• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
جکی شما قیمت برد MSI K8N Neo2 platinum که گفتی 130 تومن از کجا گرفتی؟من زنک زدم فرزانگان فارس با 5% سود که retail میدن گفت 132 تومن.به بیتا هم که نماینده بدر هست زنگ زدم گفت نداریم.

حالا شما از کجا 130 قیمت داری؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شهرام جان اون قيمت 130 رو من دادم نه جكي.....

علت اينكه من 130 قيمت دارم اينكه اون دوستي كه به من تو فرزانگان قيمت داد يه نمور اشناست و
واسه همين به خود من اين قيمت رو داده ولي به هيچ كدوم از نماينده ها از 134 كمتر نگفتن....

حالا شما لنگ اين 4 هزار تومن كه نيستي ....بايد قبول كرد كه قيمتشون اگه 150 هزار تومن هم ميدادن خيلي خوب بود......

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از mohamad_sat :
سلام دوستان
ميخواهم يك سيستم بر پايه intel بچينم لطفاً نظرات گرانبهاي خودتان را به من بگيد
M/B : ASUS P4 P800 -E-DELUXE
CPU : 3.2 GHZ/FSB 800/1MB
RAM : 512 KING /400
VGA : RADEON 9250 OR 9200 ATI
HARD : 80 ATA 133/ 2MB/MAXTOR
CASE : MEC
بقيه قطعات هم موجوده ( در حقيقت يك نوع ارتقا سيستم ميشه بهش گفت )
در ضمن عذر ميخواهم كه خيلي سوال ميكنم ميخواستم بدونم فرق رم kingstone سرير (sarir) با معمولي اش چي چون معمولي اش 60 تومنه و سريرش 68 تومنه
در ضمن يادم رفت بگم من با اين سيستم قصد بازي كردن يا كار گرافيكي ندارم فقط قدرت ميخواهم اونم بعلت وجود دی وی بی کارت (hdtv) در مورد كيس هم پيشنهاد ميكنيد 400 وات بگيرم يا 450
خيلي خيلي ممنونم اگر جواب منو بدید

سلام دوست عزيز.......
با اينكه من ميدونم تو اين فاروم كسي تا حالا نيومده كه اخرش نظرش برگرده و AMD رو انتخاب كنه ولي
در مورد سيستمي كه خودتون گفتيد به نظر مياد مادربرد و CPU رو مناسب انتخاب كردين ولي در مورد رم....

اولا اون رمهاي كه شما ميگي گارانتي سرير نيستن همشون ريماركن و ارزش خريد ندارن (البته گارانتي هاي انفورماتيك گستر و ايمانتك هم معتبره)

دوما اگه واقا رم خوب ميخواي تا از قدرت سيستمت لذت ببري به نظر من يا OCZ Dual Channel بخر يا
PQI Turbo Dual كه بترتيب قيمت انتخاب هاي خوبين....
البته درسته كه 512 PQI Turbo Dual از 100 هزار تومن هم گرونتره ولي تنها رم با چيپ قدرتمند
Samsung TCCD تو بازار ايرانه.......

در مورد پاور هم گرين مدل GP300-S4D كه 450 واته و حدود 18 هزار تومنه حداقل انتخابت ميتونه باشه
كه البته من مدلهاي بالاتر رو توصيه ميكنم چون توان مصرفي كارت دي وي بي بالاست......

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
ميخواهم يك سيستم بر پايه intel بچينم لطفاً نظرات گرانبهاي خودتان را به من بگيد
M/B : ASUS P4 P800 -E-DELUXE
CPU : 3.2 GHZ/FSB 800/1MB
RAM : 512 KING /400
VGA : RADEON 9250 OR 9200 ATI
HARD : 80 ATA 133/ 2MB/MAXTOR
CASE : MEC
سلام
من قيمت روز مادربردت رو ندارم اما اگه بالاي 110 هست بهت توصيه ميكنم كه CPU و مادربردت رو با اين ها عوض كني :
Asus P5GD1 قيمتش 125 تومن هست بر پايه i915P و پشتيباني از حافظه DDR و گذرگاه PCI-e
Intel Pentium4 530J اين هم قيمتش 168 تومان هست (حدود) با فركانس 3 گيگاهرتز كه بر روي Socket 775 سوار ميشه البته ميتوني Pentium4 540 رو هم انتخاب كني كه حدود 40 هزار تومان گرون تره و ديگه J رو نداره اما فركانس كاريش 3.2 هست .
براي اين سيستم كارت گرافيك GIGABYTE Radeon X300SE حداقل انتخاب هست كه متاسفانه قيمتش رو ندارم .
موفق باشي

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ARH :
سلام
من قيمت روز مادربردت رو ندارم اما اگه بالاي 110 هست بهت توصيه ميكنم كه CPU و مادربردت رو با اين ها عوض كني :
Asus P5GD1 قيمتش 125 تومن هست بر پايه i915P و پشتيباني از حافظه DDR و گذرگاه PCI-e
Intel Pentium4 530J اين هم قيمتش 168 تومان هست (حدود) با فركانس 3 گيگاهرتز كه بر روي Socket 775 سوار ميشه البته ميتوني Pentium4 540 رو هم انتخاب كني كه حدود 40 هزار تومان گرون تره و ديگه J رو نداره اما فركانس كاريش 3.2 هست .
براي اين سيستم كارت گرافيك GIGABYTE Radeon X300SE حداقل انتخاب هست كه متاسفانه قيمتش رو ندارم .
موفق باشي
سلام
دوست من این مادربردی که من میخواهم بخرم قیمتش 119 هست در مورد اون مادربردی که شما پیشنهاد میکنی با کار من جور نیست چون روی این برد فقط 2 تا slot PCI هست و اين يكي از ايراداتش هست فقط خوبي كه داره pci e را ساپورت ميكنه

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rax :
سلام دوست عزيز.......
با اينكه من ميدونم تو اين فاروم كسي تا حالا نيومده كه اخرش نظرش برگرده و AMD رو انتخاب كنه ولي
در مورد سيستمي كه خودتون گفتيد به نظر مياد مادربرد و CPU رو مناسب انتخاب كردين ولي در مورد رم....

اولا اون رمهاي كه شما ميگي گارانتي سرير نيستن همشون ريماركن و ارزش خريد ندارن (البته گارانتي هاي انفورماتيك گستر و ايمانتك هم معتبره)

دوما اگه واقا رم خوب ميخواي تا از قدرت سيستمت لذت ببري به نظر من يا OCZ Dual Channel بخر يا
PQI Turbo Dual كه بترتيب قيمت انتخاب هاي خوبين....
البته درسته كه 512 PQI Turbo Dual از 100 هزار تومن هم گرونتره ولي تنها رم با چيپ قدرتمند
Samsung TCCD تو بازار ايرانه.......

در مورد پاور هم گرين مدل GP300-S4D كه 450 واته و حدود 18 هزار تومنه حداقل انتخابت ميتونه باشه
كه البته من مدلهاي بالاتر رو توصيه ميكنم چون توان مصرفي كارت دي وي بي بالاست......
سلام rax جان
خيلي ممنونم كه جواب دادي يك سوال برام پيش آمد فرض كنيم توان مصرفي يك سيستم 400 وات باشه حالا اگر پاور 500 وات باشه اتفاقي براي سيستم نمي افته
در مورد رم چون حداكثر هزينه اي كه ميتونم بكنم 70 تومن هست رم kingston را انتخاب كردم شما صلاح ميدوني من اين رم را با گارانتي انفورماتيك گستر بگيرم يا ايمانتك
بازم ممنونم خيلي حال دادي

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راجب سوال وات
شما هر چي بيشتر داشته باشي بدتر كه نيست هيچي بهتر هم هست :rolleyes:

