• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از xPlod :
چه عجب، بالاخره يكي اين جسارت رو داشت كه پورت پارالل رو حذف كنه:

nF4_SLi_D_B&A1.jpg
این جور تغییرات معمولا خیلی طول می کشه تا جابیفته .یادمه چند سال پیش ABIT یه مادربرد واسه سوکت A زده بود که حتی PS2 هم نداشت !
ولی فکر نمی کنم به این زودی یه همچین تغییراتی رو بقیه سازنده ها ( حتی خود DFI هم تو بقیه تولیداتش) اعمال کنن.

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي خواستم بدونم (لطفا)اين مادربورد هاي EPOX كه واسه AMD هست چه جوريه(قيمت و كيفيت و ...)

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
قبلا در بخش مادربرد بحث شده ، يه سري به اونجا بزن ، ولي مختصر مفيد : كيفيتشون خوبه ،‌ قيمتشون احتمالا گرون تر از معموله و جنس هاشون هم فكر كنم خيلي نيست ( مدلهاي محدودي در بازار هست )

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
البته مادربوردهاي بدي نيستند ولي در كل كه حساب كنيم من
Asus
ABIT
يا
MSI
رو توصيه مي كنم كه اولي رو خيلي بشتر (شرايط گارانتي پايداري و....؛)؛
ضمنا اين مادربورد ايپكس نسبت به مادربوردهاي متفرقه و نه چندان معروف مثل
Shuttle
Iwill
Jetway
ASrock
DFI
Chaintech
و .... بهتره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از davood3d :
Asus
ABIT
يا
MSI
Shuttle
Iwill
Jetway
ASrock
DFI
Chaintech
و .... بهتره
نمي دونم اين تاپيك چقدر زنده ميمونه، ولي داود جان، توي ليست مادربردهاي متفرقه ات يه تجديد نظري بكن!

bigfoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davood3d :
Asus
ABIT
يا
MSI
Shuttle
Iwill
Jetway
ASrock
DFI
Chaintech
و .... بهتره
shuttle معروف نيست؟ :eek:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
داوود جان ، اين طوري كه نمي شه بردها رو دسته بندي كرد رفيق ،‌يه حالي به همه دادي :blink:
, ASRock, Shuttle , jetway‌شايد خيلي مطرح نباشن و گرد و خاك چنداني نكن ( كه البته اگه سري 939 shuttle رو ببينين اين حرف رو نمي زنين ) ولي در مورد DFI , Chaintech ‌خيلي بي انصافي ، مخصوصا DFI .

يه توصيه كلي به رفقا ، اول ببينيد چه نوع سيستمي مي خواين ( نوع پردازنده و شركتش ) بعد چقدر بودجه در اختيار دارين ،‌بعد براي چه مصرفي مي خواين ( يه برد عملكرد معمول خيلي خوبي داره ، يكي براي overclock‌خوبه و... ) بعد بررسي كنيد كه در حال حاضر برد كدوم بردساز بهتره . در يه سري ممكنه MSI‌جلوتر باشه ، يه دفعه Asus يه دفعه Gigabyte‌ و.....

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
البته دوستان من اين حرف رو از خودم نگفتم
مي دونيد كه اگه بازار جهاني رو ملاك بگيريم براي اينگه ببينيم كدوم محصول بيشتر فروش داشته اصلا ملاك درستي نيست مثلا اكثرا اينتل مي خرن كه مي دونيد اگه بدونن اي ام دي چيه به اين شدت سراغ اينتل نمي رن قضيه ي سلرون اينتل و سمپرون اي ام دي هم همينطوره

ولي در مورد نظر سنجي هاي سايتهاي سخت افزاري تقريبا ميشه گفت كه اونايي كه تو نظر سنجي برتر هستند بهترين هستند چون بالاخره اونايي كه ميان توي اين سايتها به قول محمد جان قبل از خريد خوب تحقيق مي كنن مثل اعضاي همين بخش و به طور كامل بنچهاي سخت افزاري رو مي بينن
مثلا
توي اكثر سايتهاي سخت افزاري من ديدم
,MSI, Asus
توي نظر سنجي مادربوردها اولند كه همه مي دونيد در واقعيت هم همينطور
يا هميشه سي پي يو سمپرون رو به سلرون ترجيح دادن برخلاف بازار جهاني و همه ميدونيد چقدر تفاوتش با سلرون زياده

من هم اين دسته بندي رو بر اساس همين نظر سنجي ها گفتم كه كسايي كه
Epox
استفاده مي كردن بيشتر از مواردي بود كه من توي نامه ي قبليم گفتم
اين مال سايت
X-bitlabs
يعني من توي نظر سنجي هاي اين سايتها قطعاتي رو كه به نظرم بهترين بودن هميشه اول ديدم

حالا البته من فكر كنم ملاكي كه من براي خريد گذاشتم درست هستش تا نظر دوستان چي باشه

با تشكر از همه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اي بابا داوود جان شما يه سر به بنچ ماركهايي كه همين جكيه عزيز گذاشته بزني كاملا مي فهمي كه حداقل Dfi جزو اون متفرقه ها نيست :)
تازه برهاي مثل گيگا رو هم فراموش كردي .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
داوود جان اتفاقا در همون سايت xbitlabs براي يكي از reviewi هايي كه در مورد Overclock‌نوشته از مادربرد epox‌ استفاده كرده و خيلي هم ازش تعريف كرده .
و جدول زير رو هم بعنوان نمونه ديگري از همين سايت مي ذارم ، كه به وضوح مشخص است كه abit , dfi در اين مثال از asus , msi‌ برتر هستن :

compare%20-%20m.b.JPG

از اين قبيل مثال ها و نمونه ها زياده ، من طرفدار شركت خاصي نيستم و اتفاقا از msi‌ ها خيلي خوشم مياد ، ولي هميشه روي يك نكته تاكيد دارم و اون هم رعايت انصافه . دسته بندي شما خيلي منصفانه نبود رفيق ، يه كنم مهربونتر باش :happy:

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از Jacky :
داوود جان اتفاقا در همون سايت xbitlabs براي يكي از reviewi هايي كه در مورد Overclock‌نوشته از مادربرد epox‌ استفاده كرده و خيلي هم ازش تعريف كرده .
و جدول زير رو هم بعنوان نمونه ديگري از همين سايت مي ذارم ، كه به وضوح مشخص است كه abit , dfi در اين مثال از asus , msi‌ برتر هستن :

compare%20-%20m.b.JPG

از اين قبيل مثال ها و نمونه ها زياده ، من طرفدار شركت خاصي نيستم و اتفاقا از msi‌ ها خيلي خوشم مياد ، ولي هميشه روي يك نكته تاكيد دارم و اون هم رعايت انصافه . دسته بندي شما خيلي منصفانه نبود رفيق ، يه كنم مهربونتر باش :happy:

ما مخلص شما هم هستيم

من شايد با عجله دسته بندي كرده باشم
:)

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
بچه ها من 2تا سوال داشتم
من رم دي دي آر 1 و دي دي آر 2 رو كه ديدم پينهاشون كه به مادربورد مي خوره عين هم بود مي خواستم بدونم آيا ميشه به مادربوردي كه دي دي آر 1ساپورت ميكنه رم دي دي آر 2 وصل كرد؟ حتي شده با آپديت كردن بايوس؟

دوم اينكه توي مادربوردهايي كه جديداٌ ساخته شده و از
SATA
پشتيباني مي كنن آيا ميشه هارد و سي دي رام
ATA
زد؟ يعني اصلا از
SATA
استفاده نكنيم و به جاش از 4تا
ATA
استفاده كنيم؟دوتا براي سي دي رام و رايتر و دوتا هم براي دوتا هارد؟

مرسي

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از davood3d :
بچه ها من 2تا سوال داشتم
من رم دي دي آر 1 و دي دي آر 2 رو كه ديدم پينهاشون كه به مادربورد مي خوره عين هم بود مي خواستم بدونم آيا ميشه به مادربوردي كه دي دي آر 1ساپورت ميكنه رم دي دي آر 2 وصل كرد؟ حتي شده با آپديت كردن بايوس؟

دوم اينكه توي مادربوردهايي كه جديداٌ ساخته شده و از
SATA
پشتيباني مي كنن آيا ميشه هارد و سي دي رام
ATA
زد؟ يعني اصلا از
SATA
استفاده نكنيم و به جاش از 4تا
ATA
استفاده كنيم؟دوتا براي سي دي رام و رايتر و دوتا هم براي دوتا هارد؟

مرسي
جواب سوال اول نه رمهای DDR فکر کنم 168 پین دارن ولی DDR2 باید 240 پین باشه .
جواب سوال دوم هم مثبته!

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
در تاييد حر فهاي Pay عزيز ، اين هم دو تا ram كه هر دو PC4200 هستن و هر دو مال شركت OCZ هستن

PC24200PF.jpg
PC4200copperPF.jpg

ocz-ddr2.JPG
ocz-ddr1.JPG

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
ممنون از جوابهايت جكي جان
من سه سوال ديگه هم داشتم اينكه اين
CL 3-4-4-8
يا موارد مشابه اون كه توي مشخصات رم مي نويسن چيه؟و اگر اين اعداد بزرگتر باشن كارايي بهتره يا اينكه كوچكتر باشن؟
يه چيز ديگه اينكه منظور از
Unbuffered
چيه؟
و آخر اينكه آيا موقع خريد رم توجه به ولتاژش مهمه يا نه؟
مرسي

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از davood3d :
سلام
ممنون از جوابهايت جكي جان
من سه سوال ديگه هم داشتم اينكه اين
CL 3-4-4-8
يا موارد مشابه اون كه توي مشخصات رم مي نويسن چيه؟و اگر اين اعداد بزرگتر باشن كارايي بهتره يا اينكه كوچكتر باشن؟
يه چيز ديگه اينكه منظور از
Unbuffered
چيه؟
و آخر اينكه آيا موقع خريد رم توجه به ولتاژش مهمه يا نه؟
مرسي

اي بابا كسي نبود جواب ما رو بده؟؟؟

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
CL هر قدر کمتر باشه بهتره ( این اعداد نشان دهنده تعداد پالسهای ساعت برای دسترسی به حافظه هستش هر کدوم هم مال یه مرحله از این کاره)
ضمنا همه رمهایی که تو سیستم های خونگی استفاده می شه Unbuffered هستن و رمهایی که تو سرور ها استفاده می شن بهشون ECC میگن که قیمت خیلی بیشتری دارن ولی خاطای کمتری!

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
به نقل از pay :
CL هر قدر کمتر باشه بهتره ( این اعداد نشان دهنده تعداد پالسهای ساعت برای دسترسی به حافظه هستش هر کدوم هم مال یه مرحله از این کاره)
ضمنا همه رمهایی که تو سیستم های خونگی استفاده می شه Unbuffered هستن و رمهایی که تو سرور ها استفاده می شن بهشون ECC میگن که قیمت خیلی بیشتری دارن ولی خاطای کمتری!

متشكر و ممنون
:)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوستان اين خبر درسته كه amd فقط تا اواسط 2005 سوكت 754 رو مي سازه ، و از اون به بعد فقط 939 توليد مي كنه ؟

كسي جايي خونده ؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Jacky :
دوستان اين خبر درسته كه amd فقط تا اواسط 2005 سوكت 754 رو مي سازه ، و از اون به بعد فقط 939 توليد مي كنه ؟

كسي جايي خونده ؟

AMD's roadmap for 2005

amd_screen001.jpg

بالا