سلام
خوب به نظرم ديگه بايد انتخاب كنم.در مورد PCIe فكر كنم ميتونم ازش بگذرم چون كارت خوبي زير 100 تومن نميتونم داشته باشم.
Xplod عزيز.من بيشتر از دست خودم عصبانيم كه نميتونم انتخاب كنم وگرنه اينجا هر كي تونسته كمكم كرده تا حالا. استدلالت به نظرم منطقيه.در مورد مقايسه اي كه كردي در مورد اين دو سيستمي كه گفتي دقيقا همين دو رو بايد با هم مقايسه كرد؟منظورم اينه كه اتلون3000 رو با 530 اينتل بايد مقايسه كرد؟چون من از كلاك amd چيزي سرم نميشه!
آقاي جكي عزيز ممنون ولي فكر كنم حالا كه ميتونم 850 تا 900 خرج كنم بهتره برم سراغ 939 .چون اين سيستم احتمالا تا 5 سال دست نميخوره و سيستم شخصي خودم نيست.موافقيد؟
چون اين سيستم شخصي خودم نيست و تجربشو نداشتم نميخواستم AMD بگيرم.ولي اگه براي خودمو ميخواستم ارتقا بدم از اول ميرفتم سراغ اتلون.اما انگار نميشه تو اين مورد هم به اتلون فكر نكرد.اين سيستم به طور متوسط روزي 10 ساعت روشن خواهد بود و بيشتر براي اينترنت و فيلم و بازيهاي نه چندان جديد و با گرافيك بالا ازش استفاده خواهد شد با اين حساب به نظر شما با كل اين چيزايي كه گفتم كدوم سيستم كارايي بالاتري داره و ديرتر دچار مشكل ميشه؟
CPU :athlon 64 3000 or 3200 939
MB: abit av8
VGA:radeon 9550
CPU:intel p4 530
MB:asus P5GD1
VGA:5300 xt
بعد جوابتون ديگه ميرم ميگيرم

.يعني يكشنبه يا دوشنبه.در مورد مادر برد 939 تو همين حدود قيمتي ابيت بهترين انتخابه يا انتخاب ديگه اي هم دارم.آقاي جكي لطفا شما هم جواب بديد.
بعد اين نوعش با عاديش چه فرقي داره؟AV8-3rd Eye
در مورد رم هم اين مدلهاي performance or premium به خريد منم مربوط ميشه؟
فكرشم نميكردم برم سراغ اتلون. :blink:
xplod نوشته شما خيلي كمكم كرد.ممنون.