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
يه سوال كمي تا قسمتي ضايع! البته چند تا
اوليش در مورد مادربرده:راستش من براي مادربردم كه از سوكت 939 پشتيباني ميكنه برد Giga K8NS-Ultra 939 پيشنهاد دادم.
البته مي دونم در مقايسه با MSI K8N NEO 2 Platinum از برخي لحاظ كم مياره.
ولي راستش تو شهر ما (تبريز) هنوز نمايندگي MSI اين بردو نياورده وگرنه......
غير از اين برد فكر ميكنم همون Giga بهترين انتخاب باشه نه؟ اين اولين سوال.
دوميش در مورد cpu:من بين دو انتخاب AMD Athlon 64 3000+ 939 و AMD Athlon 64 3200+ 939 بر سر دوراهي قرار دارم!
الان ميگيد چه مسخره!!
ولي راستش براي اينكه دوميشو يعني 3200 + بخرم بايد به اندازه تفاوت بين قيمت اين دو برد كه فكر كنم چيزي حدود 50000 تومن بشه از انتخاب رم Dual و كيس Green صرفنظر كنم و بجاشون يه ارزونترشو بخرم مثل Vdata 512 DDr400 و كيس MEC بنظر شما آيا ارزششو داره اين ريسكو بكنم يا نه چون ديگه اصلا جا براي خرج مايه اضافي ندارم !
رك و پوس كنده بگيد كارايي پردازنده هاي 3000+ ,3200+ چقدر با هم فرق داره؟
ممنون ميشم مثل هميشه راهنمايي كنين. :p

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از plusdeck :
يه سوال كمي تا قسمتي ضايع! البته چند تا
اوليش در مورد مادربرده:راستش من براي مادربردم كه از سوكت 939 پشتيباني ميكنه برد Giga K8NS-Ultra 939 پيشنهاد دادم.
البته مي دونم در مقايسه با MSI K8N NEO 2 Platinum از برخي لحاظ كم مياره.
ولي راستش تو شهر ما (تبريز) هنوز نمايندگي MSI اين بردو نياورده وگرنه......
غير از اين برد فكر ميكنم همون Giga بهترين انتخاب باشه نه؟ اين اولين سوال.
دوميش در مورد cpu:من بين دو انتخاب AMD Athlon 64 3000+ 939 و AMD Athlon 64 3200+ 939 بر سر دوراهي قرار دارم!
الان ميگيد چه مسخره!!
ولي راستش براي اينكه دوميشو يعني 3200 + بخرم بايد به اندازه تفاوت بين قيمت اين دو برد كه فكر كنم چيزي حدود 50000 تومن بشه از انتخاب رم Dual و كيس Green صرفنظر كنم و بجاشون يه ارزونترشو بخرم مثل Vdata 512 DDr400 و كيس MEC بنظر شما آيا ارزششو داره اين ريسكو بكنم يا نه چون ديگه اصلا جا براي خرج مايه اضافي ندارم !
رك و پوس كنده بگيد كارايي پردازنده هاي 3000+ ,3200+ چقدر با هم فرق داره؟
ممنون ميشم مثل هميشه راهنمايي كنين. :p
من باشم همون 3000+ رو می گیرم چون ارتقاع دادن CPU کار خیلی راحته بعدا هر وقت که خواستی می تونی عوضش کنی ولی بقیه قطعات که گفتی درد سرش بیشتره!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
3200+l به نظرم از 3000+ برتري هاي محسوسي داره گاهي اوقات اختلافشون خيلي ميشه.
اما منم باشم مثل Pay ترجيح ميدم 3000+ بگيرم.
راستي دوستان اين CPU هاي آلبالو از Athlon 64 بدون فن ارايه ميشه؟ در بازار جهاني كه معمولا دو مدل ارايه ميشه كه البته با فن خيلي بهتره.

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از rax :
دوستان و سروران گرامی يه مشورت می خواستم در مورد خريد مادربرد.......
دوست دارم بدونم کسی در مورد مادربرد های اتلون ۶۴ با گرافيک توکار نظری داره ؟.....
خودم نظرم رو K8M V neo ولی فکر کنم اگه با چیپ ۷۶۰ يه مدل مناسب پيدا کنم بهتره...
خلاصه که من يکی کلافه شدم......

سلام
از گيگابايت هم دو تا انتخاب داري يكي با K8M800 به نام GA-K8VM800M و يكي هم يا SiS 760 به نام GA-K8S760M

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
آقا!
توي سايت ocz سري به انواع رم هاش زدم.
اين رم هاي Gold و Platinum چه فرقي با هم دارن.
قيمتاشون چنده؟
مثلا dual ddr 400 512 mb ?

