آخرین بار کی بخشیده شد میگه؟ خیلی وقته که نبخشیدن من که کسی رو ندیدم از سربازای حاله حاضر که بخشیده شده باشنسه ماه اضافه خدمت سنواتی میخوری
ولی تا حالا کسی اون سه ماه رو نکشیده
من خودم در حالا حاضر سربازم ولی همه دوستام که اضافه سنواتی داشتن عفو ***** مشمولشون شد
سلام آقایون من اسم فرمانده پادگان 02 تهران و درجه اون رو خیلی فوری میخوام خواهشاً بگید؟
آخرین بار کی بخشیده شد میگه؟ خیلی وقته که نبخشیدن من که کسی رو ندیدم از سربازای حاله حاضر که بخشیده شده باشن
هر جا نیرو کم داشته باشه یا جا داشته باشه می فرستنت اونجاسلام
شرمنده تاپیک زدم
هیچ کس جواب نمیده
کد مرکز آموزشی که تو برگه سفیدم زده خورده 226 کسی میدونه کجا هست
سریع لطفا خیلی نیاز دارم
آقا اعزام دی ماه داریم؟ منو که زدن اول دی. بالاخره بعد از سالها پیچوندن مجبور شدم برم. در ضمن من الان دانشجوی پیام نور هم هستم. کسی میدونه که برای امتحانا مرخصی میدن یا نه؟ امتحانا میفته همون اوایل آموزشی. کمک!!!!
آقا اعزام دی ماه داریم؟ منو که زدن اول دی. بالاخره بعد از سالها پیچوندن مجبور شدم برم. در ضمن من الان دانشجوی پیام نور هم هستم. کسی میدونه که برای امتحانا مرخصی میدن یا نه؟ امتحانا میفته همون اوایل آموزشی. کمک!!!!
فکر نکنم که تو آموزشی مرخصی بدن مگر میان دورهخدا آخر و عاقبت همه رو بخیر کنه. من که تنها سوالم همون مرخصی برای دانشگاهه. دلهره هم ندارم چون تو شرایط خیلی خیلی بدتر از خدمت بودم. تنها نگرانی من همون امتحاناته که آیا بهم اجازه میدن که امتحان بدم یا اینکه حذف ترم رو در آغوش خواهم فشرد؟!!!