• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ان شاءا... که دیگه هیچ وقت سربازی رو نفروشن و این جوون های خام برن سربازی ،
با حرفت کاملا موافقم (البته شاید به شوخی گفته باشی)
ولی حداقل دوره اموزشی شدیدا برای برای بچه های این دوره زمونه لازمه
خودم که آموزشی رفته بودم خب یه 4-5 سالی بزرگرتر از بقیه بودم واقعا اختلاف سطح فکر تو همین اختلاف کم مشهود بود
خدا شاهده
روزی که رفته بودیم توجیهمون کنن پسره از فرمانده پادگان خیلی جدی پرسید من عادت دارم شبا قبل از خواب یه لیوان اب پرتقال بخورم اینجا هم آب پرتثال هست؟
فرمانده هم گفت کاری میکنم آب خوردن یادت بره چه برسه به آب پرتقال :دی
الان واقعا خیلی همه بچه ننه شدن

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بايد سربازي رو اختياري كنن ، بعد حقوق متوسطي براش در نظر بگيرن . اينجوري بعضيا كه پول نياز دارن و كار هم ندارن ميرن به كشور خدمت ميكنن . اونايي هم كه كار دارن نميرن و خرج بيخود هم رو دست كشور نميزارن .

seyedashraf

Registered User
لایک‌ها
0
اوناييكه رفتن از اين ميsوزن كه رفتن
دعاي خانوما ، اقايون سربازي ، بابا ها ، عموها ، دايي ها ، خاله ، عمه ، سرباز در حال پايان خدمت و چن مورد ديگه قبول نيست !
:D
ايشالا كه نريم
قراره 4-5 ماه بعد برم مكه ، اونجا دعا ميكنم ... ;)

1408

Registered User
لایک‌ها
57
ولی حداقل دوره اموزشی شدیدا برای برای بچه های این دوره زمونه لازمه
خودم که آموزشی رفته بودم خب یه 4-5 سالی بزرگرتر از بقیه بودم واقعا اختلاف سطح فکر تو همین اختلاف کم مشهود بود
خدا شاهده
روزی که رفته بودیم توجیهمون کنن پسره از فرمانده پادگان خیلی جدی پرسید من عادت دارم شبا قبل از خواب یه لیوان اب پرتقال بخورم اینجا هم آب پرتثال هست؟

دقیقا من هم با حرفات موافقم
و این شرایط شما رو هم من داشتم
بچه های این دوره زمونه 90 درصدشون فکراشون بچگانه است . مخصوصا بچه های متولد 67 - 68 به بعد

کار جوونک های امروزی : گوشی و موبایل و اس ام اس و راحتی و دختر بازی و دزدی و مشروب خوری و اهل کرک و مدل موی فشن و نانازی و بچه ننه و ان تیلیت و ...

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
بچه های این دوره زمونه 90 درصدشون فکراشون بچگانه است . مخصوصا بچه های متولد 67 - 68 به بعد

کار جوونک های امروزی : گوشی و موبایل و اس ام اس و راحتی و دختر بازی و دزدی و مشروب خوری و اهل کرک و مدل موی فشن و نانازی و بچه ننه و ان تیلیت و ...
خیلی کلیه حرف شما
خیلی فاکتور ها دخیلند روی این موضوع
خانواده ، محل سکونت ، دوستان ، خودش
یا به طور کلی تربیتش و خودش ، اینکه چقدر باهوشه و چه خصوصیاتی داره

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سربازي يا مال همه يا مال هيشكي فقيرو غني و .. هم نبايد داشته باشه (البته شرايط معافي قضيش فرق ميكنه اما خريدن نبايد دوباره باب بشه)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بايد سربازي رو اختياري كنن ، بعد حقوق متوسطي براش در نظر بگيرن . اينجوري بعضيا كه پول نياز دارن و كار هم ندارن ميرن به كشور خدمت ميكنن . اونايي هم كه كار دارن نميرن و خرج بيخود هم رو دست كشور نميزارن .

