KASHANWEB
Registered User
والا من پزشک نیستم. اما میدونم کل پروسه معافیت دائم کارت قرمزی که شما میخای بگیری 6 ماه طول می کشه که از همون اول که میرید کمیسیون جزو خلاء حساب می کنند و اگر از کمیسیون برگشتید و معاف نشده بودید، باید خلاء بکشید.
اولا که معاف شدن از این دوره نکبت هر جور باشه ارزش داره .
البته اگه برا کار دولتی می خوای بعدا اقدام کنی فک کنم کارت قرمز بدن بهت اگه معافی روانی بگیری
ولی معافی های دیگه پزشکی هیچ فرقی با معافی کفالت و اینا نداره و کارتتم مثل همه است .
اگه دنبال کار دولتی نیستی تو هر شرکت خصوصی هم می تونی استخدام شی نیازی به اون نداری
شما باید یه مدت زیر نظر متخصص باشی مثلا 2 یا 3 ماه . تا پرونده واست درست شه
بعدش یارو می تونه معافت کنه
به نظر من اقدام کن .
ولی کارت معافی افسردگی اساسی اصلا قرمز رنگ نیست. در واقع هیچ چیز سرخ رنگی در کارت وجود نداره. تنها کد معافی خورده!
تو دفترچه رو بخون یا برو بپرس1. من براي معافيت كفالت دفترچه رو ارسال كردم البته قبلش 3 تا شاهد كه بايد امضا كنند هم امضا كردن دفترچه رو كه ارسال كردم همون دفترچه بدون هيچ كم و كسري در پوشه و دفترچه ارسالي برگشته كلا بايد چكار كنم ؟
2 يه سوال كلي : فردي با شرايط زير اصلا 1 روز هم ميخواد بره سربازي :
همین 2 تا بری معافیت دائم کافیه1.پدر فوت كرده 2 . فرزند تك پسر ميباشد
اينكه مي گويند نيروي انتظامي محل، تحقيقات محسوس و نامحسوس براي بررسي صحت ادعاهاي مشمول انجام مي دهد به چه معناست؟
يعني مي آيند از همسايه ها، آمار خانواده مشمول را مي گيرند؟
اگر اينجوري باشه كه خيلي بده... چون خيلي از همسايه ها شناختي از خانواده ما ندارند و ممكنه اطلاعات غلط بدهند
----------------------
وظيفه عمومي به من گفته كه بايد 3 نفر از اقوامت را بياوري اينجا تا شهادت بدهند.
مشكل اينجاست كه تمام فك و فاميل هاي ما شهرستانند!
حالا چيكار كنم؟
سردار كمالی در خصوص چگونگی معافیتهای معلولان گفت: خانوادهای كه دارای پدر یا مادر معلول یا دو برادر معلول باشد، یكی از افراد مشمول آن میتواند با مراجعه به سازمان بهزیستی جهت دریافت معافیت وظیفه عمومی معرفی شده و از معافیت برخوردار شود. وی ادامه داد: كسانی كه همسرشان بعد از ازدواج معلول شده باشد نیز از انجام خدمت معاف هستند
من الان در حال خدمت هستم دست چپ پدرم کلا قطع شده بوده و به جاي استخوان بازو پلاتين داره من ميتونم از اين معافيت استفاده کنم کجا دنبالش رو بگيرم برم بهزيستي يا **** وظيفه
من متولد 8/اردیبهشت/1368 هستم و دیپلمم رو 3 ساله که گرفتم و ترک تحصیل کردم
اگه حالا دفترچه بفرستم غیبت می خورم؟
آیا فرصت دارم که برای معافی اقدام کنم؟
شرایطی که دارم عبارتند از:
انگشتان در تماس با خاک و گچ پوست پوستی میشه
لاغر هستم
تک پسر هستم
اعصاب درست و حسابی ندارم به طوری که وقتی یه نفر موقع غذا خوردن ملچ و مولوچ کنه دیوونه میشم و دلم می خواد هم خودمو و هم اونو که غذا می خوره بکشم
با این احوالات ممکنه معاف شم؟ یا معاف از رزم؟
قوانین جدید معافیت رو کجا دارن؟
تاکید می کنم قوانین جدید. همون که مثلا میگه چاقی و لاغری در صورتی می تونه باعث معافیت بشه که بر اثر یک بیماری به وجود اومده باشه
پوست دستت پوست پوست ميشه و لاغر و تك پسري هيچ ربطي به معافي نداره ... تك پسر هم پدر بايد
بالاي 63 باشه فكر كنم ... اما بازم بپرس ... عصبانيت هم معاف نميكنن مگه ديوونه باشي :lol:
من متولد 8/اردیبهشت/1368 هستم و دیپلمم رو 3 ساله که گرفتم و ترک تحصیل کردم
اگه حالا دفترچه بفرستم غیبت می خورم؟
آیا فرصت دارم که برای معافی اقدام کنم؟
اعصاب درست و حسابی ندارم به طوری که وقتی یه نفر موقع غذا خوردن ملچ و مولوچ کنه دیوونه میشم و دلم می خواد هم خودمو و هم اونو که غذا می خوره بکشم
...
هر چند كه وقتي برگردي هم هيچ چيز جالبي منتظرت نيست جز بدبختي !
...
غیبت هم می خوری ولی بعد بخشیده می شه