• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
حالا فكر ميكنيد جوونا برن سربازي ، الواطي و كرك و ...... كنار ميزارن ؟ ميرن تو جمعي كه همنشين 4 تا بدتر از خودشون ميشن . تجربه شده .

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ما كه معافي رو گرفتيم شما 18 ماه بريد حال كنيد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ما كه معافي رو گرفتيم شما 18 ماه بريد حال كنيد

ز معافی گفتی و کردی کبابم :wacko: چی بودی کفالت و این صحبتها یا همون بند پ دوست داشتنی. ای من فدای این بند پ بشم الهی ....

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بابام 5 سال جبهه بود و ارتشي
شما ها 18 ماه بريد حال كنيد : ))

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بابام 5 سال جبهه بود و ارتشي
شما ها 18 ماه بريد حال كنيد : ))

خواهش میکنم ... اصلا بدون شما صفا نداره.
حیف نیست این فرصت به این خوبی رو شما برای خدمت به ایران اسلامی از دست میدید:eek:
واقعا برای شما متاسفم که این خدمت مقدس رو از دست داده اید:(
رو جلد دفترچه سربازی نوشته __ :"خدمت سر بازی خدمت واقعا مقدسی است"
مثال : من گنجشک دارم .رنگ می کنم میبرم بازار. فکر میکنید چی میگم : آقا این واقعا بلبله .. باور کن.....

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
sourena_8888 عزیز ، بخدا آموزشیش هم زیاده .میری اونجا یه خشم شبی چیزی می زنندشهید میشی ها:( به چه دردی میخوره مگه میخوای کماندو بشی؟:eek:
همونطور که همتون میدونید برای زندگی (البته تو ایران عزیز تر از جان) شما بیش از هر چیز به پول و پارتی نیاز دارید.
در رده های بعد هم جنم(!)،مدیریت و البته فراموش نشه پاچه خواری قرار داره.

عشق است : تک فرزند پسر+پدربالای 59 = دو هفته ای کارت پایان خدمت در خونه ست:D:D:rolleyes:

ببین گمپ گلم ، عزیز دلم ، وقتی یهو تو خیابون پلیس ضد شورش ریخت میدونی چکار کنی ...

وقتی یه حادثه اتفاق افتاد حواست جمع ه .. مثل بمب گذاری و این حرفا ...

مدیریت زمان دستت میاد ... فردا جلو زن و بچت شلوارتو خیس نمیکنی ... تو این جامعه دریده

هر دختری این دوره زمونه کماندو و نانچیکوباز تشریف داره .. پس توی این موردم نباید ازشون عقب بمونید :دی

:lol:

-----
دوره آموزشی به نظرم کافیه ... بدون کلاسای عقیدتی و این مسخره بازیا
فقط و فقط سیستم ارتش (اونم به *** رفته) ...بعضی جاها سپا که از خونه خاله هم هتل تره

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
جسارت نباشه ولی ن...دی شب درازه
خوردن آب میوه قبل از خواب عیب نیست ولی کسی که بزرگترین دغدغش اینه و بلند میشه تو یه جمع 300 نفره از فرمانده پادگان اینو سوال میکنه معلومه کجای کاره
این فقط یک نمونه بود
اینکه سربازای آمریکایی فلان قدر میخورن ربطی به بچه ننه بودن ندارن اونارو طوری تربیت کردن که اگه از فرداش هیچی بهشون ندن سوسک هم میخورن و واسه یه لیوان اب میوه جون نمیدن
شما حرف منو متوجه نشدی
حوصله بحث ندارم
ولی وقتی بری تو رندگی متوجه میشی اون غلط خوردن رو خاکا به درد میخورد یا نه

LMFAO (nX) haaaahaaaa

يعنی نظريه پردازی ميکنی در سطح تيم ملی !!!! بمب گزاری اتفاق افتاد حواست جمع هست ،،،،، !!!!
بعد هم شما حرف خودت رو داری ميبری زيره سوال - اگه اين سيستم مفيد بود با 2 سال خدمت عمومی شما عملا نبايد حرف زيادی داشته باشی در مقابل پليس ضد شورشی که شغلش اينه !! جز اينکه فرار کنی !!!!

آره همينه ديگه اين همه اتفاقات طبيعی و غير طبيعی تو کل دنيا مييفته و تلفاتش بالاس برا هميناس
چون سربازی نرفتن ديگه ! ملتشون مرد نيستن !!!
ايرانی ها اونقدر مرد هستن که تو بهار ميرن تو رودخونه ميخوابن - ميگن سيل بيا ببينم ميتونی منو ببری يا نه
مردی اين نيست که جلو چاقو وايسی و زخمی بشی يا وقتی ميبينی 10 نفر جلوت هستن وايسی دعوا کنی
البته به بچه های زرنگ و چاقو کش شيراز و توابع توهين و جسارت نشه که اونا دست ملت شريف انزلی و رشت رو هم از پشت بستن
شما حوصله بحث نداری چون چيزی برا گفتن نداری و البته کسی که حوصله بحث نداره همون بايد به سربازی و تو خاک ول خوردن افتخار کنه !!!

جسارت نباشه ولی ن...دی شب درازه
خوردن آب میوه قبل از خواب عیب نیست ولی کسی که بزرگترین دغدغش اینه و بلند میشه تو یه جمع 300 نفره از فرمانده پادگان اینو سوال میکنه معلومه کجای کاره
این فقط یک نمونه بود
اینکه سربازای آمریکایی فلان قدر میخورن ربطی به بچه ننه بودن ندارن اونارو طوری تربیت کردن که اگه از فرداش هیچی بهشون ندن سوسک هم میخورن و واسه یه لیوان اب میوه جون نمیدن
شما حرف منو متوجه نشدی
حوصله بحث ندارم
ولی وقتی بری تو رندگی متوجه میشی اون غلط خوردن رو خاکا به درد میخورد یا نه

ربطی نداره - سربازی مثلا بايد نظم ياد بده ! اتفاقا اون فرمانده اگه عقده اي نبود همچين حرفی نميزد
و به اون طرف اجازه آب پرتغال خوردن ميداد !! تو آمريکا و کانادا هم تو بين سربازا مدل ريش و مو تا حدی که مرتب باشه و امنيت شخص رو به خطر نندازه اجازه هست
حالا ايران رو نگاه کن ببين ريش چقدر هست !! البته مشکلی نيست برادران ما تو سربازی انقدر قوی شدن و دنيا اومده دستشون که بی هيچ مشکلی همونجا با فندک کل ريشو ميسوزنن اگه اتفاقی افتاد يا با سنگ ميکنن کل ريشو بعد مثلا ماسک ميزنن !!
سوسل بودن و نبودن هيچ ربطی به سربازی نداره، و يه آب ميوه خواستن و يا اهل رقص و پارتی بودن هم چنين !!
همون سرباز امريکايش که 1 سال ميره عراق و آدم ميکشه طوری تو مرخصيش عکاسی ميکنه و ميرقصه که يه بچه ترک ( ترکيه ) يا شيرازی وسط ديسکو بش ميگه هوی برو اونور وگرنه جرت ميدم !! به هر حال اعتماد به نفس کاکويی بالاس !!!

دليلی نداره آدم تو حالت عادی وقتی جنگ نيست يک سری کار ها رو بکنه ! اون شرايط سخت رو ميتونن 2 ماه ببرن کمپ
شرايط سخت رو تو وقت عادی تمرين کنن !! بعدش هم آب پرتقال بنوشن ! بعضی شبا هم شبيه سازی جنگ کنن
حالا چند درصد از کسايی که رفتن سربازی اگه جنگ شد يا بلای طبيعی اتفاق افتاد بلدن " درست و اصولی " کاری کنن ؟!

اون دوستمون که ميگه نانچکو بازن همه دخترا ! ادم ميره سربازی ياد ميگره ! خيلی تحت تاثير فيلمای بروسلی و جکی چان هست !
زياد ديدی برنامه های ارتش رو که رو شکم طرف بتون ميزارن و با چکش خورد ميکنن يا تو کمر طرف چوب ميشکنن - اگه کمی اهل فکر بودی و فيزيک بلد بودی ميفهميدی مشکل کار کجاس -
اگه هم زرنگ و لات واقعی بودی که ميفهمدی همه اينا فيلمه و برای شرايط واقعی نيست - که شما انگار همونم نيستی - عقلتون تو چشم هست ....

به هر حال مشکل جوون های ما رنگ مو و اندازه مو و لباسشون نيست ! طرز فکرشون هست- و
بعد هم مشکل کشور تو اين زمينه، اينه که سربازی و خدمت اجتماعی مدرنيزه نداريم - پس ارتش مدرنيزه نداريم، پس يعنی مدريت منابع نداريم و بازده پايين تو زمان بلايای طبيعی و غير طبيعی...

Last edited:

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
بستگي به شرايط هم داره.يكي مثل من متاهل هست و كارش رو هم داره و تحصيلاتش تموم شده معافي و يا نرفتن به سربازي خيلي براش مي ارزه!!خدا رو هزار بار شكر كه حتي يك روز هم نرفتم !

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
LMFAO (nX) haaaahaaaa
به هر حال مشکل جوون های ما رنگ مو و اندازه مو و لباسشون نيست ! طرز فکرشون هست- و
بعد هم مشکل کشور تو اين زمينه، اينه که سربازی و خدمت اجتماعی مدرنيزه نداريم - پس ارتش مدرنيزه نداريم، پس يعنی مدريت منابع نداريم و بازده پايين تو زمان بلايای طبيعی و غير طبيعی...

زدی تو خال !!.... 100% تایید میشه...:blush:

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
ادیت...........

Last edited:

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
نمی خوام بحث 3یا3 راه بندازم
ولی اگر کسی مشتاق بود بدونه بیاد pm بده تا قشنگ براش تشریح کنم هدف از خدمت سربازی چیه!

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
ادیت...........

Last edited:

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
ادیت..........

Last edited:

_underline_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا من با این شماره معاف میشم و با دیپلم البته:
راست:sph -4.75 cyl -1.75
چپ:sph -4.75 cyl -2
pd:71
axe:18

ronnie818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در حال حاضر دانشجوی ترم 3 کارشناسی هستم و غیبت هم ندارم.
پدرم تابستان سال 89 پنجاه و نه سالش تموم میشه.
من میخوام بعد از اینکه معافیتم رو گرفتم از دانشگاه انصراف بدم حالا سوال من اینه که :
اگر من توی این چند وقته مرخصی تحصیلی بگیرم, موقع گرفتن معافیت مشکلی برام پیش نمیاد؟

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
والا من شنیدم که نباید مرخصی داشته باشی

مطمئن نیستم

تو بخش مربوط به کفالت بپرسی زودتر به جواب میرسی

موفق باشی

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من میخوام بعد از اینکه معافیتم رو گرفتم از دانشگاه انصراف بدم حالا سوال من اینه که :
اگر من توی این چند وقته مرخصی تحصیلی بگیرم, موقع گرفتن معافیت مشکلی برام پیش نمیاد؟

نه. هیچ مشکلی پیش نمیاد;)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من موردم مشابه تو بود!

2 ترم پشت سر هم مرخصی گرفتم در حالی که فقط 8 واحد مونده بود برام.

اصلا یه سال نرفتم دانشگاه :lol: وقتی رفتم یکم گیر دادن چرا هماهنگ نکردی! بعدش شهریه این 2 ترم مرخصی رو دادم دهنشون بسته شد!

تا 3 ترم هم میتونی مرخصی بگیری :*

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا