• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
هههههههههههههوووووووووو هه
ماله من 25.10.87 تموم شد تموم شد تموم شد :):):):)
آموزشي كرمان بودم (سيرجان)
يگان رشت بودم (منجيل)
سوالي داري بگو تا راهنماييت كنم البته من با ديپلم رفتم

DAR!USH

Registered User
لایک‌ها
3
اومد ، اومد !

همين ديروز

باور نمي كنيد؟

اينهاش :

20uv3v6.jpg

خدايا شكرت
بروبچز پيتي فردا نهار خونه ما

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
DAR!USH

نامردی اگه نگی چطوری گرفتی !؟

چن ...؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
هههههههههههههوووووووووو هه
ماله من 25.10.87 تموم شد تموم شد تموم شد :):):):)
آموزشي كرمان بودم (سيرجان)
يگان رشت بودم (منجيل)
سوالي داري بگو تا راهنماييت كنم البته من با ديپلم رفتم

سلام دوست عزیز

ببخشید یه سوال دارم اونایی که تو شهر خودشون می افتند شب ها میتونن برن خونه؟:blush:

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
من که معاف شدم اونم کفالت پدرم 24/8/86
کلش 8000 تومان خرجم شد
برادر بزرگترم داشتم . دانشجو هم بودم ( معاف تحصیلی داشتم )
studsmatta.gif

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
به خاطر منطقه جنگي بابام معاف شدم

زمان جنگ كه شما داشتيد يللي تللي ميكرديد بابام ميرفت شكار عراقي !

گویند پدر تو بود فاضل ..... از فضل پدر تو را چه حاصل ؟

تو آنی که رستم بود پهلوان ؟

واقعا که ،

بعدشم خب بابا منم رفته جبهه .... همه رو که بچه هاشونو معاف نمی کنند ؟ دصد جانبازیشون و ماهای جنگیشون چقدر بوده ؟

شکار عراقی !

DAR!USH

Registered User
لایک‌ها
3
گویند پدر تو بود فاضل ..... از فضل پدر تو را چه حاصل ؟

تو آنی که رستم بود پهلوان ؟

واقعا که ،

بعدشم خب بابا منم رفته جبهه .... همه رو که بچه هاشونو معاف نمی کنند ؟ دصد جانبازیشون و ماهای جنگیشون چقدر بوده ؟

شکار عراقی !

گنه كرد در بلخ آهنگري به شوشتر زدن گردن مسگري

هر 30 ماه منطقه جنگي يكي از پسرا معاف ميشه
بابام 60 ماه داشت
يعني يه نفر ديگه هنوز جا داره
كسي نمي خواد معاف بشه؟
:lol:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من که معاف شدم اونم کفالت پدرم 24/8/86
کلش 8000 تومان خرجم شد
برادر بزرگترم داشتم . دانشجو هم بودم ( معاف تحصیلی داشتم )
studsmatta.gif
اگه برادر بزرگتر داشتی چه طوری معافی گرفتی ؟
داری خالی می بندی!

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز

ببخشید یه سوال دارم اونایی که تو شهر خودشون می افتند شب ها میتونن برن خونه؟:blush:

طبق قانون بايد تو شعاع 50 كيلومتري پادگان زندگي كني تا بزارن بري خونه . اما اگه بچه خوبي باشي بيشترم ميزارن.

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
:D

به احتمال 99.9 درصد میفتی کرمانشاه ( آموزشی) ، آموزشی **** برای لیسانس و فوق لیسانس کرمانشاهه . ارتش هم 01 تهران. ولی شما که الویت اولتو **** زدی ، به احتمال قوی **** میفتی.

