اومد ، اومد !
همين ديروز
باور نمي كنيد؟
اينهاش :
خدايا شكرت
بروبچز پيتي فردا نهار خونه ما
هههههههههههههوووووووووو هه
ماله من 25.10.87 تموم شد تموم شد تموم شد
آموزشي كرمان بودم (سيرجان)
يگان رشت بودم (منجيل)
سوالي داري بگو تا راهنماييت كنم البته من با ديپلم رفتم
DAR!USH
نامردی اگه نگی چطوری گرفتی !؟
چن ...؟
به خاطر منطقه جنگي بابام معاف شدم
زمان جنگ كه شما داشتيد يللي تللي ميكرديد بابام ميرفت شكار عراقي !
گویند پدر تو بود فاضل ..... از فضل پدر تو را چه حاصل ؟
تو آنی که رستم بود پهلوان ؟
واقعا که ،
بعدشم خب بابا منم رفته جبهه .... همه رو که بچه هاشونو معاف نمی کنند ؟ دصد جانبازیشون و ماهای جنگیشون چقدر بوده ؟
شکار عراقی !
اگه برادر بزرگتر داشتی چه طوری معافی گرفتی ؟من که معاف شدم اونم کفالت پدرم 24/8/86
کلش 8000 تومان خرجم شد
برادر بزرگترم داشتم . دانشجو هم بودم ( معاف تحصیلی داشتم )
سلام دوست عزیز
ببخشید یه سوال دارم اونایی که تو شهر خودشون می افتند شب ها میتونن برن خونه؟:blush:
به احتمال 99.9 درصد میفتی کرمانشاه ( آموزشی) ، آموزشی **** برای لیسانس و فوق لیسانس کرمانشاهه . ارتش هم 01 تهران. ولی شما که الویت اولتو **** زدی ، به احتمال قوی **** میفتی.
من اگر جای شما بودم ، ارتش میزدم ( که موقع سربازیم زدم ) ، چون ارتش قانون داره و طبق قانون رفتار میشه . **** ( خیلی معذرت میخوام ) خر تو خره ، ممکنه بعضی مواقع خر تو خری به نفع آدم بشه ، ولی اکثر مواقع به ضرر آدم تموم میشه ! ( دوستای من هر کی رفت **** ، از آموزشیش خیلی راضی بود ، ولی از بقیه خدمت نه ! ، کافیه گیر یک برادر سپاهی عقب افتاده ای بیفتی که زمان جنگ سیم برق سنگرو چسب میزده ، الان شده رئیس اداره جنگ الکترونیک **** تا بفهمی چی میگم ، پروژه بهت میده با ترانزیستور سوخته براش رادار درست کنی ، اعتراض هم کنی ، اضافه خدمت میزنه، میگه " ما زمان جنگ با ما تحتمون برای همدیگه سیگنال میفرستادیم ، باید بگید "ما می توانیم " ، به خدا توکل کنید !؟! )
PS : این چیزی که من نوشتم برای لیسانس به بالا بود ، برای سرباز صفر **** بهتره
من اگر جای شما بودم ، ارتش میزدم ( که موقع سربازیم زدم ) ، چون ارتش قانون داره و طبق قانون رفتار میشه . **** ( خیلی معذرت میخوام ) خر تو خره ، ممکنه بعضی مواقع خر تو خری به نفع آدم بشه ، ولی اکثر مواقع به ضرر آدم تموم میشه ! ( دوستای من هر کی رفت **** ، از آموزشیش خیلی راضی بود ، ولی از بقیه خدمت نه ! ، کافیه گیر یک برادر سپاهی عقب افتاده ای بیفتی که زمان جنگ سیم برق سنگرو چسب میزده ، الان شده رئیس اداره جنگ الکترونیک **** تا بفهمی چی میگم ، پروژه بهت میده با ترانزیستور سوخته براش رادار درست کنی ، اعتراض هم کنی ، اضافه خدمت میزنه، میگه " ما زمان جنگ با ما تحتمون برای همدیگه سیگنال میفرستادیم ، باید بگید "ما می توانیم " ، به خدا توکل کنید !؟! )
سلام خسته نباشید... من تک پسر هستم و متولد سال ۱۳۶۳ ... تا پایان شهریوره ساله ۸۷ (( امسال )) مشمول درس خوندن بودم و فارغ التحصیل شدم...پدرم متولد آذر ۱۳۳۰ هست.. پدرم چند سال پیش ناراحتیه قلبی پیدا کرد دکتر گفت ۲ تا از رگای قلبش بسته شده و انژیو شد و یکی از رگای قلبش استند (( فنر )) گذاشته شد.. تا امسال بهمن ماه دوباره حالش بد شد و آمفارکتوس(سکته) کرد.. دکتر گفت یکی از رگای اصلی سمت راست قلبش ۹۹% بسته شده و یکی دیگه ۵۰% که احتمال سکته دوباره از اون رگه ۵۰% زیاده... به هر حال دکتر با تلاش زیاد رگه ۹۹% فقط تونست باز کنه و نتونست فنر بذاره (( فنر لازمه چون احتمال بسته شدن رنگ از همون ناحیه زیاده )) دکتر گفت اردیبهشت ماه سال ۸۸ حتما باید یک بار دیگه انژیو بشی تا فنر بذاریم.. دکتر فعلا هر گونه فعالیت بدنیو حتئ رانندگی منع کرد ... حال پدرم زیاد مساعد نیست روزی ۱۲ تا قرص میخوره..قدش ۱۷۳ وزنش ۹۷ کیلو هست... میشه بگید من معاف میشم یا نه؟ ممنون
سلام خسته نباشید... من تک پسر هستم و متولد سال ۱۳۶۳ ... تا پایان شهریوره ساله ۸۷ (( امسال )) مشمول درس خوندن بودم و فارغ التحصیل شدم...پدرم متولد آذر ۱۳۳۰ هست.. پدرم چند سال پیش ناراحتیه قلبی پیدا کرد دکتر گفت ۲ تا از رگای قلبش بسته شده و انژیو شد و یکی از رگای قلبش استند (( فنر )) گذاشته شد.. تا امسال بهمن ماه دوباره حالش بد شد و آمفارکتوس(سکته) کرد.. دکتر گفت یکی از رگای اصلی سمت راست قلبش ۹۹% بسته شده و یکی دیگه ۵۰% که احتمال سکته دوباره از اون رگه ۵۰% زیاده... به هر حال دکتر با تلاش زیاد رگه ۹۹% فقط تونست باز کنه و نتونست فنر بذاره (( فنر لازمه چون احتمال بسته شدن رنگ از همون ناحیه زیاده )) دکتر گفت اردیبهشت ماه سال ۸۸ حتما باید یک بار دیگه انژیو بشی تا فنر بذاریم.. دکتر فعلا هر گونه فعالیت بدنیو حتئ رانندگی منع کرد ... حال پدرم زیاد مساعد نیست روزی ۱۲ تا قرص میخوره..قدش ۱۷۳ وزنش ۹۷ کیلو هست... میشه بگید من معاف میشم یا نه؟ ممنون
با سلام خدمت دوستان :
راستش من مدارك لازم براي معافي رو ارسال كردم تهران ( با مادر و 3تاشاهد قبلا رفتيم **** وظيفه . شاهدان امضا كردند ) . 2-3 روز پيش همون مداركي رو كه فرستاديم بدون هيچ كم و اضافي برگشته الان بايد كجا برم ؟
پ ن : من پدرم فوت كرده . اگر هم زنده بود سنش بالاي 62 بود . تك فرزند هم هستم . پدرم هم سرهنگ نيروي زميني ارتش بوده. دانشجو هم هستم ميخواد آموزشي رو برم ؟
ممنون از لطفتون .