سلام
امروز تو اتوبان یک اتفاق بسیار مهیب افتاد که خدارو شکر کوچکترین تلفاتی نداشت ولی دلیلش هنوز مبهمه
ماشینمون پرشیا بود (فکر کنم مدل 85 یا 86) راننده هم از دوستان هست که سالهاست رانندس
سرعتمون بین 120 تا 140 متغیر بود که یکدفعه دیدیم ماشینها در همون سرعت در حال ترمز هستن. حالا اینکه سرعت ما بالا بود به کنار ولی به علت یک تصادف همه ناگهانی ترمز زده بودن و ما هم با محل اصلی تصادف خیلی فاصله نداشتیم
ولی به هر حال حدود 200-300 متری حداقل فاصلمون با خودروی جلویی بود که فکر کنم برای ترمز کافی بود .
ولی چشمتون روز بد نبینه

یکدفعه دیدیم تا پشت ماشین جلویی که پراید بود رسیدیم و راننده سریع با انحراف به چپ، ماشین رو چند سانتی گارد ریل نگه داشت(همه ی این اتفاق نهایت در عرض 10 ثانیه رخ داد)
دلیل اینکه چرا ترمز نگرفت رو پرسیدیم. با کمال تعجب گفت تا ترمز گرفتم ماشین خاموش شد و اون لحظات آخر دنده رو 2 کرد تا تونست ماشین رو نگه داره و البته چون زمان خاموش بودن فرمون کمی سمت راست بود ، بعد از حرکت مجدد میزان فرمون هم به هم خورده بود
حالا خودش حدس زد شاید خاموش شدن دلیلش سیستم جلوگیری از حریق به علت ترمز ناگهانی بود که باعث شده ماشین خاموش بشه :blink:
من البته خودم همچین سیستمی رو نشنیده بودم. وجود داره؟
اگر دلیل دیگه ای برای این موضوع وجود داره بفرمایید
با تشکر