• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید سیستم با هر بودجه مالی

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
شما گفتی سری 9 چیه من فکر میکنم منظورت همون مادربردهایی که k9n هستند فرقشون تو چیپست 5 انویدیاس و بجای سوکت 939 .940 Am2 هست که جدیدا هم وارد بازار شده

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
ولی دوستانی که میخوان A8n-e بگیرن من توصیه میکنم A8n-sli بگیرن چون چندان تفاوتی نداره از لحاظ قیمت ولی مین محشریه !!!!!

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا بورد براAM2 پیشنهاد می دید که در بازار باشه. بورد با گرافیک انبورد موجود هستش ؟ چون نمی خوام برای بازی استفاده بشه

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
3 برد AM2 از3 شرکت مختلف:
ABIT - KN9 SLI Socket AM2 - Nvidia NF 570 SLI Chipset 150.000
ASUS - M2N4-SLI Socket AM2 - NVIDIA nForce4 SLI 145.000
GIGABYTE - M51GM-S2G Socket AM2GeForce 6100 Chipset - DDR2 800 100.000

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
MSI K9N Ultra و SLI ش هم در بازار هستند!

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
بله MSi هم بردهای بسیار عالی داره مخصوصا سری K8n neo4 ultra که میگفتن خیلی خفن بوده

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از aarminius :
سلام
شما فرمودی 64 چی هست؟
در حقیقت این سری از سی پی یو ها 64 بیتی کار میکنن!البته !!!باید ویندوز 64 بیتی هم بریزی که من تو خرداد بود گرفتم اکس پی 64 بیتی بود خیلی تعریف شنیده بودم ولی جز سرعت نصب برنامه با چیزه دیگش حال نکردم به نظر من هم زیاد جالب نبود و اینکه نه این سری انتل ساپرت نمیکنه ولی اینتل 64 بیتی هم داره ولی AMD همش الان 64 بیتیه!!
تا اونجایی که میدونم در ثانیه 2 به توان 64 تا پردازش میکنه در حالی که 32 بیتی 2 به توان 32 هست!!!!ولی مهم تر اینه که خیلی سخت بتونی برنامه هاشم گیر بیاری چون برنامه هاش تقریبا خاصه خودشه(ولی میگن در زمینه بازی بسیار قویه) که باز من هم در این زمینه 32 بیتی رو ترجیح میدم نکته مهمتر ایم که 64 بیتی هایی که الان هست همه Service pack 1 هست
منظورت از سری 9 رو نمیدونم یخورده واضح تر بگو البته از دوستان دیگه میخوای بپرس
در مورد رم هم 1 گیگ دوال چنل بگیری 120 تومنی واست در میاد که همین قدر خوبه در ضمن سعی کن دوال چنل بگیری
گرافیکم هم اگه میخوای 7600 بگیر چون گرافیک بر میگرده به میزان مصرفت!!!!!!!!!!!
در مورد هاردم الان 80 بگیری باید 40 50 تومن بدی و وقتی ظرفیت از 120 میگذره تا 250 تقریبا تفاوتشون 10 تا 15 تومنه پس همین 250 یا 200 بگیر فرق 250 با 200 5 6 تومنه!!!!

خوب حالا پست بعدیت:به نظر من هم هم یا این اینتلی که خودت گفتی بگیر ) 3.2 lga یا اینکه آقای محمد گفتن بگیر !!!سوکت آم ام 2 !!!!
در مورد کارت هم نه اون برد مناسبی نیست در ضمن 512 با 256 چندان فرقی ندارن!!!!!!!!!
اما اگه میتونی برد EVGA بگیر این شرکت کلا محصولاتش میره امریکا و فوق العادس!!!!! سایت رابان صبا اونو اورده ولی اگه اونو بگیری یعنی هر چی برده پشت سر میذاره خیلی عالیه ولی کلا قیمتش بالاتره از بقیه (ولی خداس)

دوست خوبم این به توان 2 رو از کجا آوردی ؟ اکثرا برنامه های win32 تو ویندوز 64 بیت اجرا میشه . اما در مورد سرویس پک . ویندوز 64 bit بر اساس ویندوز سرور ساخته شده و دارای secriuity center که یکی از ملزومات sp2 هست میباشد .تمام وصله های امنیتی sp2 رو داره . به خاطر اینکه هنوز بار اول منتشر میشه sp1 نامیدنش و گرنه از نظر امنیت چیزی از sp2 کم نداره

