• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
reviewاز سايت Anandtech‌ در مورد برد DFI Nforce4

LAN-box.jpg

dfi-models.jpg

6106.png

6108.png

6103.png

لينك مطلب

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
بردهاي سوكت 939 شركت MSI

MSI K8N Neo2 Platinum بعنوان بهترين برد در بين بردهاي 2004 از طرف خوانندگان سايت تام انتخاب شده :

toms01.gif

attachment.php

MSI K8N Diamond Mainboard Review from Xbit Laboratories

3dm05-2.png
pcm04-2.png

لينك مطلب

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34

فایل های ضمیمه

• image002.gif
    image002.gif
    23.9 KB · نمایش ها: 140
  • image003.gif
    image003.gif
    23.6 KB · نمایش ها: 161
  • image004.gif
    image004.gif
    23.4 KB · نمایش ها: 152
  • image005.gif
    image005.gif
    24.2 KB · نمایش ها: 146

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آقا اينا چرا CPU هاشون رو اينجوري نام گذاري ميكنند كه به سختي از هم قابل تشخيصه ! به سلامتي شماره مدل Athlon 64 جديدا كه حساب كتابي نداره ! بهتر بود شماره مدل هاشون رو از هم جدا ميكرد ! باز AMD خيلي خوبه اينتل كه ديگه شاهكاره . يك روز با دوستان در اين مورد بحث ميكرديم فقط هفتا CPU پنتيوم 4 2.8GHz شمرديم .... الان بايد بيشتر هم شده باشه :) حالا اگه يكي بهت بگه من Pentium 4 2.8 مبخوام با چه مصيبتي رو برو ميشي ؟ :) يك ضرب المثل هست كه ميگه " عاقلان دانند " :D

بذار در مورد بنچ مارك ها هم يك كمي بحث كنيم . اولين نتيجه اي كه من گرفتم اينه كه 3200 سوكت 939 نسبت به قيمتش نمي ارزه . يعني كارايي افزوده اي كه تكنولوژي Dual Channel مياره در حدي نيست كه توجيه اقتصادي داشته باشه . موافقي يا نه ؟
دومين نتيجه اي كه من گرفتم اينه كه تو 3200 ها هسته NewCastle از همه بهتره ! نظرت در مورد اين چيه ؟

آقا ممنون از ريپلاي هات و مثل هميشه " موفق باشي " :rolleyes:

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
با عرض سلام خدمت همه اساتيد

دوستان من مي خواستم نظرتونو در مورد سيستم زير بدونم:

Abit AV8-3rd eye
Athlon 64 3000+ Socket 939

آيا براي سوكت 939 مادربورد بهتري الان تو بازار نيست؟ (قيمتش مهم نيست)
قضيه ASUS A8V-E Delux چي شد؟ من تو همين قسمت خوندم كه مثل اينكه اشكال داره در حاليكه همه جا اونو يكي از مادربورد هاي خوب براي سوكت 939 معرفي كردن كه PCI-E هم داره. :(

به نظر شما خريدن يه مادر بورد بدون PCI-E كار غلطي نيست؟ :(

در ضمن اگه ميشه يه كارت گرافيكي خوب هم معرفي كنيد قيمتش زير 150000 باشه لطفا. (البته ببخشيد كه اين سوالو اينجا مطرح كردم :blush: )

ضمنا اگر سيستم بهتري با قيمت كلا 800000 (با مانيتور flat 17 و هارد 120) معرفي كنيد ممنون مي شم.

اگر لطف كنيد و زودتر جوابمو بديد خيلي ازتون ممنون مي شم چون من يكمي عجله دارم. :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آقا نظر شما در مورد بحثي كه تو Thread " ذره بين بر روي Athlon 64 3200 " مطرح شده چيه ؟ با نتايجي كه من گرفتم موافقي ؟

به نظر من اين مقايسه يه مقدار ايراد داره. من پيشنهاد مي كنم از اين طرف به قضيه نگاه كنيم:

1- كلا در شرايط فعلي خريد 939 منطقي تره يا 754 ؟
2- در شرايط كارايي برابر، قيمت مدل هاي مختلف چقدر با هم اختلاف داره؟
2- حالا با توجه به جواب دو سئوال قبل، توي اين نسل، كدوم مدل مقرون به صرفه تره؟ (نسبت كارايي به قيمت).

A-Parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
براي سوكت 939 مادر برد ASUS توی بازار هست .
شما میتونی از Power PC مدل زیر رو تهیه کنید:
مدل A8V Deluxe با چیپست (VIA K8T800Pro) ، ولی تنها ایرادش عدم پشتیبانی از PCI-E هست !