من اگر جای شما بودم ، ارتش میزدم ( که موقع سربازیم زدم :D ) ، چون ارتش قانون داره و طبق قانون رفتار میشه . **** ( خیلی معذرت میخوام ) خر تو خره ، ممکنه بعضی مواقع خر تو خری به نفع آدم بشه ، ولی اکثر مواقع به ضرر آدم تموم میشه ! ( دوستای من هر کی رفت **** ، از آموزشیش خیلی راضی بود ، ولی از بقیه خدمت نه ! ، کافیه گیر یک برادر :D سپاهی عقب افتاده ای بیفتی که زمان جنگ سیم برق سنگرو چسب میزده ، الان شده رئیس اداره جنگ الکترونیک **** تا بفهمی چی میگم :D ، پروژه بهت میده با ترانزیستور سوخته براش رادار درست کنی ، اعتراض هم کنی ، اضافه خدمت میزنه، میگه " ما زمان جنگ با ما تحتمون برای همدیگه سیگنال میفرستادیم ، باید بگید "ما می توانیم " ، به خدا توکل کنید !؟! :( )

PS : این چیزی که من نوشتم برای لیسانس به بالا بود ، برای سرباز صفر **** بهتره

دوست خوبم مطمئن هستش ؟؟؟؟
راستي به خاطر عيد آيا مرخصي هم مي دن ؟؟؟
5 شنبه و جمعه ها چي ؟؟؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
:D

من اگر جای شما بودم ، ارتش میزدم ( که موقع سربازیم زدم :D ) ، چون ارتش قانون داره و طبق قانون رفتار میشه . **** ( خیلی معذرت میخوام ) خر تو خره ، ممکنه بعضی مواقع خر تو خری به نفع آدم بشه ، ولی اکثر مواقع به ضرر آدم تموم میشه ! ( دوستای من هر کی رفت **** ، از آموزشیش خیلی راضی بود ، ولی از بقیه خدمت نه ! ، کافیه گیر یک برادر :D سپاهی عقب افتاده ای بیفتی که زمان جنگ سیم برق سنگرو چسب میزده ، الان شده رئیس اداره جنگ الکترونیک **** تا بفهمی چی میگم :D ، پروژه بهت میده با ترانزیستور سوخته براش رادار درست کنی ، اعتراض هم کنی ، اضافه خدمت میزنه، میگه " ما زمان جنگ با ما تحتمون برای همدیگه سیگنال میفرستادیم ، باید بگید "ما می توانیم " ، به خدا توکل کنید !؟! :( )

سلام ، در مورد وزارت دفاع اطلاعی دارید که روند به چه صورت هست ، من الکترونیک خوندم سربازیم هم وزارت دفاع هست (87/12/1) .... امکانش هست بعد از آموزشی جاهایی مثل صاایران یا سایر جاهای مرتبط بیفتم ؟؟
البته پارتی هم ندارم :D

Last edited:

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
سلام خسته نباشید... من تک پسر هستم و متولد سال ۱۳۶۳ ... تا پایان شهریوره ساله ۸۷ (( امسال )) مشمول درس خوندن بودم و فارغ التحصیل شدم...پدرم متولد آذر ۱۳۳۰ هست.. پدرم چند سال پیش ناراحتیه قلبی پیدا کرد دکتر گفت ۲ تا از رگای قلبش بسته شده و انژیو شد و یکی‌ از رگای قلبش استند (( فنر )) گذاشته شد.. تا امسال بهمن ماه دوباره حالش بد شد و آمفارکتوس(سکته) کرد.. دکتر گفت یکی‌ از رگای اصلی‌ سمت راست قلبش ۹۹% بسته شده و یکی‌ دیگه ۵۰% که احتمال سکته دوباره از اون رگه ۵۰% زیاده... به هر حال دکتر با تلاش زیاد رگه ۹۹% فقط تونست باز کنه و نتونست فنر بذاره (( فنر لازمه چون احتمال بسته شدن رنگ از همون ناحیه زیاده )) دکتر گفت اردیبهشت ماه سال ۸۸ حتما باید یک بار دیگه انژیو بشی‌ تا فنر بذاریم.. دکتر فعلا هر گونه فعالیت بدنیو حتئ رانندگی‌ منع کرد ... حال پدرم زیاد مساعد نیست روزی ۱۲ تا قرص میخوره..قدش ۱۷۳ وزنش ۹۷ کیلو هست... می‌شه بگید من معاف میشم یا نه؟ :(ممنون

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خسته نباشید... من تک پسر هستم و متولد سال ۱۳۶۳ ... تا پایان شهریوره ساله ۸۷ (( امسال )) مشمول درس خوندن بودم و فارغ التحصیل شدم...پدرم متولد آذر ۱۳۳۰ هست.. پدرم چند سال پیش ناراحتیه قلبی پیدا کرد دکتر گفت ۲ تا از رگای قلبش بسته شده و انژیو شد و یکی‌ از رگای قلبش استند (( فنر )) گذاشته شد.. تا امسال بهمن ماه دوباره حالش بد شد و آمفارکتوس(سکته) کرد.. دکتر گفت یکی‌ از رگای اصلی‌ سمت راست قلبش ۹۹% بسته شده و یکی‌ دیگه ۵۰% که احتمال سکته دوباره از اون رگه ۵۰% زیاده... به هر حال دکتر با تلاش زیاد رگه ۹۹% فقط تونست باز کنه و نتونست فنر بذاره (( فنر لازمه چون احتمال بسته شدن رنگ از همون ناحیه زیاده )) دکتر گفت اردیبهشت ماه سال ۸۸ حتما باید یک بار دیگه انژیو بشی‌ تا فنر بذاریم.. دکتر فعلا هر گونه فعالیت بدنیو حتئ رانندگی‌ منع کرد ... حال پدرم زیاد مساعد نیست روزی ۱۲ تا قرص میخوره..قدش ۱۷۳ وزنش ۹۷ کیلو هست... می‌شه بگید من معاف میشم یا نه؟ :(ممنون

باید تشریف ببرید کمیسیون و آنها از کار افتادگی پدرتون را تشخیص بدن تا معاف بشید البته در صورتی که برادر بالای 18 سال نداشته باشید

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
من برادر ندارم... تنها فرزند پسر خانواده هستم... شما با توجه به توضیحاتی که دادم چند در صد احتمال میدید که معاف بشم؟ اگر به امید خدا معاف شدم دیگه بهم کارت میدن؟ آموزشی نیاز نیست؟

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان :

راستش من مدارك لازم براي معافي رو ارسال كردم تهران ( با مادر و 3تاشاهد قبلا رفتيم **** وظيفه . شاهدان امضا كردند ) . 2-3 روز پيش همون مداركي رو كه فرستاديم بدون هيچ كم و اضافي برگشته الان بايد كجا برم ؟

پ ن : من پدرم فوت كرده . اگر هم زنده بود سنش بالاي 62 بود . تك فرزند هم هستم . پدرم هم سرهنگ نيروي زميني ارتش بوده. دانشجو هم هستم ميخواد آموزشي رو برم ؟

ممنون از لطفتون .

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1

اگر برادر بزرگتر نداشته باشی و برادرکوچک شما زیر 18 سال باشه فقط کافیه پدر بزرگوارتان بالای 60 سال باشه شما معافیت کامل میشوید

با سلام خدمت دوستان :

راستش من مدارك لازم براي معافي رو ارسال كردم تهران ( با مادر و 3تاشاهد قبلا رفتيم **** وظيفه . شاهدان امضا كردند ) . 2-3 روز پيش همون مداركي رو كه فرستاديم بدون هيچ كم و اضافي برگشته الان بايد كجا برم ؟

پ ن : من پدرم فوت كرده . اگر هم زنده بود سنش بالاي 62 بود . تك فرزند هم هستم . پدرم هم سرهنگ نيروي زميني ارتش بوده. دانشجو هم هستم ميخواد آموزشي رو برم ؟

ممنون از لطفتون .

شمامشکلی ندارید مدارک شما با در دست داشتن مدارک تشریف ببرید حوزه **** وظیفه محل سکونت
اسم شما در لیست رفته و حوزه نطام وطیفه محل سکونت به شما پرینتی میدهید که روند کار های بعدی رو برای شما مشخص میکند
شما 100% معافیت کامل میشوید

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به من گفتم برای استعلام شناسنامه مامانت باید بری تهران چون متولد تهرانه!

حوزه 22 ثبت احوال کجاس؟ :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا