• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون از راهنمایی همه دوستان.

اولش که به طور کلی ریو جزو انتخاب هام نبود و اطلاعاتی در موردش نداشتم، بیشتر به ورنا فکر میکردم ولی چند تا از دوستان ریو رو بهم پیشنهاد کردن و منم دیدم با توجه به کیفیت خوب هر دو خودرو، اینقدر اختلاف قیمت منطقی نیست برای همین تصمیم گرفتم ریو بخرم. فقط مساله تولید قطعاتش تو ایران! یه مقدار دو دلم کرد.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
ال 90 ماشین خوبیه ولی به شدت زشته اگه قیافه ماشین برات اهمیت نداره بخر .

توش هم زشته. تعادلش و فرماندهیش هم که افتضاحه. هزینه تعمیر و نگهداری هم بالا .حیف پول!

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
جدیدا رو نمیدونم ولی قدیمیاش امتحانش خوب پس داده
ماشین به صرفه و خوبیه

.:Ice:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم بدونم این مگان های 1600 ایرانی (25 میلیونی) با 2000 سی سی های خارجکی فرقش کلن در چیه؟ یه بابایی میگفت رو این 1600 ها موتور L90 گذاشتن. درسته؟! اگه نه موتورش چیه؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حجم موتور كه مشخصه فرق ميكنه پس موتور فرق داره. از اينكه موتورش با تندر يكي باشه نميدونم.

اين 2000

megane2000.jpg

اين 1600

مگان 1600
megane1600%20%20in.jpg

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مگان 1600 داخلی شيشه های عقبش برقی نيست ، آينه هاش برقی نيست،پرژکتور های جلوش رو برداشتند،گيربکس 1600 دستی اما 2000 اتومات،تهويه 1600 دستيه اما 2000 اتوماتيکه و...
تا اونجا که ميدونم موتور مگان 1600 ،115 اسب بخار قدرت داره ،اما موتور لوگان 110 ،پس موتور هاشون نبايد يکی باشه.

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مگان 1600 داخلی شيشه های عقبش برقی نيست ، آينه هاش برقی نيست،پرژکتور های جلوش رو برداشتند،گيربکس 1600 دستی اما 2000 اتومات،تهويه 1600 دستيه اما 2000 اتوماتيکه و...
تا اونجا که ميدونم موتور مگان 1600 ،115 اسب بخار قدرت داره ،اما موتور لوگان 110 ،پس موتور هاشون نبايد يکی باشه.

آینه برقی . شیشه عقب برقی ...

مسخره در آورده ایران خودرو ؟ ( یا حالا هرکی ساخته اینو! یا هر متخصص متعهد با سهمیه ! کنکور قبول شده ای که اینو ساخته ! )

bmw مدل 1999 داشتم چند مدتی . یعنی ماشین مدل 10 سال قبل . وقتی میخواستم دنده عقب پارک کنم آینه های بغل خودشون رو با کناره های جاده و جدول و ... تنظیم میکردند تا کناره ها بهتر دیده بشه راحتتر بشه پارک کرد.

یه مدل نیسان داشتم مدل 5 سال قبل ... آینه عقبش دیمر داشت . یعنی ماشین عقبی توی شب نورش زیاد بود این خودش تاریکی آینه رو تنظیم میکرد ...

حالا این 5 سال قبل بوده .. تخفیف ! ...البته پیکان مدل سی سال قبل بابای من هم یک دکمه دستی پست آینه بود میزدیم میگفت این برای شبه اون برای روز ! اگه هنوز هم توی این مگان و فلان مدل همون 30 سال قبل پیکان بابای من باشه که واقعا باید به ماهواره امید شک کرد !

با مهندسی موتور و بدنه و اینها هم کار نداریم . میگیم اینها هم سخته . زوده حالا ! ولی یعنی تا اینها 10 سال دیگه هم میخواند فکر کنند شیشه عقبش با هندل بره بالا پایین یا با دکمه ! شرم آوره !

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آینه برقی . شیشه عقب برقی ...

