amiriano
Registered User
متاسفانه شما معاف نمیشید و غیبت هم خواهید خورد.برای چک کردن شرایط معافیت پزشکی اینجــــــــــــــــا رو ببینید!
منم حدودا شرایط شما رو دارم از لحاظ کفالت ولی خب هنوز دارم درس میخونمسلام حالا که این تاپیک ایجاد شد منم سوال دارم ...
من پدر و مادرم بالای 70 سال دارند
یه برادر دارم که تهران دانشجوئه و تا 10 روزه دیگه فارغ ! میشه ولی اونجا کار پیدا کرده و با زن و بچش همونجا میمونند و ساکن شدند
به نظرتون من معاف میشم
من چند روزه پیش از دانشگاه انصراف دادم نمیدونم تا کی فرصت دارم برگه اعزام رو پر کنم
بیشتر دنبال ادامه تحصیل هستم توی پیام نور اما نمیدونم قبول میکنند یا نه
ممنون
متاسفانه شما معاف نمیشید و غیبت هم خواهید خورد.برای چک کردن شرایط معافیت پزشکی اینجــــــــــــــــا رو ببینید!
بند 8- انواع پلورزيها:
الف) از نوع مزمن ( بيش از 6 ماه) معاف دائم.
ب) از نوع حاد شش ماه معاف موقت.
خيلي ممنون از پاسختون.من معافی کفالت گرفتم دیگه جدیدا توی مرحله دوم لازم نیست تحقیقات و فرم رو بهت میگن که خودت پر کنی و اصلا کار به پرس و جو از همسایه ها نمیکشه خیالت راحت
برای اون 3تا شاهد هم برای من که نگفتن باید بیان **** وظیفه! مطمئنی؟!
از من 3تا کپی از شناسنامه هاشون رو خواستن و فرمی که باید پر میکردن دیگه حضوری نخواستند...
خيلي ممنون از پاسختون.
يك سوال ديگه هم داشتم كه آيا اون سه شاهد حتما بايد از خويشاوندان مشمول باشند يا نه؟
(منظورم از سه شاهد، همانهايي اند كه كپي شناسنامه هايشان را تحويل **** وظيفه داديد.)
لطف كرديد كه راهنماييم كرديدسلام دوست عزیز
من 3 تا شاهد رو عمو و شوهر عمه و شوهر خاله معرفی کردم و مشکلی نداشت
توی فرم نسبت رو میخواست تا جایی که یادم میاد.اگه فامیلی در دسترس نیست بهترین کار اینه که از خود **** وظیفه سوال کنی که خدای نکرده برگشت نخوره و کارت زود انجام بشه
میگم هیچ راهی نداره سن پدر رو بالاتر ببریم؟ یکی از آشناها با پارتی بازی زمانی که 53 سالش بوده برای پسرش معافیت کفالت گرفته بود.
موقع گرفتم تصدیق یا باید پایان خدمت داشته باشی یا سرباز(در حال خدمت) باشی یا معافیت (تحصیلی و غیره ) که شما هیچکدوم رو نداری !!!!!!
تنها راهش میشه یه پارتی خفن کلفت که اونم بعید میدونم شما داشته باشی !!!!!! حالا گواهینامه نگیر !!!! فقط مواظب باش کسی رو زیر نگیری !!!