حدود قیمت مدنظرتون چقدر هست ؟ اینجوری راحتر میشه کمک کرد.
براي هر كدوم تا 100
فقط به نظرت تعداد هسته ها از فركانس سي پي يو مهمتره؟
البته من كار گرافيكي انجام نميدم
حدود قیمت مدنظرتون چقدر هست ؟ اینجوری راحتر میشه کمک کرد.
بستگی به کارت داره . فعلا فرکانس نقش زیادی رو تو متوسط نرم افزارها انجام میده . اما هر چی نرم افزارها قوی تر میشند معمولا همزمان با فرکانس هسته رو هم درگیر میکنند . کلا هر چی جلوتر میریم اهمیت هسته ها داره زیادتر میشه.براي هر كدوم تا 100
فقط به نظرت تعداد هسته ها از فركانس سي پي يو مهمتره؟
البته من كار گرافيكي انجام نميدم
بستگی به کارت داره . فعلا فرکانس نقش زیادی رو تو متوسط نرم افزارها انجام میده . اما هر چی نرم افزارها قوی تر میشند معمولا همزمان با فرکانس هسته رو هم درگیر میکنند . کلا هر چی جلوتر میریم اهمیت هسته ها داره زیادتر میشه.
من جای شما باشم با 100 تومن 640 X4 از اتلون 2 رو میگیریم با یک مادربرد مثل Asrock 770DE3l با قیمت 68 و یا Biostar a770e3 با قیمت 67 و اگر علاقه مندید هزینه ی بالاتری بکنید Asrock 770 Extreme 3 با قیمت 98 تومن یا MSI 870-C45 (که چیپش 770 ه ) - تا 100 تومن گزینه های خوبی هستن . برند Asus , گیگا هم هستند اما خوب از 100 تومن بالاترند و ضمن اینکه امکانات ازراکه رو هم ندارند.
اگر هم بودجه رو بکنی تا 115 گزینه Asrock 870 Extreme 3 گزینه ی خوبیه . تا 135 هم Asus M4A88TD-M/USB3 گزینه هایی هستند که دارید.
اینتل با این بودجه ی شما همخونی نداره . مگر بخوای بری سراغ سوکت Lga 775 که اونم منقرض شده است و اصلا صرف نداره.در مورد اينتل چطور؟
پيشنهاد شما چيه؟
دوست من اسپم نکنهمين كه استاد گفت انجام بده حاجي از استادين علوم كامپيوتره كارش خيلي درسته .
یه تاپیک باز کنید و هزینه اتون رو تو عنوانش بنویسید بهتره . من درخدمتم .سلام ، امیدوارم حال همگی خوب باشه .
من سیستمی میخوام بردارم حدود 800 البته بدون مانیتور ولی میخوام واسه بازی های خفن هم جواب بده .
من ضمن عذر خواهی ازتون که وقت میذارید و جواب میدین که چه سیستمی بردارم ، بینهایتاز شما سپاسگذارم .
![]()
Asrock 870 Extreme 3سلام ، امیدوارم حال همگی خوب باشه .
من سیستمی میخوام بردارم حدود 800 البته بدون مانیتور ولی میخوام واسه بازی های خفن هم جواب بده .
من ضمن عذر خواهی ازتون که وقت میذارید و جواب میدین که چه سیستمی بردارم ، بینهایتاز شما سپاسگذارم .
![]()
تا وقتي برند ها و شركتهاي با پدر و مادر هستند سراغ اين ازراك نرو
تا وقتي برند ها و شركتهاي با پدر و مادر هستند سراغ اين ازراك نرو
نه فاکسکان که از Asus هم بهتره . یه چی میگی شماها.احتمالا منظورتون فاکسکان هست![]()
گرافیک انبرد نداشته باشه میتونی Asrock 770 Extreme 3 , 870 Extreme 3 رو با اختلاف 20 تومن تهیه کنی.سلام
دوستان اين usb 3 داستانش چه جوريه؟! آيا داشتنش تو مادربورد ممكنه به كارمون بياد؟ من يه مادربورد برايAM3 - Phenom II X2 555 ميخوام كه usb 3 ساپورت كنه و گرافيك آنبورد نداشته باشه،حدود100 تا 120 تومن باشه؟