LambOfChips
Registered User
مبارک باشه!![]()
مجله ماشینی که خریدم رو میگی؟
مبارک باشه!![]()
مجله ماشینی که خریدم رو میگی؟مرسی قربووووون سیبلیات
به نظر من صبر کن یکم.
و البته پیشنهاد میکنم نو بخر. حتی شده پراید.
مبارکهقيمت ماشين حداقل تا 6ماه ديگه همينه
گل سلامت بخر ,خودم فردا دارم ميخرم
sent from my iphone 5s using tapatalk 2
موقعی میخواستم بپیچم دستی رو کشیدم بالا ولی چرخای عقب حرکت کردن و اونجوری میخواستم نشده
دستی کشیدن به راحتی شربت خوردنه فقط دستیت باید قوی باشه تا چرخهای عقب کاملا قفل بشن . وقتی به دور برگردون میرسی همون اول بنداز دنده دو ولی پاتو رو کلاچ بزار رسیدی دور برگردون دستی رو بکش فرمون رو بچرخون تا پشت ماشین چرخید پاتو از رو کلاچ وردار حرکت کن
اینکه میگم بندا دنده دو و پات رو کلاچ باشه برا اینه که ماشین که کامل تاب خورد واینسه و تو همون دستی کشیدن حرکت کنه
من با سایپا زبالم زیاد دستی میکشم
اما یه چیز رو همیشه در نظر بگیر جاهایی که اسفالت موج داره یا خرابی و لبه داره دستی نکش که احتمال داره چپ کنی . بهترین موقع برا دستی کشیدن تو بارونه ای حال میده سر هر پیچ دستی بکشی :happy:
دمت گرم رفیق
فقط ببین سرعت چقدر باشه موقعی میخوام دور بزنم؟
اول دستی رو بکشم یا اول فرمون رو بچرخونم؟ آیا نباس اول فرمون بچرخونم تا ماشین یکم دور ورداره بعدش دستی بکشم تا تهش بخزه؟
نه دادا حواسم به آسفالتای شخمی سطح شهر هست
بیشتر حال میکنم تو دوربرگردونا ته ماشین بخزه خعلی صفا میده:blush:
داداش شوما خودت با چه سرعتی اینکارو میکنی؟سرعتت یه چیز تجربیه خودت باید دستت بیاد اگه سرعتت کم باشه عقب ماشین زیاد نمیچرخه اگه زیاد باشه دیگه زیادی میچرخه و جمع و جور کردنش سخت میشه
همون موقع که فرمونو میچرخونی دستیو بکش دستت هم روی اون دکمه ترمز دستی باشه که قفل نکنه چون همه قشنگیه دستی کشیدن به اینه که ماشین درحالی عقبش میچرخه حرکتشو ادامه بده
کلا دستی کشیدن با ماشینهایی که فاصله محور عقب با جلوشون کمه مثل پراید لذت بخش نیست اما خب وقتی ماشین خوب در دسترس نیست مجبوریم به پرایدمون قناعت کنیم باشد که رستگار شویم :happy:
من خودم چند بار امتحان کردم ولی چون لاستیکا به ف میرفتن بیخیال شدم فقط همینو بگم تمرکز فوق العاده ای میخاد داشته باشی و زمانبندی مناسب که با تمرین به دست میاد
نه تنها لاستیکا بلکه لنت ترمز عقب رینگا و اگر خوش شانس باشی مثل من اکسل عقب به ف میره :دیدستی کشیدن همچین کشکی هم نیس ها ! این بنچ مارکر همچین میگه شربت خوردنه که .........:wacko: من خودم چند بار امتحان کردم ولی چون لاستیکا به ف میرفتن بیخیال شدم فقط همینو بگم تمرکز فوق العاده ای میخاد داشته باشی و زمانبندی مناسب که با تمرین به دست میاد
سرعت از ۳۰ تا میشه برو به بالا برای اینکه بهتر سر بخوری لاستیک های کم اج تر رو بزار عقب کمی هم بادشو زیاد کن که خوب سر بخوره.فقط حواست باشه دیگه با ۸۰ تا بیشتر تو اتوبان با زمین خیس بری احتمال اینکه کنترل فرمون رو از دست بدیو تصادف بکنی تصاعدی زیاد میشه (میتونی برای اثبات حرفم کلیپ میشلن رو ببینی)داداش شوما خودت با چه سرعتی اینکارو میکنی؟ پراید پرایده دیگه چه صبا باشه چه نسیم چه 131 چه 132 و ... حالا دادا بنظرت ماشین تو 1 باشه بهتر نیس؟ آخه اینجوری دستی رو که کشیدی ماشین واسه حرکت حسابی جون داره من 2 جفت بارز میلستون زیر ماشین دارم که 60 درصدن یه مقدار باهاشون دستی بکشم عوضشون میکنم![]()
دستی کشیدن همچین کشکی هم نیس ها ! این بنچ مارکر همچین میگه شربت خوردنه که .........:wacko:
من خودم چند بار امتحان کردم ولی چون لاستیکا به ف میرفتن بیخیال شدم فقط همینو بگم تمرکز فوق العاده ای میخاد داشته باشی و زمانبندی مناسب که با تمرین به دست میاد
داداش شوما خودت با چه سرعتی اینکارو میکنی؟
پراید پرایده دیگه چه صبا باشه چه نسیم چه 131 چه 132 و ...
حالا دادا بنظرت ماشین تو 1 باشه بهتر نیس؟ آخه اینجوری دستی رو که کشیدی ماشین واسه حرکت حسابی جون داره
من 2 جفت بارز میلستون زیر ماشین دارم که 60 درصدن
یه مقدار باهاشون دستی بکشم عوضشون میکنم![]()
نه تنها لاستیکا بلکه لنت ترمز عقب رینگا و اگر خوش شانس باشی مثل من اکسل عقب به ف میره :دی