esfandiyar2002
مدیر بازنشسته
پژوهشگران ميگويند مصرف كالري كمتر ميتواند از بروز علايم بيماري آلزايمر پيشگيري كند.
به گزارش خبرگزاري رويترز از واشنگتن، پژوهشگران دانشكده پزشكي مونت سايناي در نيويورك سيتي با انجام تحقيقي بر روي موشها دريافتند رژيم غذايي كم كاري ميتواند به توليد پروتييني كه از مغز در برابر اين بيماري محافظت ميكند كمك نمايد.
در اين مطالعه يك دسته از موشها ميتوانستند هرچه ميتوانند بخورند. اما گروه ديگر فقط به ميزان ۷۰درصد گروه اول غذا خوردند.
محققان چند ماه بعد موشها را از بين برده و دريافتند موشهايي كه كالري كمتري دريافت كرده بودند ميزان پروتيين ضد پيري SIRT1در مغز آنها بسيار بيشتر است.
اين پروتيين جلوي توليد پلاك در مغز را كه مشخصه بيماري آلزايمر است ميگيرد. محققان دريافتند اين پروتيين ميتواند فعاليت كليه و كبد و سوخت و ساز بدن را بهبود بخشد.
دكتر پاسينتي استاد روان پزشكي و علوم اعصاب كه سرپرستي اين مطالعه را به عهده دارد ميگويد طبق اين تحقيق در يك نمونه حيواني آلزايمر، كاهش مصرف كالري به افزايش مولكولهايي انجاميد كه با طول عمر و سلامت ارتباط دارد.
اين نكته علت كاهش مصرف كالري در پيشگيري از بروز آلزايمر را مشخص ميكند. براساس اعلام موسسه ملي پيري حدود چهار و نيم ميليون آمريكايي به آلزايمر كه مهمترين علت زوال عقل است مبتلا هستند.
اولين نشانه اين بيماري فراموشي جزيي است كه در نهايت كار به جايي ميرسد كه فرد حتي از خودش نيز نميتواند مراقبت كند و بلاخره به مرگ ميانجامد. اين بيماري هيچ راه درماني ندارد و داروها فقط پيشرفت بيماري را براي مدت كوتاهي به تعويق مياندازند.
اين تحقيق شواهد ديگري در مورد ارتباط تغذيه با ابتلا به بيماريها فراهم ميكند. اين محققان در تحقيقاتي كه بر روي ميمونها انجام دادند به همين نتايج دست يافتند. آنها اميدوارند تا پايان امسال تحقيقات انساني را آغاز كنند.
مشروح اين مطالعه در شماره ماه ژوييه مجله Biological Chemistryمنتشر شده است.
به گزارش خبرگزاري رويترز از واشنگتن، پژوهشگران دانشكده پزشكي مونت سايناي در نيويورك سيتي با انجام تحقيقي بر روي موشها دريافتند رژيم غذايي كم كاري ميتواند به توليد پروتييني كه از مغز در برابر اين بيماري محافظت ميكند كمك نمايد.
در اين مطالعه يك دسته از موشها ميتوانستند هرچه ميتوانند بخورند. اما گروه ديگر فقط به ميزان ۷۰درصد گروه اول غذا خوردند.
محققان چند ماه بعد موشها را از بين برده و دريافتند موشهايي كه كالري كمتري دريافت كرده بودند ميزان پروتيين ضد پيري SIRT1در مغز آنها بسيار بيشتر است.
اين پروتيين جلوي توليد پلاك در مغز را كه مشخصه بيماري آلزايمر است ميگيرد. محققان دريافتند اين پروتيين ميتواند فعاليت كليه و كبد و سوخت و ساز بدن را بهبود بخشد.
دكتر پاسينتي استاد روان پزشكي و علوم اعصاب كه سرپرستي اين مطالعه را به عهده دارد ميگويد طبق اين تحقيق در يك نمونه حيواني آلزايمر، كاهش مصرف كالري به افزايش مولكولهايي انجاميد كه با طول عمر و سلامت ارتباط دارد.
اين نكته علت كاهش مصرف كالري در پيشگيري از بروز آلزايمر را مشخص ميكند. براساس اعلام موسسه ملي پيري حدود چهار و نيم ميليون آمريكايي به آلزايمر كه مهمترين علت زوال عقل است مبتلا هستند.
اولين نشانه اين بيماري فراموشي جزيي است كه در نهايت كار به جايي ميرسد كه فرد حتي از خودش نيز نميتواند مراقبت كند و بلاخره به مرگ ميانجامد. اين بيماري هيچ راه درماني ندارد و داروها فقط پيشرفت بيماري را براي مدت كوتاهي به تعويق مياندازند.
اين تحقيق شواهد ديگري در مورد ارتباط تغذيه با ابتلا به بيماريها فراهم ميكند. اين محققان در تحقيقاتي كه بر روي ميمونها انجام دادند به همين نتايج دست يافتند. آنها اميدوارند تا پايان امسال تحقيقات انساني را آغاز كنند.
مشروح اين مطالعه در شماره ماه ژوييه مجله Biological Chemistryمنتشر شده است.