به نقل از rax :احتمالا عمر LGA775(سوكت نيست)
يه خبر عجيب اينكه ميگن شاب تا يكي دو هفته ديگه AX8 با چيپ kt890 رو وارد ميكنه
به نقل از Jacky :منظورت از كندي چيه ؟ با چه چيزي مقايسه كردي كه مي گي كند مي شه ؟ يا چه مشكلي برات پيش مياد ؟
بيشتر توضيح بده .
دوست عزيز سري nforce3 كلا قابليت HTT تا 1600 مگاهرتزه . و برد DFI Lanparty NF3هم مثل همون برد Abit حداكثر تا 1600 قابل افزايشه . ( اگه PDF اش رو بگيري ، در اونجا كامل ذكر كرده ) و چيپ K8T800 pro شركت VIAتا 2000 مگاهرتز قابل افزايشه . ( مثل همون برد DFIو يا ساير بردهاي مبتني بر اين چيپ) ولي اين موضوع دليل بر اين نيست كه سرعت بردهاي مبتني بر VIA از سري nforce3 بيشتر باشه . بر عكس غالب برد هاي nforce3 سريعتر هستن . ( بنظر من امتياز طراحي بردسازهايي مثل Abit , Asusدر اين كه بردهايي مبتني بر اين چيپ ها ساختن كه علاوه بر كارايي بسيار بالا ، قابليت O.C زيادي هم دارن :blink: )به نقل از MN399 :در مورد بردهاي 754 وقتي سرعت باس رو مقايسه ميكني مي بينيم كه در برد ساخت DFI با توجه به اطلاعات روی خود سایت DFI برای برد K8T800 pro-ALF سرعت باس را 2000 نوشته ولی برای nforce 3 Lanparty عددی ذکر نشده. برای این برد ABIT NF8 نیز عدد 1600 در سایت اصلی ذکر شده. پس آيا باید نتیجه گیری کرد که سرعت K8T800-ALF بیشتر از این NF8 است؟ سرعت باس روی سری Lanparty رو چه جوری می شه فهمید؟
راستي محمد جان ، ببخشيد ، ولي براي چه كاري مي خواي يه كارت با اين قيمت بخري ؟به نقل از MohammadR :آقا هنوز من مطمئن نیستم اینو کدوم بخش بپرسم.
ما بالاخره تصمیم به عوض کردن کارت خود نمودیم!
احتمالا 6800 GT
اما مشکلاتی سر راه هست ...
البته من فعلا توانایی خرید Nforce 3 و از این بند و بساطها ندارم!
و اما نگرانیم از این بابته که من 400 هزار بابات کارت گرافیکی AGP میدم که به زودی PCI-E جاش را میگیره.
گرچه سوال احمقانه ای هست اما به نظر شما یک P4 2.4 که کار زیادی اش نمی کشم شاید گاهی بازیهای سنگین مثل Half life بخوام اجرا کنم تا کی دوام خواهد داشت؟
ضمن اینکه تا 3 گیگاهرتز northwood مادربرد من جواب خواهد داد (سوکت )
و در مادبردهای نسل بعد چیپست به در بخوری برای AGP خواهیم داشت؟
رفيق جان ، با چه چيزي سنجيدي كه به نظرت كند مياد ؟ ( بالاخره تندي و كندي نسبي است و بايد با يك چيز ديگه اي سنجيده بشه ، تا بشه بهش كند يا تند گفت )به نقل از blacklife1 :جكي جان من سيستم رو با برنامه خاصي تست نكردم
فقط اينجوري احساس مي كنم كه كنده
سيستم قبلي من يه اتلون 2400 بود كه سرعت خوبي داشت
من از اين سيستم انتظار بيشتري دارم كه به نظر خودم انتظارم برآورده نشده
ميگي چيكار كنم![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان كسي خبري،اطلاعي، موافقتي و يا مخالفتي در اين مورد نداره؟به نقل از Xradical :من چندي قبل با يكي از دوستان برا جمع كردن يه سيستم سوكت 754 رفته بوديم يكي از نمايندگيهاي فروش رايانبدر صحبت از بستن كارتهاي 9800 pro واصلا كارتهاي ati روي چيپستهاي nforce شد
فروشنده به ما گفت چندي قبل يه سميناري راينبدر با حضور چند تن از مسولان msi داشته كه اين بابا هم اونجا حضور داشته وكلا از خيلي از نماندگيهاي فروش رايانبدر و msi دعوت شده بوده
ميگفت اونجا بحث شده بوده كه چيپستهاي nforce و خصوصا مدلهاي مختص athlon 64 كه از nforce3 به بالا ميشه مشكلاتي در هماهنگ شدن با محصولات گرافيكي ati داره!
اول اينكه من مطمئنم اين طرف دروغ نميگه يعني به حرفش اطمينان دارم اما من شخصا اين حرفو قبول نكردم خصوصا اينكه خيلي از سايتا با پلتفرمهاي athlon 64 و بر پايه nforce3 يا 4 همراه با كارتهاي گرافيك ati بنچمارك انجام دادن و هيچ اشاره اي نسبت به اين مشكل نداشتن حالا من باز ميخوام بدونم كسي از دوستان چيزي در اين مورد ميدونه يا اطلاعاتي داره كه تاييد كنه اين حرفو؟ چون درصورت وجود كمترين مشكلي در اين مورد و با توجه به پرطرفدار بودن هر سه nforce,athlon 64,ati graphics يه معضل براي انتخاب خريدار بوجود مياد و احتمالش هم باتوجه به رقابت شديد بين ati,nvidia ميره خصوصا كه عمر نوح بايد داشته باشيم تا مادربردهاي بر پايه ATI 200 Series رو ببينيم
به نقل از Jacky :Abit NF8
![]()
![]()
لينك سايت
اطلاعات بيشتر
قيمت : 98 هزار تومان
ظاهرا برد خوبي است و با اون برد معروف DFI Lanparty UT NF3 قابل رقابت مياد . اين لينك فروم Abit است كه در مورد اين برد بحث شده ، مي تونين به اينجا يه نگاهي بندازين .
لينك اصلي فروم Abit درباره بردهاي Athlon 64
در ضمن بخاطر جديد بودن برد ، هيچ review و benchmark من كه نتونستم پيدا كنم ، اگه كسي اطلاعات بيشتري پيدا كرد ، ما رو هم در جريان بذاره .