• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

losts

Registered User
لایک‌ها
12
مارد LGA 775 که گرافیک آنبرد باشه و رید هم ساپورت کنه چی سراغ دارید؟

losts

Registered User
لایک‌ها
12
اگر کسی دنبال بردی مثل برد بالا میگردد جهت اطلاع باید عرض کنم تو بازار مو جود نیست ولی میشه کارت رید کنترلر رو با قیمت حدود 15 تومن پیدا کرد که من هنوز دنبالشم

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
مارد LGA 775 که گرافیک آنبرد باشه و رید هم ساپورت کنه چی سراغ دارید؟

چند روز پیش که میخواستم چند تا کیس ارزون برای کارهای اداری جمع کنم، AsRock N73V-S بهم پیشنهاد شد و که چیپ ست NVIDIA GeForce 7050 / nForce 610i رو داره و Raid 0 و Raid 1 رو ساپورت میکنه. (البته همونطور که خودتون هم میدونید اغلب مادربوردهایی که Raid دارن، از نوع Fake Raid هستند)

البته مادربوردهای دیگه ای هم هست، فقط کافیه یه سایت سازندگان مادربورد رو بررسی کنی، لیست مدل ها رو در بیاری و از طریق توزیع کننده ها بود یا نبودش رو تو بازار بررسی کنی.

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
اگر کسی دنبال بردی مثل برد بالا میگردد جهت اطلاع باید عرض کنم تو بازار مو جود نیست ولی میشه کارت رید کنترلر رو با قیمت حدود 15 تومن پیدا کرد که من هنوز دنبالشم

اون کارت 15 تومنی که احتمالاً از نوع PCI هست و از جعبه اش معلومه که تولید کجاست ! :rolleyes: من یه بار تجربه کار کردن باهاشون رو دارم، چه Raid 1 و Raid 0 رو استفاده کنی، سرعت نصف یه هارد معمولی رو بدست میاری :blink:

losts

Registered User
لایک‌ها
12
چیپست اینتل پیدا نمیشه همه رو نگاه کردم ، منظورتون از فیک اینه که نمیشه رید کرد؟
واقعابا این کارن سرعت افت کرد؟یعنی به امتحانش هم نمی ارزه؟ پس چی کار کنم Raid رو حتما باید راه بندازم و بردی که گرفتن رو خودش نداره.

Last edited:

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
چیپست اینتل پیدا نمیشه همه رو نگاه کردم ، منظورتون از فیک اینه که نمیشه رید کرد؟
واقعابا این کارن سرعت افت کرد؟یعنی به امتحانش هم نمی ارزه؟ پس چی کار کنم Raid رو حتما باید راه بندازم و بردی که گرفتن رو خودش نداره.

در مادربوردهای چیپ اینتل که روشون از پل جنوبی ICHxR (جای x میتونه عددهای 7، 8، 9 و 10 قرار بگیره) استفاده شده، دارای تکنولوژی Intel Matrix Storage هستند و در مورد اغلب مادربوردهایی که روشون VGA OnBoard نصب میشه، پل جنوبیشون فاقد این تکنولوژی هست و بعیده که پیدا کنی. اما برای چیپ های غیر اینتلی یکم شانس بیشتری داری.

* البته چند وقت پیش یه Advantech IPC-603 دستم بود، که مادربوردشون هم کارت گرافیک OnBoard داشت و هم پل جنوبیش ICH7R بود.

در مورد Fake Raid هم، تو پست قبلیم برات لینکش رو گذاشته بودم، اما خب پاراگرافش رو اینجا نقل میکنم:

Firmware/driver-based RAID
Operating system-based RAID doesn't always protect the boot process and is generally impractical on desktop versions of Windows (as described above). Hardware RAID controllers are expensive and proprietary. To fill this gap, cheap "RAID controllers" were introduced that do not contain a RAID controller chip, but simply a standard disk controller chip with special firmware and drivers. During early stage bootup the RAID is implemented by the firmware; when a protected-mode operating system kernel such as Linux or a modern version of Microsoft Windows is loaded the drivers take over.

These controllers are described by their manufacturers as RAID controllers, and it is rarely made clear to purchasers that the burden of RAID processing is borne by the host computer's central processing unit, not the RAID controller itself, thus introducing the aforementioned CPU overhead which hardware controllers don't suffer from. Firmware controllers often can only use certain types of hard drives in their RAID arrays (e.g. SATA for Intel Matrix RAID, as there is neither SCSI nor PATA support in modern Intel ICH southbridges; however, motherboard makers implement RAID controllers outside of the southbridge on some motherboards). Before their introduction, a "RAID controller" implied that the controller did the processing, and the new type has become known in technically knowledgeable circles as "fake RAID" even though the RAID itself is implemented correctly. Adaptec calls them "HostRAID".​

بطور خلاصه اینکه شما باید بدونید که اغلب این کنترل های Raid که روی مادربورد ها ارائه میشه از نوع Firmware/driver-based RAID هست و نه Hardware-based. در ضمن کنترلر های Firmware/driver-based RAID را اغلب به Fake Raid خطاب میکنن.

در جواب سوال شما باید اضافه کنم که کنترلرهای Fake Raid هم عملیات عملیات Raid رو انجام میدن، اما قسمتی از اون به صورت نرم افزاری انجام میشه و بار این قسمت به سیستم شما تحمیل میشه.

کارت های Raid که از نوع Hardware-based باشند، قیمتشون گرونه. مثلا شما مشخصات کارت 3ware 9650SE-4LPML رو یه نگاهی بندازید و بعد با اون کارت 15 هزار تومنی که تو بازار پیدا کردید، مقایسه کنید. قیمت این کارت حدود 336.97 دلاره!!! :wacko: البته شما به چنین کارتی احتمالا نیاز ندارید، فقط برای نمونه نوشتم.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
سلام خدمت دوستان

قصد دارم يك مادربرد بگيرم . مي خواستم بدونم بين دو مدل Abit x48 gt3 و MSI - X48 Platinum كدوم بهتره

همچنين چيپ x48 بالاتره يا p45

با تشكر

losts

Registered User
لایک‌ها
12
در مادربوردهای چیپ اینتل که روشون از پل جنوبی ICHxR (جای x میتونه عددهای 7، 8، 9 و 10 قرار بگیره) استفاده شده، دارای تکنولوژی Intel Matrix Storage هستند و در مورد اغلب مادربوردهایی که روشون VGA OnBoard نصب میشه، پل جنوبیشون فاقد این تکنولوژی هست و بعیده که پیدا کنی. اما برای چیپ های غیر اینتلی یکم شانس بیشتری داری.

* البته چند وقت پیش یه Advantech IPC-603 دستم بود، که مادربوردشون هم کارت گرافیک OnBoard داشت و هم پل جنوبیش ICH7R بود.

در مورد Fake Raid هم، تو پست قبلیم برات لینکش رو گذاشته بودم، اما خب پاراگرافش رو اینجا نقل میکنم:

Firmware/driver-based RAID
Operating system-based RAID doesn't always protect the boot process and is generally impractical on desktop versions of Windows (as described above). Hardware RAID controllers are expensive and proprietary. To fill this gap, cheap "RAID controllers" were introduced that do not contain a RAID controller chip, but simply a standard disk controller chip with special firmware and drivers. During early stage bootup the RAID is implemented by the firmware; when a protected-mode operating system kernel such as Linux or a modern version of Microsoft Windows is loaded the drivers take over.

These controllers are described by their manufacturers as RAID controllers, and it is rarely made clear to purchasers that the burden of RAID processing is borne by the host computer's central processing unit, not the RAID controller itself, thus introducing the aforementioned CPU overhead which hardware controllers don't suffer from. Firmware controllers often can only use certain types of hard drives in their RAID arrays (e.g. SATA for Intel Matrix RAID, as there is neither SCSI nor PATA support in modern Intel ICH southbridges; however, motherboard makers implement RAID controllers outside of the southbridge on some motherboards). Before their introduction, a "RAID controller" implied that the controller did the processing, and the new type has become known in technically knowledgeable circles as "fake RAID" even though the RAID itself is implemented correctly. Adaptec calls them "HostRAID".​

بطور خلاصه اینکه شما باید بدونید که اغلب این کنترل های Raid که روی مادربورد ها ارائه میشه از نوع Firmware/driver-based RAID هست و نه Hardware-based. در ضمن کنترلر های Firmware/driver-based RAID را اغلب به Fake Raid خطاب میکنن.

در جواب سوال شما باید اضافه کنم که کنترلرهای Fake Raid هم عملیات عملیات Raid رو انجام میدن، اما قسمتی از اون به صورت نرم افزاری انجام میشه و بار این قسمت به سیستم شما تحمیل میشه.

کارت های Raid که از نوع Hardware-based باشند، قیمتشون گرونه. مثلا شما مشخصات کارت 3ware 9650SE-4LPML رو یه نگاهی بندازید و بعد با اون کارت 15 هزار تومنی که تو بازار پیدا کردید، مقایسه کنید. قیمت این کارت حدود 336.97 دلاره!!! :wacko: البته شما به چنین کارتی احتمالا نیاز ندارید، فقط برای نمونه نوشتم.

از وقتی که برای جواب دادن گذاشتید واقعا ممنونم.
هدف از رید تو این سیستمی که می بندم فقط RAID1 یا mirroring هست آیا راه دیگه ای نداره که بشه از یه هارد رو یه هارد دیگه mirror گرفت؟ منظورم اینه که نمی خوام برای سرعت رید ببندم فقط برای اطمینان که اگه یه هارد مشکل پیدا کرد دیتا از بین نره.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام خدمت دوستان

قصد دارم يك مادربرد بگيرم . مي خواستم بدونم بين دو مدل Abit x48 gt3 و MSI - X48 Platinum كدوم بهتره

همچنين چيپ x48 بالاتره يا p45

با تشكر

با سلام
دوست عزیز تا جایی که من میدونم سری X پرفورمنس هست
Performance desktop chipsets

و سایر سری ها مثل P / G / Q و غیره در سایت با این عنوان آورده شدهMainstream desktop chipsets
با مراجعه به سایت اینتل اطلاعات بهتری بدست میاری
http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/index.htm?iid=chipsets_body+dt_all

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
امكان داره يه توضيح بديد كه فرق اين دو در چيست ؟

ضمن اينكه از اون دو مدل كه نام بردم كدوم بهتر هستند . چون abit قيمتش تو بازار بالاتره ولي اف اس بيش پايين تر از asus هست

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
امكان داره يه توضيح بديد كه فرق اين دو در چيست ؟

ضمن اينكه از اون دو مدل كه نام بردم كدوم بهتر هستند . چون abit قيمتش تو بازار بالاتره ولي اف اس بيش پايين تر از asus هست

من بشخصه عاشق abit هستم
اما حیف که دیگه مادر برد تولید نمیکنه
ولی در هر حال از نظر قیمت/پرفورمنس رو دست نداشت ( البته هنوز گارانتی اش ادامه داره )از تمام برندهای دیگه سر بود ایسوز فقط در رده highend اش عالیه و در رده های پایین اصلا جالب نیست گیگا خیلی از اون سر تره

البته نظر دوستان قطعا ارجعیت داره

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آخه الان که P55 هست چرا آدم بره X48 بگیره؟؟ قیمتشون در یک حده! ولی با P55 می تونی سیستم Core i5 ببندی...

اگر می خوای Core2 ببندی P45 دیگه آخر پولیه که ارزش گذاشتن داره ... (که من می گم اونم نداره!!)

ادیت: X48 بسی گران تر از P55 هستش... اون ابیته بالای 180 هست در حالیکه P55 رو می تونی زیر 160 بگیری....

پ.ن: سری X بالاترین سری هر رده هست و High End محسوب می شه...

Last edited:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
p55 قيمت هاش خيلي بالاتر از 160 هست . x48 مارك msi الان تو 140 تومان هست كه عجيب تو اين چيپ ارزون هست واسه همين پرسيدم علتش چيه و چه فرقي اين دو مادربرد با هم دارن .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
p55 قيمت هاش خيلي بالاتر از 160 هست . x48 مارك msi الان تو 140 تومان هست كه عجيب تو اين چيپ ارزون هست واسه همين پرسيدم علتش چيه و چه فرقي اين دو مادربرد با هم دارن .

واللا من قیمت ها رو از پرشین فی و لایون کامپیوتر دیدم و قیمت p55 برابر 156 تومان و X48 برابر 190 هزار تومان بود!! (آره ایسوس و گیگا بالای 200 هستن!! اینی که می گم ازراک هست....)

X48 775 هستش و Core i رو پشتیبیانی نمی کنه بقیه رو می کنه! P55 1156 (یا یه عددی همین حدود :دی) هست که Core i5 و بعضی از Core i7 ها رو پشتبیانی می کنه و بقیه رو نمی کنه!

فرق هر رده ی از مادربرد ها توی پشتبیانی از سی پی یو ها تعداد اسلات و نوع رم و گرافیک و پشتبیانی از SLI , Crossfire و نوع چیپ ست و از این هاست!

اگر می خوای Core2 بگیری برو سراغ P43 حدود 80 به بالا یا P45 قیمتش از 110 هست به بالا (تا 130 بالاتر نرو!!) در غیر این صورت p55 بگیر...

پ.ن: یک سری مزخرفات دیگه مثل PPU یا تسهیلات! مربوط به Over Clocking رو هم اضافه کن ....

Last edited:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
يه چيزي كه هست قيمت مادربرد هاي ازراك نسبت به ديگر برندها خيلي پايين هست . اين نمي تونه علتش كيفيت پايين ترشون باشه ؟

سي پي يو هاي Core i5 و Core i7 قيمت هاشون خيلي بالاست . ارزون ترينش فكر كنم حدود 230 باشه .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
يه چيزي كه هست قيمت مادربرد هاي ازراك نسبت به ديگر برندها خيلي پايين هست . اين نمي تونه علتش كيفيت پايين ترشون باشه ؟

سي پي يو هاي Core i5 و Core i7 قيمت هاشون خيلي بالاست . ارزون ترينش فكر كنم حدود 230 باشه .

نه برعکسه اونا دارن نون اسمشونو می خورن :دی

خوب آخه یه هو رفتی رو X48 گفتم بودجت بالاست می تونی Corei بگیری..... اگه نه که برو رو همون p45 و Core2....

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
از وقتی که برای جواب دادن گذاشتید واقعا ممنونم.
هدف از رید تو این سیستمی که می بندم فقط RAID1 یا mirroring هست آیا راه دیگه ای نداره که بشه از یه هارد رو یه هارد دیگه mirror گرفت؟ منظورم اینه که نمی خوام برای سرعت رید ببندم فقط برای اطمینان که اگه یه هارد مشکل پیدا کرد دیتا از بین نره.

البته که هست :D اگه سیستم عاملت ویندوز یکی از نسخه های XP, 2003, Vista, 2008 or 7 هست، میتونی برای این منظور از mirrored volume استفاده کنی و در صورتیکه که راجب mirrored volume اطلاعاتی نداری، یه نگاهی اینجا بنداز :happy:

nader_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من می خوام یه سیستم AMD ببندم فعلا این قطعات رو در نظر دارم:
CPU: AMD Phenom IIX4 955 black edition
HARD: Samsung HD502HJ 500gb
RAM: Kingstone DRR3 2gb dual channel
اما برای مادربرد اینها رو دیدم ولی نمی دونم کدوم خوبه:
MSI - 770-C45
GIGABYTE - MA770T-UD3
GIGABYTE GA-MA785G-UD3H
ASROCK M3A785GXH
ASROCK M3A790GXH128M

اگه میشه در مورد مادر برد راهنمایی کنید. اورکلاک خیلی برام مهم نیست
کارایی و کیفیت و مچ شدن سیستم برام مهم است. ممنون

Last edited:

bgnhmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ميخوام سيستمم رو ارتقا بدم و 4 چيز رو ميخوام عوض كنم 1-مادربورد 2-سي پي يو 3- رم 4- كارت گرافيك و كل بوجه ام 300.000 تومنه ميخوام مادربردي ببندم كه ddr3 رو ساپورت كنه(البته اگر كسي ليست مادربردهايي كه هم ddr2 و هم ddr3 و فقط ddr3 رو ساپورت ميكنند با قيمت الانشون رو ميدونه ممنون ميشم اونها رو بذاره)البته مادربورد مد نظر من msi x48c platinum هستش كه البته قيمتش رو كه امروز گرفتم 160.000 تومنه وهمچنين قيمت رم و گرافيك و سي پي يو كه (حداقلشون) ميشه روش نصب كرد با خود مادربورد بيشتر از 300 تومن ميشه(ram=2gb apeacer vga=512 8400 gforce cpu= intel core 2 duo e7500)البته اگه كسي ميدونه كه پايين تر از اين روش نصب ميشه خواهشا بگه كه هزينه اش چقدر ميشه اما اين كه تاكيد من رو اينه كه ddr3 باشه اينه كه من تا 5يا 6 سال ديگه ممكنه سيستمم رو ارتقا كلي ندم يراي همين ميخوام مادربردي نصب كنم كه كارت گرافيك و رم و سي پي يو ايي رو كه تا اون موقع يا حداقل تا سه يا چهار سال ديگه وارد بازار ميشه رو ساپورت كنه. خواهش ديگه اي كه از شما دوستان دارم اينه كه اگه كسي اطلاعاتي در مورد "مادربوردي كه بتونه ddr3 رو ساپورت كنه و fsb اون بين 1300 تا 1600 باشه و dual channel باشه و چيپستش از نوع اينتل و سوكتش از نوع GA775 باشه و قيمتش حول و حوش 100.000 تومن باشه وحداقل سي پي يو ايي رو كه ساپورت ميكنه دو هسته اي باشه و رنج قيمتي سي پي يو حدود 100.000 تومن باشه و رم وگرافيك هموني باشه كه بالا نوشتم" داره بذاره البته اگه بهتر از اين رم و گرافيكي كه گفتم با اون مقدار پولي كه دارم ميشه نصب كرد بگيد .(البته اخرين حد توانايي من 320.000 تومنه)(در ضمن كسي از سايت هايي كه قيمت هاي روز قطعات كامپوتري رو بذاره اگه اطلاع داره خواهشا بگه چون من توي هر سايتي ميرم يا براي قديمه يا اين كه قيمتاش با قيمت هاي بازار تفاوت داره و بيشتره)(خواهشا مارك هاي مادر بورد يا asus يا msi يا giga باشه و بيشترين تاكيد من روي msi و asus هست"msi به خاطر اينكه صاحب مغازه به من گفت و asus به خاطر اينكه توي اكثر سايت ها به خريد اين نوع مادر بورد توصيه شده") يه چيز ديگه اينه كه صاحب مغازه به من گفت چون هاردت قديميه(سيستمم رو پنج سال پيش بستم) بين سي دي رام و دي وي دي رايتر فقط دي وي دي راتر رو ميتوني وصل كني مگر اين كه هاردتو از نوع sata بزني كه البته من نميخوام هاردم رو عوض كنم.

Last edited:
بالا