه اما نه انگار ما بخرش نيستيم.
ولي مجبورم ديگه نميتونم منتظر بمونم.در مورد رم كه اصلا شك نداشتم همينجوري سوال كردم برا دونستن دليلش.
به خدا خودمو چلوندم شده ايني كه الان مبيبينيد.ديگه نميتونم برم سراغ925ودي دي ار 2. :blink:
حالا نميشه همين P5GD1 رو رضايت بديد.آناند واسه ميد رنج اينو نظر داده بود.من واسه استفاده خونگي ميخوام .اگرچه كارت گرافيكم دوباره گير كردم.ديگه دارم ديوونه ميشم بايد برم بخرم.ولي جدا چرا؟!!!يا بايد 533 بگيري و فاير واير و يا 400 بدون فاير واير.اون مدل سي هم كه هردو رو داره فاير واير نداره.اتفاقا لازمشم داشتم.

A-Parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .. میخواستم نظر شما رو در مورد این سیستم (پیشنهاد / انتقاد) بدونم فعلاً من دارم قیمت قطعات رو جمع میکنم و به احتمال زیاد توی یک یا دو هفته آینده خرید این سیستم رو انجام می دم .

پردازنده : (AMD Athlon 64 FX-55 3200 (AMD K8 939 CPU Type

مادربرد : ASUS A8N-SLI ( دارای چیپست nForce 4 ، اسلاتهای PCI-e و همچنین پشتیبانی از SATA II )

لینک جزئیات : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=382&modelmenu=1

رم : Kingston DDR 400 ظرفیت 512 (و با توجه به پست های این فروم گارانتی سریر)

گرافیک : ASUS Extreme N6600GT 128mb PCI Express

هارد: (WesternDigital Caviar® SE Serial ATA 7200 RPM , 8 MB cache buffer (WD1200JD

* متاسفانه با اینکه دوست داشتم از DDR 2 استفاده کنم ، مادر برد تنها از DDR پشتیبانی میکنه می خواستم بدونم اونقدر اختلاف هست بین این دو تکنولوژی که بخوام دست به سیستم بزنم و مثلاً برم سراغ یک مادر برد دیگه (مثل MSI) ؟!

* کارت گرافیک ASUS رو هنوز نتونستم پیدا کنم ، از دوستان کسی آدرس جایی که احتمال پیدا شدن این مدل باشه رو می دونه ؟

ممنون . :)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزيز شما اين قطعات رو مي خواي وارد كني.
بجز كارت گرافيكت و رم بقيه قطعات شايد موجود باشه ولي تو دسترس همه نيست.
در ضمن شما كه نمي خواي از تكنولوژي SLI استفاده كني پس چرا مي خواي مادربردي
با اين قيم بالا بخري :blink:
در مورد رم هم من فكر كنم OCZ platinum & Samsung & Crusial & TwinMostwister433
خيلي از رمي كه شما گفتي بهتر كار كنن....
اتفاقا كارت گرافيكت تنها چيزيه من تو بازار ديدم فقط كافيه زنگ بزني الماس ازشون
بخواي نماينده فروش كارت بهت معرفي كنن.(يه دونه تو بازار رضا هست)

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
* متاسفانه با اینکه دوست داشتم از DDR 2 استفاده کنم ، مادر برد تنها از DDR پشتیبانی میکنه می خواستم بدونم اونقدر اختلاف هست بین این دو تکنولوژی که بخوام دست به سیستم بزنم و مثلاً برم سراغ یک مادر برد دیگه (مثل MSI) ؟!

راستش اصلا براي اتلو ن 64 اف ايكس مادربوردي با پشتيباني از رم
DDR2
نديدم
ولي به نظرم به خاطر اين كه كاراييش با رم دي دي آر 1 زياد فرق نداره ارزش نداره آدم پول بيخودي بيشتر بده كه بره
DDR2
بگيره
چون تفاوت كاراييشون زياد نيست

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از xPlod :
xplod‌ جان ، من تقريبا هميشه اينطوري خريد مي كنم ( هميشه به جنس هاي جديد علاقه دارم و خيلي سريع مي خرم ، البته سعي مي كنم كه ضريب ريسكش كم باشه و تا حالا هم ضرر نكردم ) ، حداقل سه تا چهار ماه طول مي كشه ، تا Review يا benchmark ازش بياد ، در عين حال من لينك فروم Abit رو گذاشتم كه رفقا يه سري بزنن . در اونجا هم به اندازه كافي بحث شد .

همونطور كه مي دوني DFI ‌مثل Abit روي O.C مانور مي ده و يه جورايي با هم رقابت دارن . جالب اينجا ست كه بچه هاي همون فروم اين برد NF8‌ رو با Lanparty NF3‌مقايسه كرده بودن و خيلي با هر دو ور رفته بودن و اونجا هم در مورد اين برد يه سوالي مطرح كردم ، كه در كل نتيجه مثبت بود . و بنظرم خريد اين برد با اين قيمت يه خريد منطقي و كم ريسكه . ( البته الان اين برد رو ، روي سيستمم بستم و بزودي benchmark‌ هاش رو هم مي ذارم تا ببينيد ) سال گذشته هم اگه يادت باشه برد NF7 شركت Abit برد بسيار خوبي بود كه با LANPARTY NFII ULTRA B شركت DFI رقابت مي كرد . جالب اينجا ست كه در ساخت هر دوي اين بردها Lanparty nf3 , NF8 از خازن هاي 100 صددرصد ژاپني استفاده شده و هر دو هم روي اين قضيه كاملا مانور دادن .

اگه يه خرده به من فرصتي بدي ، بيشتر در مورد اين برد صحبت مي كنيم .