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
منم یک سوال دارم در مورد رمهای Suzuki

این رمها چه طور هستن

آیا میشه بجای رم Kingston به این رمهای سوزوکی اطمینان کرد؟

و 1 سوال دیگه.......... رمهای Dual channel آیا صرف داره که 20 یا 30 تومن بیشتر براشون خرج کنیم و بجای رمهای معمولی بگیریم.البته مادربرد من این رمها رو ساپرت میکنه.

مرسی

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نظر من رم هاي Dual channel بگيريد از همه چيز بهتره.
راستي دوستان
در مراجعه به سايت OCZl رم هايي البته DDR2 با سرعت 667MHz ديدم كه البته تا آنجايي كه مي دانم مادربردهاي اينتل نيز تا 533MHz DDR2 ساپرت مي كنند. آيا مادربردي براي پشتيباني از اين رم با چنين سرعتي هست؟
ممنون

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از shahramcat :
منم یک سوال دارم در مورد رمهای Suzuki

این رمها چه طور هستن

آیا میشه بجای رم Kingston به این رمهای سوزوکی اطمینان کرد؟

و 1 سوال دیگه.......... رمهای Dual channel آیا صرف داره که 20 یا 30 تومن بیشتر براشون خرج کنیم و بجای رمهای معمولی بگیریم.البته مادربرد من این رمها رو ساپرت میکنه.

مرسی
در مورد ram‌ هاي suzuki‌ ، اين ram ها با چيپ infenion در بازار بودن ( نمي دونم جديدا فرقي كرده يا نه ، قبلا فقط همين يك چيپ بود ) و فقط هم سرير وارد و توزيع مي كنه . ولي بهرحال در فعلا كه قيمتشون با kingston يكي است و مي توني king‌ رو بخري .

قيمت Dual channe نبايد اينقدر فرق كنه ! 2 ماژول 256 مگابايت تقريبا بايد معادل يك ماژول 512 گابايت بشه ( حالا با هر ماركي ) . اگه اينقدر كه شما مي گي اختلاف قيمت داره ( كه نبايد داشته باشه ) بنظر من اصلا نمي ارزه . و واقعيت اينه كه درعمل احتلاف قابل توجهي ندارن ، اما اگه با حداكثر 6 تا7 هزار تومان بيشتر مي توني بخري ،‌بخر .

اگه به بخش ليست هناوين يه نگاهي بندازي ،‌قبلا هم در اين مورد صبحت شده و مطلب بيشتري مي توني پيدا كني .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از MohammadR :
3200+l
راستي دوستان اين CPU هاي آلبالو از Athlon 64 بدون فن ارايه ميشه؟ در بازار جهاني كه معمولا دو مدل ارايه ميشه كه البته با فن خيلي بهتره.

من تمام cpu‌ ها با گارانتي آلبالو و amdiran رو بصورت box‌ و با فن ديدم . فكر نمي كنم بدون فن هم با اين گارانتي ها باشه .

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام jacky جان

من هم ميخواهم رم king /512/400 بخرم منتها 3 تا گارانتي داره يكي سريره يكي ايمانتك هست يكي انفورماتيك گستر

گفته شده كه گارانتي سرير معتبر نيست حالا شما پيشنهاد ميكنيد من اين رم را با چه گارانتي بخرم و مشخصه اصل بودنش هم بگي كه ديگه خيلي منو مديون كردين

بازم ممنون

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
اول كه به انجمن خوش اومدي :)
بعد فكر كنم منظور دوستان رو درست متوجه نشدي ، كسي نگفت گارانتي سرير معتبر نيست ، بلكه علاوه بر گارانتي سرير ، گارانتي هاي انفورماتيك گستر و ايمانتك هم معتبر هستن .

براي اطلاعات بيشتر هم به تاپيك زير يه سري بزن :

گارانتي هاي معتبر قطعات

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي و ممنون از راهنمايي شما و يگر دوستان

يك سوال ديگر مادربرد asus را الماس گارانتي كرده ميشه از گارانتي الماس بگيد كه سرويس دهي اش چطوريه

ممنون

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
بالاخره كسي سوال مارو جواب نداد ها!!!!
توي سايت ocz سري به انواع رم هاش زدم.
اين رم هاي Gold و Platinum چه فرقي با هم دارن.
قيمتاشون چنده؟
مثلا dual ddr 400 512 mb ?

بالا