• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
مجله ماشینی که خریدم رو میگی؟:D مرسی قربووووون سیبلیات

اگه بودجش تامین بشه فردا منم یکی میخرم:happy:البته بعد از مدتها:hmm:
مجله ایران خودرو هم L90 با دوتا خودروی چینی مقایسه کرده بود! اونم میگیرم ببینم بین 3تا خودروی لوکس کدوم بهترن:blink:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من صبر کن یکم.
و البته پیشنهاد میکنم نو بخر. حتی شده پراید.

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
قيمت ماشين حداقل تا 6ماه ديگه همينه

گل سلامت بخر ,خودم فردا دارم ميخرم

sent from my iphone 5s using tapatalk 2

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام رفقا
چطوری میشه تو دوربرگردون ها عقب ماشین رو بلغزونیم؟؟
یه پراید دارم
چند بار به این روش امتحان کردم ولی نشده
موقعی میخواستم بپیچم دستی رو کشیدم بالا ولی چرخای عقب حرکت کردن و اونجوری میخواستم نشده:(
یبار به این روشی که الان میگم امتحان کردم اتفاقا قشنگ هم شد ولی میترسم اینجوری خوار موتور ماشین اسیر بشه!
موقع پیچیدون تو دوربرگردون با دنده 1 سرعتم رو زیاد کردم بعد یدفه دستی کشیدم ته ماشین یکم خزید
ولی دورموتور ماشین رو 5000 بود!
اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟
هرکی روش درست این کار رو میدونه بهم بگه پیشاپیش مچکر میشم!
منظورم همین دستی کشیدن دور دوربرگردون به نحوی که ته ماشین بخزه

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
یه پراید دارم

b66lsmsxnrpcu7jkou2.gif

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دستی کشیدن به راحتی شربت خوردنه فقط دستیت باید قوی باشه تا چرخهای عقب کاملا قفل بشن . وقتی به دور برگردون میرسی همون اول بنداز دنده دو ولی پاتو رو کلاچ بزار رسیدی دور برگردون دستی رو بکش فرمون رو بچرخون تا پشت ماشین چرخید پاتو از رو کلاچ وردار حرکت کن
اینکه میگم بندا دنده دو و پات رو کلاچ باشه برا اینه که ماشین که کامل تاب خورد واینسه و تو همون دستی کشیدن حرکت کنه
من با سایپا زبالم زیاد دستی میکشم
اما یه چیز رو همیشه در نظر بگیر جاهایی که اسفالت موج داره یا خرابی و لبه داره دستی نکش که احتمال داره چپ کنی . بهترین موقع برا دستی کشیدن تو بارونه ای حال میده سر هر پیچ دستی بکشی :happy:

موقعی میخواستم بپیچم دستی رو کشیدم بالا ولی چرخای عقب حرکت کردن و اونجوری میخواستم نشده

ترمز دستیت ضعیفه

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
دستی کشیدن به راحتی شربت خوردنه فقط دستیت باید قوی باشه تا چرخهای عقب کاملا قفل بشن . وقتی به دور برگردون میرسی همون اول بنداز دنده دو ولی پاتو رو کلاچ بزار رسیدی دور برگردون دستی رو بکش فرمون رو بچرخون تا پشت ماشین چرخید پاتو از رو کلاچ وردار حرکت کن
اینکه میگم بندا دنده دو و پات رو کلاچ باشه برا اینه که ماشین که کامل تاب خورد واینسه و تو همون دستی کشیدن حرکت کنه
من با سایپا زبالم زیاد دستی میکشم
اما یه چیز رو همیشه در نظر بگیر جاهایی که اسفالت موج داره یا خرابی و لبه داره دستی نکش که احتمال داره چپ کنی . بهترین موقع برا دستی کشیدن تو بارونه ای حال میده سر هر پیچ دستی بکشی :happy:

