بابك خان سلام عرض شد !
از شما بعيده كه اينقدر زود قضاوت كنيد . من به قدر رفع نياز از كامپيوتر و نرم و سختش سرم ميشه كه كلاه سرم نره ! در ضمن چند تا آشناي اين كاره هم دارم كه مغازه دارن و ميتونم باهاشون مشورت كنم . ولي اين فرومو انتخاب كردم تا نظر چند نفر ديگه رو هم جمع كنم و راحت تر تصميم بگيرم . اينم كه ليست مورد نظر خودمو وارد نكردم براي اين بود كه نظرات دوستان رو تحت تاثير حرف خودم قرار ندم و بتونم نظر واقعي شونو بگيرم . حالا كه فهميدي ح
اما بگذريم ... حالا كه مغلوم شد ما گاگول نيستيم و پستمون هم سركاري نيست ؛ معرفتي كنيد و ما رو راهنمايي كنيد .
حالا اگه نظرمو تغيير بدم و قرار به cpu اينتل بشه ، با همين بودجه و سطح انتظارات ، بابك خان شما چه تركيبي رو پيشنهاد مي كني ؟
1) سقف قيمت 800 هزار تومان
2) cpu : حتما اي ام دي باشه و ترجيحا دو هسته اي با
فركانس هرچه بالاتر3)
مادربورد : مدل خاصي مد نظرم نيست !
فقط اينكه رم ddr2 رو ساپورت كنه و بهترين تطبيق رو با سي پي يو داشته باشه !
4)
رم 2 گيگ + هارد 1 ترا ساتا + گرافيك 1 گيگ
این مشخصاتی هست که شما درخواست کردید!
دلیل من برای حرفم که گفتم شما زیاد از سخت افزار سر در نمیارید اینها هست:
1: میتونم پردازنده ای نشونتون بدم با فرکانس برابر و تعداد هسته برابر و میزان کش برابر!
مثلا E6850 با i3 540 ! هر دو دو هسته ای هستند، هر دو 4مگ کش دارند، هر دو فرکانس 3GHz دارند، ولی اختلاف قدرت 56% هم دارند! یعنی i3 540 پردازنده یا مشخصات مشابه رو با اختلاف 55 56% شکست میده!
2: عزیز DDR2 از رده خارج شده دیگه! تقریبا 1 2 سالی هست که DDR3 اومده!
4:با رم 2گیگ شما نمیتونید درست ویندوز 7 رو ران کنید! در بازی ها به مشکل میخورید! نمیتونید چند برنامه رو با هم اجرا کنید! حداقل 4 گیگ رم برای کامپیوتری در این سطح نیاز هست! هارد ساتا مال قرن پیش بود! ساتا2 و حالا ساتا 3 اومده! گرافیک 1 گیگ؟ گرافیکی هست 1 گیگ بقیمت 70 80 تومن! گرافیکی هم هست با همون 1 گیگ 300 400 تومن!
حالا متوجه شدید چرا گفتم زیاد سردر نمیارید!
حالا اگه از من میپرسید:
گرافیک یک گیگ SAPPHIRE HD 4350 1GB حدود 60 تومن!
ولی اگه از من میپرسید SAPPHIRE HD 4670 1GB حدود 90 95 تومن! بالایی رو به عنوان میان وعده نوش جان میکنه!
پردازنده Intel Core i5 750 @ 2.67GHz حدود 220 تومن 4 هسته ای هست!
مادربورد GIGABYTE - H57M-USB3 حدود 180 تومن!
رم GEIL Dual Channel DDR3 1333mhz 2x1GB حدود 70 تومن! یا 2 تا Patriot ddr3- 2GB - 1333mhz بخر حدود 110 115 تومن جفتش!
پاور GREEN - GP535A حدود 55 57 تومن!
هارد Western Digital - SATA 2 - 500GB حدود 53 55 تومن! سری آبی! اگه خواستی 2 تا بخر! بنظر من 2 تا هارد بهتر از یک هارد هست!
اینا حدود 700 تومن میشه، با 100 باقی مونده هم کیس و لوازم مورد نیاز رو بخرید!