• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

نظرتون در مورد 2 تا سیستم زیر چی هست؟ کدوم میتونن کارایی وسرعت بیشتری رو مخصوصا در بازیها بدن؟

AMD Sempron 2400 socket A
MSI k7n2 delta2 LSR
512 mbram DDR400

INTEL celeron D 320 (2/4)
msi 865P neo2 or 848 scoket 478
512mbram DDR400

اگر کمکم کنید ممنون میشم.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از shahramcat :
سلام

نظرتون در مورد 2 تا سیستم زیر چی هست؟ کدوم میتونن کارایی وسرعت بیشتری رو مخصوصا در بازیها بدن؟

AMD Sempron 2400 socket A
MSI k7n2 delta2 LSR
512 mbram DDR400

INTEL celeron D 320 (2/4)
msi 865P neo2 or 848 scoket 478
512mbram DDR400

اگر کمکم کنید ممنون میشم.
بنظر من سيستم بالايي كاملا ارجحيت داره ، در مورد مقايسه Sempron , Celeron D قبلا يه پست مفصل زدم كه لينكش رو برات مي ذارم ، حتما يه نگاهي بنداز :

Sempron Vs Celeron

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوست عزيز در بازيها سمپرون ارجحيت داره . اما در encoding , decoding هاي Audio , video به دليل فركانس بالاتر سلرون / سلرون به نظرم ارجحيت داره . اما در كل و با توجه به قيمت همون سمپرون بهتره .

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
Gigabyte 3D Rocket PCU22-SE

photo_gh_pcu22_se_big.jpg

gbt-t.gif

قيمت : 29 هزار چوق

لينك سايت Gigabyte

coolers_performance.gif

لينك Xbitlabs

لينك Hardwarezoom

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
توان مصرفيش چقدره ؟( فن رو مي گم )

parisa_a222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشيد....
من قصد خريد يك سيستم خوب براي منزل دارم...

بهم گفتن اگه مادربرد و CPU از نوع سوكت 775 باشه بهتره، و شنيدم CPU FULL CASH سرعت بالاتري داره،
با توجه به اينكه براي مادربرد تا 110 هزار تومان و براي CPU تا 165 هزار تومان بودجه در نظر گرفتم ، و از طرف ديگه بين ASUS و Giga نمي دونم كدوم رو انتخاب كنم ، از شما خواهش مي كنم مادربرد و CPU مناسبي از نظر كارايي، سرعت و كيفيت رو به من معرفي كنيد.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
يه خبر جالب اينكه البالو دوباره رمهاي ميكرون رو وارد كرده......(همون سازنده رمهاي كروشيال)
البته من چون خودم دوساله روي سيستم دارم خيلي راضيم و از همه مهمتر قيمت مناسبيه كه
دارن....مثلا 256 مگ باس333 فقط 34.5 كه واسه رمي كه از امريكا وارد ميشه خيلي مناسبه.....

جكي جان لطف كن يه مقايسه از اين مادربرد هاي سري Nforce4 گيگا با بقيه مادربردها بزار تا حالا كه
البالو وارد كرده همه حول نشن برن بخرن.......(اين طوري كه بوش مياد تا بعد از عيد كلي قيمتشون افت ميكنه....)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از parisa_a222 :

بهم گفتن اگه مادربرد و CPU از نوع سوكت 775 باشه بهتره، و شنيدم CPU FULL CASH سرعت بالاتري داره،
با توجه به اينكه براي مادربرد تا 110 هزار تومان و براي CPU تا 150 هزار تومان بودجه در نظر گرفتم ، و از طرف ديگه بين ASUS و Giga نمي دونم كدوم رو انتخاب كنم ، از شما خواهش مي كنم مادربرد و CPU مناسبي از نظر كارايي، سرعت و كيفيت رو به من معرفي كنيد.

البته پولي كه شما براي CPU كنار گذشتي كافي نيست(البته براي 775) و بين اون دو مدل كه اسم بردي ايسوس به نظر من ارجحيت داره ولي كلا من حداقل Abit AG8 رو پيشنهاد ميكنم ......

حالا شما اگه نظرت برگشت و خواستي AMD بخري صفحات قبلي ميتوني مطلب مناسب پيدا كني ولي در مورد اينتل تا حالا بحث خيلي اساسي نشده ..........

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از parisa_a222 :

با توجه به اينكه براي مادربرد تا 110 هزار تومان و براي CPU تا 150 هزار تومان بودجه در نظر گرفتم ، و از طرف ديگه بين ASUS و Giga نمي دونم كدوم رو انتخاب كنم ، از شما خواهش مي كنم مادربرد و CPU مناسبي از نظر كارايي، سرعت و كيفيت رو به من معرفي كنيد.
حيف اين بودجه ي خوب نيست مي خواي خرج اينتل كني ؟
با اين قيمت يه سيستم خيلي خوب بر اساس اي ام دي ميشه بست
117.gif

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان....
كسي نظري در مورد اين مادربرد K8NXP-939 نداره؟ محصول گيگا...
با توجه به اينكه قيمتش خيلييي گرانه: 212 هزار تومان و چيپستش nforce 4 SLI هست و به احتمال زياد آواژنگ بايد وارد كرده باشه.
photo_k8nxp-sli_big.jpg

http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm#

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
محمد جان برد خيلي قدرتمنديه ولي اگه منطقي فكر كنيم ميشه يه دونه 3100 سمپرون به همره يه مادربرد مناسب رو فقط با قيمت پايه اين برد خريد كه اصلا منطقي نيست......

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اون شكاف ابي رنگ سمت راست برد ماله چيه؟

h_sh

Registered User
لایک‌ها
0
اون اسلات آبی رنگ محل قرارگیری کارت DPS است ضمنا گیگا یه مادربرد با همین چیپ ست nforce4 sli داره که قیمت اون 170 هزار تومنه منتها این کارت DPS را نداره

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اها !
ممنون/
گفتم تا حالا اين مدليشو نديده بودما :D
هي مي گم خدايا چرا من هيچي از اين اسلات نمي دونم :lol: :lol:

parisa_a222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
ميگم اين بخش مشاوره براي خريد قطعات كامپيوتر عجب كارش درسته ها !!! :blush:
و واقعا اسمش خيلي با مسماست !!!!
مخصوصا واسه اونايي كه متخصص نيستن (مثل من )!!!..... بيچاره ها فكر مي كنن بيان اينجا واقعا يكي راهنماييشون ميكنه و بهشون ميگه كه چي بخرن !!! :blink:
اصلا آدم اينجا مياد از اينهمه توجه (!!!) شرمنده ميشه...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوست عزيز كم لطفي مي فرماييد :rolleyes:
باور كنيد سوال شما زياد مناسب نبود و اكر سوال رو با وضوج بيشتري مطرح مي كرديد خيلي بهتر جواب مي گرفتيد .

parisa_a222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
دوست عزيز كم لطفي مي فرماييد :rolleyes:
باور كنيد سوال شما زياد مناسب نبود و اكر سوال رو با وضوج بيشتري مطرح مي كرديد خيلي بهتر جواب مي گرفتيد .

واضح نبود ؟؟؟
اي بابا !
من كه گفتم يه سيستم خوب براي خونه ميخوام كه تا سه چهار سال آينده جوابگو باشه,
براي مادر برد حدود 110 هزار تومن و براي CPU حدود 165 هزار تومن بودجه در نظر گرفتم....
و خواهش كردم كه مادربرد و CPU مناسبي رو به من معرفي كنيد...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
با توجه به اينكه براي مادربرد تا 110 هزار تومان و براي CPU تا 165 هزار تومان بودجه در نظر گرفتم ، و از طرف ديگه بين ASUS و Giga نمي دونم كدوم رو انتخاب كنم ، از شما خواهش مي كنم مادربرد و CPU مناسبي از نظر كارايي، سرعت و كيفيت رو به من معرفي كنيد.

البته پولي كه شما براي CPU كنار گذشتي كافي نيست(البته براي 775) و بين اون دو مدل كه اسم بردي ايسوس به نظر من ارجحيت داره ولي كلا من حداقل Abit AG8 رو پيشنهاد ميكنم ......

شما اگر دوستان اينجا رو معتمد خودتون مي دوني لطفا بگو دقيقا از سيستمت چه انتظاري داري و چكاري مي خواهي باهاش انجام بدي تا مناسب ترين قطعات رو بهتون معرفي كنند.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
پرشيا جان كمي صبرداشته باشي اينجا كلي ادم هستن راهنمايت ميكنن....
مشگل سوال شما اينه كه دنبال اينتلي و اينجا همه دنبال AMD......

يه بار هم گفته بودم كه پولي كه براي CPU در نظر گرفتي كافي نيست......

اگه نظرت براي خريد AMD موافقه ميتوني اتلون 64 +3000 سوكت 939 و يه مادربرد
مناسب مثل Abit AV8-3RD رو با همين پولي كه داري بخري و اگه داشتن PCIe روي مادربرد
برات مهمه ميتوني از همين سري Nforce 4 گيگا بخري كه البته بايد 20 هزار تومن به پولت اضافه كني.....

شما نظرت رو بگو تا راهنمايت كنيم.....

بالا