• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شما بهتره 9550 . 256 مگ رو بگبري با 90 هزار تومن

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از rax :
محمد جان يه خبر نسبتا بد كه اون برد قبلي فقط 3 تا دونه بار مسافر بوده و فقط جنبه تبليغ براشون داشته....
البته حيف كه خودم هم دير فهميدم.......

در مورد رم 1 گيگ هم امروز قيمت گرفتم 185 هزار پايين ترين بود و 192 هزار خود انفورماتيك گستر......

يه خبر نسبتا جالب هم در مورد دي وي دي رايتر دادم كه حتما بخونين كه اين يكي هم تعدادش كمه......

در مورد رمهاي كينگ با چيپ هايي كه تا كنون وارد ايران نشده بود هم MBC تمام تاونا رو وارد كرده و
با قيمت مناسب ميفروشه.....
كينكستون 256 باس 400 با چيپ هاي زير موجود بود...
samsung tccc cl3 ( قيمت 33 هزار )
hynix cl2.5
kingston cl3 ( قيمت 32 هزار ) البته اين رو بقيه هم دارن....
infeneon cl3
يعني الان هيچ بردي از Asus با چيپست nforce 4 در بازار نيست؟ :) :( :( :(
( حتی یک عدد :( :( )

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان به نظر شما بهترين برد nforce 4 SLI در بازار جهاني چيست؟
:cool: :cool: :cool: :cool:
(جدا اين DFI Lanparty nforce 4 در خارج غوغايي به پا كرده در هر فرومي كه ديدم اين مادربردو ارجح مي دونستن. :eek: )

A-Parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ضمن تسلیت بابت تمام شدن مادربرد های A8N-E به طرفداران ASUS . :f34r:
عرض شود که MSI ظاهراً در زمینه nForce 4 SLI نتونسته بخوبی عمل کنه و همونطور که در لینک زیر یک مقایسه انجام شده مادربرد MSI K8N Neo4 Platinum/SLI حتی از نمونه های قبلی خودش یعنی MSI K8N Neo2 Platinum هم در بسياري از موارد عملکرد ضعیفتری داشته !

لينك : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1734&page=5

در مورد رم 1 گيگ هم امروز قيمت گرفتم 185 هزار پايين ترين بود و 192 هزار خود انفورماتيك گستر....
كجا 185 مي فروخت دوست عزيز ؟ :happy: بعد مگه انفورماتيك وارد كننده OCZ نبود ؟ چطور خودش گرونتر میده :blink:

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از parisa_a222 :
آقاي مدير محترم , من به كسي اهانت نكردم....
من تازه با اين سايت آشنا شدم ...فكر مي كردم اگه بيام اينجا در عرض 2 روز ميتونم خريدم رو انجام بدم....
شايد من زيادي پر توقع باشم, ....اما الآن از اينكه اومدم اينجا پشيمون نيستم چون باعث شد هر مدل و ماركي كه اينجا به گوشم ميخوره برم دنبالش و تحقيق كنم و چيزاي جديدي ياد بگيرم.....
از همه دوستاني هم كه لطف كردن و راهنمايي كردن ممنونم.
در ضمن اگه بحثي به نظر شما قديمي و كهنه شده , ولي براي خيلي ها مثل من كه تا چند ماه پيش نمي دونستم AMD اسم ماشينه يا كمپاني سازنده پردازنده , ميتونه جالب باشه...
اتفاقا براي اطلاع دوستان بايد بگم من انتخابم رو كردم و خوشحال ميشم نظر دوستان رو در موردش بدونم :
CPU: AMD Athlon 64 3000 socket 939 قيمت :167000
Motherboard : Giga K8NS-939 قيمت : 100.000
RAM هنوز نميدونم
VGA : Geforce FX 5200 128 قيمت : 54000
رفيق دلگير نشو :)

در مورد سيستم مورد نظرت هم ، در مورد مادربردهاي 939 بحث خيلي شده و تبعا مادربردهاي Abit Av8 3rd eye , MSI K8N Neo2‌ به اين مادربرد ارجحيت دارند . ( بين 10 تا 30 هزار چوق اختلاف قيمتشه )

در مورد Ram هم مي توني سراغ Kingston , Crucial بري . البته اگه King خواستي گارانتي اش خيلي مهمه .

در مورد كارت گرافيك هم دوستان به اندازه كافي صحبت كردن ( اگه 5200 خواستي برو سراغ MSI )

موفق باشي :)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از A-Parsa :
عرض شود که MSI ظاهراً در زمینه nForce 4 SLI نتونسته بخوبی عمل کنه و همونطور که در لینک زیر یک مقایسه انجام شده مادربرد MSI K8N Neo4 Platinum/SLI حتی از نمونه های قبلی خودش یعنی MSI K8N Neo2 Platinum هم در بسياري از موارد عملکرد ضعیفتری داشته !

كجا 185 مي فروخت دوست عزيز ؟ :happy: بعد مگه انفورماتيك وارد كننده OCZ نبود ؟ چطور خودش گرونتر میده :blink:
اين يك اتفاق پيش و پا افتاده است. ممكنه يك شركتي مثل MSI نتونه در محصولات بعديش و در چيپست هاي ديگر به همان اندازه موفق عمل كنه.
MSI K8n neo2 Platinum نه تنها از MSI k8n Diamond و k8n neo4 بلكه از تمام مادربردهاي 939 بهتر عمل مي كنه!
:)

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از A-Parsa :

سلام
دوست عزیز شما از چه منبعی این خبر را پخش میکنید
مادربرد ASUS A8N SLI DELUX و ASUS A8V-E DELUXE هنوزم تو بازار هست جهت اطلاع جنابعالی تو پاساژ رضا یا بهتر بگم بازار رضا تو پاساژ شماره 1 یک مغازه هست که فقط مادربرد ASUS میفروشه و سه شنبه که من اونجا بودم پرسیدم هنوزم داشتند و اظهار میکردند A8N در بین مادربردهای 939 بیشترین درخواست را داشته

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4

من تو خيلي از موارد،صرفنظر از برد K8N Neo4 Platinum كه عملكردشو نديدم نسخه Diamond يكي از قويترين عملكردها رو با SLI ارائه داده ودر اين زمينه من تنها رقيب سر به سر با asus a8n SLI(از لحاظ عملكردي) همين Diamond ديدم

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از mohamad_sat :
سلام
دوست عزیز شما از چه منبعی این خبر را پخش میکنید
مادربرد ASUS A8N SLI DELUX و ASUS A8V-E DELUXE هنوزم تو بازار هست جهت اطلاع جنابعالی تو پاساژ رضا یا بهتر بگم بازار رضا تو پاساژ شماره 1 یک مغازه هست که فقط مادربرد ASUS میفروشه و سه شنبه که من اونجا بودم پرسیدم هنوزم داشتند و اظهار میکردند A8N در بین مادربردهای 939 بیشترین درخواست را داشته
نمي دونين قيمتش چند بود؟ :)

A-Parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما از چه منبعی این خبر را پخش میکنید. هنوزم تو بازار هست جهت اطلاع جنابعالی تو پاساژ رضا یا بهتر بگم بازار رضا تو پاساژ شماره 1 یک مغازه هست که فقط مادربرد ASUS میفروشه و سه شنبه که من اونجا بودم پرسیدم هنوزم داشتند و اظهار میکردند

توي همين فروم يكي از بچه ها گفته بود كه تمام شده (سه تا فقط مسافر آورده بوده و تمام شده!) ، قيمت ها رو داريد + شماره تلفن .. البته فكر ميكنم بازار رضا نسبت به جاهاي ديگه يك خورده جنسها گرونتر باشه . :)

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به شما

بله قيمت هم گرفتم و به اين شرح هست ASUS A8N-SLI DELUXE _____>>163.000

و ASUS A8V-E DELUXE------------------>142.000 و 3 سال گارانتي الماس ولي شخصاً از A8N-SLI خلي تعريف هست من خودم ميخواستم سيستمم را ارتقا بدم و بر پايه اينتل بچينم كه پشيمون شدم و ميخواهم يك سيستم برپايه AMD ATHLON64 3200+2000MHG FSB+512 CACHE بچينم

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از mohamad_sat :
با سلام به شما

و ASUS A8V-E DELUXE------------------>142.000 و 3 سال گارانتي الماس ولي شخصاً از A8N-SLI خلي تعريف هست من خودم ميخواستم سيستمم را ارتقا بدم و بر پايه اينتل بچينم كه پشيمون شدم و ميخواهم يك سيستم برپايه AMD ATHLON64 3200+2000MHG FSB+512 CACHE بچينم
دست شما درد نكنه.
با شنيدن اين خبر بر آن شدم هر چه سريع تر سيستم خود را خريداري كنم.
اما.... CPU پس خبري از
3500 90nm و 3800 و 4000 نشد؟ حتي در بازار متفرقه هم يافت نميشه؟
با تشكر.

A-Parsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mohamad_sat :
با سلام به شما

ممنون من فردا صبح پول واريز ميكنم براي خريد يك A8N-SLI .. فقط اگر امكان داره شماره تماس و اسم شركت تو بازار رضا رو بگيد .
ضمن اينكه امكان خريد مستقيم از الماس وجود داره ؟ اگر ميشه از الماس مستقيم خريد كرد آدرس و شماره تلفن الماس رو كسي ميدونه ؟
بي ربط نيست دوستاني كه دنبال اين مادربرد هستن و يا آشنايي كمتري با اون دارن مطلب نوشته شده در سايت amdgamer رو نگاه كنن حتماَ براي شما هم جالب هست يك review كامل در مورد اين مادربرد .

لينك: http://www.amdgamer.com/read.php?rid=30&page=1&type=2

a8nbox.jpg

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

شماره تلفن و اسمش را نميدونم ولي خيلي راحت ميتونيد پيداش كنيد اين مغازه فقط مادربرد ASUS ميفروشه از ويترينش خيلي راحت ميتونيد پيداش كنيد.

تو پاساژ ايران هم كه من سر زدم چند نمونه ديدم كه داشتند از اين نوع مادربرد

در مورد خريد مستقيم از الماس هم اطلاعي ندارم

فقط يك توصيه ميكنم كه اين مادربرد را بدون گارانتي نخريد چون بدون گارانتي اش 10-11 تومن اختلاف داره

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بچه ها ! Front Side Bus

2000 MT/s, 1600MT/s
اين MT مخفف چيه ؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
حالا كه صحبتي از Athlon 64 3500 شد بد نيست اشاره اي بكنيم:
Athlon 64 3500+ تكنولوژي 90 نانو يكي از پرطرفدارترين CPU هاي Athlon 64 هست.
علت:
1-تفاوت اين CPU با Athlon 64 3800+ تنها در 200 مگاهرتز فركانس بيشتر 3800 هست كه مي توان به راحتي با اووركلاك به سرعت 2.4 رساند در ضمن اين CPU 512 مگ كش سطح 2 داره. بهترين CPU 90 نانو AMD همين CPU هست.
2-امكانات خاص و عالي 90 نانو: هسته ي CPU هاي 90 نانو Winchester هست. خيليها اينو بهترين هسته ي Athlon 64 مي دونن.
3-قيمت مناسب: قيمت اين CPU نسبتا مناسبه و از 3800 كه خيلي ارزان تره. (100 دلار) در ضمن 3800 130 نانو هست و انعطاف 3500 را نداره.
جالبه بدونين 3200+ مدتيه از ليست بنچماركهاي تامز بيرون رفته و 3500+ نماينده اين CPU هست.
به احتمال زياد CPU 90 نانو بعدي Athlon 64 4200+ خواهد بود و بعدش Fx-57
موفق باشيد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
قيمت اين سي پي يو چند هست ؟ :rolleyes:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از hwt :
قيمت اين سي پي يو چند هست ؟ :rolleyes:
متاسفم كه بگم اين CPU در ايران نيست و براي همين من ناراحتم.
:( :(
CPU 130 نانومتري اين CPU 270 هزار آلبالو مي باشد اما 90 نانو هم نبايد خيلي بيشتر باشه اگر انصاف داشته باشن فوقش 20 هزار گران تر.
(راستي AMDIRAN چي كارست؟ :D من كه CPU هاي Athlon 64 را فقط با گارانتي آلبالو ديدم)

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
CPU 130 نانومتري اين CPU 270 هزار آلبالو مي باشد اما 90 نانو هم نبايد خيلي بيشتر باشه اگر انصاف داشته باشن فوقش 20 هزار گران تر
فكر نكنم تفاوت قيمتي داشته باشن لاقل از نظر AMD كه قيمتشون يكيه!
راستي AMDIRAN چي كارست؟ من كه CPU هاي Athlon 64 را فقط با گارانتي آلبالو ديدم
فكر كنم به غير از اين دوتا شركت يه گارانتي ديگه هم باشه.
يادم ميآد يكي دو سال قبل داشتم CPU يه 1333 رو با يه 1700+ عوض مي كردم به فروشنده گفتم آقا گارانتيش آلبالو هستش . مرديكه عوضي برگشت گفت نه گيلاسه!

mohamad_sat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pay :
فكر نكنم تفاوت قيمتي داشته باشن لاقل از نظر AMD كه قيمتشون يكيه!

فكر كنم به غير از اين دوتا شركت يه گارانتي ديگه هم باشه.
يادم ميآد يكي دو سال قبل داشتم CPU يه 1333 رو با يه 1700+ عوض مي كردم به فروشنده گفتم آقا گارانتيش آلبالو هستش . مرديكه عوضي برگشت گفت نه گيلاسه!
سلام
متاسفانه تو كشور ما فقط اينتل را ميشناسند همين الان هم كمتر كسي از AMD اطلاع داره

بالا