• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
والا من پزشک نیستم. اما میدونم کل پروسه معافیت دائم کارت قرمزی که شما میخای بگیری 6 ماه طول می کشه که از همون اول که میرید کمیسیون جزو خلاء حساب می کنند و اگر از کمیسیون برگشتید و معاف نشده بودید، باید خلاء بکشید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ببین اولش سخته
من الان سربازم...

روز های اول مثل تو بودم حال گرفتم و اصلا نمی خواستم هیچ وقت به این جریان برسم ولی شد..

همیشه اون چیزی که میشنوی نیست باید بری و تجربه کنی...اگه سخت بگیری سخته و اگر نه ...البته نمیشه که سخت نگرفت..

اما بالاخره چی...

برو با قدرت هم برو...

حمید

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
اولا که معاف شدن از این دوره نکبت هر جور باشه ارزش داره .
البته اگه برا کار دولتی می خوای بعدا اقدام کنی فک کنم کارت قرمز بدن بهت اگه معافی روانی بگیری
ولی معافی های دیگه پزشکی هیچ فرقی با معافی کفالت و اینا نداره و کارتتم مثل همه است .
اگه دنبال کار دولتی نیستی تو هر شرکت خصوصی هم می تونی استخدام شی نیازی به اون نداری
شما باید یه مدت زیر نظر متخصص باشی مثلا 2 یا 3 ماه . تا پرونده واست درست شه
بعدش یارو می تونه معافت کنه
به نظر من اقدام کن .

ولی کارت معافی افسردگی اساسی اصلا قرمز رنگ نیست. در واقع هیچ چیز سرخ رنگی در کارت وجود نداره. تنها کد معافی خورده!

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ولی کارت معافی افسردگی اساسی اصلا قرمز رنگ نیست. در واقع هیچ چیز سرخ رنگی در کارت وجود نداره. تنها کد معافی خورده!

تائید میشه

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
سلام
میخوام معافیت پزشکی بگیرم...
برا چشمام..
تئی بند

ط گفته باید گواهی اشتغال به خدمت از یکی از ارگان های دولتی رو بیاری

اما من توی جایی کار نمیکنم که گواهی رو ببرم

چی کار کنم؟

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با لام . پيشايش ممنون بابت جوابي كه ميدهيد

من متولد 31 شهريور 67 هستم و چند سوال داشتم :
1. من براي معافيت كفالت دفترچه رو ارسال كردم البته قبلش 3 تا شاهد كه بايد امضا كنند هم امضا كردن دفترچه رو كه ارسال كردم همون دفترچه بدون هيچ كم و كسري در پوشه و دفترچه ارسالي برگشته كلا بايد چكار كنم ؟

2 يه سوال كلي : فردي با شرايط زير اصلا 1 روز هم ميخواد بره سربازي :

1.پدر فوت كرده 2 . فرزند تك پسر ميباشد 3. پدر سرهنگ ارتش بوده و در صورت زنده بودن اكنون 63 سال داشته
4.مادر فرزند چشمش را عمل كرده است

ممنون و متشكر

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
1. من براي معافيت كفالت دفترچه رو ارسال كردم البته قبلش 3 تا شاهد كه بايد امضا كنند هم امضا كردن دفترچه رو كه ارسال كردم همون دفترچه بدون هيچ كم و كسري در پوشه و دفترچه ارسالي برگشته كلا بايد چكار كنم ؟

2 يه سوال كلي : فردي با شرايط زير اصلا 1 روز هم ميخواد بره سربازي :
تو دفترچه رو بخون یا برو بپرس

1.پدر فوت كرده 2 . فرزند تك پسر ميباشد
همین 2 تا بری معافیت دائم کافیه

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
اينكه مي گويند نيروي انتظامي محل، تحقيقات محسوس و نامحسوس براي بررسي صحت ادعاهاي مشمول انجام مي دهد به چه معناست؟

يعني مي آيند از همسايه ها، آمار خانواده مشمول را مي گيرند؟

اگر اينجوري باشه كه خيلي بده... چون خيلي از همسايه ها شناختي از خانواده ما ندارند و ممكنه اطلاعات غلط بدهند:(

----------------------

وظيفه عمومي به من گفته كه بايد 3 نفر از اقوامت را بياوري اينجا تا شهادت بدهند.

مشكل اينجاست كه تمام فك و فاميل هاي ما شهرستانند!

حالا چيكار كنم؟:(

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اينكه مي گويند نيروي انتظامي محل، تحقيقات محسوس و نامحسوس براي بررسي صحت ادعاهاي مشمول انجام مي دهد به چه معناست؟

يعني مي آيند از همسايه ها، آمار خانواده مشمول را مي گيرند؟

اگر اينجوري باشه كه خيلي بده... چون خيلي از همسايه ها شناختي از خانواده ما ندارند و ممكنه اطلاعات غلط بدهند:(

----------------------

وظيفه عمومي به من گفته كه بايد 3 نفر از اقوامت را بياوري اينجا تا شهادت بدهند.

مشكل اينجاست كه تمام فك و فاميل هاي ما شهرستانند!

حالا چيكار كنم؟:(

من معافی کفالت گرفتم دیگه جدیدا توی مرحله دوم لازم نیست تحقیقات و فرم رو بهت میگن که خودت پر کنی و اصلا کار به پرس و جو از همسایه ها نمیکشه خیالت راحت;)
برای اون 3تا شاهد هم برای من که نگفتن باید بیان **** وظیفه! مطمئنی؟!
از من 3تا کپی از شناسنامه هاشون رو خواستن و فرمی که باید پر میکردن دیگه حضوری نخواستند...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سردار كمالی در خصوص چگونگی معافیت‌های معلولان گفت: خانواده‌‌ای كه دارای پدر یا مادر معلول یا دو برادر معلول باشد، یكی از افراد مشمول آن می‌تواند با مراجعه به سازمان بهزیستی جهت دریافت معافیت وظیفه عمومی معرفی شده و از معافیت برخوردار شود. وی ادامه داد: كسانی كه همسرشان بعد از ازدواج معلول شده باشد نیز از انجام خدمت معاف هستند

من الان در حال خدمت هستم دست چپ پدرم کلا قطع شده بوده و به جاي استخوان بازو پلاتين داره من ميتونم از اين معافيت استفاده کنم کجا دنبالش رو بگيرم برم بهزيستي يا **** وظيفه

فکر میکنم شامل شما بشه
به **** وظیفه برین و سوال کنید

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من متولد 8/اردیبهشت/1368 هستم و دیپلمم رو 3 ساله که گرفتم و ترک تحصیل کردم
اگه حالا دفترچه بفرستم غیبت می خورم؟
آیا فرصت دارم که برای معافی اقدام کنم؟
شرایطی که دارم عبارتند از:
انگشتان در تماس با خاک و گچ پوست پوستی میشه
لاغر هستم
تک پسر هستم
اعصاب درست و حسابی ندارم به طوری که وقتی یه نفر موقع غذا خوردن ملچ و مولوچ کنه دیوونه میشم و دلم می خواد هم خودمو و هم اونو که غذا می خوره بکشم

با این احوالات ممکنه معاف شم؟ یا معاف از رزم؟

قوانین جدید معافیت رو کجا دارن؟
تاکید می کنم قوانین جدید. همون که مثلا میگه چاقی و لاغری در صورتی می تونه باعث معافیت بشه که بر اثر یک بیماری به وجود اومده باشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شرایطی که دارم عبارتند از:
انگشتان در تماس با خاک و گچ پوست پوستی میشه
لاغر هستم
تک پسر هستم
اعصاب درست و حسابی ندارم به طوری که وقتی یه نفر موقع غذا خوردن ملچ و مولوچ کنه دیوونه میشم و دلم می خواد هم خودمو و هم اونو که غذا می خوره بکشم

با این احوالات ممکنه معاف شم؟ یا معاف از رزم؟

قوانین جدید معافیت رو کجا دارن؟
تاکید می کنم قوانین جدید. همون که مثلا میگه چاقی و لاغری در صورتی می تونه باعث معافیت بشه که بر اثر یک بیماری به وجود اومده باشه

پوست دستت پوست پوست ميشه و لاغر و تك پسري هيچ ربطي به معافي نداره ... تك پسر هم پدر بايد

بالاي 63 باشه فكر كنم ... اما بازم بپرس ... عصبانيت هم معاف نميكنن مگه ديوونه باشي :lol:

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب
حالا یه مشکل دیگه
قفسه ی سینم تیر میکشه بعضی وقتا. وقتی هم که می دوم زود سرخ میشم. زود تر از بقیه. مثلا قبلنا تو مدرسه سر زنگ ورزش من خیلی زود سرخ می شدم. ولی دوستام اینجوری نبودن
رفتم دکتر گفت نمی خوام توی این سن و سال داوهای قلب بهت بدم
فقط چند تا مسکن داد

اینو اگه پیگیری کنم ممکنه معاف شم؟ یا معاف از رزم

دفتر چه رو دیر شده یا هنوزم وقت دارم واسه ی ارسال. اگه وقت هست دیگه نهایتا باید تا کی بفرستم که غیبت نخورم؟

آیا فرصتی برای پیگیری کارای معافیت دارم یا نه؟ آخه اگه قرار باشه اضافه خدمت بخورم دیگه نمی توم از معافیت استفاده کنم که

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
والا نمي خوام نا اميدت كنم ؛ ولي اصلا دنبال معافيت روي اين چيزهايي كه گفتي نباش !
من يك ماه روزگار هر روز صبح ساعت 6 جلوي **** وظيفه ميدون **** بودم (كه ايشالله منفجر بشه با كاكناش همگي به لقاء الله بپيوندند !) كف پام هم صاف بود ؛ نامردا حتي معاف از رزمم هم نكردم ! تو اين مدت مورد مثل شما زياد ديدم اونجا ولي هيچكدوم رو معاف نكردند !

ضمنا زياد نگران غيبتت نباش ؛ چون همش تو 22 بهمن (يوم الله‌!) بخشيده مي شه !
ولي يه نصيحت : اگه مثل من درس نمي خوني و كار هم نداري هر چه زودتر اقدام كن برو . من پارسال دفترچم رو فرستادم و بايد تير امسال مي رفتم (منم 68 ام) ولي چون دنبال معافيت بودم افتاد ماه بهمن !
كلي پيمونم كه چرا 6 ماه عقب افتاده ؛ العان بايد 2 ماهش رو رفته باشم !
بهر حال هر چي از اينور زودتر بري ؛ از اونور زودتر بر مي گردي
هر چند كه وقتي برگردي هم هيچ چيز جالبي منتظرت نيست جز بدبختي !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
پوست دستت پوست پوست ميشه و لاغر و تك پسري هيچ ربطي به معافي نداره ... تك پسر هم پدر بايد

بالاي 63 باشه فكر كنم ... اما بازم بپرس ... عصبانيت هم معاف نميكنن مگه ديوونه باشي :lol:

اِ اِ اِ
تا پارسال 59 بود
امسال رفتم پرسیدم گفتن 60
دیگه 63 نکنن که من بیشتر از این نمیتونم غیبت کنم:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ببين هيچ كدوم اينا معافي نميدن ... فقط مگه بابات بالاي 63 سال باشه ... كف پا و اينا مال قبل بود الان ديگه

اونم مهم نيست ... يكي رو ميشناختم اون زماني كه بالاي 140 رو معاف ميكردن اين بنده خدا روزي 9 وعده

ميخورد ... وزنش 117 بود ... بعد شد 133 كيلو با قد 165 :lol: فرض كنيد چه توپ قلقلي شده بود ... هيچي آخرش

هم هر كاري كرد نتونست 7 كيلو ديگه اضافه كنه و معاف هم نشد ... الان هم بعد از 5 سال همچنان توپ قل قليه

ch_hamid123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به نظر من که معاف نمیشی ولی میری خدمت بعضی از خصلت هات اصلاح میشه مثل همین عصبانیتی که گفتی
غیبت هم می خوری ولی بعد بخشیده می شه

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
...
هر چند كه وقتي برگردي هم هيچ چيز جالبي منتظرت نيست جز بدبختي !

نگوووووو
بعد از سربازی کلی کار می خوام انجام بدم
می خوام کارت بازرگانی بگیرم تاجر بشم...

خب. پس گفتین این درد قفسه ی سینه هم نمی تونه کاری بکنه. نه؟

نگفتید وقتم برای ارسال دفترچه تموم شده یا نه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا