يعني الان هيچ بردي از Asus با چيپست nforce 4 در بازار نيست؟به نقل از rax :محمد جان يه خبر نسبتا بد كه اون برد قبلي فقط 3 تا دونه بار مسافر بوده و فقط جنبه تبليغ براشون داشته....
البته حيف كه خودم هم دير فهميدم.......
در مورد رم 1 گيگ هم امروز قيمت گرفتم 185 هزار پايين ترين بود و 192 هزار خود انفورماتيك گستر......
يه خبر نسبتا جالب هم در مورد دي وي دي رايتر دادم كه حتما بخونين كه اين يكي هم تعدادش كمه......
در مورد رمهاي كينگ با چيپ هايي كه تا كنون وارد ايران نشده بود هم MBC تمام تاونا رو وارد كرده و
با قيمت مناسب ميفروشه.....
كينكستون 256 باس 400 با چيپ هاي زير موجود بود...
samsung tccc cl3 ( قيمت 33 هزار )
hynix cl2.5
kingston cl3 ( قيمت 32 هزار ) البته اين رو بقيه هم دارن....
infeneon cl3
كجا 185 مي فروخت دوست عزيز ؟ :happy: بعد مگه انفورماتيك وارد كننده OCZ نبود ؟ چطور خودش گرونتر میده :blink:در مورد رم 1 گيگ هم امروز قيمت گرفتم 185 هزار پايين ترين بود و 192 هزار خود انفورماتيك گستر....
رفيق دلگير نشوبه نقل از parisa_a222 :آقاي مدير محترم , من به كسي اهانت نكردم....
من تازه با اين سايت آشنا شدم ...فكر مي كردم اگه بيام اينجا در عرض 2 روز ميتونم خريدم رو انجام بدم....
شايد من زيادي پر توقع باشم, ....اما الآن از اينكه اومدم اينجا پشيمون نيستم چون باعث شد هر مدل و ماركي كه اينجا به گوشم ميخوره برم دنبالش و تحقيق كنم و چيزاي جديدي ياد بگيرم.....
از همه دوستاني هم كه لطف كردن و راهنمايي كردن ممنونم.
در ضمن اگه بحثي به نظر شما قديمي و كهنه شده , ولي براي خيلي ها مثل من كه تا چند ماه پيش نمي دونستم AMD اسم ماشينه يا كمپاني سازنده پردازنده , ميتونه جالب باشه...اتفاقا براي اطلاع دوستان بايد بگم من انتخابم رو كردم و خوشحال ميشم نظر دوستان رو در موردش بدونم :
CPU: AMD Athlon 64 3000 socket 939 قيمت :167000
Motherboard : Giga K8NS-939 قيمت : 100.000
RAM هنوز نميدونم
VGA : Geforce FX 5200 128 قيمت : 54000
اين يك اتفاق پيش و پا افتاده است. ممكنه يك شركتي مثل MSI نتونه در محصولات بعديش و در چيپست هاي ديگر به همان اندازه موفق عمل كنه.به نقل از A-Parsa :ضمن تسلیت بابت تمام شدن مادربرد های A8N-E به طرفداران ASUS . :f34r:
عرض شود که MSI ظاهراً در زمینه nForce 4 SLI نتونسته بخوبی عمل کنه و همونطور که در لینک زیر یک مقایسه انجام شده مادربرد MSI K8N Neo4 Platinum/SLI حتی از نمونه های قبلی خودش یعنی MSI K8N Neo2 Platinum هم در بسياري از موارد عملکرد ضعیفتری داشته !
لينك : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1734&page=5
كجا 185 مي فروخت دوست عزيز ؟ :happy: بعد مگه انفورماتيك وارد كننده OCZ نبود ؟ چطور خودش گرونتر میده :blink:
سلامبه نقل از A-Parsa :ضمن تسلیت بابت تمام شدن مادربرد های A8N-E به طرفداران ASUS . :f34r:
عرض شود که MSI ظاهراً در زمینه nForce 4 SLI نتونسته بخوبی عمل کنه و همونطور که در لینک زیر یک مقایسه انجام شده مادربرد MSI K8N Neo4 Platinum/SLI حتی از نمونه های قبلی خودش یعنی MSI K8N Neo2 Platinum هم در بسياري از موارد عملکرد ضعیفتری داشته !
لينك : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1734&page=5
كجا 185 مي فروخت دوست عزيز ؟ :happy: بعد مگه انفورماتيك وارد كننده OCZ نبود ؟ چطور خودش گرونتر میده :blink:
نمي دونين قيمتش چند بود؟به نقل از mohamad_sat :سلام
دوست عزیز شما از چه منبعی این خبر را پخش میکنید
مادربرد ASUS A8N SLI DELUX و ASUS A8V-E DELUXE هنوزم تو بازار هست جهت اطلاع جنابعالی تو پاساژ رضا یا بهتر بگم بازار رضا تو پاساژ شماره 1 یک مغازه هست که فقط مادربرد ASUS میفروشه و سه شنبه که من اونجا بودم پرسیدم هنوزم داشتند و اظهار میکردند A8N در بین مادربردهای 939 بیشترین درخواست را داشته
دوست عزیز شما از چه منبعی این خبر را پخش میکنید. هنوزم تو بازار هست جهت اطلاع جنابعالی تو پاساژ رضا یا بهتر بگم بازار رضا تو پاساژ شماره 1 یک مغازه هست که فقط مادربرد ASUS میفروشه و سه شنبه که من اونجا بودم پرسیدم هنوزم داشتند و اظهار میکردند
دست شما درد نكنه.به نقل از mohamad_sat :با سلام به شما
بله قيمت هم گرفتم و به اين شرح هست ASUS A8N-SLI DELUXE _____>>163.000
و ASUS A8V-E DELUXE------------------>142.000 و 3 سال گارانتي الماس ولي شخصاً از A8N-SLI خلي تعريف هست من خودم ميخواستم سيستمم را ارتقا بدم و بر پايه اينتل بچينم كه پشيمون شدم و ميخواهم يك سيستم برپايه AMD ATHLON64 3200+2000MHG FSB+512 CACHE بچينم
به نقل از mohamad_sat :با سلام به شما
بله قيمت هم گرفتم و به اين شرح هست ASUS A8N-SLI DELUXE _____>>163.000
و ASUS A8V-E DELUXE------------------>142.000 و 3 سال گارانتي الماس ولي شخصاً از A8N-SLI خلي تعريف هست من خودم ميخواستم سيستمم را ارتقا بدم و بر پايه اينتل بچينم كه پشيمون شدم و ميخواهم يك سيستم برپايه AMD ATHLON64 3200+2000MHG FSB+512 CACHE بچينم
متاسفم كه بگم اين CPU در ايران نيست و براي همين من ناراحتم.به نقل از hwt :قيمت اين سي پي يو چند هست ؟![]()
فكر نكنم تفاوت قيمتي داشته باشن لاقل از نظر AMD كه قيمتشون يكيه!CPU 130 نانومتري اين CPU 270 هزار آلبالو مي باشد اما 90 نانو هم نبايد خيلي بيشتر باشه اگر انصاف داشته باشن فوقش 20 هزار گران تر
فكر كنم به غير از اين دوتا شركت يه گارانتي ديگه هم باشه.راستي AMDIRAN چي كارست؟ من كه CPU هاي Athlon 64 را فقط با گارانتي آلبالو ديدم
سلامبه نقل از pay :فكر نكنم تفاوت قيمتي داشته باشن لاقل از نظر AMD كه قيمتشون يكيه!
فكر كنم به غير از اين دوتا شركت يه گارانتي ديگه هم باشه.
يادم ميآد يكي دو سال قبل داشتم CPU يه 1333 رو با يه 1700+ عوض مي كردم به فروشنده گفتم آقا گارانتيش آلبالو هستش . مرديكه عوضي برگشت گفت نه گيلاسه!