- نوشتهها
- 1,771
- لایکها
- 34
به نقل از sharifgame :اقا اين رمهاي OCZ كاراييشون چطوره. اگه ميشه يك مقايسهاي با KINGSTON انجام بدين.

به نقل از sharifgame :اقا اين رمهاي OCZ كاراييشون چطوره. اگه ميشه يك مقايسهاي با KINGSTON انجام بدين.
من یه خبر غیر رسمی راجع به سوکت 1207 ( سال ورودش 2006) و ساپوت DDR2 توسط AMD پیدا کردم اگه اینا درست باشن عمر سوکت 939 هم زیاد دوم نمی آره . کلا بازار داره به یه سمتی می ره که مردم باید از این به بعد فکر آپگرید کردن قطعه به قطعه رو از سرشون بیرون کنن !به نقل از Jacky :پس نتيجه مي گيريم سوكت 754 هيچ كس نخره ، و اگر قصد ارتقا و خريد سيستمي مبتني بر AMD دارين يك سره سراغ سوكت 939 بريد .
به نقل از Jacky :xplodجان اين بنده خدا كلي پرسيد ، من هم كلي جواب دادم ، در حدي كه عملكرد ram ها حدودي دستش بياد .
این خبر بدترین خبری بود که شنیدم!به نقل از pay :من یه خبر غیر رسمی راجع به سوکت 1207 ( سال ورودش 2006) و ساپوت DDR2 توسط AMD پیدا کردم اگه اینا درست باشن عمر سوکت 939 هم زیاد دوم نمی آره . کلا بازار داره به یه سمتی می ره که مردم باید از این به بعد فکر آپگرید کردن قطعه به قطعه رو از سرشون بیرون کنن !
![]()
لینک خبر:
http://www.theinquirer.net/?article=20749
به نقل از Jacky :داوود جان ،اين هم نظر خوبيه ، در واقع نسل پردازنده ها داره به ثبات مي رسه ولي اين قضيه در مورد مادربردها هنوز نيفتاده و بنظر من هم حداقل تا تابستان سال آينده طول مي كشه .
ولي قيمت سري جديد مادربردها بايد بالاي 200 هزار چوق باشه . بد گيگا بايت كه تا يك ماهه ديگه مي رسه و قيمتش هم در همين حدوده . با عملكردي هم كه شركتهاي واردكننده asus , msi داشتن معلوم نيست كي بردهاي اين سري بياد ، و فكر كنم روي حضور abit بيشتر از اين دو تا مي شه حساب كرد .
در ضمن نمي شه به همه گفت تا 7 ماه ديگه كامپيوتر نخرين و هميشه بايد با در نظر گرفتن آينده ، بهترين خريد رو نسبت به وضع حال انجام داد . اگه يه حساب سر انگشتي بكنيم : حدود 200 مادربرد ، 170 پول cpuو يك كارت pci-e هم حدود 150 يعني پول اين سه قطعه حدود 550 هزار چوق مي شه ، كه براي خيلي ها قابل پرداخت كردن نيست .
به نقل از Jacky :xplod جان اين تست ها رو خودم كردم ، و چيزي كه در واقع بنظر مياد فرق خيلي خاصي بينشون ديده نمي شه ، و به قول يكي از كارشناس ها دلمون بيشتر به همين benchmarkها خوشه و در عمل فرق چشمگيري ندارن . ( همونطور كه سر dual channel هم همين قضيه هست )
به نقل از davood3d :... ولي الان قيمت يه مادربورد انفورس4 در ايران 194 تومنه...
درسته من هم ديدم ، ولي وقتي در بازار نيست و هيچكدوم از نمتيندگي ها ندارن چه فايده ، من از بچه هاي سبز سيستم پاساژ ايران پرسيدم ، اونها جنس هاشون خيلي به روزه و به قيمت هم كاري ندارن .به نقل از davood3d :من توي هفته نامه ي عصر ارتباط ديدم
مدل
GA_K8NXP-9
قيمت 194.5؛
گارانتي آواژنگ هم زده
دوست عزيز بايد ببيني مصرف چيه و چقدر قرار پول بدي . هيچ چيزي رو نمي شه ذاتا بد ناميد .به نقل از bigfoot :مي خواستم بدونم مادر بورد زير چه جوريه؟
(رمش فكر مي كنم sd باشه قيمتش هم بايد زير سي تومن باشه يعني در كل بايد تخمي!باشه!؟)
epox
model:8kta3l+
chipset:KT133a
مرسي
به نقل از Jacky :دوست عزيز بايد ببيني مصرف چيه و چقدر قرار پول بدي . هيچ چيزي رو نمي شه ذاتا بد ناميد .
در ضمن بله sdram مي خوره .
دقيقا منم به همين خاطر مجبور شدم مادربردمو عوض كنمبه نقل از pay :من سه سال پیش یه مادر برد با همین چیپ ست خریده بودم بهتون توصیه می کنم سراغ مادر بردهایی با چیپ ست پایین تر از KT400 نرین چون CPU های داری هسته Barton و بعد از اون رو ساپوت نمی کنن ( منم آخر سر به همین دلیل عوضش کردم ) مگر اینکه یه CPU دسته دوم براش داشته باشین!