• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eceait

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سعی کنید این مقاله رو به کمسیون اصل نود سازمان بازرسی کل کشور و همچنین در صورتی که شکایت کردید به دیوان عدالت اداری ارائه کنید والا محکوم می شوید
یا به هر مسئول یا سازمان ....

دفاعیه معاف شدگان چاقی ، لاغری
با سلام
احترما ما جمعی از معاف شدگان چاقی و لاغریی یک سال پیش معافیت پزشکی گرفته ایم بیش از یک سال است که **** وظیفه از صدور کارت معافیت پزشکی اینجانبان جلوگیری به عمل آورده است. در حالی که صدور معافیت اینجانبان وفق مقررات قانونی و از سوی مراجع قانونی صورت گرفته است و مقامات صادر کننده معافیت پزشکی خود از متخصصین و صاحب نظران امر بوده و همگی در راستای مقررات و موازین قانونی اقدام نموده اند و رعایت این قوانین و مقررات برای کلیه متصدیان **** وظیفه برخلاف موازین قانونی جبهه گیری کرده و اتخاذ تصمیم نمایند اینجانبان طبق قوانین و مقررات موضوعه و از مراجع قانونی گواهی معافیت دریاقت نموده ایم و تا زمانی که بطرق قانونی این معافیت ملغی نگردیده حق بدیهی و قانونی ما است که از مزایای آن نیز برخوردار باشیم و لکن حوزه **** وظیفه تا به حال از تنفیذ و عمل به مفاد آن استنکاف نموده و برای معاف شدگان سال گذشته کارت معافیت پزشکی صادر نشده است. در پی مراجعات مکرر معاف شدگان پیگیری امر متصدیان حوزه **** وظیفه ضمن ارائه یک برگ تصویر بخشنامه شماره 33/11/708/م/ع/ن مورخه 20/07/1385 صادره از ستاد کل نیروهای مسلح اظهار نمودند که بخشنامه مذکور معافیت پزشکی صادره را لغو و باطل نموده و گواهی معافیت صادر باطل شده و فاقد اعتبار است و در این مورد آنچه که مهم و قابل توجه است این که گواهی معافیت اینجانبان وفق قوانین صادره شده و ادعای ابطال آن توسط بخشنامه کاملا مغایر با موازین قانونی است و باید توجه داشت که بخشنامه هرگز نمی تواند با قانون برابری نماید و اقدامات قانونی را نمی توان با صدور بخشنامه باطل کرد علیهذا با عنایت به موارد فوق و این مهم که بخشنامه قابلیت تعارض با قانون نداشته و نمی تواند ناقض و ناسخ اقدامات قانونی باشد. نهايتاً با توجه به مراتب فوق به نظر مي رسد براي احقاق حقوق معاف شدگان و ابطال مصوبه ستاد كل نيروهاي مسلح و **** وظيفه دال بر لغو معافيت پزشكي چاقي و لاغري مي بايست ابطال مصوبه از هيات عمومي ديوان عدالت اداري درخواست شود و از آنجا كه درصورت اعزام اين افراد به هيچ طريقي نمي توان اين خسارت را جبران نمود، مستنداً به ماده۱۵ و قسمت اخير ماده۲۰ قانون ديوان عدالت اداري مصوب ۹/۳/۱۳۸۵ ابتدائاً دستور موقت فوري دراين زمينه بايد تقاضا شود.

با تشکر جمعی از معاف شدگان چاقی و لاغری

eceait

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دفاعیه شامل همه کسانی که معافیت دارن می شه هم کسانی که کارت دارن و هم کسانی که کارت ندارن هدف ابطال مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح
بچه ها سعی کنید این مقاله رو به کمسیون اصل نود سازمان بازرسی کل کشور و همچنین در صورتی که شکایت کردید به دیوان عدالت اداری ارائه کنید والا محکوم می شوید

eceait

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام
احترما ما جمعی از معاف شدگان چاقی و لاغریی یک سال پیش معافیت پزشکی گرفته ایم بیش از یک سال است که **** وظیفه از صدور کارت معافیت پزشکی اینجانبان جلوگیری به عمل آورده است. در حالی که صدور معافیت اینجانبان وفق مقررات قانونی و از سوی مراجع قانونی صورت گرفته است و مقامات صادر کننده معافیت پزشکی خود از متخصصین و صاحب نظران امر بوده و همگی در راستای مقررات و موازین قانونی اقدام نموده اند و رعایت این قوانین و مقررات برای کلیه متصدیان **** وظیفه برخلاف موازین قانونی جبهه گیری کرده و اتخاذ تصمیم نمایند اینجانبان طبق قوانین و مقررات موضوعه و از مراجع قانونی گواهی معافیت دریاقت نموده ایم و تا زمانی که بطرق قانونی این معافیت ملغی نگردیده حق بدیهی و قانونی ما است که از مزایای آن نیز برخوردار باشیم و لکن حوزه **** وظیفه تا به حال از تنفیذ و عمل به مفاد آن استنکاف نموده و برای معاف شدگان سال گذشته کارت معافیت پزشکی صادر نشده است. در پی مراجعات مکرر معاف شدگان پیگیری امر متصدیان حوزه **** وظیفه ضمن ارائه یک برگ تصویر بخشنامه شماره 33/11/708/م/ع/ن مورخه 20/07/1385 صادره از ستاد کل نیروهای مسلح اظهار نمودند که بخشنامه مذکور معافیت پزشکی صادره را لغو و باطل نموده و گواهی معافیت صادر باطل شده و فاقد اعتبار است و در این مورد آنچه که مهم و قابل توجه است این که گواهی معافیت اینجانبان وفق قوانین صادره شده و ادعای ابطال آن توسط بخشنامه کاملا مغایر با موازین قانونی است و باید توجه داشت که بخشنامه هرگز نمی تواند با قانون برابری نماید و اقدامات قانونی را نمی توان با صدور بخشنامه باطل کرد علیهذا با عنایت به موارد فوق و این مهم که بخشنامه قابلیت تعارض با قانون نداشته و نمی تواند ناقض و ناسخ اقدامات قانونی باشد. نهايتاً با توجه به مراتب فوق به نظر مي رسد براي احقاق حقوق معاف شدگان و ابطال مصوبه ستاد كل نيروهاي مسلح و **** وظيفه دال بر لغو معافيت پزشكي چاقي و لاغري مي بايست ابطال مصوبه از هيات عمومي ديوان عدالت اداري درخواست شود و از آنجا كه درصورت اعزام اين افراد به هيچ طريقي نمي توان اين خسارت را جبران نمود، مستنداً به ماده۱۵ و قسمت اخير ماده۲۰ قانون ديوان عدالت اداري مصوب ۹/۳/۱۳۸۵ ابتدائاً دستور موقت فوري دراين زمينه بايد تقاضا شود.

با تشکر جمعی از معاف شدگان چاقی و لاغری

eceait

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دفاعیه شامل همه کسانی که معافیت دارن می شه هم کسانی که کارت دارن و هم کسانی که کارت ندارن هدف ابطال مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دیپام 8
لیسانس 10
فوق لیسانس و به بالا 12

این اعداد برای جمع دو چشم هست...........مثلا اگه شما دیپلم باشی و یه چشمت 5 و یکی 3 باشه معافی

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
حالا تکلیف کسانی که معافیت چاقی لاغری نگرفته اند ومیخوان بگیرن چیه
شرایط جدیدش چیه؟؟؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
6-7 ساله عینک میزنم
از شانس بد یا خوب من
شماره چشمم یه ذره هم تغییر نکرده

azad az zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بری خدمت می فهمی :D
پس تو اینجا چی کاره ایی ؟ :lol: :lol: :lol: ( باید به من مشاوره بدی دیگه )
مثلا اونجا در روز 1 ساعت وقت اضافه پیدا می کنم که بخوام تغییرات درسی را بررسی کنم ؟
اگر خدمتم تو شهر خودم بیفته تا چه ساعتی منو نیگه میدارن تو پادگان ؟
در طول ماه چند روز مرخصی به آدم میدن ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من متولد 1368/2/12 هستم
فنی حرفه ای درس می خوندم
تک پسر و فرزند ارشد خانواده هستم و پدرم 45 سالشه
دو بار در کنکور سراسری شرکت کردم و هر دو با ناموفقیت آمیز
می خوام بدونم که :
1- چه زمان باید برم دفترچه اعزام به خدمت بگیرم ؟
2- اگر بخوام برای معافی اقدام کنم چه زمان باید اقدام کنم ؟
3- طی کردن روال قانونی برای معاف شدن چقدر طول می کشه ؟
4- اگر معاف نشم آیا با جریمه یا اضافه خدمت اعزام میشم ؟
5- اگر معاف نشم آیا می تونم دوباره برای معافی (با یک دلیل دیگه) اقدام کنم ؟
6- قوانین دقیق و کامل معافیت های پزشکی (با ذکر جزئیات و موارد کامل پزشکی) رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
7- پیشنهادی برای معاف شدنم دارید ؟

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام

من میخواستم از بچه های وارد بپرسم که معافیت پزشکی بهتر است یا زمان صلح ( جبهه پدر )

من الان میخام واسه کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی - کاربردی ودولتی بخونم و با توجه به اینکه

در معافیت پزشکی دیگه مثل معافیت زمان صلح ( جبهه پدر ) نیاز به 2 ماه آموزش نداره .

البته میگن پیدا کار یا معافیت پزشکی سخته

لطفا منو راهنمایی کنید که کدومو انتخاب کنم .

jaberi

Registered User
لایک‌ها
0
من معافیت زمان صلح دارم 2 ماه هم نرفته بودم(زمان ما اینطوری نبود)

معافیت پزشکی دردسرهای زیادی داره بهتره دورش نپلکی هم کار سخته هم گواهینامه و هم ازدواج! فعلا زمان صلح بگیر بعد اگه خدای نکرده جنگی اتفاق بیافته یکاریش میکنی (پزشکی)

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
100% زمان صلح
من خودم می تونستم پزشکی بگیرم ولی به خاطر دردسر هایی که بعدا ایجاد میکنه برام نگرفتم

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس تو اینجا چی کاره ایی ؟ :lol: :lol: :lol: ( باید به من مشاوره بدی دیگه )
مثلا اونجا در روز 1 ساعت وقت اضافه پیدا می کنم که بخوام تغییرات درسی را بررسی کنم ؟
اگر خدمتم تو شهر خودم بیفته تا چه ساعتی منو نیگه میدارن تو پادگان ؟
در طول ماه چند روز مرخصی به آدم میدن ؟
ببین بستگی داره کجا باشی
مدرکت اگه بالا باشه معمولا اگه تو شهره خودت باشی نصفه روز میشی(اگه **** باشی 100% )
ولی با دیپلم بگیر نگیر داره ممکنه یه پادگان بیفتی بقل شهر خودتون ولی 10 روز یه با بزارن بری خونه
یک مثال میزنم که به اهمیت مطلب پی ببری
یه پادگان داریم نزدیگه شهرمون ما، حدوده 20 کیلومتری
چند تا از دوستای خودم اونجا افتادن ماله نیرو مقاومت سپاهه، سرباز هایی که مدرکشون بالاس میرن 2 روز اونجا و 4 روز میان خونه! ولی سربازای دیپلم و دیپلم به پایین 10 روز یه بار یه روز میتونن بیان خونه!!
مدرک بگیر دوسته من، به هر قیمتی که شده

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال . اگه پذیرش برای مقطع master یا کارشناسی ارشد داشته باشی در چه شرایطی میشه برای تحصیل به خارج رفت ؟ ( همراه با 15 تومنه )
- غیبت چی ؟

بعدش این پذیرشو باید وزارت علوم ببریم یا **** وظیفه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا