گرافیک انبرد نداشته باشه میتونی Asrock 770 Extreme 3 , 870 Extreme 3 رو با اختلاف 20 تومن تهیه کنی.
Msi 870A-G54 هم هست که حدود 130 قیمتشه.
اين مدلا كه فرمودين فكر كنم hdmi و dvi نداشته باشه؟
گرافیک انبرد نداشته باشه میتونی Asrock 770 Extreme 3 , 870 Extreme 3 رو با اختلاف 20 تومن تهیه کنی.
Msi 870A-G54 هم هست که حدود 130 قیمتشه.
دوست عزیز وقتی گرافیک انبرد نداره اینا رو میخواد چکار؟:|اين مدلا كه فرمودين فكر كنم hdmi و dvi نداشته باشه؟
نه وقتی گرافیکی رو برد وجود نداره معنیش اینه که خروجی تصویری هم نیاز نداره.ببخشيد آخه من زياد وارد نيستم به قضيه!پس يعني اگه مادربود گرافيك آنبورد نداشته باشه به اينا نياز نداره ديگه،پس كارت گرافيكي كه خودمون رو مادربورد ميندازيم بايد hdmi و اينا رو داشته باشه؟
مرسي
کدوم مدلش مد نظرتونه ؟
خوب من تو بازار لااقل Phenom II x3 رو ندیدم . واسه همین دارم میپرسم شما کجا دیدید همچین چیزی رو؟همونطور که گفتم این سه تا :
AMD Phenom II X3
AMD Athlon II X4 640
AMD Athlon II X3 440
مدلش هم شما فرض کنید هر سه با یه فرکانس کاری هستند. مثلاً 2.8، تا بشه بهتر قضاوت کنیم
خودم نظرم روی X4 هست ولی از نظر کش هم نمیتونم از Phenom II x3 بگذرم
به نظر شما کدوم بازی را روون تر میکنه ؟
خیلی جاها شنیدم که الان بازی ها از 4 هسته استفاده نمیکنند و کش مهمتره
یعنی چی میخوای عوض کنی ؟ بودجه ات چقدره . cpu قبلیت چی بوده ؟ چرا میخوای عوض کنی؟سلام به همگی من می خوام cpu کامپیوترم رو عوض کنم کسی می تونه کمکم کنه؟
یعنی چی میخوای عوض کنی ؟ بودجه ات چقدره . cpu قبلیت چی بوده ؟ چرا میخوای عوض کنی؟
به نظرم ارتقای تنها پردازنده اصلا به صرفه شما نیست . بهتره کلا پلتفرم رو عوض کنید . شاید یکم هزینه بیشتری نیاز باشه اما کاملا ارزشش رو داره.خوب فکر میکنمو کارایییش اومده پایین. بردم asrock 4dualcore vsta هستش (lga775) و میتونم تا 150000 تومن هزینه کنم.
ram 2g
cpu pentium4 3.6GHz
VGA 9500GT 1g
ببین بحث Performance ه .
اون پردازنده در زمان خودش مورد خوبی بوده . ولی هزینه ای در حدود 120 تا 150 تومن برای این پردازنده در زمان حال یعنی 2011 یعنی اتلاف پول مگر در شرایطی که واقعا چاره ای نباشه.
شما مشخص کنید که اول با سیستم چکاری میخواین انجام بدید.
بعد CPuz رو دانلود کنید و دقیقا مدل پردازنده اتون رو مشخص کنید . لینک مادربرتون رو هم بدید ببینیم چقدر جای کار داره . ضمن اینکه حداکثر بودجه ای که میتونید برای یک ارتقا در نظر بگیرید هم بفرمائید تا بریم سراغ باقی مسائل.
خوب میخوایم ببینیم مثلا اگر یک نمونه Phenom II یا Athlon x3 جایگزینش کنیم چقدر تفاوت کارایی داره با الان . اصلا ارزش 250 تومن رو داره یا نه.معظرت می خوام میشه بگید چرا مدل دقیق cpu اینقدر مهمه؟
تا جایی که من میدونم intel pentium4 3.6GHz 2mcash با تکنولوژی ht