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
خب درسته اکثرا اجرا میشه ولی این ولیش مهمه که شما برنامه 32 بیتی رو رو64 بیتی بریزین هیچ فرقی نداره
به همین دلیل من خودم الان 64 بیتی رو توصیه نمیکنم ولی یکی دو ساله دیگه که قشنگ جا افتاد برنامه هاش درست حسابی اومد اونوقت جالب میشه
شما میگی Security center داره !!!!!درست داره ولی اینو دیگه همه میدونن که شکافهای امنیتی سرویس پک 1 خیلی بیشتر ار 2 هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
در ضمن منظوره من از 2 به توان 64 پردازش یعنی وقتی برنامه 64بیتی ریختی!!!!!!!!!!!!!!!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از aarminius :
خب درسته اکثرا اجرا میشه ولی این ولیش مهمه که شما برنامه 32 بیتی رو رو64 بیتی بریزین هیچ فرقی نداره
به همین دلیل من خودم الان 64 بیتی رو توصیه نمیکنم ولی یکی دو ساله دیگه که قشنگ جا افتاد برنامه هاش درست حسابی اومد اونوقت جالب میشه
شما میگی Security center داره !!!!!درست داره ولی اینو دیگه همه میدونن که شکافهای امنیتی سرویس پک 1 خیلی بیشتر ار 2 هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حاجی بیخیال
ویندوز x64 فقط یه سرویس پک داره که تمامی حفره های امنیتی که در سرویس پک های 1و 2 در سرویس پک 1 ویندوز 64 بیتی رفع شده. همون طوری که amd>intel هم گفت سکیوریتی سنتر با ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 اومده ولی در نسخه ی 64 بیتی این ویندوز همراه با سرویس پک 1 اون عرضه شد
با تشکر
سینا

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
شما صحبت نکن بابا. تو دیگه از کجا پیدات شده!!!!!!!!!!!!!!!!
اومدم بالا بگم دوستانی که به این تاپیک میان لطف کنن وقتی خودشون عملی پاور گرینو رو AMD تست نکردن انقد بد نگن

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aarminius :
شما صحبت نکن بابا. تو دیگه از کجا پیدات شده!!!!!!!!!!!!!!!!
اومدم بالا بگم دوستانی که به این تاپیک میان لطف کنن وقتی خودشون عملی پاور گرینو رو AMD تست نکردن اظهار نظر نکنن (رفتن از یک سری عمله شنیدن خوب جواب نمیده میان اینجا مطرح میکنن)
این لحن جواب دادن در شان اینجا نیست...

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
ایشون از دوستانمه
مهم نیست
ممکنه به اون این شکلی بگم ولی با بقیه اینجوری نیستم

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
جناب آقای آرمینیوس سلام
آیا بنده با شما اینطوری صحبت کردم که شما اینجوری جواب منو دادید؟؟؟
اینطور حرف زدن شما در شان اینجا نیست
خواهش می کنم لحن حرف زدنتون رو اصلاح کنید
با تشکر
سینا

aarminius

Guest
لایک‌ها
0
این دوست ما گاهی به سرش میزته اینجوری حرف میزنه کلا قصد از اینجا اومدن کرم ریختنه(این سینارو میگم)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز سلام
بنده فکر می کنم شما من رو با یکی دیگه اشتباه گرفتی
ایرادی نداره برای من که شما با من اینجوری حرف بزنید شما با این لحن حرف زدنتون سایر اعضا فروم رو از خود دور میکنید
خواهشمندم حداقل در حرف زدنتون با مدیران و ساید اعضا کمی ادب و تربیت به خرج بدید
با تشکر از توجه پیشاپیش شما
سینا

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از aarminius :
این دوست ما گاهی به سرش میزته اینجوری حرف میزنه کلا قصد از اینجا اومدن کرم ریختنه(این سینارو میگم)
لطفا درست صحبت کنید!

lelina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با 200000 تومان سيستم پيشنهاد كنيد ( cpu+motherboard+vga card)

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه خواستی من میتونم واسات یهAMD p4 توپ ببندم که سرعتش خوف باشه ...
البته اگه هنوز مادربورد داشته باشیم ( فردا چک میکنم ! قطعات رو از دبی اوردیم واسه همین محدوده )
خواستی باهام تماس بگیر ....

بالا