جنابه شرایط یکسان ، بحر العلوم ، ایرانی اصیل و آریایی و ... در مورد لفظ افعانی که بکار بردید جوابتون رو نمیدم میذارم پایه شعوره بحث کردنتون
سنتون هم کم نیست بگم به خاطر سنه پایینتونه که اینقدر تند خو هستید
اولا کو که شرایط یکسان ایجاد بشه دوما ازتون سوال پرسیدم که آیا با چشم خودتون ماشین رو روی باسکول بردید یا خیر
من بردم ، پژو پارس با باک پر تازه بعضی از تجهیزاتی از قبیل رویه صندلی و ... حدود 1100 کیلو وحتی کمتر هم هست
حالا پارس با موتور TU5 به خاطر بلوک چدنی مقداری (20 - 30 کیلو) سنگین تر هست
هیچ وقت اون شرایط یکسانی که بخوایم یه تست واقعی انجام بدیم پیش نمیاد ، ماشین هم که از کارخونه در بیاد درست و حسابی راه نمیره که بخوایم مدل های صفرش رو تست کنیم
با این حال من صفره همه این ماشین ها رو تست کردم روی هیچکدومشون هم تعصب ندارم چون همشون یه آشغالن

در 206 و زانتیا و ... هم ماشین های به روزی نیستن و این یه واقعیته با این حال 405 فرمان طلایی برده و برنده رالی داکار بوده

و تونل باد و ضریب درگ و ... هم از خیلی سال پیش و از زمان ساخت اولین هواپیماهای مسافربری و طراحی های حرفه ای ماشین داره اندازه گیری میشه
من حالم خوبه شما حالت خوبه؟!
خوب خدارو شکر که از نزدیک دیدین
سلامه منم بهش برسونین
لازم نیست کسی من رو تایید کنه
شما اگه به جای گذاشتنه این همه علامت سوال فقط واژه Drag coefficient رو برای خودرو مد نظرتون سرچ میکردین به نتیجه میرسیدین
در مورد ضریب درگ اگه تحقیق میکردین میدیدین که ضریب درگ 405 معمولی رو 0.29 اعلام کردن
با این حال اگه 0.31 هم در نظر بگیریم باز وضعیت مناسبی داره حالا شما حساب کنید پارس به دلیل حالت قوسی تره سپر و کاپوت دور از انتظار نیست که حتی ضریب بهتری هم داشته باشه و من رقمه 0.29 رو هم براش دیدم با این حال باید مشابه با 405 یا با اختلاف خیلی کمتر باشه
پژو 206 : 0.33
سیتروئن زانتیا : 0.31
و دوست عزیزم که لوگان رو برتر معرفی کرده بودین
آدم با چشمه خودش هم میتونه تشخیص بده که لوگان یه ماشین کاملا مکعبی هست
با این حال ضریب درگش 0.360 هست
بعدم توی شتابگیری از حالت سکون تا 100 اونم در شرایط یکسان و بدونه باد مخالف آیا واقعا اینقدر ضریب درگ مهم هست برای اینطور خودرو هایی که ضرایب نزدیک بهم دارن؟!
یا سایز رینگ و لاستیک ، نوع گیربکس استفاده شده و ... بیشتر تاثیر گذار هستن؟! .اگه یه خورده تحقیق کنید متوجه میشید گیربکس هایی که ایرانخودرو هر سری میبنده با ضرایب مختلف و فاینال درایو های مختلف هست و شرایط متفاوتی رو ایجاد میکنه . شاید حتی برای 405 بیشتر از 7 - 8 جور ضریب مختلف وجود داشته باشه .
الان خود 206 با سه ای سی یو مختلف روشن شده که 7.4.4 قدیمی از همشون قدرت بیشتری میده .
یا پارس و 405 و ....
من واقعا بحث کردن در مورد ماشین رو دوست دارم ولی بدونه دعوا و توهین و از روی تجربه و اطلاعات مستند
کوچیکه همه دوستان هم هستیم