سلام دوستان

اونوقت دیگه جهان سومی نیستیم
کشورهایی این کارو انجام میدن مثلا آمریکا حقوق سربازان آمریکایی خیلی بالاست و حتی از شغل های معمولی بهتره

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ولی حداقل دوره اموزشی شدیدا برای برای بچه های این دوره زمونه لازمه.......
[/B]

....خوب بچه ننه باشه .مگه چیه همه که مثل هم نیستند.به نظر شما خوردن یه لیوان آب میوه قبل از خواب ایرادی داره؟ یا نکنه مرد باید یه سبیل پر پشت تابخورده ی رضاخانی داشته باشه تا مرد باشه؟ اصلا این قضیه ی " تمرین زندگی در شرایط سخت" که یکی از توجیهات سربازی است حرف بسیار مزخرفی هستش.مگه میخوایم بعداٌ بریم جنگل شکار ... ؟؟ . بابا بسه این حرفا رو زدن ما رو خر کنن.از زمون رضا خان تا حالا دارن جوونا رو میبرن بیگاری ... . فقط یک کلمه " مقدس" اولش اضافه شده.:hmm:
اگه قصد یاد گرفتن و تجربه کردن باشه جاش مدرسه هست . با غلت زدن توی خاک کسی تا بحال درس زندگی و مردونگی یاد نگرفته!! :hmm:
اگه بحث لوس و ننر بودن باشه شما نیگا کن آمریکا هر عملیاتی رو با کمترین هزینه ی انسانی به پایان میبره.اما شما اگه غذایی که به اون سرباز تو هر وعده داده میشه رو بخوای حساب کنی بین 20 تا 30 هزار ت میشه! زمونه تغییر کرده . دیگه کسی با شمشیرو خنجر جنگ نمیکنه...:D
بعد از دو سال چیزی از درس یادت نمونده اگر هم کار آزاد داشتی موقعیت شغلی ات از بین رفته . کشورم برای من کار خاصی انجام نداده تا حالا من دو سال براش کارکنم.از نفت که مال خودم بوده برداشته و مقداریش (!) رو خرجم کرده....... اما خوب بعد دو سال شاید::: مرد::: شده باشم...... بگذریم بیخیال.....

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
[/B]

....خوب بچه ننه باشه .مگه چیه همه که مثل هم نیستند.به نظر شما خوردن یه لیوان آب میوه قبل از خواب ایرادی داره؟ یا نکنه مرد باید یه سبیل پر پشت تابخورده ی رضاخانی داشته باشه تا مرد باشه؟ اصلا این قضیه ی " تمرین زندگی در شرایط سخت" که یکی از توجیهات سربازی است حرف بسیار مزخرفی هستش.مگه میخوایم بعداٌ بریم جنگل شکار ... ؟؟ . بابا بسه این حرفا رو زدن ما رو خر کنن.از زمون رضا خان تا حالا دارن جوونا رو میبرن بیگاری ... . فقط یک کلمه " مقدس" اولش اضافه شده.:hmm:
اگه قصد یاد گرفتن و تجربه کردن باشه جاش مدرسه هست . با غلت زدن توی خاک کسی تا بحال درس زندگی و مردونگی یاد نگرفته!! :hmm:
اگه بحث لوس و ننر بودن باشه شما نیگا کن آمریکا هر عملیاتی رو با کمترین هزینه ی انسانی به پایان میبره.اما شما اگه غذایی که به اون سرباز تو هر وعده داده میشه رو بخوای حساب کنی بین 20 تا 30 هزار ت میشه! زمونه تغییر کرده . دیگه کسی با شمشیرو خنجر جنگ نمیکنه...:D
بعد از دو سال چیزی از درس یادت نمونده اگر هم کار آزاد داشتی موقعیت شغلی ات از بین رفته . کشورم برای من کار خاصی انجام نداده تا حالا من دو سال براش کارکنم.از نفت که مال خودم بوده برداشته و مقداریش (!) رو خرجم کرده....... اما خوب بعد دو سال شاید::: مرد::: شده باشم...... بگذریم بیخیال.....
جسارت نباشه ولی ن...دی شب درازه
خوردن آب میوه قبل از خواب عیب نیست ولی کسی که بزرگترین دغدغش اینه و بلند میشه تو یه جمع 300 نفره از فرمانده پادگان اینو سوال میکنه معلومه کجای کاره
این فقط یک نمونه بود
اینکه سربازای آمریکایی فلان قدر میخورن ربطی به بچه ننه بودن ندارن اونارو طوری تربیت کردن که اگه از فرداش هیچی بهشون ندن سوسک هم میخورن و واسه یه لیوان اب میوه جون نمیدن
شما حرف منو متوجه نشدی
حوصله بحث ندارم
ولی وقتی بری تو رندگی متوجه میشی اون غلط خوردن رو خاکا به درد میخورد یا نه

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
[/B]

ببین کاکوی گلم ، 18 ماه واقعا زیاده برای اونایی که میخوان و میتونن درست زندگی کنن ..

