• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نمیدونه کد 15 کجاست؟من که دارم دق می کنم بگه یکی این جهنم که می خوایم بریم کجاست

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
26.gif
.یعنی کسی نیست بدونه 15 کجاست؟اینا چرا نمیگن محل آموزشی رو مگه پایگاه ناتو هستش ای باااااباااااااا
291.gif
294.gif

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:cool: :lol::D
به نقل از Amir_MTMD :
سلام.من امیر هستم.تازه وارد اینجا شدم.من 18/2/1385 تاریخ اعزامه.میخوام از تجربیات شما دوستان عزیز استفاده کنم.راستی کد محل آموزشیم 15 هست کسی میدونه کجاست؟هر کی میدونه دمش گرم بگه که دارم دق میکنم.

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Amir_MTMD :
دوست عزیز! اجازه بده تا افرادی که در این زمینه اطلاعات دارن بیان، حتماً جوابت رو می دن!! قرار نیست همه 24 ساعت توی فروم باشن، یا کسانی که الان هستن، جواب سوال شما رو بدونن! انقدر عجله نکنین و بی خودی هی سوال خودتون رو تکرار نکنین!!

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایان محترم مدت خدمت سربازی چند ماهه؟20 ماه یا 18 ماه؟؟؟؟؟آموزشی چی؟؟؟؟؟ 2 ماه یا 3 ما؟؟؟؟؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
تا اونجا که میدنم آموزشی 2 ماه و غیر جاهای مرزی و سخت 20 ماه است. امروز یکی یو دیدم که 10روز دیگه 20 ماهش تموم میشه اون گفت 20 ماه است.

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سهیل ممنون عزیز.( soheilstar)

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
ما که از دست غذاهای 01 راحت شدیم. حالا وایستید . غذاهای ابتکاری زیاده اونجا. یه غذا دارند که سیب زمینی با تخم مرغ رو لگد کردند یه مخلوطی در اومده. آب لوبیا و ردپای مرغ هم هست.
ولی عیب نداره بهتون خوش میگذره. جفتتون هنگ 2 هستید که نسبت به هنگ 1 کمی بهتره

Amir_MTMD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که بیخیال معافی شدم.راه رفتنی رو باید رفت حالا هرچی زودتر بهتر.به قول قدیمی ها دندون کندنی رو باید کند.همین که معاف از رزم هستم باز از هیچی بهتره چون شنیدم کارای سخت نمی کنیم که همینم خیلی ها آرزوشو دارن.من 3 روز دیگه میرم و باز میام خاطراتمو میگم.قربون همتون که جواب سوالامو دادین.همتون بچه های باحالی هستین.

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
معاف از رزم اونقدرا هم بی ارزش نيست خوشبحالت به خاطر اینکه بعدا تو يگانت هم از صبگاه معاف ميشی و لازم نيست تو گرما مثل ک.... خلا بری بدووی ، يک حالمون رو گرفتن با این صبگاهشون که تا آخر خدمت يادم نميره يک شب بخاطر نرفتن به صبحبگاه ما رو تو پادگان نگر داشتن اشکم داشت در ميمدتازه نهار و شام هم بمون ندادن ، آخ جر خورديم يکی چشم کرده چون تا حالاش خوب بود که ...

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
معاف از رزم همه جا هم اونقدر اعتبار نداره ! ...

ما تو گروهانمون یعنی یگان پاسدار که یک شب در میون نگهبان بودی چند تا معاف از رزم داشتی
یه بابای بود که چند تا پلاتین تو بدنش بود و جسه کوچیکی هم داشت و اصلحه بلند می کرد دو دقیقه نشده از حال می رفت
دیگه خیلی به این لطف کردن کردنش نگهبان یگان ! یعنی همون یک شب در میون نگهبان با این فرق که فقط سرنیزه می بست

صبحگاه هم فکر نکنم ماله **** اونقدر سخت باشه
آقا محسن اگه جای ما بودی چی کار می کردی !
تو همه پادگانها یگان پاسدار برای تشریفات استفاده می شه و باید از لحاظ بدنی همیشه آماده باشه ! به تکاورا گفتن زکی
روزهای صبحگاه که ماله ارتش پنج شنبهاست به جز اینگه لباس باید فوق العاده تمیز می بود
صورت اصلاح شده
موهها کوتاه
عکست رو باید تو پوتین می دیدی !
باید یه سری آتو آشغال هم بخودت می بستی
ما بایستی یه چهار بند آمریکایی
فانوسخه
و یه چیزی که الان اسمش یادم نیست که به گردن می بستیم که نفسه آدم رو بند می یورد
این 4 بند هم طوری بود که اگه یا خم میشدی کلش به هم می ریخت !
قبل از رفتن به میدون ما کلی تمرین می کردیم یعنی قبلش نفسمون رو می گرفتن
بعد از اینکه مراسم تموم میشد و موقع رژه یگاه پاسدار آخرین گروهان بود و صد در صد باید یه خیلی خوب می گرفتیم
و از شانس ما این فرمانده مرکز وقتی آموزشیها که اول از همه مرفتن کارشون تموم میشد میزاشت میرفت
و می موند جانشینش که چون با فرمانده گردان ما خوب نبود هیچ موقع خیلی خوب نمی داد :(
و فرمانده گردان هم به فرمانده ما می توپید و اون عقدشو سر ما خالی می کرد
خلاصه یه نیم ساعت مانور می شدیم طوری که نفسمون در نمی یومد چشا سساهی می رفت
تازه بعدش می رفتیم سر پست ! که اون جا باز می باسیتی وقتی نگهبانی تموم می شد تمرین رژه می کردیم
دیگه ساعت نداشت 3 شب می خواست باشه خسته باشی هر چی باشی نمی گفتن 2 ساعت با اصلحه نگهبانی دادی می گفتن رژه برو

خلاصه خدمتی که می کنی فکر نکن خیلی سخته
الان خیلی داری حال می کنی آقا محسن
ما خدمتون سخت بود ولی این رو هم می دونم که خیلیها هستن که خدمتشون از من هم سخت تر بوده یعنی خیلی سخت تر

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
خدايا شکرت

reza_juje

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
راستش تاریخ اعزام من 2/4 است . کلی دنبال امریه رفتم ولی قسمت نمیشه . حالا نمیدونم چه کنم . راستی میگن بهترین جای سربازی نیروی هوایی است ( چه **** چه ارتش ) چی جوری میشه نیرو هوایی افتاد ؟؟ در ضمن آموزشی کدوم نیروی **** تهرانه ؟ کسی میدونه ؟

mohammad123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این لینکو ببینید .
طرف از لحظات آماده شدن و عزیمت به خدمت مقدس سربازی عکس گرفته :
خیلی باحاله .

http://skizoferny.com

خدا نصیب همه تون بکنه .انشا ا... :D

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بابا 734 ایها :cool:
سرودهای حماسی ورزش صبحگاهی 01 :lol:
دمتون گرم.
خصوصا آقا سعید.;)

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
ديشب ما رو نگه داشتن ، و بردن خرمشهر واسه خوشامد گويی به پرزيدنت ، شب هم تو چمن خوابيديم آقا اگه ميتونيد نريد خدمت ~~~~~ .

Only_Yang_Kong

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . من تک فرزندم و پدرمم 51 سالشه..!! خواستم ببینم میتونم کفالت بگیرم یا نه!!چون شنیدم سن کفالت . (سن پدر) باید 55 باشه درسته!!؟؟
متولد 66 هستم . اگه کنکور قبول شم و 4 سال درس بخونم میتونم معافیت بگیرم یا نه!!
اگه یه نفر از روی برادری یه اطلاعاتی به من بدن ممنونش میشم

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تا جایی که من می دانم سن پدر باید بالای 59 سال باشد .

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
سلام خدمت همه دوستان:
1- برای معافیت کفالت باید سن پدرت بالای 59 سال باشه.
2- قوانین مربوط به از کار افتادگی پدر در انتهای دفترچه قوانین معافیت پزشکی نوشته شده که می تونید از پستخونه ها تهیه کنید. (اگه پیداش نکردید باید برید پستخونه چهار راه لشکر)
3- دو شنبه صبحها در میدان **** جلسه ارتباطات مردمی هست و می تونید سوالاتتونو از اونجا بپرسید. شماره تلفنهای روابط عمومی:
3-77510920 و 2-77638470

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کمی اطلاعات درباره ارتباط مردمی میدان **** می خوام .

اونجا دقیقا چگار میکنن ؟ فقط به پرسشها جواب میدن یا مشکل مردم رو هم برطرف میکنن ؟
موارد استثنایی رو باش چه برخوردی میکنن ؟ طبق قوانین کار میکنن ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا