MasoudM
Registered User
حالا فكر ميكنيد جوونا برن سربازي ، الواطي و كرك و ...... كنار ميزارن ؟ ميرن تو جمعي كه همنشين 4 تا بدتر از خودشون ميشن . تجربه شده .
ما كه معافي رو گرفتيم شما 18 ماه بريد حال كنيد
بابام 5 سال جبهه بود و ارتشي
شما ها 18 ماه بريد حال كنيد : ))
پس بهتره همون جا بمونن ههخخخخخيلي ها معتاد ميشن بعد از سربازي ! زياد ديدم !
sourena_8888 عزیز ، بخدا آموزشیش هم زیاده .میری اونجا یه خشم شبی چیزی می زنندشهید میشی ها به چه دردی میخوره مگه میخوای کماندو بشی؟
همونطور که همتون میدونید برای زندگی (البته تو ایران عزیز تر از جان) شما بیش از هر چیز به پول و پارتی نیاز دارید.
در رده های بعد هم جنم(!)،مدیریت و البته فراموش نشه پاچه خواری قرار داره.
عشق است : تک فرزند پسر+پدربالای 59 = دو هفته ای کارت پایان خدمت در خونه ست
جسارت نباشه ولی ن...دی شب درازه
خوردن آب میوه قبل از خواب عیب نیست ولی کسی که بزرگترین دغدغش اینه و بلند میشه تو یه جمع 300 نفره از فرمانده پادگان اینو سوال میکنه معلومه کجای کاره
این فقط یک نمونه بود
اینکه سربازای آمریکایی فلان قدر میخورن ربطی به بچه ننه بودن ندارن اونارو طوری تربیت کردن که اگه از فرداش هیچی بهشون ندن سوسک هم میخورن و واسه یه لیوان اب میوه جون نمیدن
شما حرف منو متوجه نشدی
حوصله بحث ندارم
ولی وقتی بری تو رندگی متوجه میشی اون غلط خوردن رو خاکا به درد میخورد یا نه
جسارت نباشه ولی ن...دی شب درازه
خوردن آب میوه قبل از خواب عیب نیست ولی کسی که بزرگترین دغدغش اینه و بلند میشه تو یه جمع 300 نفره از فرمانده پادگان اینو سوال میکنه معلومه کجای کاره
این فقط یک نمونه بود
اینکه سربازای آمریکایی فلان قدر میخورن ربطی به بچه ننه بودن ندارن اونارو طوری تربیت کردن که اگه از فرداش هیچی بهشون ندن سوسک هم میخورن و واسه یه لیوان اب میوه جون نمیدن
شما حرف منو متوجه نشدی
حوصله بحث ندارم
ولی وقتی بری تو رندگی متوجه میشی اون غلط خوردن رو خاکا به درد میخورد یا نه
LMFAO (nX) haaaahaaaa
به هر حال مشکل جوون های ما رنگ مو و اندازه مو و لباسشون نيست ! طرز فکرشون هست- و
بعد هم مشکل کشور تو اين زمينه، اينه که سربازی و خدمت اجتماعی مدرنيزه نداريم - پس ارتش مدرنيزه نداريم، پس يعنی مدريت منابع نداريم و بازده پايين تو زمان بلايای طبيعی و غير طبيعی...
من در حال حاضر دانشجوی ترم 3 کارشناسی هستم و غیبت هم ندارم.
پدرم تابستان سال 89 پنجاه و نه سالش تموم میشه.
من میخوام بعد از اینکه معافیتم رو گرفتم از دانشگاه انصراف بدم حالا سوال من اینه که :
اگر من توی این چند وقته مرخصی تحصیلی بگیرم, موقع گرفتن معافیت مشکلی برام پیش نمیاد؟
من موردم مشابه تو بود!من در حال حاضر دانشجوی ترم 3 کارشناسی هستم و غیبت هم ندارم.
پدرم تابستان سال 89 پنجاه و نه سالش تموم میشه.
من میخوام بعد از اینکه معافیتم رو گرفتم از دانشگاه انصراف بدم حالا سوال من اینه که :
اگر من توی این چند وقته مرخصی تحصیلی بگیرم, موقع گرفتن معافیت مشکلی برام پیش نمیاد؟