• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببين دوست عزيز pcie در واقع نسل جديدي از شكاف ها هست . شايد در حال حاضر فقط براي كارت گرافيك ازش استفاده بشه اما در آينده همه ي كارتهاي بر پايه pci به pcie تغيير مي كنن .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
احتمالا عمر LGA775(سوكت نيست) زياده چون چيپ جديد اينتل 925EX روي اون امده ولي
در كل با اينكه تا چند وقت ديگه نسخه هاي 64 بيتي اينتل هم روي همين 775 مياد بازم
من اتلون64 رو مناسب تر ميدونم.(از نظر قيمت واقعا صرفه داره.)
در مورد PCIeهم من فكر كنم شما فعلا احتياج حياتي به اون نداري گرچه دير يا زود بايد بري سراغش.
اگه بازم خواستي سيستمت ارزونتر بيفته ميتوني يه برد با گرافيك توكار بخري كه
قيمت اونم يكم كمتر از برد قبليه كه گفتم.(البته من تا حالا كاركردشو نديدم)

من هنوز تاكيد ميكنم شما يه سيستم كه قطعاتش افت كامل كردن (شامل اتلون64 -2800 و
يه مادربرد سوكت 754 و يه كارت گرافيك مناسب )بخر بعد يكي دو سالي صبر كن
تا استراتژي قطعي AMDمشخص بشه.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
من چندي قبل با يكي از دوستان برا جمع كردن يه سيستم سوكت 754 رفته بوديم يكي از نمايندگيهاي فروش رايانبدر صحبت از بستن كارتهاي 9800 pro واصلا كارتهاي ati روي چيپستهاي nforce شد
فروشنده به ما گفت چندي قبل يه سميناري راينبدر با حضور چند تن از مسولان msi داشته كه اين بابا هم اونجا حضور داشته وكلا از خيلي از نماندگيهاي فروش رايانبدر و msi دعوت شده بوده
ميگفت اونجا بحث شده بوده كه چيپستهاي nforce و خصوصا مدلهاي مختص athlon 64 كه از nforce3 به بالا ميشه مشكلاتي در هماهنگ شدن با محصولات گرافيكي ati داره!
اول اينكه من مطمئنم اين طرف دروغ نميگه يعني به حرفش اطمينان دارم اما من شخصا اين حرفو قبول نكردم خصوصا اينكه خيلي از سايتا با پلتفرمهاي athlon 64 و بر پايه nforce3 يا 4 همراه با كارتهاي گرافيك ati بنچمارك انجام دادن و هيچ اشاره اي نسبت به اين مشكل نداشتن حالا من باز ميخوام بدونم كسي از دوستان چيزي در اين مورد ميدونه يا اطلاعاتي داره كه تاييد كنه اين حرفو؟ چون درصورت وجود كمترين مشكلي در اين مورد و با توجه به پرطرفدار بودن هر سه nforce,athlon 64,ati graphics يه معضل براي انتخاب خريدار بوجود مياد و احتمالش هم باتوجه به رقابت شديد بين ati,nvidia ميره خصوصا كه عمر نوح بايد داشته باشيم تا مادربردهاي بر پايه ATI 200 Series رو ببينيم

suicide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rax :
احتمالا عمر LGA775(سوكت نيست)

اگه به سايت خود اينتل بريد ميبينيد گفته LGA775 Socket!! :blush:

كاش اينجا يه كمي هم در مورد سيستمهايp4 و تحت اينتل هم بحث ميشد اين بخش سايت خيلي عاليه ولي حيف كه كلا در مورد amd هست.
:blink:
ميشه اگه كسي اطلاع داره در مورد مادر برد هاي ايسوس سوكت 775 كه تو بازار ما هست توضيح بده و يه مقايسه كيفي و قيمتي بكنه.بعدم نظرتونو در مورد اين سري اينتل ميخوام.مزيتها و معايب.اگه كسي بخواد همچين سيستمي جمع كنه ارزونترين كارت گرافيك PCIe كه ميتونه برداره چيه.من چند وقت قبل ميخواستم يه سيستم سوكت 775 جمع كنم اما به خاطر نبود مادر برد و كارت گرافيك با قيمت و تنوع مناسب از خيرش گذشتم.حالا ميخوام بدونم به خصوص مادر برد هاي جديدتر به بازار ايران اومدن و قيمتهاشون كمتر شده؟آيا مشكل توليد حرارت زياد در مورد اينتل هاي سري 775 حقيقت داره و آيا اينقدر جدي هست كه از خير اينتل بگذرم؟(در ضمن سلام مجدد به دوست عزيز جكي)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوست عزيز حرف شما كاملا فابل استناده كه LGA775 رو بخوايم سوكت 775 اسم بزاريم ولي
من يه سوال دارم سوكت معني اصليش جاي سوراخ داره ولي كه اصلا سوراخ نداره!!!!!!!

