• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
تا32 تومن اگر صفر بخوای رانا(فقط ال ایکس)
به سمت موتور ef7 نرو
موتورهای xu7 هم که رو 405 و پارس و... هست قدیمی و پرمصرف و پرصدا هستن
فعلا tu5 بهترین انتخاب

ال90 که دوشتان پیشنهاد میدن تو رنج قیمت شما نیست

اما درنهایت پیشنهادم به شما اینه که دنبال پژو 206 صندوقدار وی8 مدل قبل از 1391 باشید
با 32 تومن حدکدای مدل 89و90 میشه خرید
عموما افرادی که دارن نمیفروشن تا به مشکلی برنخورن اما کمی بگردید میتونید کیس های مناسبی هم پیدا کنید

به نظر من نسبت به هر انتخابی بهتره
چون من خودم تا ماه پیش دنبال ماشین تا 35 تومن بودم و کلی پرس و جو تحقیق کردم میگم
آخرش هم صندوقدار88 با 70هزار کارکرد خریدم و یکماهه 6هزارتا باهاش رفتم از سمند سورنelx که قبلش داشتم و رانا و ال90 که تجربه کردم 100درصد بهتر و راضی ترم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
البته ef7 نیمه اول 90 و ماقبلش خوبه.من نیمه دوم دارم و راضیم.
ولی اگه صفر می خوای خریدش ریسکه.ممکنه اذیتت کنه. ممکنه بالعکس خیلی هم بهت حال بده.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تا32 تومن اگر صفر بخوای رانا(فقط ال ایکس)
به سمت موتور ef7 نرو
موتورهای xu7 هم که رو 405 و پارس و... هست قدیمی و پرمصرف و پرصدا هستن
فعلا tu5 بهترین انتخاب

ال90 که دوشتان پیشنهاد میدن تو رنج قیمت شما نیست

اما درنهایت پیشنهادم به شما اینه که دنبال پژو 206 صندوقدار وی8 مدل قبل از 1391 باشید
با 32 تومن حدکدای مدل 89و90 میشه خرید
عموما افرادی که دارن نمیفروشن تا به مشکلی برنخورن اما کمی بگردید میتونید کیس های مناسبی هم پیدا کنید

به نظر من نسبت به هر انتخابی بهتره
چون من خودم تا ماه پیش دنبال ماشین تا 35 تومن بودم و کلی پرس و جو تحقیق کردم میگم
آخرش هم صندوقدار88 با 70هزار کارکرد خریدم و یکماهه 6هزارتا باهاش رفتم از سمند سورنelx که قبلش داشتم و رانا و ال90 که تجربه کردم 100درصد بهتر و راضی ترم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
ال 90 مدل ای 0 حول و حوش همون 32 هست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با این کارت بازرگانی میشه خودروهای منطقه ی آزاد رو با 40 درصد عوارض پلاک کرد؟؟

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوست عزیز
سراغ ای ال ایکس نرو...
من 86 داشتم گل سر سبد تولیداتش...
خدایی خرجی نداشت برام ولی خسته کنندس!!!
راه رفتنش....کیفیت ساخت داخل ماشین و تکراری و کسل کنندگیش و....
206 یا ال 90 انتخاب خوبی خواهد بود ک نطر شخصی من 206 است... موفق باشی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 4 Beta

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شرکت انگلیسی فرست اتومیتو در تایوان طرح اولیه سمند رو تولید کردند و بخاطر مشکلات مالی و عدم توانایی تولید به مزایده گذاشتن که ایرانخودرو اون مزایده رو برد و بعد ها توسط مهندسان تازه کار ایرانی (عموما فارغ التحصیلان دانشگاههای مثل شریف و امیرکبیر) و با همکاری همون شرکت کامل تر شد. جالبه که بدونید ۶۴ درصد سهام شرکت اتومیتو در مالکیت شرکت صنایع خودرو سازی شانگاهای چین بود و تمامی مهندسین و عوامل اتومیتو مهندسین شرکت شانگهای بودند. در همون زمان خود شرکت اتومیتو به ایرانخودرو در مورد سنگینی این اتاق برای پلتفرم ۴۰۵ تذکر داد و تضمینی راجع تعلیق و ترمز و استهلاک ارایه نداد.
درمورد زانتیا. شما چندبار پشت زانتیا نشستی؟! یکی از پرشتاب ترین و پر قدرت ترین و انعطاف پذیرترین خودرو های تولید داخله! سیستم تعلیق زانتیا رو من به شخصه جرات نمیکنم با ماشین ۱۵۰ میلیونی مقایسه کنم بعد شما همینطور میای میگی اشغال؟؟!! از صدتا ادم ماشین باز که واقعا اینکاره بپرسید پی میبرید خودتون. درمورد اخرین مدل هایی که تولید شد نمیتونم نظری راجع کیفیتش بدم ولی زیر ۸۷ بهت تضمین میدم هیچ کدوم از ماشینای تولید داخل بجز مگان و تیانا و چندتای دیگه که عموما بالای ۸۰ میلیون هستند درحد زانتیا نیستند. بنده اگه نظر میدم هم تحصیلات دانشگاهیم تو همین ضمینه هست هم تک تک ماشینایی که بحث میشه رو یه مدت سوار شدم. بنده خودم یکسال سمند داشتم تعصبی هم رو هیچکدومش ندارم.
درضمن من درحدی نیستم که کسی بخواد نظرات من رو اساس تصمیم گیری قرار بده. هرکسی میتونه خودش امتحان کنه و اگه نظر کسی درست نیست نپذیره. و کسی هم حق توهین و حکم صادر کردن راجع کسی رو نداره. چیزایی که گفتم فقط تجربه شخصی بود ممکنه تجربه شما متفاوت باشه و در جای خودش محترمه. و شما هم طلبکار بنده نیستی که واسه حرفم منبع واستون قرار بدم.
احترام متقابل هم ملاکه در یک مکان عمومی دوست من.
با احترام.
موفق باشید

Sent from my iPad using Tapatalk

من گفتم منبع معرفی کنید عزیزم،شما بازم از گفته های خودتون صحبت کردین ....
در مورد زانتیا،اولین فاکتور من در خصوص ماشین هایی که قیمت بالایی دار بحث ایمنیه،که زانتیا تو این زمینه تطیله،تست ایمنی یورونکپ ،از ۵ ستاره فقط ۱.۵ ستاره
اوضاعش اصف باره واقعا
بحث استهلاک هم که دیگه زانتیا شهره خاص و عامه،ذاتا ماشین پرخرجیه
کسی که میاد ۶۰ تومن پول بی زبون برا یه ماشین میده توقع نداره ایمنی در حد پراید تحویل بگیره عزیزم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

قبل از هر چیز دوستان مطلع که از بازار و تصمیمات مسئولین خبر دارن بپرسم الان تعرفه واردات ماشین چنده ..برنامه ای دارن زیاد یا کمتر بکننش ؟ من جایی خوندم تصمیم دارن تعرفه ها رو زیاد کنن ...
بالاخره نظر شما چیه برای خرید در این برهه ؟

سوال اصلی هم مشورت در مورد خرید بنز یا بی ام و در حدود 150 تومن هست ..
فاکتورهایی که برام مهم هست :

1- ظاهر شیک اما فقط سدان کوچیک و متوسط ( نه کوپه و نه کروک )
2- شتاب
3- هندلینگ عالی و پایداری توی پیچ بالا.

من بین این چند تا گزینه موندم ..
خوب تو سری سه و پنج بی ام و، این گزینه ها هست :

320 که صفر 2014 بسته به فول و نیمه فول بودنش 200-235 قیمتشه که خوب قاعدتا گزینه ی من نیست 1- اما به نظرتون میشه 2012 مثلا نیم فولش رو با این قیمت پیدا کرد ؟
330 که مدل 2009 اش رو احتمالا بشه با این قیمت پیدا کرد ..
و 530 که میشه با این قیمت احتمالا تا مدل 2008 اش رو خرید ..

خوب مزیت خرید 320 اینه که میشه ماشین مدل بالاتری خرید ، که شامل چهار ساله گارانتی بشه و تموم نشده ..2-اما آیا این مسئله اینقدر مهم هست که از قید ماشین های پرشتابی همچون 330 و 530 صرفنظر کنم ؟
3-با توجه به اینکه من یه ماشین جم و جور میخوام که راحت بشه بااش مانور داد ، نظرم روی سری سه هست اما یجا گفتن که تعادل نداره یه همچین چیزی یادم نیست یه ایرادی ازش گرفته بودن ، ایرادی داره این سری لطفا بی ام و سوارا بگن اینو ...