Power PC به من گفت تو 2 تا 3 هفته آینده مدل A8V-E Deluxe رو قرار هست که بیارن ! (که احتمال زیاد من خودم هم این مدل رو بخرم)
فکر نمیکنم خرید کارت گرافیک PCI-e کار اشتباهی باشه ، بنظر اکثر شرکتها دارن خط تولیدشون رو به طرف این تکنولوژی سوق می دن .
اگر ASUS یک مادربرد داشت با چیپست nForce و فقط یک اسلات PCI-e برای سوکت 939 واقعاً عالی بود . الان A8N-SLI هست ولی کو تا حالا کسی بخواد از SLI استفاده کنه . خلاصه این سه مدل هر کدوم اول اومد من میخرم : :)

A8V-E Deluxe

A8N-SLI

A8N-SLI Deluxe

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آيا درسته كه NF8 از رم به صورت Dual Channel پشتيباني نمي كنه؟ ( منظورم همين Dual Channel معمولي 64 بيتيه)

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشيد مثل اينكه من A8V-E Delux را با A8V Delux اشتباه گرفتم. :blush:
در پست هاي قبلي A8V Delux گفته شده بود اشكال داره نه A8V-E Delux

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اين مطلب كه ميگم تقريبا جزو اخباره ولي عجيب كه چرا كسي بهش گير نداده ......(خوراك عليرضا خان)
شرمنده از اينكه اينجا مطرح ميكنم (جكي جان اگه لازم بود ببر قسمت اخبار)
بالاخره چند ات مادربرد بر پايه چيپ هاي PT880PRO -PT894 -PT894PRO ساخته شد كه البته همگي تا فروردين توزيع نميشن....

توضيحي كه برات ابيت امده اينه كه اولا DDR2 ساپورت
نميكنه (مثل MSI) و دوما هيچكدوم از خصوصيات پيشرفته
چيپ 8237 رو بكار نميگيره......

(PT880 Pro):

abit.jpg

msi.jpg

The VIA Reference PT894 Pro Board:
via.jpg

و حالا دياگرامهاي اين سه چيپ كه البته دو مدلش تو عكسا بود:

3.jpg

894 رو هم نميزارم چون فقط بجاي 2 كارت گرافيك از يه كارت پشتيباني ميكنه و فرقي نداره...
11.jpg

نورث بريج جديد بكار گرفته شده هم نويد تحولات اساسي ميده...
همون طور كه ميبينيد و البته خود سايت ذكر كرده 880پرو
براي رقابت با 865و 875 امده كه به نظر مياد موفق باشه.
و 894 معمولي براي رقابت با 915 و مدل پرو براي رفابت با سري 925 .

جالبترين نكته پشتيباني تمامي چيپها از FSB1066 ,DDR2
كه در مدلهاي ارزان قيمت برگ برنده محسوب ميشه...

در اخر يه سوال برام پيش امد كه اونم اينه ايا 894پرو
با توجه به دو شكاف براي گرافيك ميتونه از كارتهاي
SLI استفاده كنه....... :shock:

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
اين دو(نسخه هاي 939 و754 مدل 3200+) اگر هم عملكرد يكساني ارائه بدن باز برا خريداري كه ميخواد سيستم 939 رو با
پردازنده ي ارزانتر و در نتيجه پايينتر اومدن هزينه كلي سيستم جمع كنه ارزش بالاتري(حداقل از نظر قابليت ارتقا بيشتر) از يه سيستم 754 داره البته 939 3000+ هست

در مورد اختلاف عملكردي كنترلرهاي حافظه هر دو، اين برتري پهناي باند بدست اومده از Dual Channel و 128 بيت بودن در 939 در مواردي برنامه كاربردي كاملا در موردش حساسيت نشون ميده...anandtech چندي قبل يه مقايسه كلي در مورد عملكرد پردازنده هاو كلا تاثير تكنولوژيهاي پردازنده تو halfl ife2 به نتايج جالبي رسيد يكي از مقايسات بين دو كنترلر 128و64 بيت بود كه halfl ife2 به صورت قابل توجهي از اين برتري پهناي باند استفاده ميكنه
نتايج در مراحل مختلف halfl ife2:
mem64013kq.jpg

more

در مورد اختلاف بين Clawhammer و Newcastle صرفنظر از نوع بسته بنديشون فكر كنم Clawhammer داراي كش 1م گابايته در حالي كه Newcastle سرعت فركانس بالاتري داره اما مقدار حافظه اينجا به نصف يعني 512 كاهش پيدا كرده كه در كلNewcastle بازدهي عملكردي بالاتري داره

راستي اين مدل 939 با Singel Channel وجود داره!؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
با 894پرو مطمئنا ميشه SLI رو پيكر بندي كرد اما اين كاملا به پشتيباني راه ندازهاي ارائه شده از طرف via داره تا بشه اين كارو انجام داد ضمن اينكه براي كسي كه چنين هزينه اي براي استفاده از SLI بخواد انجام بده مطمئنا چيپست زود ايند NVIDIA براي p4 قابل اطمينان تره...

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از xPlod :
آيا درسته كه NF8 از رم به صورت Dual Channel پشتيباني نمي كنه؟ ( منظورم همين Dual Channel معمولي 64 بيتيه)
منظورت رو نفهميدم ؟ 754 ها كه كلا از dual channel پشتيباني نمي كنن .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از Palomino :
با عرض سلام خدمت همه اساتيد

دوستان من مي خواستم نظرتونو در مورد سيستم زير بدونم:

Abit AV8-3rd eye
Athlon 64 3000+ Socket 939

آيا براي سوكت 939 مادربورد بهتري الان تو بازار نيست؟ (قيمتش مهم نيست)
قضيه ASUS A8V-E Delux چي شد؟ من تو همين قسمت خوندم كه مثل اينكه اشكال داره در حاليكه همه جا اونو يكي از مادربورد هاي خوب براي سوكت 939 معرفي كردن كه PCI-E هم داره. :(

به نظر شما خريدن يه مادر بورد بدون PCI-E كار غلطي نيست؟ :(

در ضمن اگه ميشه يه كارت گرافيكي خوب هم معرفي كنيد قيمتش زير 150000 باشه لطفا. (البته ببخشيد كه اين سوالو اينجا مطرح كردم :blush: )

ضمنا اگر سيستم بهتري با قيمت كلا 800000 (با مانيتور flat 17 و هارد 120) معرفي كنيد ممنون مي شم.

اگر لطف كنيد و زودتر جوابمو بديد خيلي ازتون ممنون مي شم چون من يكمي عجله دارم. :blush:

همونطور كه قبلا هم گفته شده ، اين برد يكي ازبهترين انتخابهاي در حال حاضر سوكت 939 با توجه به وضع بازار و قميتش است . مطمئنا انتخاب منطقي و درستيه .

خريد مادربردي كه pci-e‌ داشته باشه ، اتفاقا خيلي هم خوبه ، ولي متاسفانه در بازار ما موجود نيست ( اگه در اين مدت اخير نيمده باشه )
راستي شما اين سيستم رو مي خواي چند وقت نگه داري ؟ اگه يك سيستم با عملكرد خوب مي خواي كه يكي دو سالي نگه داري ،‌اين انتخاب منطقي است . ولي اگه مي خواي سيستمت دائم بروز باشه و ... قضيه فرق مي كنه .

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي ممنونم جكي عزيز كه به سوالم جواب دادي.

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان ميشه بفرماييد الان مادربوردي با سوكت 754 تو بازار هست كه PCI-E داشته باشه؟

كلا غير از اين مادربورد هايي كه نوشتم آيا مادر بورد ديگه اي براي سوكت 754 تو بازار پيدا ميشه يا نه؟
ASUS K8N-E
MSI K8N Neo Platinum
Abit NF8
Abit KV8 Pro
+Epox 8KDA3
DFI Lanparty Ut Nf3

ضمنا اگه ميشه بگيد از بين مادربوردهاي موجود براي 754 كدوم يا كدوما بهترن. قيمتشون هم اگه بگيد ممنون ميشم.

:) :happy:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
برد ِ Abit AV8 ‌بعد از اين برد MSI‌ قرار مي گيره ، اگه به review هاي بالا مراجعه كنيد اطلاعات جزيي تري در اين مورد پيدا مي كنيد و لي براي اطلاع :

امتياز Anandtech به اين برد :

silver_award.jpg

امتياز Hot Hardware :

hm-9.jpg

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از Palomino :
دوستان ميشه بفرماييد الان مادربوردي با سوكت 754 تو بازار هست كه PCI-E داشته باشه؟

كلا غير از اين مادربورد هايي كه نوشتم آيا مادر بورد ديگه اي براي سوكت 754 تو بازار پيدا ميشه يا نه؟
ASUS K8N-E
MSI K8N Neo Platinum
Abit NF8
Abit KV8 Pro
+Epox 8KDA3
DFI Lanparty Ut Nf3

ضمنا اگه ميشه بگيد از بين مادربوردهاي موجود براي 754 كدوم يا كدوما بهترن. قيمتشون هم اگه بگيد ممنون ميشم.

:) :happy:
تكنولوژي pci-e كلا روي سوكت 939 است و و از اون سري هم هيچ بردي در بازار نيست .
اينها كه اشاره كردي تقريبا اكثر مدلها هستن ( يك مدل MSI‌و سه مدل هم gigabyte هست كه هيج كدوم در مقابل اينها جاي بررسي ندارن )
بنظر من برو سراغ abit‌ ها ، انتخاب خوبي هستن . قيمتشون هم حدود 100 است .

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا ممنونم جكي عزيز

به نظرت ASUS K8N-E برد خوبي نيست؟ آخه همه از برداي ASUS تعريف مي كنن.

توي پست 414 يه مقايسه اي بين برداي 754 انجام داده بودي ولي توي اون ASUS K8N-E و يكي دوتا ديگه از اين بردا نبودن. جايي نيست كه همشونو با هم مقايسه كرده باشه؟

بالا