• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از sharifgame :
اقا اين رمهاي OCZ كاراييشون چطوره. اگه ميشه يك مقايسهاي با KINGSTON انجام بدين.
3392.png

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Jacky :
پس نتيجه مي گيريم سوكت 754 هيچ كس نخره ، و اگر قصد ارتقا و خريد سيستمي مبتني بر AMD ‌دارين يك سره سراغ سوكت 939 بريد .
من یه خبر غیر رسمی راجع به سوکت 1207 ( سال ورودش 2006) و ساپوت DDR2 توسط AMD پیدا کردم اگه اینا درست باشن عمر سوکت 939 هم زیاد دوم نمی آره . کلا بازار داره به یه سمتی می ره که مردم باید از این به بعد فکر آپگرید کردن قطعه به قطعه رو از سرشون بیرون کنن !
:(

لینک خبر:
http://www.theinquirer.net/?article=20749

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جكي عزيز: دوتا مسئله.
اوليش اينكه كاشكي مشخص مي كردي كه كدوم يكي از اين رم ها توي بازار ما هستند. به عنوان مثال سري Platinum رم هاي OCZ رو من نتونستم پيدا كنم و OCZ هاي موجود توي بازار اكثرا از سري Premium هستند. براي همين نمي شه مشخص كرد كه الان رم هاي OCZ بهترن يا مثلا سري hyperX .
دوميش اينكه اين بنچمارك توي چه فركانسي انجام شده؟ همه شون توي فركانس 200 بوده؟ رم هايي كه باس بالاتري دارن معمولا تاخير هاشون هم بيشتره و منطقي نيست كه توي فركانس 200 از يه رم مثلا باس 266 استفاده كرد.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
xplod‌جان اين بنده خدا كلي پرسيد ، من هم كلي جواب دادم ، در حدي كه عملكرد ram‌ ها حدودي دستش بياد .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Jacky :
xplod‌جان اين بنده خدا كلي پرسيد ، من هم كلي جواب دادم ، در حدي كه عملكرد ram‌ ها حدودي دستش بياد .

من اون مطلب رو پرسيدم چون براي خود من هنوز سئواله كه عملكرد رم هاي متفاوت با Timing هاي برابر چه قدر با هم فرق داره؟ مثلا اين همه ملت مي گن رم موشكين خداس يا مثلا بنچمارك TwinMos دوبرابر بقيه اس (!!) دقيقا يعني چي؟ يه لطفي بكن اگه مقايسه اي چيزي توي دم و تشكيلاتت داري بذار اينجا فيض ببريم.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از pay :
من یه خبر غیر رسمی راجع به سوکت 1207 ( سال ورودش 2006) و ساپوت DDR2 توسط AMD پیدا کردم اگه اینا درست باشن عمر سوکت 939 هم زیاد دوم نمی آره . کلا بازار داره به یه سمتی می ره که مردم باید از این به بعد فکر آپگرید کردن قطعه به قطعه رو از سرشون بیرون کنن !
:(

لینک خبر:
http://www.theinquirer.net/?article=20749
این خبر بدترین خبری بود که شنیدم! :(
داشتم خودمو برای 939 آماده می کردم.
امیدوارم رسمی نشه چون حال ندارم تا اون موقع صبر کنم. :p
من از اول هم گفتم وقتی سوکت جدیدی در حال تولیده صبر کردن بهترین راهه حالا هم که به نظر انتخاب 939 عاقلانه تره. ضمن اینکه گویا FX-57 هم روی این سوکت میاد و دوهسته ای ها هم. پس حالاحالاها عمر می کنه مگرر اینکه سایستها تغییر کنه

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
xplod‌ جان اين تست ها رو خودم كردم ، و چيزي كه در واقع بنظر مياد فرق خيلي خاصي بينشون ديده نمي شه ، و به قول يكي از كارشناس ها دلمون بيشتر به همين benchmark‌ها خوشه و در عمل فرق چشمگيري ندارن . ( همونطور كه سر dual channel هم همين قضيه هست )

ram%20compare.JPG

راستي در مورد يكي از مدلهاي جديد twin mos هم مفصلا اينجا صحبت شده ، دوست داشتي يه سري بزن .

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از Jacky :
داوود جان ،‌اين هم نظر خوبيه ، در واقع نسل پردازنده ها داره به ثبات مي رسه ولي اين قضيه در مورد مادربردها هنوز نيفتاده و بنظر من هم حداقل تا تابستان سال آينده طول مي كشه .
ولي قيمت سري جديد مادربردها بايد بالاي 200 هزار چوق باشه . بد گيگا بايت كه تا يك ماهه ديگه مي رسه و قيمتش هم در همين حدوده . با عملكردي هم كه شركتهاي واردكننده asus , msi‌ داشتن معلوم نيست كي بردهاي اين سري بياد ، و فكر كنم روي حضور abit بيشتر از اين دو تا مي شه حساب كرد .
در ضمن نمي شه به همه گفت تا 7 ماه ديگه كامپيوتر نخرين و هميشه بايد با در نظر گرفتن آينده ، بهترين خريد رو نسبت به وضع حال انجام داد . اگه يه حساب سر انگشتي بكنيم : حدود 200 مادربرد ، 170 پول cpu‌و يك كارت pci-e‌ هم حدود 150 يعني پول اين سه قطعه حدود 550 هزار چوق مي شه ، كه براي خيلي ها قابل پرداخت كردن نيست .

آره كاملا درسته ولي الان قيمت يه مادربورد انفورس4 در ايران 194 تومنه يعني تا تابستون به 120-130 نمي رسه؟
كارتهاي گرافيك پي سي آي هم داره ارزون ميشه الان ميشه يه جيفورس 6600 رو با 130 تومن خريد وقتي كه 6800 هم بياد افت ميكنه مسلما
در مورد سي پي يو هم احتمالا تا تابستو مدلهاي 939 بيشتر ميشن و قيمت افت ميكنه

فكر نمي كني قيمت اين قطعات كه گفتم به همين روال سال ديگه كاهش پيدا كنه؟ مخصوصا مادربرد كه در مورد پايين اومدن قيمتش اصلا مطمئن نيستم

ولي درسته نميشه به همه گفت كه صبر كنن تا فلان قطعه بياد ارزونتر بشه و... ؛! مخصوصا كه خبر اومدن سوكت
جديد 1200 براي اي ام دي احتمالا با اين اوصاف بايد تابستون هم بگيم به همه كه صبر كنن تا اين يكي بياد!!!؛

تا بعد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Jacky :
xplod‌ جان اين تست ها رو خودم كردم ، و چيزي كه در واقع بنظر مياد فرق خيلي خاصي بينشون ديده نمي شه ، و به قول يكي از كارشناس ها دلمون بيشتر به همين benchmark‌ها خوشه و در عمل فرق چشمگيري ندارن . ( همونطور كه سر dual channel هم همين قضيه هست )

دقيقا منم دنبال همين نكته بودم. هيچ تفاوت قابل توجهي نه توي كارايي و نه توي بنچمارك بين شون نيست. توي اين لينكي هم كه دادي بازم دقت كردم. رم هايي كه تاخيرهاشون مساوي بود تقريبا بنچمارك هاشون هم مساوي بود.
براي همين من فكر مي كنم كه تفاوت كارايي بين رم ها بياد جاي ديگه اي باشه. مثلا يادمه يه جا مي خوندم كه رم ها براي پايداري كامل در هنگام اوركلاك به ولتاژ بيشتري نياز دارن. مثلا وقتي شما فركانس رو 10درصد بالا مي بري به حدود 0.15 ولت ولتاژ بالاتر نياز داري.
يه سري رم OCZ داشتم توي DataSheet اش نوشته بود كه تا 3.2 ولت ميشه ولتاژش رو بالا برد و اين خيلي عالي بود. من مي تونستم اون رم رو تا 20 درصد اوركلاك كنم ، خيلي هم مطمئن بود. در حالي كه يه سري رم Transcend گرفتم كه ولتاژش اينه: 2.6v +-0.1. ومن اين رم رو حداكثر تا 10 درصد مي تونم به صورت پايدار اوركلاك كنم.
حدس من سر همين قضيه تفاوت ولتاژ هاست. نظرتون چيه؟

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
من امروز پرسيدم گفتن يك ماه ديگه مياد

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
من توي هفته نامه ي عصر ارتباط ديدم
مدل
GA_K8NXP-9
قيمت 194.5؛
گارانتي آواژنگ هم زده

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي خواستم بدونم مادر بورد زير چه جوريه؟
(رمش فكر مي كنم sd باشه قيمتش هم بايد زير سي تومن باشه يعني در كل بايد تخمي!باشه!؟)
epox
model:8kta3l+
chipset:KT133a
مرسي

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از davood3d :
من توي هفته نامه ي عصر ارتباط ديدم
مدل
GA_K8NXP-9
قيمت 194.5؛
گارانتي آواژنگ هم زده
درسته من هم ديدم ، ولي وقتي در بازار نيست و هيچكدوم از نمتيندگي ها ندارن چه فايده ، من از بچه هاي سبز سيستم پاساژ ايران پرسيدم ، اونها جنس هاشون خيلي به روزه و به قيمت هم كاري ندارن .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از bigfoot :
مي خواستم بدونم مادر بورد زير چه جوريه؟
(رمش فكر مي كنم sd باشه قيمتش هم بايد زير سي تومن باشه يعني در كل بايد تخمي!باشه!؟)
epox
model:8kta3l+
chipset:KT133a
مرسي
دوست عزيز بايد ببيني مصرف چيه و چقدر قرار پول بدي . هيچ چيزي رو نمي شه ذاتا بد ناميد .
در ضمن بله sdram مي خوره .

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Jacky :
دوست عزيز بايد ببيني مصرف چيه و چقدر قرار پول بدي . هيچ چيزي رو نمي شه ذاتا بد ناميد .
در ضمن بله sdram مي خوره .

بله مرسي كاملا درسته من هم مي خواستم بدونم كاراييش چقدره(آخه جايي رو پيدا نكردم كه درباره اين مدل توضيح داده باشه)ولي انگار چيپ ست بدي نداره.فكر مي كنم براي يه كامپيوتر خوب AMD بد نباشه؟(نه سيستم خيلي خفن).

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من سه سال پیش یه مادر برد با همین چیپ ست خریده بودم بهتون توصیه می کنم سراغ مادر بردهایی با چیپ ست پایین تر از KT400 نرین چون CPU های داری هسته Barton و بعد از اون رو ساپوت نمی کنن ( منم آخر سر به همین دلیل عوضش کردم ) مگر اینکه یه CPU دسته دوم براش داشته باشین!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از pay :
من سه سال پیش یه مادر برد با همین چیپ ست خریده بودم بهتون توصیه می کنم سراغ مادر بردهایی با چیپ ست پایین تر از KT400 نرین چون CPU های داری هسته Barton و بعد از اون رو ساپوت نمی کنن ( منم آخر سر به همین دلیل عوضش کردم ) مگر اینکه یه CPU دسته دوم براش داشته باشین!
دقيقا منم به همين خاطر مجبور شدم مادربردمو عوض كنم :(

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من صبح رفته بودم سيستم هاي كامل:(همين نمايندگي مادربرد مورد نظر ايشون)

اقا انقدر مارو تحويل نگرفتن كه نگو...... :(

تا يكي دو ماه پيش همين مادربرد رو داشتن نو شو ميفروختن 22 هزار :D
مادربرد خوبيه و زمان خودش جزو بهترينا بوده ولي الان بالاي دوران 900 براش
پيدا نميشه.

خلاصه من فكر نكنم اين دوستان (كامپليت سيستم) تا يكي دو سال ديگه برن سراغ سوكت 939 .

بالا