• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید سیستم با هر بودجه مالی

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نمایندگیش که تو بازار ایران داره . طبقه اول بازار ایران بالای پله برقی فروشگاه آلبالو
سیگیت که گارانتی 5 ساله فورتکس هست .
سایتها رو فعلا ندارم پیدا کردم برات میذارم

gipsy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Amd تا بحال آدم به اين بد شانسي ديده بودي سازگار ارقام هم همه وسترن هاش ساتا2 بود من معموليش رو مي خوام – اگه برات مقدوره يه شماره تماس از گارانتي سيگيت و هيتاچي هم كه گفتي فورتكس و الماسند بده زنگ بزنم ببينم ساتا معمولي دارن
رو سامسونگ تجربه اي داري؟

از اين فروشگاه هم كه گفتي شماره تماس نداري ( آخه من الان شهرستان هستم )
ضمنا فكر كنم rax آدرس سايتا رو داره​

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
بعید می دونم از هیچ مارکی بتونی هارد SATA1 نو پیدا کنی . تمام هاردهای موجود در بازار sata2 هستن ( مارکش فرقی نمی کنه ). روی چه مادربردی می خوای بذاری ؟

gipsy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Jacky :
بعید می دونم از هیچ مارکی بتونی هارد SATA1 نو پیدا کنی . تمام هاردهای موجود در بازار sata2 هستن ( مارکش فرقی نمی کنه ). روی چه مادربردی می خوای بذاری ؟

جكي جان سلام

مينم ASUS A8N5X هست كه ساتا2 رو ساپورت نمي كنه، ميخواستم A8N-E بگيرم، بچه ها گفتند اولا كمياب شده بعد هم بايوسش باگ داره، قيمتش هم كاذبه
كه البته در مورد كاذب بودن قيمت حق داشتند

خود سازگار ارقام زنگ زدم گفتند هارد هايي مثل مكستور و سامسونگ فقط اسم ساتا2 رو يدك مي كشن و عملا نمي تونند اين تكنولوژي رو اون طور كه بايد رو سيستم پياده كنن
گفتند روي سيگيت و وسترن شايد بتوني ساتا2 رو حس كني تازه اونم به configuration سيستمت بستگي داره
اين شد كه من بي خيال ساتا2 شدم
مي دوني مي خوام تركيب سيستمم فوق العاده پايدار باشه، بنابراين دنبال دردسر نمي گردم

از A8N-E بالاتر هم كه SLI ميشه و سواي هزينه بالاش ( منظورم هزينه خود مين نيست اگه SLI بگيرم ساير مؤلفه هاي سيستم رو هم بايد تقويت كنم اون وقته كه از 550 بالا مي زنه ) اصلا به درد من نمي خوره، چون سيستم رو به اون صورت براي بازي نمي خوام
مينم نبايد از 95 بالا بزنه و حتي الامكان ASUS هم باشه

در ضمن تو همه review ها تنها عيب A8N5X رو نداشتن firewire و سر و صداي فن چيپستش ذكر كرده بودن در كل تقريبا همه راضي بودن حتي بيشتر از A8NE

حالا شما جاي من بودي چكار ميكردي؟​

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمام دوستان
برای خرید یک سیستم نیز به همفکری دارم چیزهایی که میخوام رو در زیر نوشتم لطف کنید قیمت و مدل بدید یا حداقل مدل و اگر هم دوست داشتید مشخصات یک سیستم ایده ال بدید .

سی پی یو : ترجیحا" اینتل باشه و حتما" از سری LGA باشه .
مین برد : شنیدم ابیت خوبه ولی بهترین به نظر شما چیه ؟ ( میخوام همه چیز داشته باشه و حتما" ساتا ساپورت کنه )
رم : دوئال جیل / 1 گیگ که میشه 2 تا 512 . ( میگم زیاد نیست ؟ 512 دوئال چه طوره ؟ یعنی 2 تا 256)
گرافیک : یک کارت گرافیک ارزون ولی خوب تا 256 معرفی کنید
هارد : ساتا باشه ( وسترن چه جوریه ؟)
کپچر : خوب باشه .
کیس : یک مدل از گرین یا بهتر با پاور خوب معرفی کنید .

خوب با بقیه چیز ها مشکل ندارم فقط لطف کنید همین ها را مشخص کنید ممنون همه تون میشم . :rolleyes:

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mamalionline :
سلام خدمت تمام دوستان
برای خرید یک سیستم نیز به همفکری دارم چیزهایی که میخوام رو در زیر نوشتم لطف کنید قیمت و مدل بدید یا حداقل مدل و اگر هم دوست داشتید مشخصات یک سیستم ایده ال بدید .