برا یه مشت بچه پیتزویی که لودگی و الواطی کارشونه 180 ماهم کمه ...

حداقلش اینه که یه فرقی با جنس مونث از لحاظ اخلاقی پیدا میکنن ...

پسرای این دوره زمونه از دخترا هم صورتی تر تشریف دارن ...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
حال ندارم بخونم اره یا نه ؟
-------
ببین کاکوی گلم ، 18 ماه واقعا زیاده برای اونایی که میخوان و میتونن درست زندگی کنن ..

برا یه مشت بچه پیتزویی که لودگی و الواطی کارشونه 180 ماهم کمه ...

حداقلش اینه که یه فرقی با جنس مونث از لحاظ اخلاقی پیدا میکنن ...

پسرای این دوره زمونه از دخترا هم صورتی تر تشریف دارن ...
ببینم کاکوی گل را نداره تر و خشک با هم نسوزن
پ ن : ببینم این شیرازیا بلانسبت رزا چرا انقدر عشق چیزن
پ ن 2 : به مولا تموم شد دوره این سیستما

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
حال ندارم بخونم اره یا نه ؟
-------

ببینم کاکوی گل را نداره تر و خشک با هم نسوزن
پ ن : ببینم این شیرازیا بلانسبت رزا چرا انقدر عشق چیزن
پ ن 2 : به مولا تموم شد دوره این سیستما
خب خشک و تر رو باس سوا کنیم ، نه (ne)

من دوره آموزشی رو کافی میدونم .. (نظر من برا کی مهمه بجز بابام؟)

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ببین الان تو باید یه 180 سالی بری خدمت تا مرد شی
میدونی چرا ؟نه نمیدونی ولی من بهت میگم چون تازه بعد از 180 سال تازه میفهمی نظرت برا باباتم مهم نیست

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
ببین الان تو باید یه 180 سالی بری خدمت تا مرد شی
میدونی چرا ؟نه نمیدونی ولی من بهت میگم چون تازه بعد از 180 سال تازه میفهمی نظرت برا باباتم مهم نیست
نه اتفاقا ، برا بابام مهمه ، حرفامو خوب گوش میده ، میگه نظرت برام خیلی مهمه

دکتر گفته خوب به حرفاش گوش کن ، بچت مشگل داره پخخخخخخخخخخخخخخخ

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
sarcastic.gif

کیه که نداره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
پی تی های عزیز و عزیزان پی تی :D:)

یه آماری هست که احتمالا به گوشتون خورده ...( خواهشن منبع و لینک و... اینها را بیخیال)
تخمین زده ساعت مفید کاری تو هر کشور رو.....(اگه با سربازی آدم ساخته میشه حتما تعهد و انضباط هم توش هست طبیعتا) .... ژاپن اوله و ما هم تقریبا آخر.ساعت مفید کاری در ایران زیر یک ساعت هست که کاملا نشوندهنده ی اینه که ما انسانهایی کاملا متعهد هستیم و برای زندگی کاملا ساخته شده ایم.
(ژاپن به اون صورت ارتش حرفه ای نداره و قرار داد امنیتی با U.S داره یه چی تو مایه ی امارات)

sourena_8888 عزیز ، بخدا آموزشیش هم زیاده .میری اونجا یه خشم شبی چیزی می زنندشهید میشی ها:( به چه دردی میخوره مگه میخوای کماندو بشی؟:eek:
همونطور که همتون میدونید برای زندگی (البته تو ایران عزیز تر از جان) شما بیش از هر چیز به پول و پارتی نیاز دارید.
در رده های بعد هم جنم(!)،مدیریت و البته فراموش نشه پاچه خواری قرار داره.

عشق است : تک فرزند پسر+پدربالای 59 = دو هفته ای کارت پایان خدمت در خونه ست:D:D:rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا