• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من کد آموزشی‌ام ۳۵ اه. اینطور که برمی‌آد نیرو زمینی ارتش ام. ۰۱ تهران
فقط من چون مشهد هستم. تو این نامه‌ای که اومده نوشته روز ۲ دی ۸ صبح برم **** وظیفه مشهد. حالا نمی‌دونم که اون روز می‌برنمون تهران یا نه. باید موهامون زده باشه؟ چیزی ننوشته تو این نامه. فقط گفته عابر بانک سپه تهیه کنین

mrsmaeili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم کدم 35 بود و شنبه ساعت 2 رفتم 01 و بهمون لباس دادن و کچلمون کردند و ساعت 8 شب گفتند برید سه شنبه بیاین. گروهان 511 افتادم فرماندمون ستوان 1 پایان.

metall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. آقا این تاپیک خیلی خوب بود. کلی اطلاعات گیرمون آمد.
من هم 4 شنبه همین هفته (1385/11/18) اعزامم هستش و کد محل آموزشیم هم 226 هستش. کسی میدونه این 226 کجاس؟:rolleyes:

saamz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا برگه اعزام داداش ما هم براش ديروز اومد ... حالش گرفته شده اسمي..:wacko:
محل آموزشي رو زده كد 196 .
كسي ميدونه داداش ما كجا افتاده..؟

kaveh_ndm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر از سازنده ی این تاپیک بدرد بخور.
من 1/12/85 اعزامم کد محل آموزشمم 36 که به احتمال زیاد 02 نیروی زمینی تهرانه کسی میدونه اونجاچه جور جاییه از 01 بهتره یا بدتر؟

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
تشکر از سازنده ی این تاپیک بدرد بخور.
من 1/12/85 اعزامم کد محل آموزشمم 36 که به احتمال زیاد 02 نیروی زمینی تهرانه کسی میدونه اونجاچه جور جاییه از 01 بهتره یا بدتر؟

آقا من هم 36 هستم مطمئنی 02 نیرو زمینی هستش ؟ اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه واقعا تاپیک به درد بخوریه ایول اگر کس دیگه ای هم هستش بگه با هم بیشتر آشنا بشیم بالاخره شاید اطلاعاتمان به درد همدیگه بخوره :) باتشکر

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
02 یعنی ارتش:f34r: بدبخت شدم ای خدا :lol:

HamidRezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
كسي از كد 88 هم خبر داره؟

hamidsalavaty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم

کد 37 کجاست 1/12 اعزامم چی کار کنم کچل کنم یا نه ؟ چی با خودم ببرم؟

تو رو خدا جو.اب بدین

kaveh_ndm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان میخواستم نکاتی را جع به کدها بگم
1-بعضی منابع ادعا میکنن کدا رمزیه و تا 28 بهمن معلوم میشه این منابع عبارتند از نظامیانی که من ازشون پرسیدن.
2-بعضی از منابع دیگه میگن منابع فوق الذکر گه خوردن کدا تغییر نمکنه سیاستشونه ملت نفهمن این منابع اخیر عبارتند از برو بچز.
3-یه سری از کدایی که من میدونم عبارتند از:36=02و35=01
اگه از کدای دیگه ام خبردارشدم بهتون میگم در مورد درستی کدام تضمین نمیدم ولی بعید میدونم غلط باشن گرچه ترجیه میدم باشن چون از نیرو زمینی بد میگن.درضمن کد 226 فک کنم تاکستان قزوین باشه 37 تم از روی 35 و36 به احتما زیاد ارتشه.

kaveh_ndm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قانونآ روزی که اعزام می شیم باید از محل اعزام ماشین بگیرن ببرنمون محل آموزشی ولی ممکنه برای کم کردن هزینه هاشون بگن که کی باید تا چه تاریخی کجا خودشو معرفی کنه ولی عاقلانست وسایل شخصی و مقداری خوراکی با خودمون ببریم که اگه بلافاصله اعزام شدیم زیاد بد نگذره در ضمن در مورد چیزایی که می برین نکات زیرو در نظر بگیرین:
1_بردن هر نوع وسیله ی برقی داخل پادگان ممنوعه.
2-موبایلم وسیله ی برقی محسوب میشه ولی میتونین دژبانی یا هر زهز مار دیگه که هست بدین تا هر وقت شد بیرون پادگان ازش استفاده کنید.اگه خواستین این کارو بکنین باید موبایل بدون دوربین باشه
3-فندک وچاقو سیگارم خلاف.اگه سیگاری هستید سعی کنید همون دفعه اول لو ندید سیگارییارو موقع ورودو خروج بد میگردن.
4-خودشون کچل میکنن ولی اگه بهداشت برات مهمه خودت قبلش کچل کن منکه نی مزارم اونا با وسایل میکرب آساشون کچلم کنن.
منبع فرمایشات فوق بروبچز مسولیتشم با خودشون

kaveh_ndm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سری نکات راجع به خود دورست بد نیست بدونین:
1_دوره ی آموزشی کسی اضافه خدمت نمیخوره بنابراین کسی با این حربه خواست با هاتون برخورد کنه داره زر اضافه میزنه.
2-اموزشی تجدید دوره داره ولی به این راحتیا کسی رو تجدید دوره نمکنن حتی با دو سه روز غیبت غیر موجه وسط آموزشیفقط اولش لطفآ غیبت نکن قربون اون شکل ماهت
3-عذاب روحی تو سربازی زیاده اگه فک می کنین آدم کم طاقطی هستین قاطی قرصایی که میارین آرام بخشم بیارین.
4-علی رغم حفظ آرامش و متانت رفتار قدرت مندانه ای داشته باشین کم نیارین ضعف نشون ندین فرمانده هیچ غلطی نمی تونه بکنه.

kaveh_ndm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کمن معافم
نامه اومده تابستون باید بری آموزشی
میخواستم ببینم این دوره دقیقا چند روزه؟
اینی که تابستونه فقط معافیا توشن یا قاطیه؟

hamidsalavaty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا ایول کاوه من باید 1/12 برم شهرک آزمایش اصفهان تا بگن کجا افتادی میگم قبل از رفتن به پادگان و قبل از لباس کچل کنیم؟
من موندم این کد 37 کوجاست از برو بچ کسی قوانین ارتش رو داره سخته آسونه چند روز آموزشیه ؟
من فوق دیپلم کامپیوتر دارم.
یه سوال دیگه من مدتی زانوم بخاطر ورزش آسیب دیده این میتونه در آموزشی کمک کنه معاف از رزم بشم؟
برا معاف از رزم تو خود پادگان اعلام کنم یا حالا برم دکتر برگه بگیرم.

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
یه سوال دیگه من مدتی زانوم بخاطر ورزش آسیب دیده این میتونه در آموزشی کمک کنه معاف از رزم بشم؟
برا معاف از رزم تو خود پادگان اعلام کنم یا حالا برم دکتر برگه بگیرم.

احتمالش خيلي كمه كه معاف شي ولي قبل از اينكه بري آموزشي حتما اقدام كن

hamidsalavaty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی.
ما آخرش نفهمیدیم وقتی میریم تقسیم بشیم همون روز که لباس میدن کچل هم میکنند یا دو روز بعد باید کچل کنیم؟
من میخوام خونه کچل کنمکی وکچلم:p

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون کاوه جان از اطلاعاتی که در اختیار بقیه گذاشتی منم با حرف های شما در مورد دوره موافقم فقط موقع آموزشی سرتان به کار خودتون باشه حله ولی اگر شاخ بازی در بیاری بیخود آدم رو اذیت میکنن پس.....
هیچ کس دقیقا نمیدونه کد ها کجاست همه میگن احتمالا همچین میگن محرمانه است که انگار داری میری ناسا . ولی این ها حال عوض کردن کدها رو ندارن پس من هم 02 هستم در مورد بردن همان روز من این جور که تو پست های قبلی از بقیه بچه ها خوندم همون روز نمیبرن ولی احتیاط لازمه چون داریم میریم دیوونه خونه
بقیه بروبچ اگر مطالب قبلی رو نخوندن به نظرم بخونن به دردشون میخوره
ولی این جور که من شنیدم میریم **** وظیفه بعد میگن افتادی فلان جا بعد میری اونجا لباس رو میگیری میاری اندازه خودت میکنی بعد میگن فلان روز بیا اینجا باز هم طبق معمول همه اینها حدس و گمانه و هیچ تضمینی وجود نداره
راستی این عابر بانک سپه رو هم نوشته برید بگیرید من رفتم اقدام کردم گفت 1 هفته 10 روز دیگه آمادس بعد گفته که باید یه فرم از **** وظیفه بیاری که ما بهت تاییدیه بدیم البته یارو گفت ؟ دیگه راست و دروغش رو من نمیدونم
عجب داستانی شده این خدمت رفتن ها.
این سایت هم یه سری بزنیین شاید بعضی کدها رو بتونید اینجا پیدا کنید من که افتادم 02ارتش نیرو زمینی
http://www.dvb2.com/showthread.php?t=95344
باتشکر از همه هم قطارها

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
من این کدها رو از همین آدرس بالا پیدا کردم ولی هیچ تضمینی وجود نداره

کد 82 نیروی دریایی **** (پادگان رزمی مقدماتی احمد ابن موسی (ع) مرودشت)
آدرس : ( 15 کیلومتری جاده شیراز - اصفهان )
کد 226 میگن نیروی مازاده یعنی اون روز میری بهت میگن همین الان میری یا اینکه بهت مرخصی میدن بری حال کنی تا روز اعزام معلوم نمیشه
البته من هم مطمئن نیستم اگر کد ها درست نبود من رو یقه نکنید:lol:

hooya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اولا که کدهای محل خدمت به ندرت تغییر می کنه .
ثانیا هر جا افتادین سعی کنین به هیچ وجه تو چشم افسر آموزش نباشین . مثل خود من که تا پایان آموزشی هیچ افسری اسم منو نمی دونست و باید از رو فرنچم می خوند :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا