MicroSystem
Registered User
ديگه مثل سابق نيست كه كش اهميت بسزائي داشته باشه سابق درسته فول كش قدرتش حتي تو بعضي موارد تا 2 برابر سلرون بود و لي تو اين معماريهاي جديد اهميت كش خيلي كم شدهسلام .
من از برنامه هایی استفاده میکنم که یک ساختار 3 بعدی مثل آنتن یا PCB را تحلیل میکنند و یک سری عملیات محاسباتی سنگین را انجام میدهند. مثل اچ اف اس اس و فوکو .
تا اینجا فهمیدم که core2duo ها بهترند چون کش بیشتر و قیمت بالاتری دارند .
من الان برای انتخاب بین این 2 مورد سوال دارم :
(1) intel core2duo E8400 و (2) intel core2Quad Q9400 .
اولی دارای فرکانس 3گیگاهرتز و دومی 2.66گیگاهرتز است و هر دو 6مگ کش دارند .
تفاوت قیمتشون هم ناچیز و حدود 20 هزار تومان است .
البته مدلهای چهار هسته ای AMD هم بودند ولی به نظرم کش کمتر و مخصوصا توان مصرفی فوق العاده بیشتری دارند و لذا فعلا از خرید AMD صرفنظر کردم .
در ضمن مدل های با کش کمتر و فرکانس 300-400 مگاهرتز کمتری هم هستند که قیمت خیلی کمتری دارند
مثلا 60-70 هزار تومن کمتر از مدلهای فوق.
حالا شما به نظرتون کدوم یکی از این 2 مدل CPU مناسبتر هستند از لحاظ قیمت و کارآیی ؟
و آیا کش خیلی مهمه که 4مگ باشه یا 6مگ ؟ و تفاوت چند صد مگاهرتزی پردازنده چی ؟
البته من کارهای ویرایش فیلم و بازی نه بطور حرفه ای هم مدنظرمه .
شاید شما نظرتون این باشه که E8400 برای چند تا کار موازی دیگه علاوه بر موارد فوق کارآیی داشته باشه !
ممنون میشم راهنماییم کنید .
شما حتما 4 هسته اي بخر اين هسته هست كه كار پردازش رو انجم ميده نه كش
اگر بودجت ميرسه Intel Corei5 بخر Asrock P55 حدود 155 تومن و Corei5 750 حدود 230 تومنه. 4 گيگ رم DDR3-cl8 هم ميتوني حدود 110 بخري
اگه بودجت محدوده AMD X4 بخر Arrock 785GXE/128 با گرافيك آنبورد ATHi hd 4200 با 128 مگ رم كه تا 640 مگ هم شير ميكنه حدود 100 تومنه پردازنده AMD 620 حدود 100 تومنه رم هم مثل بالا.
گذشت اون زمان الان AMD 620 بسيار خنك و كم مصرف تر از Corei5 750 هستمخصوصا توان مصرفی فوق العاده بیشتری دارن
Last edited: