• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
من فردا به اتفاق خانواده داريم ميريم اصفهان ، هفته ديگه برميگردم و کامل وسطون توضيح ميدم

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
من برگشتم ، عيد همه مبارک

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
t_mohsen
سربازی خیلی سخته نه ؟ :D :lol:

فقط یه نصیهت خیلی خیلی خیلی مراقب باش چاق نشی ! چون بعد از آموزشی و تو یگان فقط می خوری و کاری نمی کنی
البته منظورم لیسانس وضیفه هاست بقیه که ماشالله مثله چوب کبریت میشن که البته تو این ها هم شانسیه
ولی اکثر لیسانس وظیفه ها شکم دارن

اینو گفتم چون اگه حواست نباشه یه دفعه دیدی دور شکم از 85 شده 125 و دیگه کار از کار گذشته و چون تو خدمت هم کالیبر رفته بالا دیگه نمیشه جمعش کرد !

چند تا دوستان و فامیلایه ما این بلا سرشون اومده خلاصه حواست باشه :)

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
فقط یه نصیهت خیلی خیلی خیلی مراقب باش چاق نشی ! چون بعد از آموزشی و تو یگان فقط می خوری و کاری نمی کنی
البته منظورم لیسانس وضیفه هاست بقیه که ماشالله مثله چوب کبریت میشن که البته تو این ها هم شانسیه
ولی اکثر لیسانس وظیفه ها شکم دارن

اینو گفتم چون اگه حواست نباشه یه دفعه دیدی دور شکم از 85 شده 125 و دیگه کار از کار گذشته و چون تو خدمت

چند تا دوستان و فامیلایه ما این بلا سرشون اومده خلاصه حواست باشه
تجربه ي شخصي كه نيست؟
biggrinsmiley.gif

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
nima178
ممنون یه کلاس دیکته بای بیام پیشت ;)

نه اتفاقا ! فکر کنم گفتم من 2 سال یه شب به خواب یگان پاسدار بودم
باورت نمیشه اندازه یه قول 200 کیلویی می خوردم ولی هر کی می دید می گفت پوست و استخون شدی ! ولی خدا وکیلی قوی بودم ! البته بعد از خدمت یحو چند کیلو وزن اضافه کردم که البته به جز پایان خدمت یه دلیل دیگه هم داشت

یه خاطره هم داره بزار بگم
فرض کن 19 باید من برگه تصفیه تثفیه تسفیه رو می گرفتم برای پایان خدمت که میشد شنبه
و من مرخصی پایان دوره بودم
روز قبلش که میشد جمعه 18 بعدازظهرش با موتور رفتم بیرون که چشتون روز بد نبینه همه چیز دست به دست هم داد تا یه تصادف مشتی بکنم
حساب کن اونجایی که تصادف کردم اولین نفری که بالا سرم رسید یه ستوان دو نیرو انتظامی بود که با موتور بود
اون ورش هم یه پیکان کلانتری بود و بعد از چند ثانیه هم بنز 110 هم رسید !
آخه جلو یه سینما تصادف کردم
حالا چی من نه کلاه ایمنی داشتم ! نه گواهینامه و نه کارت موتور !
خودمم که اولش هیچی حالیم نبود
ولی دمش گرم اون ستوانه تا بیمارستان اومد و کلی حال داد و بیخیال قضیه شد چون گفتم فردا باید تصفیه بگیرم
خودمم که مچ سمت راستم شکست که 3 ماه تو گچ بود و 1 ماه هم طول کشید تا به حالت عادی برگشت
دست مت راستم از بالا به پایین رو آصفالت کشیده شده بود و همش بانداژ بود
پای سمت چپ هم از چند جا زرب خفن دیده بود هم هم پانسمان خفن شد و هم آتل بستن
اون وسط فقط پاین سمت راست سالم بود
اون دستمم که شکسته بود بالاش همش خراشیدگی داشت که گچ که گرفته بودن دو سه جاشو بریده بودن هی باز می کردن پاسنمان هارو عوض می کردن
خلاصه هیچ جای اون تصادف درد نداشت به جیز اون قسمتی که پاسمان هارو که عوض می کرد و یکی هم اون موقع که دونه های آصفالت رو از دست و پام پاک می کرد طرف چنان زوری میزد که نفسش در نمی یومد موقیه سابیدن

خلاصه این شد که 10 روز بد به هزار بد بختی و لنگان لنگان رفتم پایان خدمت گرفتم

این دوره خدمت من از اوم موقعیه تقسیم تا تموم شدنش خاطره داره که اگه بخوام بگم فقط یه تایپک اختصاصی می خواد

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
آرتین جون، تو سربازی کلاس دیکته براتون نمی ذاشتن؟
272.gif
302.gif

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
آقا آرتین ماشالله کوه تجربه هست. نصیحتاش به درد ما هم خورد.
فردا ما هم داریم میریم میدون تیر. خدا به خیر بگذرونه

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
آقا ما روز اول موهامونو با 12 زده بوديم با خيال راحت نشسته بوديم تو صف ، فرمانده تو اولين برخوردش داد زد کلاهاتون رو برداريد و امد يکی يکی کله ها رو بازديد فنی کرد که به من رسيد ، گفتش این چه وضع مو بدو برو کوتاه کن ما هم رفتيم تو اتاق بهداشت و يکی از هم خدمتيها يه حال اساسی به کله ما داد و تقريبا با صفر کوتاه کرد ، پيشنهاد ميکنم که خودتون با 8 بزنيد که این بلا سرتون نياد

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
ولی خدا وکيلی عجب ميان دوره رديفی به تور ما خورده ها تا حالا هيچ دوره ای اینقدر گشاد نبوده ما رو از 27 مرخص کردن تا 14 فروردين بعدش هم قرار تا 27 فروردين وايسيم يعنی 13 روز کل آموزشی ميشه 5 هفته

belffy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به چپ چپ . یک دو سه چهار. خوبه سربازی دخترها رو نمیبرن

و گرنه میشد سرباز دختر آش خور. چی میشد :lol:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
آقا این آنکادر کردن يکی از مصيبتای خدمت ، من که يه بار بخاطر کثيف بودن ملافه توبيخ شدم يک بار هم بخاطر کم کاری در نظافت محوطه ، تنبيه شدم و شبش رو نگهبانی دادم آما جاتون خالی اون شب گرفتم تخت خابيدم ، البته به صورت نشسته ، خلاصه تا ميشد دودر کرديم ، مخصوصا رژه رفتن رو که خوب ميپيچوندم ، يا به کل رژه نميرفتم يا اینکه قدم ميزدم تو صف

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از t_mohsen :
آقا این آنکادر کردن يکی از مصيبتای خدمت ، من که يه بار بخاطر کثيف بودن ملافه توبيخ شدم يک بار هم بخاطر کم کاری در نظافت محوطه ، تنبيه شدم و شبش رو نگهبانی دادم آما جاتون خالی اون شب گرفتم تخت خابيدم ، البته به صورت نشسته ، خلاصه تا ميشد دودر کرديم ، مخصوصا رژه رفتن رو که خوب ميپيچوندم ، يا به کل رژه نميرفتم يا اینکه قدم ميزدم تو صف
اوه ببین کی اومد
happy0045.gif

دیدی گفتم همش دودره بازی و وقت تلف کنیه ؟ هر چی آدم سخت بگیره اون دوران خوش براش سخت تر میشه و بعدا" پشیمون میشی
ولی اون آنکادر کردن رو راست میگی ... پدر من رو هم در آورد !!! البته بعد از میان دوره دیگه کمتر پدر در میاره
302.gif
میان دوره که رد شه خودشون خسته میشن کمتر گیر میدن
302.gif

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از t_mohsen :
آی دی رئیس پادگانتون رو بده ببینم!
167.gif

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
من که سعی کردم خط به خط تجربياتتون رو اجرا کنم مخصوصا قسمت خورد خوراکش ، خوشبختانه خوردنی به اندازه کافی بورده بودم .

mahanq&a

Registered User
لایک‌ها
2
agha az vaghti ke daftarche ro post mikonim ta vaghti ke javabesh biyad cheghad tool mikeshe
age momkene tozih bedid ke az lahze ferestadane daftarche ta lahze raftan cheghade?

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
ماله من 35 روز طول کشید.

ولی امان از دست آنکادر. از ترس به هم ریختنش شبا پتو رومون نمی اندازیم. صبح ها هم یه ربع به 5 تا 5.30 داریم چروک ها رو درست می کنیم و پتو رو شونه می کشیم.
جالب اینجاست تو این اردو هم دست از آنکادر بر نداشتند. 1 ساعت داشتیم تو تاریکی داخل چادر رو آنکادر می کردیم.
برای ما هنوزم داره گیر میده. دیگه به تنبیه صبحگاهی عادت کردیم.

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
انکارد همون مرتب کردت تخت هست با ملافه و پتو که همه بايد يک شکل و يک دست ...

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
یه سوالی داشتم. می خوام بدونم اولین باری که برای پدر کهنسال معافیت کفالت گذاشتن حداقل سن پدر چند سال بود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا