• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
کمی اطلاعات درباره ارتباط مردمی میدان **** می خوام .

اونجا دقیقا چگار میکنن ؟ فقط به پرسشها جواب میدن یا مشکل مردم رو هم برطرف میکنن ؟
موارد استثنایی رو باش چه برخوردی میکنن ؟ طبق قوانین کار میکنن ؟

منظورت از مشکل چیه. فکر کنم بهتره در گام اول یه زنگ بزنی اونجا. در مورد نحوه برخورد با موارد استثنایی هم چیزی نمی دونم.

itnlive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمی اطلاعات درباره ارتباط مردمی میدان **** می خوام .

اونجا دقیقا چگار میکنن ؟ فقط به پرسشها جواب میدن یا مشکل مردم رو هم برطرف میکنن ؟
موارد استثنایی رو باش چه برخوردی میکنن ؟ طبق قوانین کار میکنن ؟

اونجا همه کاری که مربوط به **** وظیفه هست انجام میدن
اعزام . معافیت . ......
اونجا قانون حرف اول رو میزنه :blink: هیچ موردی نیست که استثنا باشه
شمابالاخره در یکی از محدوده های قانونی هستی

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اونجا همه کاری که مربوط به **** وظیفه هست انجام میدن
اعزام . معافیت . ......
اونجا قانون حرف اول رو میزنه هیچ موردی نیست که استثنا باشه
شمابالاخره در یکی از محدوده های قانونی هستی

یعنی اگر طبق قانون من معافی شاملم نشه اونا هیچ کمکی از دستشون بر نمیاد ؟ اگر اینطوره چرا جلسه حضوری میزارن ؟

اگر موردی باشه که قانون در اون مورد ضعف داشته باشه و جوابگو نباشه چیکار میکنن ؟

میشه در مورد قوانین بشون اعتراض کرد تا شاید تغییراتی بدن ؟

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی اگر طبق قانون من معافی شاملم نشه اونا هیچ کمکی از دستشون بر نمیاد ؟ اگر اینطوره چرا جلسه حضوری میزارن ؟

اگر موردی باشه که قانون در اون مورد ضعف داشته باشه و جوابگو نباشه چیکار میکنن ؟

میشه در مورد قوانین بشون اعتراض کرد تا شاید تغییراتی بدن ؟

توی قوانین معافیت پزشکی فصلی هست به نام "بیماریهایی که آیین نامه معافیت پزشکی پیش بینی نشده" . اما بطور جداگانه برای معافیت کفالت به این موضوع اشاره نشده. حالا شما ببین شاید مورد شما پیشبینی شده باشه. اما اگر نظری بدن نمیشه بهش اعتراض کرد.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
با سلام خدمت همه من خودم دارم معا فیت از کار افتاده گی پدر میگیرم من حدودن 10 مورد دیدم میدونیدمشکل کار شما چی هست زیر میزی نمیدید به افسر کلانتری 50 تومن دادم 1 روزه همه چیو درست کرد تازه پشتک هم برام میزد تازه با ماشین نیروی انتظامی کارامو انجام داد تازه من باهاش بودم یاد بگیرید و گرنه 10 ماه باید برید و بیاید

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
محدوده قانونی رو قلنبگی جیب شما تعریف میکنه فقط تو ایران این طوری نیست همه جا هست همه یک قیمتی دارن باید اون قیمتو بدونی

parspal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تك پسر هستم سن پدر و مادرم هردو 49 سال هست
چطور مي تونم از طريق طلاق(شناسنامه اي) كفالت مادرم رو به عهده بگيرم و معافيتم رو بگيرم ؟
بعد دوباره واسه مامان و بابام عروسي بگيرم!
در ضمن من دانشجو هستم (سال سوم)آيا ميشه در حال تحصيل هم دنبال كارهاي معافيتم باشم؟
راسته واسه اين روش بايد چه نكات خاصي رو رعايت كنيم كه هم موضوع كلك لو نره هم كار به خوبي و خوشي تموم بشه؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام خدمت همه من خودم دارم معا فیت از کار افتاده گی پدر میگیرم من حدودن 10 مورد دیدم میدونیدمشکل کار شما چی هست زیر میزی نمیدید به افسر کلانتری 50 تومن دادم 1 روزه همه چیو درست کرد تازه پشتک هم برام میزد تازه با ماشین نیروی انتظامی کارامو انجام داد تازه من باهاش بودم یاد بگیرید و گرنه 10 ماه باید برید و بیاید

متوجه نشدم کمی توضیح بدین !

مثلا شما زیر میزی دادین که چی بشه ؟ که تایید کنه پدرتون از کار افتاده است ؟ آخرش چی ؟

در نهایت باید پدرتون رو ببرین کمیسیون پزشکی تا اونا نظر بدن ، اینجا که دیگه زیر میزی فایده ای نداره !!!

کلانتری پله اوله ، اصل کار توی حوزه است .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
توی قوانین معافیت پزشکی فصلی هست به نام "بیماریهایی که آیین نامه معافیت پزشکی پیش بینی نشده" . اما بطور جداگانه برای معافیت کفالت به این موضوع اشاره نشده. حالا شما ببین شاید مورد شما پیشبینی شده باشه. اما اگر نظری بدن نمیشه بهش اعتراض کرد.

پیش بینی که نشده !
اما اگر نظری بدن نمیشه بهش اعتراض کرد.
این یعنی چی ؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز پول دادم که همه کارهای استشهادو راحت کنه برام یعنی ده تا کلانتری نرم همه فک وفامیلو تو ساختمونه خودمون بزنه محل سکونتشون

hooya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 2/6/85 اعزام شدم به پادگان 01 نزاجا تهران .
از اونجا که این موهبت الهی فقط یک بار نصیب آدم می شه تصمیم به نوشتن خاطراتم گرفتم .
الان که دوره تموم شد و به گذشته نگاه می کنم دلم برا خیلی از دوستان تنگ شده بخصوص بچه های با مرام یگان 734 .
روزها و شب های تلو که هیچ وقت یادم نمی ره !
کلا دوره خوبی بود . ای کاش یک بار دیگه تکرار می شد .

سیامک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای کاش سن من هم میرسید میرفتم خدمت!!!

hooya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یادم رفت بگم .

هر کی افتاده یگان 734 سلام منو به جناب سروان پیرایش و محمدی برسونید .
خداوکیلی اگه بهتون گیر ندن اند مرامند !!

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر بچ
این پستو بعد 4 5 ماه بالا آوردم.
دیروز 2 تا آشخور به جمع ما پیوستندو ما داریم پیر میشیم.
ولی خیلی زود داره می گذره.

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه این ۱۳ صفحه رو یک نفس خوندم :D دم همتون گرم خیلی خوب توضیح داده بودین. من اعزامم اول دی اه. هنوز نمی‌دونم کجا می‌افتم ولی بیشتر نگران بعد از اون ۲ ماه آموزشی هستم که آیا شهر خودم می‌افتم یا نه. توی تقسیم نیروها بعد از آموزشی رشته تحصیلی و اینا هم لحاظ می‌شه یا کشکه؟ من مخابرات خوندم :rolleyes: کسی توصیه‌ای چیزی نداره برای اینکه چه کار کنیم تو شهر خودمون بیوفتیم؟ (البته به غیر از پارتی خیلی کلفت! که اونو ندارم)

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
همه این ۱۳ صفحه رو یک نفس خوندم :D دم همتون گرم خیلی خوب توضیح داده بودین. من اعزامم اول دی اه. هنوز نمی‌دونم کجا می‌افتم ولی بیشتر نگران بعد از اون ۲ ماه آموزشی هستم که آیا شهر خودم می‌افتم یا نه. توی تقسیم نیروها بعد از آموزشی رشته تحصیلی و اینا هم لحاظ می‌شه یا کشکه؟ من مخابرات خوندم :rolleyes: کسی توصیه‌ای چیزی نداره برای اینکه چه کار کنیم تو شهر خودمون بیوفتیم؟ (البته به غیر از پارتی خیلی کلفت! که اونو ندارم)

زن بستون
310.gif

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

Only_Yang_Kong

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...آقا یکی منو راهنمایی کنه . من تک فرزندم و پدرم 50 سالش هست...می خوام معافی کفالت بگیرم...البنه به این عنوان که پدرم توانایی کار نداره!(یکی که گرفته بود گفت که باید امام جماعت محل استشادت بده)...خواستم ببینم راهش چیه!البته میدونم خیلی سخت میدن ولی اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا