• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان
بالاخره بعد از کلی تحقیق در ماشینهای شاسی بلند قرار شد که یا پاترول دودر بگیرم و یا پاجرو.
حالا نتیجه رو اینجا میگم، لطفا اگر نظری دارید بگین.
حالا چرا پاترول؟
شما با سرمايه اي كه ذاريد ميتونيد ماشين خيلي بهتر بگيريد ...
پاترول ديگه خيلي قديميه ...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حالا چرا پاترول؟
شما با سرمايه اي كه ذاريد ميتونيد ماشين خيلي بهتر بگيريد ...
پاترول ديگه خيلي قديميه ...

آقا خیلی کلی گفتی ، خب ماشینایی که میگی رو میتونی اینجا بگی؟

من چند وقتیه این کرم افتاده توی سرم که یک کورسا فنی سالم رو با اتاق داغون بخرم بدم صافکاری دوستان بعد یه رنگ قرمز ماتیکی خوشگل بزنم روش. به نظر شما این کار عاقلانست؟

البته با کسب اجازه از آقای تهرانی.

خواهش می کنم دوست عزیز.
من دیروز رفتم پارکینگهای طرشت یه گشتی زدم، یه تویوتا لند کروز بود 2006 چپی می گفت 26 میلیون، به یکی از دوستان که از دبی جنس میاره تماس گرفتم با اس ام اس(طلایی) گفتم اتاق فابریک رنگ فول تجهیزات لند کروز 2006 چند گفتن؟ 35 میلیون + 2.5 نصب و کارهای اداری (تعویض شماره اطاق و شماره شاسی و ....) که میشه 63.500 بعد یک لند کروز دسته 2 تو همشهری بود مشکی میگفت 64 میلیون!!! برا همین فهمیدم مفت نمی ارزه تا وقتی دست دو رو میشه گرفت خرید تصادفی و درست کردنش مسخره است.

Last edited by a moderator:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اینم یک سری اطلاعلات برای دوستان:

بازسازی تخصصی خودروهای تصادفی با قطعات فابریک نو و استوک اروپایی-کره ای و ژاپنی >>با پایین ترین هزینه<<

قبول سفارش اتاق کامل-قطعات بدنه-درب کامل-موتور کامل و...(206-323-موسو-کوراندو-زانتیا-ماکسیما-مگان ) و >> کلیه خودروهای وارداتی<< از دبی

*کلیه قطعات اورجینال و همراه رنگ فابریک(همرنگ) می باشد.
*قطعات بی رنگ(با استر) نیز موجود است. >>با قیمتی پایین تر از بازار و نمایندگی تهران<<
--------------------------------------------------------------
>>کلیه سفارشات ازنمایندگی اصلی شرکت های خودرو سازی واقع در ا م ا ر ا ت تهیه می شود.<<
>>سفارشات بسته به مورد 3 تا 10 روزه تحویل داده می شود.<<
-------
همراه: رضایی 09351662213/ طلایی 09125496144
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اتومبیل شدید خورده و حتی کاملا سوخته مدل بالا(2005-1384به بالا) را نیز با قطعات فابریک و کمترین هزینه بازسازی می کنیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
صافکاری بدون ریزش رنگ
پولیش کاری و نقاشی با خشک کن(کوره ای)
شاسی کشی با دستگاه
>>توسط متخصص با سابقه 30 ساله و کمترین اجرت<< زینلی 09195370932
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آدرس کارگاه صافکاری :تهران-اتوبان همت غرب - بعد از چهار راه جنت اباد-خروجی کن-گاراژ رحیمی -خدمات اتومبیل زینلی
ساعت کار صافکاری 8.30 الی 6.30 بعد از ظهر
>>برای رزرو صافکاری و سفارش قطعات لطفا با هماهنگی قبلی مراجعه نمایید.<<
تلفن:44733428-021 رضایی
همراه: رضایی 09351662213/ طلایی 09125496144
تماس:8 صبح الی 12 شب

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
1053-01-844724642-bmw.jpg

1053-01-844724642-bmw2.jpg

قیمت 58 میلیون--مدل 2009--325i
که قیمت سالم آن 115 میلیون است.
1053-01-844724642-3907092009216.jpg

این BMW را با قطعات بدنه فابریک همرنگ به قیمت حدود 19 میلیون بازسازی میکنیم.
هزینه بازسازی با قطعات بدنه بدون رنگ(خام) بسیار پایین تر هم می
شود.
**فقط یک مثال بود**
هزینه ها بستگی به موجودی انبار و رنگ و نوع خودرو دارد.
(این اطلاعات از سایت دیگری کپی شده است)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان من خودم 2 روز پیش این اطلاعات رو دیدم و شخصا با آقای طلایی صحبت نکردم ولی به صورت اس ام اس بود ارتباط که ایشون هم هر سوالی پرسیدم لطف کردن و جواب دادن ( شناختی ندارم)

لینک اطلاعات رو میگذارم که خودتون هم مطالعه کنید:http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=31466

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یا نیسان پیکاپ میگیرم صفر که یکی از بچه ها گفت پشتشو سرب مبریزم که چپ نکنی.

یا رونیز دست دو

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
الان با یکی که رونیز داره صحبت کردم، گفت رونیز نخر آشغاله!!!!
باکش 50 لیتر بیشتر جا نداره ، مصرفشم 100 ، 15 هستش!!!
کسی میدونه راسته یا نه ؟ یا کسی اطلاعاتی نداره؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان پاجرو 92 دو در هم پیشنهاد شده!
کسی اینو نظر نداره؟

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
آیا پژو RD صفر بخرم خوبه قیمت صفر و کار کرده چنده؟
اگر صفرش تو بازار باشه؟

6 تومن پول دارم

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
امروز تو اتوبان یک اتفاق بسیار مهیب افتاد که خدارو شکر کوچکترین تلفاتی نداشت ولی دلیلش هنوز مبهمه

ماشینمون پرشیا بود (فکر کنم مدل 85 یا 86) راننده هم از دوستان هست که سالهاست رانندس

سرعتمون بین 120 تا 140 متغیر بود که یکدفعه دیدیم ماشینها در همون سرعت در حال ترمز هستن. حالا اینکه سرعت ما بالا بود به کنار ولی به علت یک تصادف همه ناگهانی ترمز زده بودن و ما هم با محل اصلی تصادف خیلی فاصله نداشتیم

ولی به هر حال حدود 200-300 متری حداقل فاصلمون با خودروی جلویی بود که فکر کنم برای ترمز کافی بود .
ولی چشمتون روز بد نبینه :eek: یکدفعه دیدیم تا پشت ماشین جلویی که پراید بود رسیدیم و راننده سریع با انحراف به چپ، ماشین رو چند سانتی گارد ریل نگه داشت(همه ی این اتفاق نهایت در عرض 10 ثانیه رخ داد)

دلیل اینکه چرا ترمز نگرفت رو پرسیدیم. با کمال تعجب گفت تا ترمز گرفتم ماشین خاموش شد و اون لحظات آخر دنده رو 2 کرد تا تونست ماشین رو نگه داره و البته چون زمان خاموش بودن فرمون کمی سمت راست بود ، بعد از حرکت مجدد میزان فرمون هم به هم خورده بود

حالا خودش حدس زد شاید خاموش شدن دلیلش سیستم جلوگیری از حریق به علت ترمز ناگهانی بود که باعث شده ماشین خاموش بشه :blink:
من البته خودم همچین سیستمی رو نشنیده بودم. وجود داره؟
اگر دلیل دیگه ای برای این موضوع وجود داره بفرمایید
با تشکر

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
بله چنین سیستمی وجود داره، جلوی اکثر پژو ها میتونین ببینیش

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
واقعا ؟؟؟؟ درسته این که خودش خطر ناکه ؟؟؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
اون سیستم مگه با ضربه عمل نمیکنه؟ ربطی به ترمز کردن نداره که !!!
مگر حسگرش حساس شده باشه که با تکون ترمز عمل کنه.
اون رو گذاشتن واسه اینکه وقتی ماشین تصادف کرد بنزین رو قطع کنه و از اتش سوزی جلوگیری کنه ( البته اگه همون سیستمی باشه که من حدس زدم )

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
خب پس شما میگی این سیستم ماشین رو خاموش میکنه؟
اینطوری که خیلی خطرناکه با سرعت بالا :f34r:

بله، کارکردش هم بسادگی قابل امتحان هست، جلوی ماشین زیر کاپوت، دنبال یه قسمت بگردید که روش رو پلاستیک گوشتی، به رنگ آبی روشن پوشونده باشه و وسطش رو با شستتون که فشار میدین گود باشه، زمانی که ماشین روشنه، یه ضربه به این دکمه بزنین، (نه اینکه بکنیدش ! یه ضربه که باعث لرزش شدید در اون قسمت بشه) بلافاصله برق قطع شده و ماشین خاموش میشه.

والله من تو رانندگی بارها ماشین رو خاموش کردم، اما سرعتم پایین بوده، ترمز و فرمون هر دو سفت میشن، اما تقریبا میشه گفت کارایی مناسبی دارن (تاکید میکنم، سرعت پایین) ؛ در هر حال باید چنین اتفاقاتی رو تجربه کرد تا بشه تصمیم درستی در مواجهه با اونها گرفت...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ممنون از اطلاعات شما
ولی با چیزی که من امشب دیدم اگر دلیلش همین باشه که اصلا به درد سرعت بالا در ترافیک ناگهانی نمیخوره
فقط باید گفت خدا خواست تصادف نشه .خود راننده تا چند ثانیه تو شوک بود
بعد هم میگفت جالبه حتی به گارد ریل هم برخورد نکردیم چه برسه به ماشینهای سمت راست و جلو :D

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سیستم ترمز ماشین با هوایی که در اثر کارکرد موتور فشرده می شه عمل می کنه
پس زمانی که موتور خاموش باشه ابتدا با اون هوای فشرده ی باقیمانده کار می کنه اما بعدش باید نیرویی که از اون طریق تأمین می شد رو با فشار بیشتر به پدال تامین کرد:blink: که غیر ممکنه
اما اگر حتی ماشین خاموش باشه و همچنان تو دنده باشه و در حال حرکت به خاطر حرکت پیستون ها هوا فشرده می شه و ترمز به خوبی کار می کنه:rolleyes:

اون سیستم خاموش کن هم همونطور که دوستان گفتن فقط به ضربه حساسه و البته ممکنه کاراییشو از دست داده باشه و نیاز به تعویض یا تعمیر داشته باشه

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
بنده هم یه مدتیه پراید دارم و همین مشکل رو داره پرایدم.
پراید من clc هست و مشکل اینجور که تعمیرکار میگه از سیستم سی ال سی هست که یک سال شرکت معظم سایپا بر روی پرایدها بست برای پایین آوردن آلایندگی و ... که متاسفانه اکثر پرایدها با این سیستم مشکل بد کار کردن موتور بعد از 20 تا 30 هزار کارکرد رو پیدا میکنند و باید سیستم از دستگاه حذف بشه و لوازم اصلی جاش رو بگیره. حدوده 40 تا 50 هم حدودا خرج داره

1240

Registered User
لایک‌ها
28
هر 2 تاش اشغاله
تازه روا از ار دی هم میگن بدتر شده تازه

یک چیز بزار روش یک پژو مدل پائین بگیر بهتر هست

بالا