در مورد مادربرد ايسوس هم تو اون تاپيك بهترين محصولات سال اگه يادت باشه
مدل P5AD2 بهترين مادربرد سال شده بود....
ارزونترين كارت PCIe هم فكر كنم راديون X300SE باشه كه بايد 80 هزار تومن يا
نزديك همين رقم باشه.
ولي فكر كنم همه موافق بودند كه 6600 جه معمولي و چه GT انتخاب مناسب تريه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستي دليل اصليه كم بودن بحث راجع به اينتل فكر كنم قيمت بالاي
سي پي يو هاي اين سوكت جديد باشه كه همه رو فراري كرده والا
فكر نكنم كسي بااينتل مشكلي ذاشته باشه.
در مورد اينتل فكر كنم اگه ARH نظر بده بهتره چون احتمالا در تخصص اونه.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
رفقا همين الان به تاك زنگ زدم تا آمار بردهاي DFI ‌رو بگيرم ،‌كماكان گفت دو هفته ديگه nforce3‌مياد و قيمتش هم حدود 100 ( يا پايين تره ) و خبر جالب اين بود كه Nforce4‌ رو هم گفت تا 4 هفته ديگه ميارن و قيمتش حدود 150 است .

( اميدوارم اين مقياس هفته كه گفتن مثل قبلي ها نباشه . از دو ماه پيش به من گفتن يه هفته ديگه nforce3‌ مي رسه و هنوز هم خبري نيست :wacko: :blink: )

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من زنگ زدم K8N neo platinum رو قيمت گرفتم 130 هزار كه بنظر مناسب مياد.
يه خبر عجيب اينكه ميگن شاب تا يكي دو هفته ديگه AX8 با چيپ kt890 رو وارد ميكنه :eek: :blink: :rolleyes:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
قيمت MSI‌ رو همين امروز گرفتي ؟ در بازار كم شده ،‌شايد به همين خاطر گرون شده باشه ( قيمتش زير 110 بايد باشه )

ولي جدا دم شاب گرم اگه اينقدر به روز كار كنه .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
يه خبر عجيب اينكه ميگن شاب تا يكي دو هفته ديگه AX8 با چيپ kt890 رو وارد ميكنه

rax عزيز شما از كجا اين خبر رو شنيدي ! من همين الان زنگ زدم شاب و گفت فعلا خبري نيست . اين هم شماره شاب : 8700850 ‌ مي تونين تماس بگيرين ، بپرسين .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
Abit NF8

A458-2106COUT.jpg
A458-2106COUT2.jpg

لينك سايت

اطلاعات بيشتر

قيمت : 98 هزار تومان

ظاهرا برد خوبي است و با اون برد معروف DFI Lanparty UT NF3 قابل رقابت مياد . اين لينك فروم Abit‌ است كه در مورد اين برد بحث شده ، مي تونين به اينجا يه نگاهي بندازين .

لينك اصلي فروم Abit درباره بردهاي Athlon 64

در ضمن بخاطر جديد بودن برد ، هيچ review ‌ و benchmark من كه نتونستم پيدا كنم ، اگه كسي اطلاعات بيشتري پيدا كرد ، ما رو هم در جريان بذاره .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پس بالاخره Abit از خر شيطون اومد پايين، مباركه :rolleyes:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا هنوز من مطمئن نیستم اینو کدوم بخش بپرسم.
ما بالاخره تصمیم به عوض کردن کارت خود نمودیم!
احتمالا 6800 GT
اما مشکلاتی سر راه هست ...
البته من فعلا توانایی خرید Nforce 3 و از این بند و بساطها ندارم!
و اما نگرانیم از این بابته که من 400 هزار بابات کارت گرافیکی AGP میدم که به زودی PCI-E جاش را میگیره.
گرچه سوال احمقانه ای هست اما به نظر شما یک P4 2.4 که کار زیادی اش نمی کشم شاید گاهی بازیهای سنگین مثل Half life بخوام اجرا کنم تا کی دوام خواهد داشت؟
ضمن اینکه تا 3 گیگاهرتز northwood مادربرد من جواب خواهد داد (سوکت )
و در مادبردهای نسل بعد چیپست به در بخوری برای AGP خواهیم داشت؟

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Jacky :
منظورت از كندي چيه ؟ با چه چيزي مقايسه كردي كه مي گي كند مي شه ؟ يا چه مشكلي برات پيش مياد ؟‌
بيشتر توضيح بده .

جكي جان من سيستم رو با برنامه خاصي تست نكردم
فقط اينجوري احساس مي كنم كه كنده
سيستم قبلي من يه اتلون 2400 بود كه سرعت خوبي داشت
من از اين سيستم انتظار بيشتري دارم كه به نظر خودم انتظارم برآورده نشده
ميگي چيكار كنم :( :( :( :(

MN399

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد بردهاي 754 وقتي سرعت باس رو مقايسه ميكني مي بينيم كه در برد ساخت DFI با توجه به اطلاعات روی خود سایت DFI برای برد K8T800 pro-ALF سرعت باس را 2000 نوشته ولی برای nforce 3 Lanparty عددی ذکر نشده. برای این برد ABIT NF8 نیز عدد 1600 در سایت اصلی ذکر شده. پس آيا باید نتیجه گیری کرد که سرعت K8T800-ALF بیشتر از این NF8 است؟ سرعت باس روی سری Lanparty رو چه جوری می شه فهمید؟

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از MN399 :
در مورد بردهاي 754 وقتي سرعت باس رو مقايسه ميكني مي بينيم كه در برد ساخت DFI با توجه به اطلاعات روی خود سایت DFI برای برد K8T800 pro-ALF سرعت باس را 2000 نوشته ولی برای nforce 3 Lanparty عددی ذکر نشده. برای این برد ABIT NF8 نیز عدد 1600 در سایت اصلی ذکر شده. پس آيا باید نتیجه گیری کرد که سرعت K8T800-ALF بیشتر از این NF8 است؟ سرعت باس روی سری Lanparty رو چه جوری می شه فهمید؟
دوست عزيز سري nforce3‌ كلا قابليت HTT تا 1600 مگاهرتزه . و برد DFI Lanparty NF3‌هم مثل همون برد Abit حداكثر تا 1600 قابل افزايشه . ( اگه PDF اش رو بگيري ، در اونجا كامل ذكر كرده ) و چيپ K8T800 pro شركت VIA‌تا 2000 مگاهرتز قابل افزايشه . ( مثل همون برد DFI‌و يا ساير بردهاي مبتني بر اين چيپ) ولي اين موضوع دليل بر اين نيست كه سرعت بردهاي مبتني بر VIA از سري nforce3 بيشتر باشه . بر عكس غالب برد هاي nforce3 سريعتر هستن . ( بنظر من امتياز طراحي بردسازهايي مثل Abit , Asus‌در اين كه بردهايي مبتني بر اين چيپ ها ساختن كه علاوه بر كارايي بسيار بالا ، قابليت O.C زيادي هم دارن :blink: )
اين مقدار حداكثري است كه قابل تنظيمه و اصولا هيچ وقت استفاده نمي شه و نمي شه فركانس رو تا اون حد بالا برد . و اتفاقا از جمله نكاتي كه در مورد O.C سري K8 گفته مي شه ، اينه كه HTT‌رو زير 1000 نگه دارين و با تغيير ضريب ، فركانس رو بالا ببرين .

برد DFI K8T800 Pro-alf به نسبت قيمتش برد خوبيه ( زير 75 هزار چوق ) من حدود 4 يا 5 ماه هست كه روي سيستم خودمه . اگر بودجه محدودي در اختيار داري و نمي خواي خيلي خرج كني ، انتخاب مناسبيه . با توجه به اينكه بردي مثل Gigabyte K8VT800 كه مبتني بر چيپ قبلي via‌يعني K8t800‌ الان قيمتش حدود 83 هزار چوق است .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از MohammadR :
آقا هنوز من مطمئن نیستم اینو کدوم بخش بپرسم.
ما بالاخره تصمیم به عوض کردن کارت خود نمودیم!
احتمالا 6800 GT
اما مشکلاتی سر راه هست ...
البته من فعلا توانایی خرید Nforce 3 و از این بند و بساطها ندارم!
و اما نگرانیم از این بابته که من 400 هزار بابات کارت گرافیکی AGP میدم که به زودی PCI-E جاش را میگیره.
گرچه سوال احمقانه ای هست اما به نظر شما یک P4 2.4 که کار زیادی اش نمی کشم شاید گاهی بازیهای سنگین مثل Half life بخوام اجرا کنم تا کی دوام خواهد داشت؟
ضمن اینکه تا 3 گیگاهرتز northwood مادربرد من جواب خواهد داد (سوکت )
و در مادبردهای نسل بعد چیپست به در بخوری برای AGP خواهیم داشت؟
راستي محمد جان ، ببخشيد ، ولي براي چه كاري مي خواي يه كارت با اين قيمت بخري ؟‌

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از blacklife1 :
جكي جان من سيستم رو با برنامه خاصي تست نكردم
فقط اينجوري احساس مي كنم كه كنده
سيستم قبلي من يه اتلون 2400 بود كه سرعت خوبي داشت
من از اين سيستم انتظار بيشتري دارم كه به نظر خودم انتظارم برآورده نشده
ميگي چيكار كنم :( :( :( :(
رفيق جان ، با چه چيزي سنجيدي كه به نظرت كند مياد ؟ ( بالاخره تندي و كندي نسبي است و بايد با يك چيز ديگه اي سنجيده بشه ، تا بشه بهش كند يا تند گفت )
چه كاري باهاش كردي كه بنظرت سرعتش مطلوب نبود ؟
اگه مي توني به جاهايي كه سرعتش پايين بوده ، يه اشاره اي بكن .