( بي ربط : من اصلا حواسم نبود كه مدير شدم و اينقدر با عجله شروع به نوشتن كردم كه متوجه نشدم بجاي reply دكمه edit رو زدم ، بعد ديدم پست من بنام Xplod‌ شده و فهميدم اشتباه كردم ، xplod‌ جان ببخشيد كه پستت edit نا خو استه شدم ،‌معذرت مي خوام :blush: )‌

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از rax :
جكي جان اون برد NF8 كه گفتي بايد جالب باشه ولي من ميخوام بدونم يه بار سر برد
8KDA3J بحث شد و خيلي تحويل نگرفتيد .......بنچماركي چيزي ازش ديدين.....
در ضمن اون خبر برد ابيت رو هم من از يه منبع موثق شنيدم ...
شركت هاي وارد كننده معمولا هرچي بهشون پيشنهاد بشه ميارن و در
مورد شاب هم همينطوره...
من دو روز پيش با يكي از دوستان تو فست سيستم صحبت كردم و قيمت اون مادربرد
MSI هم مال اونا بود كه همه متفق القول ميگفتن حالا حالا ها از Nforce4
خبري نيست....
در اينكه فعلا از سري nforce4 هاي شركت msi خبري نمي شه ،‌شكي نيست .
من بخاطر اين برد nf8 به شاب زنگ زدم و در مورد خبري هم كه شما گفتي ازشون پرسيدم ، من هم خوشحال مي شم كه بياد ، بخيل كه نيستم دوست عزيز ، فقط خبر ور بررسي كردم ، شماره شاب رو هم كه گذاشتم ، اگه شما هم يه زنگ بزني و بپرسي كه خيلي خوب مي شه ، ممكنه اون بنده خدا به من اشتباه گفته باشه .

راستي قضيه
چيه ؟ من يادم نمياد ! اگه چيزي نگفتم حتما اطلاع نداشتم ، ولي اگه باز هم مطرح كهني ، خوشحال مي شم .

قيمت اون برد MSI رو هم كه گفتم حدود 20 هزار چوقي بالاي قيمت بازاره . همين برد Nf8 و يا kv8 pro رو شما مي توني زير اون قيمت بخري و كارايي شون حداقل به اندازه k8n neo هست ( هر چند در خيلي از benchmark‌ ها kv8 pro ازش جلوتره )

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از A-Parsa :
سلام .. میخواستم نظر شما رو در مورد این سیستم (پیشنهاد / انتقاد) بدونم فعلاً من دارم قیمت قطعات رو جمع میکنم و به احتمال زیاد توی یک یا دو هفته آینده خرید این سیستم رو انجام می دم .

پردازنده : (AMD Athlon 64 FX-55 3200 (AMD K8 939 CPU Type

مادربرد : ASUS A8N-SLI ( دارای چیپست nForce 4 ، اسلاتهای PCI-e و همچنین پشتیبانی از SATA II )

لینک جزئیات : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=382&modelmenu=1

رم : Kingston DDR 400 ظرفیت 512 (و با توجه به پست های این فروم گارانتی سریر)

گرافیک : ASUS Extreme N6600GT 128mb PCI Express

هارد: (WesternDigital Caviar® SE Serial ATA 7200 RPM , 8 MB cache buffer (WD1200JD

* کارت گرافیک ASUS رو هنوز نتونستم پیدا کنم ، از دوستان کسی آدرس جایی که احتمال پیدا شدن این مدل باشه رو می دونه ؟

ممنون . :)

دوست عزيز اين سوال رو بايد در بخش خريد و راتقا مي پرسيدي ، من در اونجا جوابت رو دادم ، لطفا اين بحث رو همونجا ادامه بده .

موفق باشي :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Jacky :
همونطور كه مي دوني DFI ‌مثل Abit روي O.C مانور مي ده و يه جورايي با هم رقابت دارن . جالب اينجا ست كه بچه هاي همون فروم اين برد NF8‌ رو با Lanparty NF3‌مقايسه كرده بودن و خيلي با هر دو ور رفته بودن و اونجا هم در مورد اين برد يه سوالي مطرح كردم ، كه در كل نتيجه مثبت بود . و بنظرم خريد اين برد با اين قيمت يه خريد منطقي و كم ريسكه . ( البته الان اين برد رو ، روي سيستمم بستم و بزودي benchmark‌ هاش رو هم مي ذارم تا ببينيد ) سال گذشته هم اگه يادت باشه برد NF7 شركت Abit برد بسيار خوبي بود كه با LANPARTY NFII ULTRA B شركت DFI رقابت مي كرد . جالب اينجا ست كه در ساخت هر دوي اين بردها Lanparty nf3 , NF8 از خازن هاي 100 صددرصد ژاپني استفاده شده و هر دو هم روي اين قضيه كاملا مانور دادن .
اگه يه خرده به من فرصتي بدي ، بيشتر در مورد اين برد صحبت مي كنيم .

خب، مباركه. با اين حساب من و بقيه دوستان منتظر اولين Review ي جامع و اساسي براي برد NF8 هستيم.

( بي ربط : من اصلا حواسم نبود كه مدير شدم و اينقدر با عجله شروع به نوشتن كردم كه متوجه نشدم بجاي reply دكمه edit رو زدم ، بعد ديدم پست من بنام Xplod‌ شده و فهميدم اشتباه كردم ، xplod‌ جان ببخشيد كه پستت edit نا خو استه شدم ،‌معذرت مي خوام :blush:
اين حرفا چيه؟ اينجا متعلق به خودتونه. اصلا شما دوست داشتي تمام پستاي منو پاك كن، ما هنوز چاكريم :happy:

بالا