98saman
Registered User
رفیق چی میگی ؟! جون من بس کن از بس ***** گفتی خسته نشدی ؟ان شاءالله به زودی خودروی سوپراسپرت ایرانی با موتور و طراحی بدنه کاملا اسلامی تولید خواهد شد و بوگاتی را به زیر خواهد کشید.
رفیق چی میگی ؟! جون من بس کن از بس ***** گفتی خسته نشدی ؟ان شاءالله به زودی خودروی سوپراسپرت ایرانی با موتور و طراحی بدنه کاملا اسلامی تولید خواهد شد و بوگاتی را به زیر خواهد کشید.
ان شاءالله به زودی خودروی سوپراسپرت ایرانی با موتور و طراحی بدنه کاملا اسلامی تولید خواهد شد و بوگاتی را به زیر خواهد کشید.
یعنی اسلام و ولایت در ذره ذره طراحی آن متبلور باشد و وقتی از کنار شما رد شد با شنیدن صدای موتور آن به حقانیت اسلام ایمان آورید.حاج عنصار موتور اسلامی یعنی چه ؟
بدنه اسلامی یعنی چه ؟
توضیح میدی؟
موتور اسلامي يعني وقتي باهاش گاز ميدي صلوات برات ميفرستع !!حاج عنصار موتور اسلامی یعنی چه ؟
بدنه اسلامی یعنی چه ؟
توضیح میدی؟
یعنی اسلام و ولایت در ذره ذره طراحی آن متبلور باشد و وقتی از کنار شما رد شد با شنیدن صدای موتور آن به حقانیت اسلام ایمان آورید.
بیشتر از این نمی توانیم توضیح بدهیم چون جاسوسان کمپانی های خارجی ایده های ناب ما را دزدیده و در خودروهایشان به کار خواهند برد
بگذارید فعلا سربسته باشد تا وقتی از آن رونمایی شد متعجب شده و انگشت به دهان بمانید.
باهات موافقمسلام
به نظر من اول مدل اتوره بعدش مدل ارجینال.
مدل رنسانس اصلا قشنگ نیست.
درود آقا درووووووووود :دیدرود بر محصول با کیفیت داخلی !
درود بر خودرو ملی !![]()
بله فرمایشتون کاملاً صحیحهولی خدایی دور از جونت زبونم لال اگه تو جاده بودی و این اتفاق میوفتاد..
بعدش می گن چرا صوانح جاده انقدر زیاده...
اگه تو جاده بودو زبونم لال این اتفاق پیش میومد میگفتن{متاسفانه راننده از مواد محرک استفاده کرده بود دچاره خواب آلودگی شد و....}ولی خدایی دور از جونت زبونم لال اگه تو جاده بودی و این اتفاق میوفتاد..
بعدش می گن چرا صوانح جاده انقدر زیاده...
سلام. دوست من خدا به شما رحم کردهحاجی من 206 v8 داشتم همه میگفتن چپ میکنه و اینا.. تو جاده دماوند با 120 تا زدم رو ترمز سه تا دور زدم دور خودم خوشبختانه خدا یار بود به هیچکس و هیچ جا نخوردم. تک سرنشین بودم.. پدالم کلی فشار دادم اما کنده نشدش خخخخخ جاش چون فرصت کلاج گیری نداشتم ماشین خاموش کرد. خخخخکلا ایران خودرو یعنی اشغال...همه چیشم اینجوره ها
خدا رو شکر من تا حالا از جلو به کسی نزدم. سال 88 اول اتوبان تهران-کرج یه دوو سیلو با 120 کیلومتر در ساعت سرعت کوبید پشت ماشینم، تا صندلی جلو جمع شد. خدا رحم کرد باک بنزین نترکید. لاستیک زاپاس توو صندوق همه ی ضربه رو گرفته بود و بوووووووووووووووم!!!!!!!!!!!!!!!!!!این که خوبه یکی با 100 تا زده بود بهه درو دیوار ایربگ باز نشده بود.![]()