سی پی یو : ترجیحا" اینتل باشه و حتما" از سری LGA باشه .
مین برد : شنیدم ابیت خوبه ولی بهترین به نظر شما چیه ؟ ( میخوام همه چیز داشته باشه و حتما" ساتا ساپورت کنه )
رم : دوئال جیل / 1 گیگ که میشه 2 تا 512 . ( میگم زیاد نیست ؟ 512 دوئال چه طوره ؟ یعنی 2 تا 256)
گرافیک : یک کارت گرافیک ارزون ولی خوب تا 256 معرفی کنید
هارد : ساتا باشه ( وسترن چه جوریه ؟)
کپچر : خوب باشه .
کیس : یک مدل از گرین یا بهتر با پاور خوب معرفی کنید .

خوب با بقیه چیز ها مشکل ندارم فقط لطف کنید همین ها را مشخص کنید ممنون همه تون میشم . :rolleyes:
دوست عزیز فراموش کردین کاربرد و بودجتون رو بگید...

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید
بودجه که بدون مانیتور فکر کنم 400.000 خوب باشه . ( یکم بیشتر شد اشکالی نداره)
کاربرد هم : همه کار ( برنامه نویسی ، گرافیک و ... )

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mamalionline :
ببخشید
بودجه که بدون مانیتور فکر کنم 400.000 خوب باشه . ( یکم بیشتر شد اشکالی نداره)
کاربرد هم : همه کار ( برنامه نویسی ، گرافیک و ... )
گیم هم هس؟ بدون مانیتور منظورتون یه کیس کامله؟ کپچر رو اول انتخواب کن بعد اینکه سقف بودجتون چقدره؟

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
گیم هست ولی نه زیاد .
بدون مانیتور یعنی فقط قیمت قطعاتی که گفتم ! همون هایی که خواستم . سقف بودجه رو هم گفتم برای قطعات بالا فکر کنم 300.000 -400.000 تومن کافی باشه .
کپچر هم یه چیزی باشه که کیفیتش خوب باشه و زیاد هم حرفه ای نباشه در حد معمول باشه متاسفانه از این امکانات مدل های مختلف این قطعه اطلاع زیادی ندارم واسه همین یک چیز معمولی ولی خوب معرفی کنید .
ازاینکه جواب میدید ممنونم .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حالا چرا اینتل . فکر کنم با amd بتونی با این بودجه سیستم بهتری ببندی .

cpu=atlon 64 3000
main=msi k8neo4
ram=2*256 hynix or crucial
vga:7300gs or ati x1300pro
hdd:250 gb hitachi sata2
tvcapture:iylia 1
case=prince 3
power:aopen 400w

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
آخه از amd خوشم نمیاد . دلیلش رو نیمدونم ! شاید به خاطر سابقه اش هست ( قدیما که به خاطر فن زود تعطیل میشد ) . حالا یک Intel هم بدید .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من تو سیستمهای ارزون اینتل پیشنهاد نمیدم. شما باید celeron d بگیری.

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mamalionline :
آخه از amd خوشم نمیاد . دلیلش رو نیمدونم ! شاید به خاطر سابقه اش هست ( قدیما که به خاطر فن زود تعطیل میشد ) . حالا یک Intel هم بدید .
دوست عزیز اگر میخواین اینتل بگیرین بهتره گیم رو به بازیهای سه بعدیه ضعیف ختم کنید ...ضمنا مادربورد از کور دوو هم پشتیبانی میکنه...

CPU: s775 PD 805 -->100
MB: Azrock 775Twins-HD R2 -->63
Ram: Patriot 1*512mb DDRII-667--> 40
Capture: Ilia1 -->~50
PS+Case: Acbel Real400 + Fara 4818-->~46+27
HDD: Samsung Sata2 250GB -->73

TP:400

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از aarminius :
سلام از اینکه به این تاپیک سر زدی ممنون
راستش من خیلی بر مبنای اینتل کار نکردم ولی باز با کمک همه دوستان بالاخره جمع و جور میشه
CPU:Intel 3.2 LGA 775 1MB Cache FSb 800 140.000
Main Board:ASUS P5LD2 Se LGA Sata 3GB/S*4 Intel 945P Chipset DDR2 677 PCI Express 115.000
Ram:OCZ 512 DDR2 667 60.000 to 70.000
VGA:MSI 6600 PCI Express 256MB 100.000
HDD:Western Digital-SATA 2 - 200 GB + 8mb buffer - 3.0GB/s 78.000
Optic Drive:CD WRITER COMBO ASUS - 52x32x52x16 DVD 30.000
Monitor: SAMSUNG Dyna Flat-DFX17650 110.000
Power:GREEN - GP330A 480W Peak 30.000
بقیه چیزا انتخابیه و بستگی به بودجت داره مثل موس کیبرد اسپیکر و کیس!!!!!
موس و کیبرد که هیچی باید بری بگردی خودت انتخاب کنی کیس هم همینطور ولی اگه کیس پاور داشت پس بده پاورو پولشو بگیر!!!
اما اسپیکر من یک مدل در نظر دارم :Logitech X230 فک میکنم دو رو بره 40 تومن باشه ولی از نظر وضوح صدا و ساب حرف نداره !!!! ولی کمی گرونه اگه چیزی اضافه موند بخرش
در مورد اپتیکال درایو:حالا اگه بخوای میتونی جای کمبو دی وی دی رایتر بگیری بازم بر میگرده به نیازت اگه خواستی بگیری یا Pioneer یا Plextor!!!!!!!!!
'گارانتی قطعات:اول از همه کل این تاپیکو بخون در مورد گارانتی ها چیزایی نوشتم به درد میخوره
اینتل رو نمیدونم کجا گارانتی میکنه بپرس
OCZ رو انفورماتیک گستر www.InfoGostar.com
َبقیه رو هم قبلا تو همین فروم گفتم برو نگاه کن
اهان فقط Logitech رو هم آواژنگ www.Avajang.com
رمتم میتونه Geil Crucial Corsair باشه فقط برای افزایش کارایی DDr2 667MHZ بگیر
هاردم اونسری نوشتم مکستور همه صداشون دراومد حالا شما میخوای وسترن بگیر با اینکه از مکستور خیلی خیلی راضیم
پاورم گرین بگیر عالیه بری پول بدی به ACbel ..... اینا خرج زیادی کردی نمیگم بده ولی وقتی گرین گارانتی به این خوبیم داره پول زیادی خرج کردنه!!!!
اینا کلش میشه 650 660 تومن باید 60 70 هم پوله کیس کیبرد موس و اسپیکر بدی که اگه نگه داری اینایی که داری به نظر من مقرون به صرفه تره باز حالا با خودته!!!!!
مودم . اگه فلاپی هم میخوای از این سیستم فعلیت بردارش!!!!!!
به نظر من هم تو تابستون سیستم بستن بزرگترین اشتباهه چون قیمتا میرن بالا !!!
اینم لینکه مارد بورد http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813131538
ولی حتما کل این تاپیکو بخون مفیده!!!!!!!
موفق باشید
سلام آرمين جان.از راهنماييت خيلي ممنونم.چند تا سوال داشتم.
اين cpu 64 كه ميگن اينتل هم داره؟اصلا چي هست؟ايني كه شما معرفي كردين 64 هست؟
مادربرد هايي كه ميگن سري 9 رو ساپورت ميكنن چي هستن و سري 9 چي هست؟اين مادربرد از اون نوع هست؟
اين رم كه معرفي كردين چرا اينقدر گرونه؟به نظر شما رم 1گيگ بهتر نيست؟
در مورد كارت گرافيك هم خودم فكر ميكنم 7600gs بهتره مثل اينكه آقاي مدير بهتر ميشناسن.اگه مدل كامل با قيمتش رو بگين ممنون ميشم.
فكر كنم بايد از قيمت هارد كم كنم.هارد ظرفيت پايينتر سراغ نداريد؟
ببخشيد كه اينقدر سوال كردم.خيلي ممنون.

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از Amd > Intel و M654

دوستان اگر لطف کنید مشخصات یک سیستم تا 500.000 تومن اینم بدون مانیتور یعنی فقط کیس رو بهم بگید ممنون میشم . اینتل میخوام .

