• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
ديشب تو اخبار يکی از مسئولين گفت سربازی به هيچ وجه فروخته نميشود:(:(

شما منظور اون مسئول رو متوجه نشدی. منظورش این بود که در حال حاضر فروخته نمی شود راست هم می گه بنده خدا، منظور ملت در حال حاضر نیست، به زودیه، اگه از همون مسئول بپرسن به زودی چطور؟ احتمالا می گه اگه تصویب کنن ما اجرا می کنیم.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
حرف جناب قیمه تایید میشه
به نظر من هم برای مدتی محدود این طرح اجرا میشه

به قول جناب متالیک هم گفته در حال حاضر
تمام مسئولین دولتی حرفشون رو با "حال حاضر" میزنن

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
آقازاده ها!! رسیدن به سن خدمت , باید یه جوری معاف بشن ... این هم یه راهشون

بدبخت سربازی که تو لب مرز خدمت می کنه سرشو می برن و یا تو استادیوم یه آدم نفهم می زنن کورش می کننو یا 24 ساعت 24 ساعت تو هوای سرد برفی بالای برجک داره نگهبانی می ده ......

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بابا حالا چه کلیدی کردین رو این موضوع ؟
بذارین کارشون رو بکنن ببینیم چی میشه ، اینجوری خوب همه جا پر میشه اون موقس که بیخیال میشن :D

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا حالا چه کلیدی کردین رو این موضوع ؟
بذارین کارشون رو بکنن ببینیم چی میشه ، اینجوری خوب همه جا پر میشه اون موقس که بیخیال میشن :D

راست میگه بی سر و صدا باشه بهتره

اینجوری خبر به گوش افراد عقده ای میرسه نمیذارن خدمت رو بفروشن:f34r:

MyDVDz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جدي نگيريد تو انتخاباتي كه در پيشه راي تونو بديد و از تبليغات لذت ببريد:D

Last edited:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بريد سربازي تا مرد شيد بابا ! :دي
enforcer.gif
automatic.gif
camper.gif
sniper.gif

ما كه معاف شديم 2-3 سال پيش

nitor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همین چند وقت پیش ها نبود که مدت خدمت شد 18 ماه؟؟...حالا هم که قراره بشه یه سال!! بعدش هم که دیگه نوبتی هم که باشه نوبت چیه؟ ... :D

ولی اگه واقعا خرید خدمت رو بزارن همه بر و بچ پیتی نوشابه مهمون من ;)

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
پیشنهاد ارتقای مهلت یکساله اعزام به سربازی فارغ‌التحصیلان

22/10/1387

يک عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت : طرح اصلاح موادي از قانون **** وظيفه عمومي تا يک ماه آِينده در صحن علني مجلس بررسي خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، عوض حيدرپور درحاشيه جلسه علني روز يکشنبه مجلس در مورد اين طرح گفت: هم اکنون کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس که از کميسيون هاي اصلي بررسي کننده اين طرح است پيشنهاد کرده که مهلت فارغ التحصيلان در مقطع ديپلم تا کارشناسي ارشد براي اعزام به سربازي به يکسال ارتقاء يابد.
وي افزود:دراصل طرح اين مهلت 6 ماه درنظرگرفته شده که کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي آن را به يک سال افزايش داده است.
اين عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس يادآور شد که اين افزايش مهلت براي اعزام به سربازي براي فارغ التحصيلان به منظور جلوگيري از اختلال در برنامه ريزي هاي مربوم به اعزام خدمت وظيفه عمومي در نظر گرفته شده است که نيروها و سازمان وظيفه عمومي نيز براي نظر براين نظر تاکيد دارند.
حيدرپورتاکيد کرد که کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس نيز به عنوان يکي از کميسيون هاي فرعي بررسي کننده اين طرح پيشنهاد کرده که مهلت اعزام براي فارغ التحصيلان دوسال باشد.
وي ادامه داد : طرح اصلاح موادي از قانون **** وظيفه عمومي ظرف يک ماه آينده در صحن علني بررسي خواهد شد و براي تعيين زمان مهلت اعزام براي فارغ التحيلان بايد منتظر نظر نهايي نمايندگان مجلس بود.

منبع: ایرنا

http://www5.irna.ir/View/Fullstory/Tools/PrintVersion/?NewsId=298502

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام يك سوال داشتم و اينكه اگر من 6-7 بهمن امسال (87)دفترچه خدمتم را از طريق پليس+10 بفرستم تاريخ اعزامم كي ميشه و كي اعزام ميشم؟در ضمن ساكن استان اصفهان هستم وليسانس.ممنون و متشكر از راهنمايي شما.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام يك سوال داشتم و اينكه اگر من 6-7 بهمن امسال (87)دفترچه خدمتم را از طريق پليس+10 بفرستم تاريخ اعزامم كي ميشه و كي اعزام ميشم؟در ضمن ساكن استان اصفهان هستم وليسانس.ممنون و متشكر از راهنمايي شما.

من آذر امسال پست کردم تاریخ اعزامم 2/6/1388 تهران هم هستم .
الان پست کنی رفت یک سال دیگه اعزامت :D:lol::hmm::f34r::blink:

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من ليسانس دارم (تهران هستم)و اول سفند اعزامم هستش .(اولويت اولم را هم **** زدم) مي خواستم بدونم چند درصد احتمال داره آموزشي بيفتم تهران ؟؟؟
دارم ديوونه ميشم از بس استرس دارم ...
و سوال ديگم اينه كه آموزشي توي ماه اسفند خوبه يا نه ؟؟(خيلي ها بهم ميگن چون عيد و ... هستش خيلي تق و لق ميشه و تعطيلي ممكنه بخوره بهتون توش ...
درسته ؟؟

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
بله تو اسفند خيلي خوبه
به احتمال 70 درصد آموزشي تهران هستي نگران نباش

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
اسفند امسال هم که خوبه !! سرد نیست !
ایشالاه همین بغل خونتون میفتی کل خدمت رو !!:f34r:

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
آقا من ليسانس دارم (تهران هستم)و اول سفند اعزامم هستش .(اولويت اولم را هم **** زدم) مي خواستم بدونم چند درصد احتمال داره آموزشي بيفتم تهران ؟؟؟
دارم ديوونه ميشم از بس استرس دارم ...
و سوال ديگم اينه كه آموزشي توي ماه اسفند خوبه يا نه ؟؟(خيلي ها بهم ميگن چون عيد و ... هستش خيلي تق و لق ميشه و تعطيلي ممكنه بخوره بهتون توش ...
درسته ؟؟

سلام دوستان من خوبی ؟؟؟ آقا اگه استراس داری و یا می خوای دیرتر بری خدمت بیا جات رو با من عوض کن تاریخ اعزام من 2/6/1388 تهران هستم (مدرکمم کاردانی) ، و انتخاب اولمم **** :D

راستی مگه نمیخوای ارشد شرکت کنی ؟؟؟؟؟؟؟ بیا جات رو با من عوض کن که وقت برات خوندن واسه ارشد هم داشته باشی ؟؟؟؟
آیدی و ایمیل من [email protected]

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام دوستان من خوبی ؟؟؟ آقا اگه استراس داری و یا می خوای دیرتر بری خدمت بیا جات رو با من عوض کن تاریخ اعزام من 2/6/1388 تهران هستم (مدرکمم کاردانی) ، و انتخاب اولمم **** :D

راستی مگه نمیخوای ارشد شرکت کنی ؟؟؟؟؟؟؟ بیا جات رو با من عوض کن که وقت برات خوندن واسه ارشد هم داشته باشی ؟؟؟؟
آیدی و ایمیل من [email protected]

آقا من مدارک رو پست کردم
احتمالا یا اول اردیبهشت میفتم یا اول تیر
اگر خواستی و تا اون موقع نتوستی با کسی عوض کنی من هستم در خدمتت

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
ای لعنت بر این سربازی ....

من هنوز نرفتم و مثل جن بوداده هم بد جوری دونبالمه ، هر وقتم یادش می افتم تنم کهیر میزنه !

جالبه که نیرو انتظامی هم یه دفعه به جرم خوش تیپی گرفتم و بعد فهمیدن مشمولم .... الآن چند ماهی میشه شناسنامم اونجا ضامنه تا نامه ی اسمشو نبرو ( سربازی رو ) ارسال کنم رسیدش رو بدم و شناسنامه رو تحویل بگیرم ..... تقریبا بی خیال شناسنامهه شدم !

آقا اصلا اینجا یه قسمتی داره به اسم راهنمای کار رو زندگی که این گونه مسائل رو به صورت قرنتینه در همون جا مورد بررسی قرار می دن ، شما چرا تاپیکت افتاده بیرون ؟

مدیرا لطفا برای رعایت بهداشت دم این تاپیک رو بگیرن بندازن تو قسمت مربوطش ...

اه اه اه
خدا به دور

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
آقا من مدارک رو پست کردم
احتمالا یا اول اردیبهشت میفتم یا اول تیر
اگر خواستی و تا اون موقع نتوستی با کسی عوض کنی من هستم در خدمتت

سلام دوست من ، آقا شما مدارکت رو کی پست کردی ؟؟؟ چند ماه پیش ؟؟؟ آخه الان چون نیرو زیاد دارن سر همون تاریخ های اعزامم رو 6 ماه بعد یا 9 ماه بعد میزنن (از دوستان آمار گرفتم ، این خبر رسمیت نداره فقط تجربه خودم و بقیه دوستام رو گفتم)

خلاصه بازم ممنون برگ سبزت اومد یه ندا به ما بده ببینیم تاریخ اعزامت کیه :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا