• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام برادر

اینکه میگی قفسه سینتون درد میکنه باید توسط پزشک معتمد **** وظیفه معاینه بشید و ایشون اگر نظرش رو معافیت باشه تازه پرونده میره داخل کمیسیون پزشکی که متشکل از چند پزشک هستند.
با رای اونها میتونی معاف بشی. در ضمن معافیت از رزم فقط به درد اون 2 ماه آموزشی میخوره .در ضمن اون دو ماه هم همچین نیست که معافیت از رزم حسن بزرگی به حساب بیاد.

یه چیز دیگه...اگه اعصاب خراب باشی معافت نمیکنن، میندازنت تو بازداشتگاه ;):lol: .​

Last edited:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
http://www.irteb.com/nezamvazife/index.htm

نوشته پیوند کلیه معاف دائم!!

منظورش چیه؟ یعنی کسی کلیه اش رو به یه نفر دیگه داده باشه یا کسی کلیه اش رو به شخص داده باشه یه هر دو!!؟

پ.ن1: کلیه رو چند می خرن؟

Last edited:

abc123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام حالا که این تاپیک ایجاد شد منم سوال دارم ...
من پدر و مادرم بالای 70 سال دارند
یه برادر دارم که تهران دانشجوئه و تا 10 روزه دیگه فارغ ! میشه ولی اونجا کار پیدا کرده و با زن و بچش همونجا میمونند و ساکن شدند
به نظرتون من معاف میشم
من چند روزه پیش از دانشگاه انصراف دادم نمیدونم تا کی فرصت دارم برگه اعزام رو پر کنم
بیشتر دنبال ادامه تحصیل هستم توی پیام نور اما نمیدونم قبول میکنند یا نه
ممنون
:(:(:(:(:(:(:(

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام حالا که این تاپیک ایجاد شد منم سوال دارم ...
من پدر و مادرم بالای 70 سال دارند
یه برادر دارم که تهران دانشجوئه و تا 10 روزه دیگه فارغ ! میشه ولی اونجا کار پیدا کرده و با زن و بچش همونجا میمونند و ساکن شدند
به نظرتون من معاف میشم
من چند روزه پیش از دانشگاه انصراف دادم نمیدونم تا کی فرصت دارم برگه اعزام رو پر کنم
بیشتر دنبال ادامه تحصیل هستم توی پیام نور اما نمیدونم قبول میکنند یا نه
ممنون
:(:(:(:(:(:(:(
منم حدودا شرایط شما رو دارم از لحاظ کفالت ولی خب هنوز دارم درس میخونم
یکی از آشناهامون که اونم شرایطش مثل شما بود !!! خیلی رفت دنبالش ولی موفق نشد ولی اون داداش زیاد داشت و اونها همون شهر خودشون ساکن بودند
بهترین کار اینه که برید و از سازمان **** وظیفه شهرتون سوال کنید اونها خیلی بهتر راهنمایی میکنند

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوست من
زیاد سرتو درد نمی آرم..
فقط دو نکته:
اول اینکه اگه غیبت خورده باشی پیگیری معافیت 99% منتفی هستش
دوم اینکه اگه خیلی مایل هستی، به این سایت نگاه بنداز تمامی شرایط معافیت پزشکی رو گفته (از سایت خود **** وظیفه هم می تونی PDF دفترچه رو بگیری و مطالعه کنی)
موفق باشی

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه شما معاف نمیشید و غیبت هم خواهید خورد.برای چک کردن شرایط معافیت پزشکی اینجــــــــــــــــا رو ببینید!

مشکل قفسه ي سينه رو با يک پزشک مطرح کردم، گفت اسم بيماري پلورزي هست
در قوانين هم خوندم که :
بند 8- انواع پلورزيها:
الف) از نوع مزمن ( بيش از 6 ماه) معاف دائم.
ب) از نوع حاد شش ماه معاف موقت.

من چيکار کنم؟
تا کي وقت داشتم دفترچه رو بفرستم؟
حالا که غيبت مي خورم ديگه به هيچ وجه نمي تونم براي معافي اقدام کنم؟

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
والا حتي به اطلاعات دفتجه هم نمي شه اطمينان كرد !
تو دفترچه صافي كف پا معافه ؛ ولي من نشدم
يه بنده خدايي تو پاش پلاتين بود ؛ فققط معاف از رزم شد
چند سال پيش خوب معاف مي كردند ؛ ولي العان به خاطر شرايط خاص ممكلت (!) خيلي سخت گيري ميشه
بهترين كار اينه (اگه تهراني) يه روز صبح بري ميدن ****
ضمنا زياد نگران اضاف خدمتت نباش . آقا (****!) هر سال بهمن ما مي بخشه

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان از نظر چاقی چند کیلو باید بود تا معاف کنند؟
البته با دلیل!

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
برای بار یک میلیونیم !
معافیت از طریق چاقی یا لاغری مالیده و دیگه خبری نیست .
مگر آنکه دچار بیماری غدد تیروئید باشید آنهم یکسال تحت معالجه قرار میگیرید اگه درمون نشدید ( احتمالا خواهید شد) اونوقت معاف خواهید شد.

( منهم جزو شما ها ولی به ما که رسید وارسید !)

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من معافی کفالت گرفتم دیگه جدیدا توی مرحله دوم لازم نیست تحقیقات و فرم رو بهت میگن که خودت پر کنی و اصلا کار به پرس و جو از همسایه ها نمیکشه خیالت راحت;)
برای اون 3تا شاهد هم برای من که نگفتن باید بیان **** وظیفه! مطمئنی؟!
از من 3تا کپی از شناسنامه هاشون رو خواستن و فرمی که باید پر میکردن دیگه حضوری نخواستند...
خيلي ممنون از پاسختون.

يك سوال ديگه هم داشتم كه آيا اون سه شاهد حتما بايد از خويشاوندان مشمول باشند يا نه؟

(منظورم از سه شاهد، همانهايي اند كه كپي شناسنامه هايشان را تحويل **** وظيفه داديد.)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خيلي ممنون از پاسختون.

يك سوال ديگه هم داشتم كه آيا اون سه شاهد حتما بايد از خويشاوندان مشمول باشند يا نه؟

(منظورم از سه شاهد، همانهايي اند كه كپي شناسنامه هايشان را تحويل **** وظيفه داديد.)

سلام دوست عزیز
من 3 تا شاهد رو عمو و شوهر عمه و شوهر خاله معرفی کردم و مشکلی نداشت
توی فرم نسبت رو میخواست تا جایی که یادم میاد.اگه فامیلی در دسترس نیست بهترین کار اینه که از خود **** وظیفه سوال کنی که خدای نکرده برگشت نخوره و کارت زود انجام بشه

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز
من 3 تا شاهد رو عمو و شوهر عمه و شوهر خاله معرفی کردم و مشکلی نداشت
توی فرم نسبت رو میخواست تا جایی که یادم میاد.اگه فامیلی در دسترس نیست بهترین کار اینه که از خود **** وظیفه سوال کنی که خدای نکرده برگشت نخوره و کارت زود انجام بشه
لطف كرديد كه راهنماييم كرديد

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
میگم هیچ راهی نداره سن پدر رو بالاتر ببریم؟ یکی از آشناها با پارتی بازی زمانی که 53 سالش بوده برای پسرش معافیت کفالت گرفته بود.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
میگم هیچ راهی نداره سن پدر رو بالاتر ببریم؟ یکی از آشناها با پارتی بازی زمانی که 53 سالش بوده برای پسرش معافیت کفالت گرفته بود.

درود
دوست عزیز دورش را خط بکشید
من حاضر شدم کلی پول خرج کنم
اما این 1 کی با پول حل نشد !
اون موقع ها که شناسنامه بود خیلی راحت بود !
اما از وقتی کارت ملی اومده و همه اطلاعات 1 آدم توی کل سازمان های کشور به واسطه همین کارت ملی پخش هست ، این که دونه دونه بخوای سنشون را زیاد کنی عملا غیر ممکن هست !

بدرود

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
فردی که پدرش بالای 60!
3 پسر و 1 خواهر. که 2 پسر بزرگتر هر دو سر بازی رفته باشند و یکی ازدواج کرده و مستقل باشد و دیگری نامزد کرده باشد ، برادر کوچکتر میتواند از معافیت کفالت استفاده کن یا خیر؟

orim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يكي اين مشكل ما رو حل كنه، جايزه خوبي داره!!!

بنده هنوز افتخار اين رو پيدا نكردم كه برم زير پرچم و 3 سال هم هستش كه عيالوار شديم. راستش تو جووني خامي كرديم نرفتيم دنبال گواهينامه رانندگي و الان مثل چي پشيمونم. حالا هم كه ماشين خريدم خودم نمي تونم برونم.

راهي هستش كه بشه گواهيي چيزي جور كرد و امتحان داد و تصديق رانندگي گرفت؟ اصلآ اين گواهيي كه هنگام گرفتن تصديق ميدي چه جوريه برنامش؟ ما كه نه پايان خدمت داريم نه گواهي تحصيلي. بايد چيكار كنم؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
موقع گرفتم تصدیق یا باید پایان خدمت داشته باشی یا سرباز(در حال خدمت) باشی یا معافیت (تحصیلی و غیره ) که شما هیچکدوم رو نداری !!!!!!

تنها راهش میشه یه پارتی خفن کلفت که اونم بعید میدونم شما داشته باشی !!!!!! حالا گواهینامه نگیر !!!! فقط مواظب باش کسی رو زیر نگیری !!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
موقع گرفتم تصدیق یا باید پایان خدمت داشته باشی یا سرباز(در حال خدمت) باشی یا معافیت (تحصیلی و غیره ) که شما هیچکدوم رو نداری !!!!!!

تنها راهش میشه یه پارتی خفن کلفت که اونم بعید میدونم شما داشته باشی !!!!!! حالا گواهینامه نگیر !!!! فقط مواظب باش کسی رو زیر نگیری !!!

سلام دوستان

منم میخوام گواهینامه بگیرم
شرایطم کمی با این دوستمون فرق داره ولی خوب گفتم همینجا بپرسم:D

من 6 ماه دیگه باید برم (تاریخ اعزامم در برگه سربازیم) من میتونم گواهینامه برم بگیرم؟
یا باید 6 ماه که تموم شد سرباز که شدم:blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا