مرسی
اما مسکه در دو نوع 512 و 128 L2 cache هست.
قیمت هرکدوم چند هست ؟ اگر خودت فروشگاه داری بیام پیشه خودت.
دوست عزيز اون فقط يك مدل داره و قيمتش هم 120 اگه هم 3000 بخواي قيمتش 135 است .به نقل از shahramcat :مرسی
به نقل از xPlod :آخرين خبر من در مورد مادربردهاي جديد AMD اينه:
- شاب، AX8 رو آورده ولي فعلا توزيع نمي كنه.
البته گوش همه ما از اين وعده هاي سر خرمن پره...![]()
به نقل از rax :البته در مورد اين سيستم اگه رم مشگل داشته باشه نبايد بشه ويندوز نصب كرد.
ولي اگه دماي CPU و همونطور كه HWT جان گفت كابلها رو چك كني بدك نيست.
عزيزم من چي گفتم كه شما يك همچين برداشتي كردي !!! :blink:به نقل از shahramcat :سلام دوباره
با در نظر گرفتن بودجه خودم و راهنمایی آقا جکی 2 مد ل مادربورد برای سی پی یو اتلون 64 با سوکت 754 انتخاب کردم. یکی گیگابایت مدل GA-K8NS با چیپست NF3 250 و یکیMSI K8T NEO . حالا به نظره شما کدوم رو بگیرم ؟
به نقل از لقمان :To rax
با تشكر از اظهار لطف شما و ساير دوستان وظيفه خود ميدانم به اطلاعيتان برسانم كه نتيجه تعويض و تست هر يك از قطعات اين شد كه اشكال ريست شدن ماي سيستم هنگام بالا آمدن اكس پي در سي پي يو سلرون دي 2.4 آن ميباشد كه دماي سي پي يو تا 59 درجه در ستآپ ديده ميشود و احتمالا كانفليكت ديگري با اكس پي دارد كه با تعويض سي پي يو ديگر مشكل ريست شدن را نداشته . لطفا در مورد راه حل هاي موجود اظهار نظر نماييد. ل
اس دی رمه یا دی دی رم؟به نقل از electronic :دوستان سلام....
مي خواستم بدونم براي ارتقاي حافظه ي سيستمي با مشخصات زير چه مقدار رم و با چه ماركي پيشنهاد مي كنيد
CPU Intel P4 1.6 GHZ
RAM 128 MB Microtech
در ضمن مي خواستم بدونم براي ارتقا بايد از همون مارك قبلي استفاده كنم يا اينكه مي شه رم هاي مختلف رو كنار هم چيد. در حال حاضر هم از سه شكاف توسعه ي موجود روي بورد اصلي دو تاش خاليه.