(( یک سوال هم از کسانی که سیستمشون AMD هست دارم ! از سیستم و کارایی سیستمشون راضی هستن ؟ ))

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.يه سوال ديگه هم داشتم.
آيا cpu هاي 64 بيتي به طور كلي از cpu هاي معمولي بهترن؟
مثلا
INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.6 GHz (BOX 533 - 2MB Cache - 805)
قيمتش هست 105000 تومن.
و
INTEL - P4 - FULL - LGA - 3.2 (Hyper Threading Technology - BOX 800 - 1MB Cache - 541)
قيمتش هست 140000 تومن.
به نظر شما كدوم بهتره؟

در مورد اين كارت گرافيك هم نظر بديد لطفا.
Sparkle-PCI-Express - GeForce 7600 GS SP-PX76SDH (NVIDIA - 512MB DDR2 / 128Bit , DVI,HDTV,SLI)
اين كارت 512 هست و قيمتش 138000 تومن.
به نظر شما اين خوبه يا 256 مگ؟در مورد بردش چه ماركي بهتره؟
خيلي ممنون.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
شما چرا یک مقدار پول روی پولت نمیذاری و Athlon 64 X2 4200 نمیگیری؟
قیمتش 187 هزار و برای این پول واقعا بی رقیب است!
مادربردش هم میتونی MSI K9N Ultra بگیری باید 100-110 باشه
گرافیک هم این برد Sparkle پیشنهاد نمیشه. فرکانس مموریش نسبت به بقیه کمتره و در واقع ضعیف تره
به جاش PixelView 7600GS DDR3 بگیر 150 هزار حال کن

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gipsy2 :
مينم ASUS A8N5X هست كه ساتا2 رو ساپورت نمي كنه، ميخواستم A8N-E بگيرم، بچه ها گفتند اولا كمياب شده بعد هم بايوسش باگ داره، قيمتش هم كاذبه
كه البته در مورد كاذب بودن قيمت حق داشتند
[/quote
من برای یک نفر a8n-e بستم حدود یک ماه پیش و صبح تا شب هم داره گیمهای سنگین اجرا می کنه و مشکلی نداشته.. البته درسته قیمتش جالب نیست

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
من بک هفته ای بود درگیر بودم
از اینکه دیر شد جدا شرمنده
دوستار شما

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
سلام
شما فرمودی 64 چی هست؟
در حقیقت این سری از سی پی یو ها 64 بیتی کار میکنن!البته !!!باید ویندوز 64 بیتی هم بریزی که من تو خرداد بود گرفتم اکس پی 64 بیتی بود خیلی تعریف شنیده بودم ولی جز سرعت نصب برنامه با چیزه دیگش حال نکردم به نظر من هم زیاد جالب نبود و اینکه نه این سری انتل ساپرت نمیکنه ولی اینتل 64 بیتی هم داره ولی AMD همش الان 64 بیتیه!!
تا اونجایی که میدونم در ثانیه 2 به توان 64 تا پردازش میکنه در حالی که 32 بیتی 2 به توان 32 هست!!!!ولی مهم تر اینه که خیلی سخت بتونی برنامه هاشم گیر بیاری چون برنامه هاش تقریبا خاصه خودشه(ولی میگن در زمینه بازی بسیار قویه) که باز من هم در این زمینه 32 بیتی رو ترجیح میدم نکته مهمتر ایم که 64 بیتی هایی که الان هست همه Service pack 1 هست
منظورت از سری 9 رو نمیدونم یخورده واضح تر بگو البته از دوستان دیگه میخوای بپرس
در مورد رم هم 1 گیگ دوال چنل بگیری 120 تومنی واست در میاد که همین قدر خوبه در ضمن سعی کن دوال چنل بگیری
گرافیکم هم اگه میخوای 7600 بگیر چون گرافیک بر میگرده به میزان مصرفت!!!!!!!!!!!
در مورد هاردم الان 80 بگیری باید 40 50 تومن بدی و وقتی ظرفیت از 120 میگذره تا 250 تقریبا تفاوتشون 10 تا 15 تومنه پس همین 250 یا 200 بگیر فرق 250 با 200 5 6 تومنه!!!!

خوب حالا پست بعدیت:به نظر من هم هم یا این اینتلی که خودت گفتی بگیر ) 3.2 lga یا اینکه آقای محمد گفتن بگیر !!!سوکت آم ام 2 !!!!
در مورد کارت هم نه اون برد مناسبی نیست در ضمن 512 با 256 چندان فرقی ندارن!!!!!!!!!
اما اگه میتونی برد EVGA بگیر این شرکت کلا محصولاتش میره امریکا و فوق العادس!!!!! سایت رابان صبا اونو اورده ولی اگه اونو بگیری یعنی هر چی برده پشت سر میذاره خیلی عالیه ولی کلا قیمتش بالاتره از بقیه (ولی خداس)

بالا