از بی ام و که بیایم بیرون میرسیم به بنز
که خوب تنها یه گزینه ی جدی مورد پسندم هست اونم البته با این قیمت c200 مدل 2009و 2008 که ظاهر زیبایی داره ..شتاب اش یکم پایین تره بی ام و های اشاره شده هستن اما اینش مهم نیست ...

حالا اساتید عزیز خصوصا بنز و بی ام و سوار بودن راهنمایی کنید کدوم یکی از این چهار مورد رو انتخاب کنم و چرا ..
ممنون میشم در مورد سه سوالی هم که تو متن مطرح شد راهنمایی کنین

eimin

Registered User
لایک‌ها
354
تا ١٥٠ فقط ماشين خودم يعني كادنزا

قدرت و شتاب + زيبايي + فول آپشن + ٥ سال گارانتي
ديگه چيزي ميمونه كه احتياج داشته باشين؟

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله گزینه ی عالی هست اما
کیفیت هیچ موقع بپای بنز و بیام و نمیرسه ...
لطفا دوستان در مورد همون بنز و بی ام و راهنمایی کنین خصوصا مدل هایی که ذکر کردم ..

dehqan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید قابل نمیدونین ؟

از دوستانی که تو کار خرید و فروش ماشین هستن
320 2012 مثلا نیم فولش رو با چه قیمتی برداریم خوب برداشتیم
همینطور 330 مدل 2009 اش رو؟

در مورد بنزها :
بنز c200 مدل 2010 و 2011اش رو چند برداریم خوب خریدیم
c280 مدل 2008 اش (اتاق جدید) چطور ؟

البته در مورد بنزها بیزحمت قیمت که میدین بگین کمپرسور یا آوانگارد و با کیت ای ام جی هست و یا بدون اون چقدر قیمت تغییر میکنه

درکل لطفا حداقل قیمتی که میشه پیدا کرد با گشتن تو بازار تهران رو بهم بگین

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
ارادتمند همه!
معمولا خرید ماشین با تجریبیات خوب و خاطرات خوب و بد همراه هستش که در هر صورت یاداوریش دلپذیره...
اینکه در مرحله اول ماشینتونو چطوری انتخاب کردین(تعریف های دیگران، تحقیقات و اطلاعات خودتون، از ظاهرش خوشتون اومد، بودجه اتون همینقد بود...)
بعدم نحوه خرید چطوری بود؟ نمایندگی و ثبت نامی، نمایشگاه، بی واسطه و از دوست و آشنا، از دلال!
و اینکه چند وقت دنبالش بودین؟
کلا هرچی علاقت کشید بگو! :دی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دولت خرید من سوار شدم . وقتی پیاده شدم کرایه گرفت ازم . خیلی سخت انتخاب کردم . بین اتبوس ، ون ، مینی بوس و سواری شخصی موونده بودم با کمک دوستان و خانواده یکی رو انتخاب کردم . نحوه خریدی نداشتیم آسان بود ما ندیدیم دولت خرید . اون دنبال من بود که سوارم کنه .

هرچی علاقت کشید بگو : ارزون کنن .

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
دولت خرید من سوار شدم . وقتی پیاده شدم کرایه گرفت ازم . خیلی سخت انتخاب کردم . بین اتبوس ، ون ، مینی بوس و سواری شخصی موونده بودم با کمک دوستان و خانواده یکی رو انتخاب کردم . نحوه خریدی نداشتیم آسان بود ما ندیدیم دولت خرید . اون دنبال من بود که سوارم کنه .

هرچی علاقت کشید بگو : ارزون کنن .
ایشاله ارزون بشه خودتم بخری

sent from my iphone

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
خط 11،خدا داده،دستشم درد نكنه =))

به امضام سر بزنيد لطفا! راهنمايي ميخوام…

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
من یه ماشین دوچرخه مدل 83 دارم!! یکی از آشناها از چین وارد کرده بود یکی هم ما برداشتیم. 85 تومن خریدم!

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
180
من سال 89 با پسنداز 3 سال کار و گرفتن ی وام 3 تومن از بانک انصار ک تا همین امسالم قسطشو میدادم یه پراید 84 خریدم

از نمایشگاه بود بخاطر کار وقت زیادی واسه گشتن نداشتم . ی روز بعدظهر با پدرم رفتیم چندتا نمایشکگاه تاب زدیم و تو یکیشون پرایدو برداشتم یکم بهم گرون داد ولی خداییش تا الان هیچ خرجی برام نتراشیده و موتورش هیچ عیبی پیدا نکرده . فقط خرجای معمولی را داشته .

بالا