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Xradical :
من چندي قبل با يكي از دوستان برا جمع كردن يه سيستم سوكت 754 رفته بوديم يكي از نمايندگيهاي فروش رايانبدر صحبت از بستن كارتهاي 9800 pro واصلا كارتهاي ati روي چيپستهاي nforce شد
فروشنده به ما گفت چندي قبل يه سميناري راينبدر با حضور چند تن از مسولان msi داشته كه اين بابا هم اونجا حضور داشته وكلا از خيلي از نماندگيهاي فروش رايانبدر و msi دعوت شده بوده
ميگفت اونجا بحث شده بوده كه چيپستهاي nforce و خصوصا مدلهاي مختص athlon 64 كه از nforce3 به بالا ميشه مشكلاتي در هماهنگ شدن با محصولات گرافيكي ati داره!
اول اينكه من مطمئنم اين طرف دروغ نميگه يعني به حرفش اطمينان دارم اما من شخصا اين حرفو قبول نكردم خصوصا اينكه خيلي از سايتا با پلتفرمهاي athlon 64 و بر پايه nforce3 يا 4 همراه با كارتهاي گرافيك ati بنچمارك انجام دادن و هيچ اشاره اي نسبت به اين مشكل نداشتن حالا من باز ميخوام بدونم كسي از دوستان چيزي در اين مورد ميدونه يا اطلاعاتي داره كه تاييد كنه اين حرفو؟ چون درصورت وجود كمترين مشكلي در اين مورد و با توجه به پرطرفدار بودن هر سه nforce,athlon 64,ati graphics يه معضل براي انتخاب خريدار بوجود مياد و احتمالش هم باتوجه به رقابت شديد بين ati,nvidia ميره خصوصا كه عمر نوح بايد داشته باشيم تا مادربردهاي بر پايه ATI 200 Series رو ببينيم
دوستان كسي خبري،اطلاعي، موافقتي و يا مخالفتي در اين مورد نداره؟

suicide عزيز من دو تا لينك ميزارم كه اخرين انتخابهاي دو سايت معروف در پيشنهادشون براي جمع كردن يه سيستم سطح متوسط و ديگري سيستمي با ارزش پولي ويا در نظر گرفتن هزينه(value) هست انتخابهاشون با توجه به دلايلي كه براي انتخاب قطعه پيشنهاديشون دارن قانع كنندس و ميتوني يه سيستم بر پايه p4 775 رو از اين دو انتخاب كني:
anand Buyer's Guide - Mid-Range, January 2005

sharkey's Monthly Value Gaming System Buyer's Guide

MohammadR مطمئنا اگه ميتوني 6800GT بگير كه با توجه به سرعت پردازش بالايي كه داره(به لطف 16 خط لوله راندو و استفاده از 256 مگ حافظه GDDR3) ميتونه خيلي از ضعفهاي پردازنده با كلا سيستمت رو پوشش بده
راستي لينك زير يه مقايسه با چند پردازنده از جمله p4 2.4 انجام داده البته كارت گرافيك تست شده يه radeon x800 pro هست كه باز برتريهاي بيشتري رو ميشه با 6800GT با توجه به اين نتايج به دست اورد:
RADEON X800 PRO Performance with Pentium 4

به نقل از Jacky :
Abit NF8

A458-2106COUT.jpg
A458-2106COUT2.jpg

لينك سايت

اطلاعات بيشتر

قيمت : 98 هزار تومان

ظاهرا برد خوبي است و با اون برد معروف DFI Lanparty UT NF3 قابل رقابت مياد . اين لينك فروم Abit‌ است كه در مورد اين برد بحث شده ، مي تونين به اينجا يه نگاهي بندازين .

لينك اصلي فروم Abit درباره بردهاي Athlon 64

در ضمن بخاطر جديد بودن برد ، هيچ review ‌ و benchmark من كه نتونستم پيدا كنم ، اگه كسي اطلاعات بيشتري پيدا كرد ، ما رو هم در جريان بذاره .

پس دوباره nvidia با abit يا abit با nvidia كنار اومد!
فكرك نم يه دو سالي ميشد ارتباطشون به حداقل رسيده بود
شايد به زودي محصولات گرافيكي nvidia بر پايه بردهاي abit رو هم ببينيم وتكرار خاطرات سري geforce 4 ti با سيستم كم نقص OTES

بالا