مسخره در آورده ایران خودرو ؟ ( یا حالا هرکی ساخته اینو! یا هر متخصص متعهد با سهمیه ! کنکور قبول شده ای که اینو ساخته ! )

bmw مدل 1999 داشتم چند مدتی . یعنی ماشین مدل 10 سال قبل . وقتی میخواستم دنده عقب پارک کنم آینه های بغل خودشون رو با کناره های جاده و جدول و ... تنظیم میکردند تا کناره ها بهتر دیده بشه راحتتر بشه پارک کرد.

یه مدل نیسان داشتم مدل 5 سال قبل ... آینه عقبش دیمر داشت . یعنی ماشین عقبی توی شب نورش زیاد بود این خودش تاریکی آینه رو تنظیم میکرد ...

حالا این 5 سال قبل بوده .. تخفیف ! ...البته پیکان مدل سی سال قبل بابای من هم یک دکمه دستی پست آینه بود میزدیم میگفت این برای شبه اون برای روز ! اگه هنوز هم توی این مگان و فلان مدل همون 30 سال قبل پیکان بابای من باشه که واقعا باید به ماهواره امید شک کرد !

با مهندسی موتور و بدنه و اینها هم کار نداریم . میگیم اینها هم سخته . زوده حالا ! ولی یعنی تا اینها 10 سال دیگه هم میخواند فکر کنند شیشه عقبش با هندل بره بالا پایین یا با دکمه ! شرم آوره !

تازه قبل اسم اين مگان اسم رنو هم مياد،بيچاره رنو!!
تازه 1 چيز ديگه هم که يادم رفته بود بگم اينه که پخشش هم کاست هست،فکر کن 25 ميليون ماشين با پخش کاست.
وضع بازار هم طوری هست که حتی با 25 تومان چيز بهتری نميتونی پيدا کنی ،مگر اينکه بری سراغ ماشين ها دست 2.
کلاً صنعت هر ماشينی هم که از کشور های ديگه دست خودرو سازی ايرانی بيافته سرنوشتش همينه.

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تازه قبل اسم اين مگان اسم رنو هم مياد،بيچاره رنو!!
تازه 1 چيز ديگه هم که يادم رفته بود بگم اينه که پخشش هم کاست هست،فکر کن 25 ميليون ماشين با پخش کاست.
وضع بازار هم طوری هست که حتی با 25 تومان چيز بهتری نميتونی پيدا کنی ،مگر اينکه بری سراغ ماشين ها دست 2.
کلاً صنعت هر ماشينی هم که از کشور های ديگه دست خودرو سازی ايرانی بيافته سرنوشتش همينه.

اتفاقا من رو ماشین قبلیم سی دی داشت . سی دی غیر اورجینال توش گذاشتم گویا قطرش کمی کمتر از قطر سیدی اورجینال بوده . رفت اون تو موند . دیگه هم در نیومد . پارسال تاپیکش رو زدم !

همین کاست بهتره . یه آیپاد 80 گیگ آهنگ بگیره . میشه 150 تا دیسک ! آیپاد رو راحت با کاست وصل میکنیم پخش میکنیم! کی جا داره 150 تا سیدی بذاره توی ماشینش ! حالا سرچ آهنگ و ... هم هیچچی!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من از بقیه خبر ندارم ولی ریو ماشین خوبیه
خودم زیاد پشتش نشستم خیلی نرم و استیبل هست و تو سرعتای بالا خیلی راحته
طوری که من 140 داشتم میرفتم تو اتوبان اصلا متوجه نبودم تا وقتی دوربین عکس گرفت فهمیدم :دی
خیلی هم کم مصرفه

البته عرض کردم بقیه رو اطلاعی ندارم شاید بهتر باشن

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون از شما و بقیه دوستان. آخرش هم ریو خریدم، دیروز کارتش اومد و هنوز درست حسابی تستش نکردم. به هرحال دعا کنید چرخش برام بچرخه :lol:
ضمنا در مورد زه درب و سپر هم اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. چی بخرم و از کجا؟ (سایپا زحمت کشیده همه چیزش رو باز کرده و باید جدا خرید!)