دمت گرم رفیق
فقط ببین سرعت چقدر باشه موقعی میخوام دور بزنم؟
اول دستی رو بکشم یا اول فرمون رو بچرخونم؟ آیا نباس اول فرمون بچرخونم تا ماشین یکم دور ورداره بعدش دستی بکشم تا تهش بخزه؟
نه دادا حواسم به آسفالتای شخمی سطح شهر هست
بیشتر حال میکنم تو دوربرگردونا ته ماشین بخزه خعلی صفا میده:blush:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دمت گرم رفیق
فقط ببین سرعت چقدر باشه موقعی میخوام دور بزنم؟
اول دستی رو بکشم یا اول فرمون رو بچرخونم؟ آیا نباس اول فرمون بچرخونم تا ماشین یکم دور ورداره بعدش دستی بکشم تا تهش بخزه؟
نه دادا حواسم به آسفالتای شخمی سطح شهر هست
بیشتر حال میکنم تو دوربرگردونا ته ماشین بخزه خعلی صفا میده:blush:

سرعتت یه چیز تجربیه خودت باید دستت بیاد اگه سرعتت کم باشه عقب ماشین زیاد نمیچرخه اگه زیاد باشه دیگه زیادی میچرخه و جمع و جور کردنش سخت میشه
همون موقع که فرمونو میچرخونی دستیو بکش دستت هم روی اون دکمه ترمز دستی باشه که قفل نکنه چون همه قشنگیه دستی کشیدن به اینه که ماشین درحالی عقبش میچرخه حرکتشو ادامه بده
کلا دستی کشیدن با ماشینهایی که فاصله محور عقب با جلوشون کمه مثل پراید لذت بخش نیست اما خب وقتی ماشین خوب در دسترس نیست مجبوریم به پرایدمون قناعت کنیم باشد که رستگار شویم :happy:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دستی کشیدن همچین کشکی هم نیس ها ! این بنچ مارکر همچین میگه شربت خوردنه که ..:D.......:wacko:

من خودم چند بار امتحان کردم ولی چون لاستیکا به ف میرفتن بیخیال شدم فقط همینو بگم تمرکز فوق العاده ای میخاد داشته باشی و زمانبندی مناسب که با تمرین به دست میاد

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سرعتت یه چیز تجربیه خودت باید دستت بیاد اگه سرعتت کم باشه عقب ماشین زیاد نمیچرخه اگه زیاد باشه دیگه زیادی میچرخه و جمع و جور کردنش سخت میشه
همون موقع که فرمونو میچرخونی دستیو بکش دستت هم روی اون دکمه ترمز دستی باشه که قفل نکنه چون همه قشنگیه دستی کشیدن به اینه که ماشین درحالی عقبش میچرخه حرکتشو ادامه بده
کلا دستی کشیدن با ماشینهایی که فاصله محور عقب با جلوشون کمه مثل پراید لذت بخش نیست اما خب وقتی ماشین خوب در دسترس نیست مجبوریم به پرایدمون قناعت کنیم باشد که رستگار شویم :happy:
داداش شوما خودت با چه سرعتی اینکارو میکنی؟
پراید پرایده دیگه چه صبا باشه چه نسیم چه 131 چه 132 و ...
حالا دادا بنظرت ماشین تو 1 باشه بهتر نیس؟ آخه اینجوری دستی رو که کشیدی ماشین واسه حرکت حسابی جون داره

من خودم چند بار امتحان کردم ولی چون لاستیکا به ف میرفتن بیخیال شدم فقط همینو بگم تمرکز فوق العاده ای میخاد داشته باشی و زمانبندی مناسب که با تمرین به دست میاد

من 2 جفت بارز میلستون زیر ماشین دارم که 60 درصدن
یه مقدار باهاشون دستی بکشم عوضشون میکنم:D

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
دستی کشیدن همچین کشکی هم نیس ها ! این بنچ مارکر همچین میگه شربت خوردنه که ..:D.......:wacko: من خودم چند بار امتحان کردم ولی چون لاستیکا به ف میرفتن بیخیال شدم فقط همینو بگم تمرکز فوق العاده ای میخاد داشته باشی و زمانبندی مناسب که با تمرین به دست میاد
نه تنها لاستیکا بلکه لنت ترمز عقب رینگا و اگر خوش شانس باشی مثل من اکسل عقب به ف میره :دی
داداش شوما خودت با چه سرعتی اینکارو میکنی؟ پراید پرایده دیگه چه صبا باشه چه نسیم چه 131 چه 132 و ... حالا دادا بنظرت ماشین تو 1 باشه بهتر نیس؟ آخه اینجوری دستی رو که کشیدی ماشین واسه حرکت حسابی جون داره من 2 جفت بارز میلستون زیر ماشین دارم که 60 درصدن یه مقدار باهاشون دستی بکشم عوضشون میکنم:D
سرعت از ۳۰ تا میشه برو به بالا برای اینکه بهتر سر بخوری لاستیک های کم اج تر رو بزار عقب کمی هم بادشو زیاد کن که خوب سر بخوره.فقط حواست باشه دیگه با ۸۰ تا بیشتر تو اتوبان با زمین خیس بری احتمال اینکه کنترل فرمون رو از دست بدیو تصادف بکنی تصاعدی زیاد میشه (میتونی برای اثبات حرفم کلی‍‍پ میشلن رو ببینی)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دستی کشیدن همچین کشکی هم نیس ها ! این بنچ مارکر همچین میگه شربت خوردنه که ..:D.......:wacko:

تمرکز فوق العادت تو حلقم :lol: دیگه اینقدر هم سختش نکن

داداش شوما خودت با چه سرعتی اینکارو میکنی؟
پراید پرایده دیگه چه صبا باشه چه نسیم چه 131 چه 132 و ...
حالا دادا بنظرت ماشین تو 1 باشه بهتر نیس؟ آخه اینجوری دستی رو که کشیدی ماشین واسه حرکت حسابی جون داره

من 2 جفت بارز میلستون زیر ماشین دارم که 60 درصدن
یه مقدار باهاشون دستی بکشم عوضشون میکنم:D

سرعت رو دقت نکردم ولی ماشن توی دنده 2 دستی میکشم با دنده 1 که اصلا نمیشه دستی بکشی چون تو دنده 1 ماشین سرعتی نداره

نه تنها لاستیکا بلکه لنت ترمز عقب رینگا و اگر خوش شانس باشی مثل من اکسل عقب به ف میره :دی

دقیقا
اتفاقا بیشترین فشار روی اکسل عقب میاد و اگه احتمالا اکسل عقب بشکنه یا رینگ ول بشه اون موقع نتایج دستی کشیدن ناگواره :D

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
180
مگه شمع جت هست که 130 تومنه . واسه پراید زیادی نیس این شمع

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
خوب ایشون شمع خوب خواستن من هم حدود قیمت دادم والا با شمع نور هم میشه سر کرد،اینا الکترودشون از جنس فلز ایریدیوم با شکل تقریبا سوزن هستند که عمر بالا(5-6 برابر شمع معمولی) و راندمان فوقالعاده دارن
البته جنس تقلبی هم ازشون هست حدود80-90 تومن

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
دادا نظر شخصیه اما پراید چیه که بهترین کمک رو براش بخری ؟ از جنس طلا هم باشه پراید باز صدا میده ! فابریک کارخونه بگیر بنداز روش خلاص جفتی هم 90تومنه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
از قیافه کدوم یک از بوگاتی های زیر بیشتر خوشتون میاد ؟ و چرا ؟؟

بوگاتی ویرون مدل اوریجینال :

138599303553461.jpg

بوگاتی ویرون مدل اتوره :

138599303560752.jpg

بوگاتی ویرون مدل رنسانس :

138599303564463.jpg

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    153.7 KB · نمایش ها: 101
  • 2.jpg
    2.jpg