ممنون

من از بقیه خبر ندارم ولی ریو ماشین خوبیه
خودم زیاد پشتش نشستم خیلی نرم و استیبل هست و تو سرعتای بالا خیلی راحته
طوری که من 140 داشتم میرفتم تو اتوبان اصلا متوجه نبودم تا وقتی دوربین عکس گرفت فهمیدم :دی
خیلی هم کم مصرفه

البته عرض کردم بقیه رو اطلاعی ندارم شاید بهتر باشن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون از شما و بقیه دوستان. آخرش هم ریو خریدم، دیروز کارتش اومد و هنوز درست حسابی تستش نکردم. به هرحال دعا کنید چرخش برام بچرخه :lol:
ضمنا در مورد زه درب و سپر هم اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. چی بخرم و از کجا؟ (سایپا زحمت کشیده همه چیزش رو باز کرده و باید جدا خرید!)

ممنون
اوه من این تاپیکو کشیدم بالا؟
317gzkj.gif

من از تو لیست پستای جدید باز کردم پس چرا پست قبلی واسه 2 ماه پیشه؟
141fs743150.gif

به هر حال مبارکه
انشاالله که چرخش براتون بچرخه
Laie_68.gif

والا از بحث زه و ... چیزی نمیدونم
ما 2 بار ریو خریدیم ولی چنین مشکلی نداشت

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام دوستان
میخوام برای مصرف خودم ماشین تصادفی بخرم و درستش کنم و سوار شم.
جایی رو میشناسید که تصادفی فروش ها اونجا وایسن و یا اینکه محلی باشه که ماشینهای تصادفی رو برای فروش اونجا بگذارن.
سوال دوم این هست که به نظر شما این کارو اصلا انجام بدم که یه تصادفی بخرم و درستش کنم یا برم دست دوم بخرم بهتره؟
بودجه ام رو پایه های 20 تومن هست ، شما چی پیشنهاد میدید؟

اطلاعات تکمیلی: راستش من یک مزرعه رو در نزدیکی تهران خریداری کردم که چند کیلومتر اولش جاده آسفالته هستش و چند کیلومتر هم جاده خاکی هست که 9 ماه از سال هوای خوبی داره ولی میگن زمستونهای سختی داره اون منطقه، از نظر بودجه من مشکلی ندارم میتونم تا 30 تومن هم ببرم بودجه رو بالا ولی همونطور که عرض کردم این ماشین برای مصرف شخصی هست و من رو باید در زمستون به مزرعه برسونه در واقع این ماشین اگر صفر هم باشه بعد از 3-4 سال باید بره سطل آشغال برای همین نمیخوام پول زیاد بزارم روی ماشین و بیشتر میخوام خرجای جانبی رو که خواهم داشت از این به بعد در مزرعه و در اونجا خرج کنم نه برای ماشین، به همین منظور به فکرم رسیدکه یک پرادو دو در و یا 4 در تصادفی بگیرم (فنی سالم) و ضمن اینکه یه ذره خرجش کنم که صاف و صوف شه هم کارم رو راه بندازه و هم سواری در تهران بده ، یکی از دوستای خودم پاترول 2 در و یا 4 در رو پیشنهاد داد ولی پاترول برای تهران و سواری خانواده ماشین بسیار خشک و یزرگی هستش.

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ب‎نظر من کسی باید این کار رو انجام بده که بودجه‎ش در حد 5 تومن باشه و برای مثال دلش بخواد پراید ِ87 - 86 سوار بشه! شمایی که بودجه‎ت روی پایه‎ی 20م می‎چرخه، اصلا درست نیست که همچین ماشین‎ی بگیرید. برفرض شما یه کمری/ ماکسیمای چپی یا خورده می‎گیری 15 تومن، مقداری هم خرجش می‎کنی و برای استفاده ‎ی شخصیت آماده‎ش می‎کنی. خب.. شما فکر می‎کنی این ماشین مثل روز اولش قرار هست کار کنه؟ خب قطعا خیر! با توجه به قیمت بالای خود ماشین، لوازم یدکی اون هم قیمتش بالاست و هر روزه که یه عیبش بالا بیاد! در کل با همین 20 تومان می‎تونی یه زانتیای مدل 82~83ی بی‎دردسر داشته باشی.
البته اگر بخوای این کار رو ب‎عنوان یه فعالیت اقتصادی! انجام بدی و بعد از تعمیر بفروشی، در صورتی که صافکار/ تعمیرکار/ نقاش آشنا داشته باشی، می‎تونه سود خوبی برات داشته باشه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
براي مصرف شخصي اصلا اينكار رو نكنيد!
كسايي اينكارو ميكنند كه خودشون صافكاري مكانيكي چيزي باشند ماشين رو با هزينه كم جمع ميكنند و ميفروشنش كه يه سودي به جيب بزنن!
شما با 20 تومن ميتوني بري زانتيا تميز يا حتي ماكسيما يا كمري 2006 تميز پپدا كني! بخري حالشو ببري ، چرا ماشين تصادفي!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ب‎نظر من کسی باید این کار رو انجام بده که بودجه‎ش در حد 5 تومن باشه و برای مثال دلش بخواد پراید ِ87 - 86 سوار بشه! شمایی که بودجه‎ت روی پایه‎ی 20م می‎چرخه، اصلا درست نیست که همچین ماشین‎ی بگیرید. برفرض شما یه کمری/ ماکسیمای چپی یا خورده می‎گیری 15 تومن، مقداری هم خرجش می‎کنی و برای استفاده ‎ی شخصیت آماده‎ش می‎کنی. خب.. شما فکر می‎کنی این ماشین مثل روز اولش قرار هست کار کنه؟ خب قطعا خیر! با توجه به قیمت بالای خود ماشین، لوازم یدکی اون هم قیمتش بالاست و هر روزه که یه عیبش بالا بیاد! در کل با همین 20 تومان می‎تونی یه زانتیای مدل 82~83ی بی‎دردسر داشته باشی.
البته اگر بخوای این کار رو ب‎عنوان یه فعالیت اقتصادی! انجام بدی و بعد از تعمیر بفروشی، در صورتی که صافکار/ تعمیرکار/ نقاش آشنا داشته باشی، می‎تونه سود خوبی برات داشته باشه!

اینایی که گفتی دارم آشنا ولی اهل این کار نیستم! جسارتا (کلا عرض می کنم) به نظر من این کار کلاه برداری است و سودشم یک روز گریبانگیر خواهد شد و در جای دیگری 1000 جور دیگه باید خرج بشه خدایی نکرده(موردش رو دیدم)
اتفاقا صافکاری که من میشناسم در اصفهان برادرش نمایندگی و سرویس ایران خودرو داره اونجا و برادر صافکار هم طوری رنگ می کنه که پلیس هر 1 ماه شماره ماشین های دزدی رو میده به ایشون که ببینه این رنگ کرده یا نه!! یعنی پلیس ماشینهایی که ایشون رنگ می کنه رو تشخیص نمیده! خود ایون به من هم گفته اینکارو نکن چون بد می بینی مگر اینکه در زمان فروش بگی تصادفی بوده یا چپی بوده.

به هر حال ممنون از راهنمایی :blush: در تاپیک دیگه خوندم بحث بین ماکسیما و زانتیا رو ، ببینید من ماشینی میخوام که باهاش رم تو جاده های خاکی و گل و شل و در تهران هم سوار شم، شما با این بودجه چی پیشنهاد میکنید، برای این گفتم چپی که مثلا پرادو دو در بگیرم صاف و صوف کنم سوار شم که زمستون هم تو برف بکشه بره این ور اون ور.

ممنون

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب چرا نمیری سمت (suv) شاسی بلند؟
رونیز موسو ویتارا و ... میشه با این پول بخرید!

بالا